AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Bunu kocanla konusmalisin gelenlere bisi diyemiyorsa biz ne diyebiliriz ki?
Kendi ailen olsa böyle konuşacak mıydın? Hayır. O zaman kalk hizmet et
Kendi ailesi olsa emin ol ona iş yaptırmazlar kıymetini bilirler. Ne yiyeceğiz demezler ne yersin diye sorarlar. Olay bu
Lohusa kadın hizmet etmez, lohusa kadına hizmet edilir.
Ağla
Şerefsiz bunlar! Çocuğunuza dokundurtmayın!!! Anlaşılan yakanızı bırakmıyorlar...
Paralarim valla kov evden be sicarm öyle işin içine
Okurken sinirlendim.. benzer şeyleri yasadım maalesef kovsan kovulmuyor ama sende al bebeği geç odana çıkma odadan asla emziriyorum de uyutuyorum de yeni doğan sürekli memede olur yemek sorarlarsa siz halledin benim ağrım var de işleri görülmeyince sıkılırlar zaten olmadı eşine söyle göndersin hiç biri olmazsa da ben artık iyiyim diyip gitmelerini isteyebilirsin
Yardım etmeyecekse neye gelmişler
@Binparçalıkpuzzle bebek için geliyolar geri kalanının bir önemi yok 🤬
Öyle de bu kadın da bir tarafini yırtarak doğum yaptı
Böyle sag duyusu olmayan insan kopyaları maalesef çok.
cocuk mikrop kapacak ayrıca şu an sana kimsenin iş yaptırmaması gerek.
Annemde öyleymiş sezaryenli haliyle 8 kişiye hizmet etmiş hep yazık insanların düşünceli olması lazım
Seninde ailem gelsin hem sana yardım ederler hemde eşinin ailesi rahatsız olur çünkü öyle bi düşünce yapısına sahipler anladığım kadarıyla eşine de söyle onla evlendin diye de ailesinin her bokunu çekmek zorunda degilsin
Valla vericeğim tek akıl uzak dur alma evine kimseyi virüs oldum falan de bul bir bahane yoksa böyle olmaz
Bi tek sen mi doğum yaptım benim babaannem 10 çocuk doğurdu siz bi çocuk doğurmayla sanırsan kendinizi kraliçe zannedip herşeyi ayağınıza bekliyorsunuz iyisen yapabilirsin adamın ailesi gelmiş bırak ta iki hasret gidersin
Artık devir değişti. Kadınlar bilinçleniyor
Değişsin farketmez öyle bir dünya yok
Çocuğu doğur at yapmak kolay işte senin gibi düşünenlerin çocukları ortalık malı gibi oluyor bir baltaya sap olamıyorlar s*ktirsin gitsin başka yerde hasret gidersin kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil özellikle o haldeyken ha getiriyorsada anasını babasını danasını oturup her işi kendi yapar ben çocukla mı ilgileneyim onların keyfini mi güdeyim
insanlar çok düşüncesiz olabiliyor. sizin sitem etmeniz lazım. durumu açıkça konuşun. yorgun olduğunuzu, yardım istediğinizi belirtin. gerekirse sert çıkın. böyle aptal insanlar ancak bu davranıştan anlar.
Korona yüzünden öptürme, onu bahane et. Bir de yemek konusunda yardım iste, gerekirse eşin yardım etsin.
Okurken darlandım Allah sabır versin , yengemde 40 gün cıkmadı yataktan ayağına geldi bizde dengesizine geldik fazla şımardı :D
ne isi bekliyolar insan olan yapar bisey esin yapmiyomu
O da yapmıyor
yapmasi lazim senin icin kendi icin
Hayat hiçbir zaman 4 .4 lük olmaz bazı şeylere idare etmek zorundasın egerki eşini seviyorsan bunlar gelip geçici şeyler.
Hayat dört dörtlük değil evet ama bazı şeyler geçmiyor şuanda en hassas döneminde eşi yardımcı olsa biraz uyarsa işler hallolur ama bunu yapmıyor sonrasında da hep böyle devam ediyor sevgi olsada bazı şeyler sadece sevgi ile halledilmiyor geçmiyor.
Ne yazmamı bekliyorsun. Millet gibi ooo git hepsini kov bilmem ne yap mı dememi istiyorsun böyle ufak şeyler büyür gider. Boşanmaya kadar gidebilir olan hep çocuklara olur. Saygılar.
Bizde yeni doğum yapan kadın zorunlu olarak 3 ay boyunca kalkmaz. İş yapmaz. Kızarlar yapmaya kalksa. Sizde çok kötü ve kabaca olmuş. Allah selamet versin.
Taviz tavizi doğurur kardeşim.. abla bacım bana bi yardım edin hele de. korona var her yerde öpmeyin de. insan olan insan halinden anlar..
İnsan olduklarını düşünmüyorum iç içe yaşamaya alışmışlar gitmeye de niyetleri yok resmen
Doğulular mj dostum
Evet nerden anladın
İç içe yaşamaya alışıklar dedin ya. şimdi beni dinle bunlar doğulu oldukları için kaba konuşsan sen kaba olduğunu anlamazlar. o yüzden üstüne basa basa hadiiii ablaaa bacı sofrayı kurun bebemle uğraşayım de
Senin odan temiz olsun gerisi yaptır. Söylemekten utanma.
Şey gibi takılıyorlar ama amerikada doğup büyümüşler gibi sinirim bozuluyor onlardan başka herkes cahilmiş gibi tavırları var
Sen şunu yapar mısınız dediklerinde yapıyorlar mı?
Hepsinin işi olduğu için yapmıyorlar kimi gezmede kimi bilgisayarda kimi kitap okuyor kendi evlerinde gibi davranıyorlar eşyalarımı karıştırıyorlar izinsiz hiç kullanmadığım şeyleri kullanıyorlar. Ben anlayacaklarını düşünmediğim için artık sohbete bile girmiyorum
Oooo eşin bu durumu biliyor ama kesin ailesi olduğu için bir şey demiyor
Dostum maddi durumunuz varsa eve kadın çağır bi kere temizlik için utansınlar
İyi değil zor geçiniyorduk zaten iki kişi eve kadın çağırın diye onlar bana diyor sanki kadına verecek para var 1 kilo domates bile almadılar çocuğa hiçbir şey takmadılar
Ben sövdüm senin gerine günahsız dostum (: sen bebeğinle ilgilen kendi karnını doyur. gerisini çektir et
Odana çekil kitap oku.. bebeği yalnız bırakma öpmek isteyen olursa tahriş oluyor cildi de. hava güzel olduğunda al yavrunu çık. giderler onlarda
Dua edecem senin için dostum
ay sinirim bozuldu :D :D :D
Sağolun teşekkür ederim öyle yapacağım artık bebeğime odaklıyım naparlarsa yapsınlar
önceden doğum yapılır sonra tarlaya gidilirdi. abartma istersen..
Cidden bunlar dağdan falan mı inmiş ne bu düşüncesizlik, ben kafayı yerdim ya.. Eşinle muhakkak konuş sen kendini kötü yapmamaya çalış fazla da yüz verme alışırlar.
Destek olacaklarına köstek olmuşlar. guzel bir şekilde rahatsız olduğunu ifade etmelisin. hakliyken haksız duruma düşmeden hatalarını söyle, sessiz kalma
Kuzenimin başîna geldi aynısı eşi kendi ailesini evden kovdu onlar o kadar anlayişsizlardi
Kocan yemek yapsın bu be ya her şeyi kadından bekliyorlar yemek yapma aç kalsınlar
Kaza süsü vererek kızarmış yağ dök birinin üstüne bak kimse kalıyor mu 🤣
Türk toplumunda gayet normal bişe yani ölmediysen sıkıntı yok olursende kime kalmış lahmacun yeriz kafasindalar cunku
Hayır tabıkıde normal falan değil acınlamı ağrılarınlamı bebeklemı kac tane şeyle uğraşıcaksın onuda bir zahmet yakınlar yapsınlar bence
Senin aklın yokmu al çocuğunu git annenin evine orada kimse gelmez
Eşim kızacak bu seferde
Sen eşinemi bağlısın kendi kararlarını alamıyor musun
Hem eşin bu durumu göremiyor mu niye eve yatılı misafir aliyor zaten senin derdin var bide bunlara yemekmi yapacan cok cahil kocan varmış ve ailesi cahiller
Off
Niye off ladın doğru deilmi
Doğru da ne yapacağımı bilemiyorum
Ben biliyorum herkezi gönder al bavulunu annenin evine git o sana cok iyi bakar sen hastasın sana bakan insan lazım sen misafirlere bakamazsın bu sekilde kocanın ailesi ne slaak insanlar ya
Görücü usulü mü evlendin sen
Cevap
Yok severek evlendik annem babam vefat ettş maalesef
Basın saolsun ne zaman öldüler annenle baban
Gidecek kimsen yokmu senin bu zebanilerden kurtul
Yok maalesef biri 2 biri 1 yıl önce
Peki sen ne zaman evlendin ve ne kadar sevgili kaldınız
4 yıl oluyor sevgililik de +1 yıl
İlk çocuğunmu bu ve yaşlarınız kaç
Sicilimizi çıkardın ilk çocuk
Bişey sorcam söyle bi
ben 27 eşim 36
Aranızda çok yaş farkı varmış bu evlilik 3 seneye kalmaz biter
tamam sağol bunu mu söyleyecektin bu desteğinden ötürü teşekkür ederim
Yok baska bisey daha sorcam yanlış anlamazsan
Doğumdan sonra birlikte oldunuzmu hic kocanla
1 sn dayanamam sktr ederim. ne halt etmeye gelmisler saka gibi😥😥😥
Bir şey desem eşimle tartışacağız
tartisss ablacim sen saka gibisinn şakaaaa ah ben olucam. ki ordaa
Geri cevap vermede çok iyi değilim
iyi cek ozaman onlari Allah akil fikir versin sana
Lohusasin die isleri aksamana gerek yok evi bokmu gotursun cocuk hijyenik ortamda buyumeli sonucta
Herkes aynı geçirmez lohusalığı. Tabiki ev işi yapabilir ama evde insan varken hayır. Gelen ev işine gelmelidir, yan gelip yatanlar için tırnağını bile kıpırdatmamalı.
Esmacim zati senin evine gelip de yatiosa o evi ona birak cik
Bu işleri yapabilecek onca insan varken lohusa nasıl yapsın. Sadece fiziksel sanma, psikolojik etkileri de vardır lohusalığın
Ben bilmem dogurmadim ama insanlar nazlanmayi huy edinmisler oyuzden diorum kendine yetmeli die
Aaaa manyaklara bak. Kesinlikle normal değiller. Allah sana sabırlar versin.
Eşinde tam bir öküzmüş umarım benim öyle işim olmaz
Allah onlarin belasini versin ĺlohusaya yardim icin gidersin agzna s.. cayim onlarin
var mı ya öyle hayaller kocana sole biraz sana destek. Ciksin
Zor bir durum yani karşıdaki kişiler anlayışsız , eşin uygun bir dille konuşsun onlarla
ya havleee , konum at pataklamaya geliyorum onları, allasen nasıl bi geri kafalılık bu ya.
Yanlız degiksin ya
Tamam iste onlar bebekle ilgileniyo sende baska islerini hallet diyolar anla
Yataktan kalkamıyorum ne işi halledeyim acaba sezaryen doğum
Hastalikla dogumu karistiriyosun kimsede sana hali silkele demiyor ya cok nazlaniyosunuz biz babalara sabir versin 🙂
Karnım kesildi ve dikildi kardeş nasıl açıklayayım sana bu durumu bir araştır bir gör
Kadin halinden anlamayan cahil mal
@simgee_yuuna kurduğun cumleden statun belli oluyo zaten ✋
Evet
anası fazla pohpohlamış bunu alıp karnını yarmak lazım
Zombi istilası gibi lan
yemin ederim öyle
Bebeğini al, evi terket
Nereye
%100 Haklısın, yok artık!
Kocana söyle yollasın kimsenin şeyini çekme
bir cinnet herşeyi çözer
Esinde dahil hepsi merhametsiz görgüsüz dusuncesiz
some türk aile problems
Gulermisin aglarmisin
Allah sabır versin🤦♀️
Hepsini gönder gitsin
Gerçekten çok garip...
Kocanla konuş, söyle, gitsinler.
Keşke ailesi biraz anlayışlı olsalarmış sana karşı
Bu ponçik buraların en güzel kızı 😁 her seferinde denk geliyorum söylemeden edemedim. Maşallah
@didiishere92 ya çok teşekkür ederim 🤗
doğum yaptın bence kendine zaman ayırman gerekiyor
Eşinin ailesiyle konuş yardım edin de bana
Ben olsam çoktan delirip atmıştım hepsini dışarı
kov gitsin öyle şey mi olur
Kov evden
Kendini nasıl hissettiğine bağlı gecmiş olsun
Hayir değil öküz kocan yapmali
Anneni çağır 😂
Anormal. Kaç günlük bebeğin
Eşinle konuş göndersin
Şaka gibi