Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar zayıf ya da şişman olsun, memesi küçük ya da çok büyük olsun erkekler sorun etmez, ama erkeklerin penisinin küçük olmasını kadınlar sorun ederler. Çünkü kadınların büyük bir çoğunluğu (hepsi demiyorum) çıkarcı ve bencildir. Benim penisim büyük öyle bir sorunum yok çok şükür ama senin gibi erkeklerin kız bulma şansı düşük.
06 Yorumla- +1 yıl
hayat napalım bizde avunacak başka bir şey bulmaya çalışırız
Cevap sahibi+1 yılBence oral yapmayı çok seven bir kız bul. Emin ol sadece oral yapsa sana seks için yeterli gelebilir.
Cevap sahibi+1 yılYa da eğer ki ahlaksal normlarınla çelişmiyorsa, sevgilin olacağın kızın başka erkeklerle birlikte olmasına izin verip, gönül ilişkisi ve sevgililiğini de seninle devam ettirip, başkaları ile gönül ilişkisi kurmayıp, bu tarz açık bir ilişki de yapabilirsin. Bu da bir çözüm olabilir.
- +1 yıl
öyle bir arayışım yok ben hayalimden güzel bir kız buldum zaten ama onu mutlu edemeyeceğim için bu saatten sonra herhangi biri ile olmanın bir anlamı yok
- +1 yıl
öyle bir insan da değilim öyle saçma bir ilişki içersinde bulunayım
Cevap sahibi+1 yılO zaman ne yapmayı düşünüyorsun peki?
kardeşi bir hayat kadınının lafıdır bu. Ozun ince olup bağırska karıştıracağına kıs tok olsun kasnak çatlatsın. İçinde ne kadar çok kalırsan o kadar makbuldür boş geç milleti. Ha bak erken boşalır birde devamını getiremezsen bence iyi bir naburdan yat verdiği al derim cilalamak için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun etme kardeşim hersey cinsellik ilişkş degil evlılıkte zaten sen esını sevdıgın kadını ıstersen her sekılde tatmın edersın once kendıne ınan
231 Yorumla- +1 yıl
Kandirma cocugu
Cevap sahibi+1 yılHerhalde daha once sana gırdılerde bılıyosun kadınmısında bu konuda yorum yapıyosun. Hayatı gercekcı yasarsak herseyı net gorebılırız bıraz olgunca dusunsek
- +1 yıl
Kardesim kadini doyuramazsan baskasi doyurur acik ve net.
Cevap sahibi+1 yılKadını tatmın etmesını bılırse eger sorun yok ortada ve cıdden beynınız almıyo mu hersey cınsellık degıl evlılıkte sabah aksam yatakta degıl evlı ınsanlar
- +1 yıl
@muratbyrm54insta doyuramazsan başkası doyurur yorumu hoş değil belki mutlu olmayabilir bu yüzden sorun yaşayabiliriz ama bunu benle birlikteyken başkası ile gidermeye çalışmaz benden ayrılmak ister beni aldatacak bir insan değil
- +1 yıl
Bos konsma bnce
Cevap sahibi+1 yılBenım yorumumun altından defolup gıdersenız sevınırım beyefendı
- +1 yıl
Cocuga yanls akil verme sende. Bn evlenip ayrildim
Cevap sahibi+1 yılKardeşim bosver takılma sen ona erkek beynı ıste ne beklersın hayat zevkten ıbaret degil ınsanlarda hala o kadar basıt degıl sen kadının ruhundan anla tatmın et farklı sekıllerde de aklına bıle gelmez zaten seven kadının aldatma fılan
Cevap sahibi+1 yılHehe benımde 5 cocugum var zaten
- +1 yıl
Inanmazsan inanma mk. Bos konsyosun Şu an
Cevap sahibi+1 yılSenı karın neden bosamıstır bılıyomusun ınsan olmayı bılmedıgın ıcındır bence sen once duzgun konusmayı ogren ve defolup gıt sevıyesız ya
- +1 yıl
benim karim degl bn bosadim. neden ve niyesi seni ilgilemez. Ve bna hakret etmeyi kes geti zekali
Cevap sahibi+1 yılHadı yoluna
- +1 yıl
teşekkürler ama sanırım yapamayacağım bu hisler benim peşimi bırakmaz o mutlu mu acaba diye düşünür dururum beni terketmesi bana koymaz ama o zamana kadar geçen zamanı ondan çalmış gibi hissederim yapacak bir şey yok hayatta herkes sevdiği insana kavuşamıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılHayat sızın tabı sız bılırsınız ama yanı ben eger sevıyosam benım ıcın bazı seylerın onemı yoktur umarım karsınıza sızın ıcın hayırlı bır ınsan cıkar
- +1 yıl
Duzgun bir kadinsa Seksi derd etmex.
- +1 yıl
benim için hayırlı insan çıktı da ben onun için hayırlı değilim sanırım
Cevap sahibi+1 yılYanlıs dusunuyosunuz işte hayırlı olup olmadıgını sız bılemezsınız yanı karşınızdakı kısılerın dusucesını bılmıyosunuz sonucta bence bı sansı karısınızdako hakedıyo
- +1 yıl
Bu bayan hakli
Cevap sahibi+1 yılYorumumdan gıdermısın muhattap olmuyorum sızınle
- +1 yıl
Küstünmü uyuz hanim
Cevap sahibi+1 yılYol yapma yoldan cık kardeşim sevıyesız ınsanlar etrafımda dolanmasın
- +1 yıl
Yo dolanmyrm sataşıyrm
- +1 yıl
peki teşekkür ederim yorumlarınız için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim inşallah mutlu olursunuz
- +1 yıl
inşallah umarım herkes sevdikleri ile mutlu bir hayat yaşar
Cevap sahibi+1 yılUmarım sız dert etmeyın bunu gercekten saglam karakterlı kadın ise gozu sızden baskasını gormez
- +1 yıl
öyledir bence karakteri kalbi her şeyi ile çok güzel bir insan mutlu olmayı hakediyor
Cevap sahibi+1 yılSizde oyle bence o yuzden buna takılıp adım atmaktan vazgeçmeyın
- +1 yıl
bakalım hayırlısı olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendikden sonra kesin seni aldatir senden doyamaz okadarda kucuk penis olurmy 😱😱
210 Yorumla- +1 yıl
oluyor napalım mikropenisliler de var hayat herkese her şeyi eşit vermiyor yapacak bir şey yok ayrıca o aldatacak bir insan da değil ayrılmak ister boşanırız
Cevap sahibi+1 yılYaa cok kucukmis ben olsama evlenmezdim
- +1 yıl
biliyorum teşekkür ederim yorumun için uzak duracağım ben de
Cevap sahibi+1 yılNiye uzak duracaksinki ilk siyle oyle oyle diye seviyorsa seni burakmaz
- +1 yıl
ee doyamaz aldatır da diyorsun ya onu ne yapacağız aldatmaz öyle biri değil de sevdiği için katlanmaya çalışır belki ve mutlu olmaz o zaman da
Cevap sahibi+1 yılDene bence mutlu olmasa bosanir senin gibiler cokki onlarda evleniyor hepsi bosanmiyor
- +1 yıl
bilemiyorum ilk yorumda o kadar da küçük penis olur mu dedin şimdi de senin gibiler çok diyorsun :) ben bazen gaza geliyorum aşkımdan da yapacak bir şey yok uzak durmak ikimiz için de en hayırlısı gibi
Cevap sahibi+1 yılDedim ama ben kendi adima soyledim ben evlenmem diye sen yalnis anlamissin askindan uzak durma gaza gelip
- +1 yıl
sen niye evlenmezsin peki aşık olsan da mı olmaz mutlu olamaz mısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
+1 yıldostummm parmakla tatmin oluyorlarr sen rahat ol aşk sevgi tutlku varsa gerisi teferruat yahu
00 Yorumla
+1 yıl12 olsa tamam dıda 11.5 rısklı, la kardeş 5cm parmakla bulutlara cıkıyorlar 11 ne yeterde artar kafana takma işlevi iyise costurur takma kafana
14 Yorumla- +1 yıl
kolay mı takmamak sen söyle bu ülkede büyüdün erkek muhabbeti sen de yapmışındır lisede orada edilen muhabbetler burada sorulan sorular yapılan yorumlar insan nasıl güvensin kendine benim umrumda da değildi zaten aşık olmasam bu durum mutluydum tek tabanca
- +1 yıl
o konusanlar senınkını yesinler turkıyenın ortalaması 14 15 , kaldıkı içine fazla girince fazla zevk vermıyor, kadının zevk aldığı noktaları 3-5 cm içinde gerisi dedikodu, takma kardeşim yuru güven bana
- +1 yıl
okudum araştırdım ben de vajinanın ilk 1/3 ü duyarlı vs bilimsel yazıları ama o yazılanlar ile gerçekler uymuyor gibi
- +1 yıl
koca bir yalan onlar
+1 yılbilimsel olarak penisiniz kadını mutlu etmek için yeterlidir ancak bazı pozisyonlar için yeterli gelmeeybilir ben olsam daha büyük olmasını isterdim
00 Yorumlaben öyle erkeği terk ediyorum başkasını bilmem. ki erkek olduğunu da tartismali
11 Yorumla- +1 yıl
Kaç olmalı senin için
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖz güvenini oraya bağlama öncelikle sen kendine güvenmelisin. Ne yani öyle diye karalar mı bağlıyacaksın?
Onunşa da mutlu eden erkekler var kendine güvenmen gerek.
Çoğunun öyle ki senin gibi karalar bağlasa millet ohooo :))00 Yorumlakardeşim 21cm var relax san ayrdımcı olacağım konular var tabi tıpi destek lazım sana yoksa pipin çok küçük
11 Yorumla- +1 yıl
yok birader sağol nasip bu kadarmış sağlık olsun
Sen zenci aleti sevenleri fazla kafaya takma kardeşim, işlev yerindeyse, ekstra zevk verici faaliyetleri de biliyorsan renkli bir seks hayatınız olur.
00 YorumlaSen bu taze ergenlere bakma gayet normal
11 Yorumla- +1 yıl
eyvallah
Gizli Üye(25-29)+1 yıl13 ü anladım da 0.5 ne reis😂
15 Yorumla- +1 yıl
12ye yakın gibi biraz da 12 da denmez o yüzden 11.5 dedim 0.5 den medet umuyoruz işte napalım :D
Cevap sahibi+1 yılSevgi aşk varsa böyle şeyler hiç önemli değil ☺
- +1 yıl
emin miyiz
Cevap sahibi+1 yılEminim gerçekten seviyorsa hiç sorun olmaz
- +1 yıl
peki teşekkürler
yanı merak etme cok sorun olmaz
05 Yorumla- +1 yıl
inanmak istiyorum ama olmuyor
- +1 yıl
ya benim umrumda değil alacağım zevk o yanımda olsun yeter bana
- +1 yıl
eyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl hesapliyonuz 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalınlık önemli penis büyütme egzersizleri var
15 Yorumla- +1 yıl
çevresi de 11 12 cm gibi çok kalın sayılmaz ezgersizleri de doğru yapmak önemli yanlış yaparsın başka sorunlar çıkar zaten büyütse büyütse 1 cm anca büyütür
Cevap sahibi+1 yılEn olarak 11 12 ise çok iyi kalınlığı 😃
- +1 yıl
bilmiyorum bana öyle kalın gözükmüyor da çapı 4 cme yakın gibi oradan yandan falan hesaplayınca böyle çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılYa neyse siz anlayamıyorsunuz ya da ben açıklayamıyorum iyi günler bosa konusturuyorsun insanı
- +1 yıl
yorumlarınız çok değerliydi vaktinizi aldığım için özür dilerim
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinselligi bu kadar hayatının odak noktası yapma
11 Yorumla- +1 yıl
benim odak noktam değil ki zaten benim umrumda olsa bu yaşa kadar kendimi tatmin etmenin yollarını arardım ben onu mutlu etmek istiyorum sadece onunla yaşlanam istiyorum ama cinsellik de bu hayatın önemli bir parçası olduğu için bunda yaşayacağımız sorunlardan ötürü sonu mutsuz olacak bir ilişkiye onu sürüklemek istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük
225 Yorumla- +1 yıl
biliyorum
Cevap sahibi+1 yılKalkmış hali mi üzülme
- +1 yıl
evet kalkmamış hali olsa büyük olurdu zaten
Cevap sahibi+1 yıl😂😂aynen sevgilim 15 cm kıza açıl sen yine
- +1 yıl
küçük diyorsun özgüvenimi zedeliyorsun sonra açıl diyorsun :D 15 cm olsa benim de dksında açılırım
Cevap sahibi+1 yıl4 cmden bişey olmaz hep böyle mı kalcak zor iş
- +1 yıl
hep böyle mi kalcak derken büyümez artık bu yaştan sonra
Cevap sahibi+1 yılYok hep yalnız mı kalcan yani evlen vs olcak elbet
- +1 yıl
ona aşık olana kadar evlenmem yalnız yaşarım derdim kafam da rahattı şimdi insan o gülüşünü bahşedince bana hayal kurmadan yapamıyor ben ya onunla olurum zaten ya yalnız belki açılırım reddeder ben de rahat ederim
Cevap sahibi+1 yıl15 bile bazen küçük diyorum 😃işin zor ancak kızın sana çok aşık olması lazım gülüşü falan vayy sen kapılmışsın senin yerinde olmak istemezdim
- +1 yıl
çok aşık olabilir mi bana bilmiyorum ama ben çok aşığım ve madem çok aşığım onu mutlu edemeyeceğimi görüp uzak durmam en iyisi sanırım
Cevap sahibi+1 yılKıyamam gerçekten bir çaresi olmalı ama nedir sen söyle içinde kalmasın red ederse etsin
- +1 yıl
ret etmesin de değilim ki zaten ben kabul ederse ne yaparım diyorum kıza teklif ederken penisim 11.5 cm ona göre düşün de demeyeceğim zaten belki diğer açılardan çok mutlu olacacağız ama cinsellikte tatmin olmayacak bana katlanmaya çalışacak sevdiği için yapacak bişi yok hayatıma girdiği için çok mutluyum benle olmasa da mutlu olsun canı sağolsun yüzü hep gülsün
Cevap sahibi+1 yılYaa sen ne duygusal yazmışsın böyle kalbin çok güzel fedakârca düşünüyorsun herkeste bu yok.. canı sağ olsun hep gülsün ama senin de mutlu olmaya hakkin var ya bilmiyorum belki de mutlu olur başka yönden yetersin offf karışık işler hayırlısı olsun
- +1 yıl
vardır tabi her insan gibi mutlu olmaya hakkım da mutluluğu doğru yerde aramam gerekiyordur belki bu işlerden yana mutlu edemeyeceksem kimseyi kendimi başka şeylere verip mutlu olmaya çalışmalıyım belki de
Cevap sahibi+1 yılBelki belki de nereye kadar böyle yaşanır.. karamsar olma yine de bir şekilde bir yolu bulunur kızla konuş sonra buraya yaz ne olduğunu iyi şanslar
- +1 yıl
sanmıyorum kızla konuşabileceğimi istediğim burada şöyle acımasız bir yorum görmek uzak durmam gerektiğine inanmak istiyorum yavaş yavaş koparacağım ilişkimi de onunla ki gülüşünü görüp hayal kurmayayım. Sen bile açıl diyorsun ama başta küçük falan dedin şimdi gaz vermeye çalışıyorsun bende çok okudum bilimsel yazıları vajinanın ilk 1/3 ü duyarlı ön sevişme önemli aşk varsa çok önemli değil diye ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBaşta ne yazdığımin bir önemi yok sonra yazdıkların bu görüşümü değiştirirdi ona olan duyguların çok masum güzel pp baktım hep bu tarz soru sormuşsun
Acımasız yorum görüp vazgeçmek için bahane arıyorsun bide araştırma yapmışsın biri benim için bunları yapsa hoşuma giderdi- +1 yıl
ne edeyim çok seviyorum ve onun hayatından 2 dk bile çalmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu nasıl sevmek haberi bile yok. canın ne zaman dertleşmek isterse yaz özelden de olur
- +1 yıl
iyi olabilir aslında ama bilemiyorum seni rahatsız etmek istemem sen gizlisin zaten sen yazabilirsin eğer sakıncası yoksa
Cevap sahibi+1 yılBaktım mesaj kapalı senin
- +1 yıl
tekrar dener misin
Cevap sahibi+1 yılHay senin günceline ya dinletme şunu 😍
- +1 yıl
haha ne yapayım modum böyle :)
+1 yılZevk alinir
00 Yorumla
+1 yılIsine bk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri