Sevgili anneler. İki ay sonra doğumum var hastane çantasını yavaştan hazırlamaya başlıyorum ama ıslak mendil konusunda kararsız kaldım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Pure babynin doğal pamuk özlüsü var fiyat olarak çok uygun. Sizler ne düşünüyorsunuz bunun hakkında ya da önerileriniz nedir. Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🌸
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen prima almıştım. Su bazlı alın. Dikkat etmeniz gereken nokta bu. Bebeğin cildi hassas olacağı için. Alkollü vs ıslak mendilleri temas ettirmemekte fayda var.
02 Yorumla
Soran+1 yılYo önemli değil. Teşekkür ederim yorumunuz için ama Prima ekonomik olarak bizi zorlicağı için başka marka bakıyorum. Sonuç ta çabuk tükenen bir ürün ve pahalı.
Soran+1 yılTeşekkürler araştırıcam. Her bebeğin cildi farklı olduğu için. İlk üç ay özellikle çok hassas oluyormuş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
0Cevap
İçeriğinde alkol olmamasıda dikkat edin. Biliyorsunuz bebek cildi hassas 🙂( anne değilim)
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğal pamuk özlü olması iyiymiş. Trendyolda pure baby var hem bütçe olarak çok uygun. Ama çoğunluk tahriş etmicek hangisiyse bir an önce alıp koymam lazım. O yüzden iyice araştırıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🌸
+1 yılNe olursa olsun ıslak mendili yıkayıp sıkıp öyle kullanmalısın
05 Yorumla
Soran+1 yılYaa bende az önce onu düşünmüştüm. Uygun fiyatlı çoklu paket alıp kullanacak zamanı yıkayıp sıkmak çok iyi olur aslında. Hem ekonomik olarak hemde cildinin sağlığı için. Teşekkür ederim görüşünüz için 🙏🌸
- +1 yıl
Evet zaten her türlü yıkayacaksınız o yüzden uygun fiyatlı alın
Soran+1 yılÇok teşekkürler tekrardan. Aynen öyle yapıcam
- +1 yıl
Çok iyi bir anne olucaksın gibi hissediyorum
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederimm. O güzel hissiniz. Bende sizin çok iyi bir anne olduğunuzu hissediyorum. 😉☺️🙏
Oğluma sleepy markasının ıslak mendilini aldım.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çoğunluk öneri sleepy. Bende onu düşündüm. Teşekkür ederim görüşünüz için🙏
+1 yılPamuk kullan mendil değil
01 Yorumla
Soran+1 yılEn doğalı. Teşekkür ederim 🙏
Bebek Bakımı konusunda 619 cevap paylaştı. prima kullanin
02 Yorumla
Soran+1 yılElimizde olsa bezini ve ıslak mendilini Prima kullanırdım ama. Maalesef ekonomik açıdan zor bizim için. Sonuçta çabuk biten pahalı bir marka. Görüşünüz için teşekkür ederim 🙏
+1 yılDalin 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğerlendiricem teşekkür ederim görüşünüz için 🙏
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 😊🙏🏻
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne