Bebeklere herhangi bir ürün alırken iki kere düşünmek gerekiyor. Çünkü onların cildi çok hassas ve narindir. Bebeklere ıslak mendil alırken nelere dikkat etmek gerekir?

#iyiliğiseç
# gadasından sevgilerle 🤗
Bebeklere herhangi bir ürün alırken iki kere düşünmek gerekiyor. Çünkü onların cildi çok hassas ve narindir. Bebeklere ıslak mendil alırken nelere dikkat etmek gerekir?

#iyiliğiseç
# gadasından sevgilerle 🤗
Yenidoğan bebek ürünlerinde en önemli detay içeriğinin bebek cildine uyumlu olması, alkol, paraben gibi zararlı maddeler içermemesidir bence. Bebek cildine uyumlu olmasına ve içeriğine önem veriyorum daha çok. Bir de bildiğim, güvendiğim markalardan şaşmam. Uni Baby markasının ıslak mendillerine her açıdan güveniyorum ve genelde tercihim oluyor.
Alkol paraben boya parfüm içerikli kesinlikle olmamalı 🤫aman dikkat bunun için özel ıslak mendiller var bebekler için
Ph ve sls içermemesine bu sadece ıslak mendil de değil şampuan, diş macunu ve sabunlar için de geçerlidir. Biz yetişkinler için de aynısı geçerli gadası
alkosüz olan olmalı reis
Teşekkür ediyorum Reiss
Cevap
5Cevap
Parabensiz ve alkolsuz olması. Huggies’in bebekler için olan ıslak mendilleri bu konuda ilerde sanırım. Ama ıslak mendilden ziyade su ve pamuk kullanmak daha iyi olacaktır.
Kuzenimin ikizine bide ablamin kizina baktjm. Baya komiki ya da bimden alirdik iskak mendili altini silerken kullancagimiz kadar islak mendili su dolu kapta tutardik kimyasallarini yikardik suda sonra bebege kullanirdik
Uni babyden baska kullanmadim ben oğluma en güzeli alkolol parfüm paraben bu lara dikkat etmek gerekiyo
En iyisi
Hiç alınmamalı uzun bir süre su ve pamuk kullanılmalı
Parabensiz, parfümsüz ve alkolsuz olmasına dikkat edilmesi gerek.
100% su olan islak mendiller var, bence en sagliklisi
İçerisinde alkol olmamasına ve PH değerine dikkat edilir.
Islak mendil kullanmamaya dikkat edilebilir mesela.
Yeni dogan bebeklerde islak mendili tavsiye etmiyoruz pisige cok sebeb oluyor..
valla Gadası bimden alıyoruz genelikle yeşil paket 2 3 senedir..
Ablam genelde markasına bakar bize de der eve ondan alın diye😂
Aslında mendili ıslayıp silebiliriz bebekler için ince mendiller var ve dayanıklı çok kez kullanılabiliyor
Temiz içerikli olmayan ıslak mendilleri özellikle alt değişiminde kullandığınız zaman bebek genitalinde mantara sebep oluyor. %100 temiz içerik ya da saf su ile mendil kullanmak…
Islak mendil kullanmıyoruz pamuğu ıslatmayi tercih ediyoruz
Aslında ıslak mendil hiç gerek yok ama alkolsüz olması lazım
Bebek için tabiki yumuşak olmalı alkol paraben içermemeli
Zararlı kimyasallar olmasın
Alkolsüz olması gerekiyor ama zor
Her açıdan en masumu tercih edilmeli
Bunlar konuşulacaksa yallah derya Baykala
pH değerine, iyi bir marka olmasına.
Ayyy bu benim olsun muuu cok tatli 😍😍 💖
Islak mendil yerine pamuğu ıslatıp kullanmaliyiz
deriye zararı olmayan alınmalı
Alkolsüz ve yumuşak olması