- +1 yıl
İlk aylarda alt temizleme pamukları kullanmıştım ama açıkçası ben o işi pek beceremedim. Sonrs sleepy natural kullandım uzun bir süre. Ve kullandığım en iyi marka kesinlikle oydu. Ama onu da yıkayarak kullanıyordum. Dokusu büyüklüğü kesinlikle diğer tüm markalardan daha iyi. Sonra fahiş zamlar yüzünden baby turko kullandım onu hiç sevemedim neredeyse tüm çeşitlerinin tuhaf bir kokusu var. Şimdi uni kullanıyorum sleepy kadar olmasa da başarılı bir marka gerçekten. Ama ben yinede çok acil bir durum yoksa ıslak mendili de yıkayarak kullanıyorum hala. Zaten tuvalet eğitimi de aldığımız için islak mendil kullanma oranımız epey düştü artık. Bu şekilde 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bebeğiniz için ıslak mendil alırken en önemli kriter, bebeğinizin cilt sağlığını korumak olmalıdır. Bu nedenle, ıslak mendil seçerken cilt tahrişi veya alerjik reaksiyonlara sebep olmayacak, yumuşak ve hassas ciltler için uygun bir ürün seçmelisiniz. Ayrıca, ıslak mendilin kalitesi ve doğal malzemelerden yapılmış olması da önemlidir. Bu sayede bebeğinizin cildi nemlendirilir ve yumuşak kalır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
1 aylik bebegim var. Yurt disinda yasiyorum. Burada kesinlikle islak mendil onermiyorlar. Ufak pamuklar var onlari islatip siliyoruz altini. Kimyasal oldugundan dolayi 1 yasina kadar onermiyorlar.
2 haftada bir genel kontrole gidiyoruz ustune basa basa kullanmayin diyorlar
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben bir sağlıkçı olarak ıslak mendile karşıyım! Özellikle bebekler için üretilmiş adı altında olan ıslak medillere. Bebeğimizi peki nasıl temizleyebiliriz? Ilık suyla pamukla. Islak mendilden daha yararlı ve daha az zararlı.
00 Yorumla - +1 yıl
Aslında ıslak mendil kullanılması pek doğru değil bence ama illerde kullanacaksak paraben ve alkol içermeyen lerden kullanılabilir
00 Yorumla - +1 yıl
Ablam hep içeriğine bakar. Çocuğum olsa ben de ilk içeriğine bakarım.
10 Yorumla - 1 yıl
Mümkünse pamuk ve su ile temizlemek en doğrusu onların ciltleri öyle hassas ki🥰
00 Yorumla Ben kendim için evde de unibaby alıyorum bebek falan yok😄
00 Yorumla- +1 yıl
Pek kullanmıyorum artık ya yıkıyorum yaza bez veya pamukla siliyorum
00 Yorumla - +1 yıl
tertemiz bir içeriğe sahip olması ve markanın güven vermesi
00 Yorumla - m+1 yıl
Paraben içermemesi gerekli
00 Yorumla Pek kullanmıyorum artık ya yıkıyorum yaza bez veya pamukla siliyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Tabiki alkol ve paraben içermemesi... Klasik bir şey.. Reklamlarda görmüştüm çocuğum yok
00 Yorumla Alkol paraben parfüm içermemesi
00 YorumlaHiç bir fikrim yok
00 Yorumla- +1 yıl
Renklendirici parfüm ve alkol içermemesi
00 Yorumla - s+1 yıl
2. si 1 TL kampanyası olması yeterli
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 321 cevap paylaştı. Alkol ve paraben içermemesi.
00 YorumlaDoğal olması en önemlisi
00 Yorumla- u+1 yıl
alkol ve paraben içermemesi
00 Yorumla - 1 yıl
Alkol ve paraben içermemesi
00 Yorumla - +1 yıl
Pamuk daha sağlıklı
00 Yorumla
Detaylı bilgi