Merhaba, Bebek bakımında ıslak mendil kullanımının uygunluğunun içeriğine göre değişeceğini düşünüyorum. Bebeklerin cildi hassas ve ince bir yapıya sahip olduğu için ıslak mendil içeriğindeki zararlı kimyasallar bebeğin sağlığını tehdit edebilir.
Bebek bakım ürünlerinde ebeveynlerin çocukları için en doğal ve en kaliteli ürünleri kullanması gerektiği görüşündeyim. Islak mendil kullanılabilir fakat hangi ıslak mendilin kullanılacağına dikkat edilmesi gerekir.
DeepFresh yenidoğan doğal ıslak mendil
Bu konuda DeepFresh bebek bakım ürünleri bebek için en uygun ürünlerden olacaktır. #DeepFresh dünyada ilk kez bebek bakım ürünlerinde probiyotiklerden gelen peptitler kullandı. Probiyotiklerden gelen içerik sayesinde bebeklerin cildinde doğal bir koruma kalkanı oluşturuyor. Nemlendirici özelliği ile bebeklerin cildini kurumaya karşı koruyor.
Açıkçası yenidoğan bebeklerde ıslak mendil kullanımını pek doğru bulmuyorum. Yeğenim doğduğu zaman, bebeklere özel pamuklar vardı ve onu kullanıyorduk. Pamuğu ılık su ile ıslatıyorduk ve öyle bedenine temas ettiriyorduk.
Yeni doğan bakımında en doğru seçim doğal ürünlerdir. Ilık suyla ıslatılmış pamukla temizlemek çok doğru bir seçimdir. Bebek cildi çok narin ve hassas. Ambalaj halindeki her ürün kâr amacı güder. En doğrusu pamukla temizlemek kantaron yağı ile bakımını yapmaktır.
Teknolojik çağdayız gadası reklamı bir kenara bırakıp eğri oturup doğru konuşalım.
Kimyasal içermez diyenlerde bile var artık. Üstelik aylar önce haberlerde söylendi belirli sınırda içerebilir hak tanındı diye bu trans yağ için bile geçerli hâle geldi.
Eskiden kullanırdım ama önce yıkayıp öyle kullanırdım. Çok fazla pişik yapıyordu. KizlarSoruyor reklamındaki deepfresh ıslak mendilini de denemek istedim çokta memnunum pişik sorunu ortadan kalktı yıkama da gerek kalmadı
Bence her ne kadar alkolsüz parabensiz vs vs gibi şeyler denilse de bebek cildi çok hassas ve bu kadar küçük iken kimyasallara maruz kalmaması gerekir diye düşünüyorum 🙂 alternatif atık olusturmayacak şeyler kullanılabilir anne adayları ve anneler daha iyi bilir 😊
Merhaba, Ben belli bir süre hiç kullanmadım hatta kızım 4 yaşnda cok cok mecbur kalmadigim sürece yine kullanmıyorum. Su ile yıkarım. Yeni doğduğunda ise pamuğu su ile ıslatıp sildim.
Sıfir alkol olanlar var gadasi ama ben her zaman , bebeklere özel pamuklar vardı, onlari ılık suda ıslatıp temizlerdim.. Böyle yumus yumuş oluyolar o halleri geldi gözümun önüne bak ya ,,,, ben bi tane daha mi doğursam napsam gadasi 😁😂😂😂