Birçok marka var doğada çözünen, doğal koruma yapan, nemlendirici özellikli bebek ıslak mendil hangisi, hangisini kullansam pişik yapmaz sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEbebekte yenidogan lar icin islak mendil var. Kutuda olmasi yeterli oluyor hemen bitmiyor cunku cok lazim oluyor hem de kullanmasi yonunde bebekte uygun oluyor hic sorun yasamadim. Biraz buyuyunce pisik sorunu ortadan kalkiyor zaten o zamanda uni kullanisli.
Cok hassas ciltli cocugunuz varsa islak mendili camasir makinasinda yikayip kullanabilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Bebeklerimiz en kıymetlilerimiz. Onların hassas tenini korumak da ebeveynlerin en önemli görevlerinden biri.
Bebek bakım ürünlerinde kullanılacak ürünlerin seçiminde dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. İçeriğinde zararlı kimyasallar bulunan pek çok ürün bebeğin sağlığını tehdit edebiliyor.
Bebekler hassas cilt yapıları sebebiyle özel bir bakım ve ilgi isterler. Bebek bakımı için size DeepFresh ıslak mendillerini önerebilirim. Probiyotiklerden gelen içerik sayesinde bebeklerin cildinde doğal bir koruma kalkanı oluşturuyor. Nemlendirici özelliği ile bebeğin cildini kurumaya karşı koruyor.
DeepFresh yenidoğan doğal ıslak mendil 00 Yorumla
Merhaba.
Hassas bebek ciltlerine, onların hassaslığına uygun içerikte ürünler kullanılmalı. DeepFresh tam buna uygun bir ürün.
Bebeklerin cildinin nemli kalmasını sağlayarak kuruluğu önlüyor. Doğal koruma ve doğal nemlendirici özelliğine sahip.
Bebek ıslak mendil seçiminde, kumaşı doğada çözünen doğal elyaflardan oluşması nedeniyle DeepFresh bir numaralı seçim olmalı. Çünkü içeriğindeki saf su ve doğal içerikler sayesinde bebeğinin cildini doğal olarak nemlendirir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Markadan çok içeriğine bakma lazım zararlı maddeler, paraben, sülfat, parfüm var mı diye.
00 Yorumlaevet o enli bir konu dikkat et markadan kaçma bu konu da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece ıslak mendil değil bez ve bezini değiştirme sıklığında önemli. ben uni baby kullanıyorum
00 YorumlaBimin ki yapmıyor 2 çocuk büyüttüm onla
02 Yorumla- +1 yıl
Ve yaşın 22 tebrikler
Ersağ markasını öneririm.
00 Yorumla
+1 yılDalin :)
00 Yorumla
+1 yılParbemsiz ıslak mendiller varr
00 YorumlaDeneyerek öğreneceksin onu
05 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz