- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yıl12 santime kadar yeterli az ve zevk alabilmesi için ama kısıtlı pozisyonlardan daha fazlası daha fazla pozisyon demektir Bir de doyumsuzluk hissi vardır Bunların ikisini bir araya getirince 12 santim normal insanlara göre birazcık sorun yaratabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl- 12-13-14-15 cm standart ideal penis boyutudur.
- +16 cm büyük penis boyutudur.
- 9-10-11 cm küçük penis boyutudur.
- 0-8 cm mikropenis boyutudur.
Sen 13 cm penise bile şüpheli bakıyorsan çok fazla p*rno izliyorsun demektir. Kendi zihin sağlığın için azaltsan iyi olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılYetersiz nerden bildiğimi sormayın en az 15
10 Yorumla Yani her pozisyonda olmuyor kalınlığa bakılmalı bu konuda.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılOlur olur neden olmasın ama beklentin büyükse problem yaparım diyorsan bilemem. Ama seks için hamilelik için yeterli olur o boyutlar gerisi erkeğe kalmış tabi. Erkek yatakta kötüyse birde 13 cm ise kesin problem olur
40 Yorumla
1 yılBence biraz az givi ama kalın ise o zaman idare edilebilir
00 Yorumla
1 yılBu Konuda Kızın Boyu Kilosu Çok Önemli
Kalçalar Büyük olunca Vajina Genişliyor Ve Zevk alma azalıyor
Yani Peniste Küçülmüş Kadar Oluyor
00 Yorumla
1 yılpenislemi evleniyorsunuz... şimdi bize soralım biz bakirelik sorduğumuzda zarla evleniyormusu diyorsunuz bizde bunu soralım bakalım... ayrıca boy önemli değil çok küçük sorundur ama bundan önce uyum önemli 8,9 santim bile tatmin sağlar
08 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka aq bakire olmayan kız zevk vermiyor mu ajjsjajdjajsjahdjsmxmsjjd küçük penisten bibok olmaz
- 1 yıl
@Trolpataklayan en büyük kaç cm yedin?
Vakite olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem. - 1 yıl
@Trolpataklayan yok ikisini de denemedim bakir birisiyim o yüzden denki olmalı evlilik için diyorum cinsel için değil.. ben kasettigim orta seviye 9,10 santim dedim sadece küçükse zaten sorun..
- 1 yıl
@Master81 yedin ne aq dayısı küçük olanlar ağlamış zaten
- 1 yıl
@MastrClass kullanıldırmamışsan penisini bi d*ldo yapmamışsan bakire isteyebilirsin. Soruyla bi alakası yok bakire olanla olmayanla aynı ama küçük ve büyük penis arasında fark var.
- 1 yıl
@Trolpataklayan yok saf temizim hiç bir şeklide de kullandırtmadım.. evet haklısın.. büyük ile küçük farkı vardır da tek etken değildir diğe duymuştum.. piskologlar uyum olursa bir önemi yoktur diyorlar o yuzden söylemiştim
- 1 yıl
İyi 😌
- 1 yıl
1 yılTürkiye ortalaması öyle zaten.. burası Afrika ya da Latin ülkeleri değil, en fazla 13-14 olur nadir üstü var..
01 Yorumla- 1 yıl
Yani yeterlidir sıkıntı etme normal bir boy.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇoğu kinin böyle ya da daha küçüktür, benimde 13 cm civarında bazıları aşırı büyük diyor bazıları normalmiş diyor. Uzunluk önemli değil, önemli olan senin mutlu ve memnun olman.
Boyuna bakmadan görmeden haz alıyorsan harikadır.00 YorumlaOlmaz tabiki en az 45 cm ve üzeri olması lazim daha aşağısı kurtarmaz haydi senin güzel hatırın için 40 cm ve üzeri olsun
00 Yorumla
1 yılvajina boyu 10cm T. c ortalaması 13 cm daha büyüğü zevkten cok acı verir hepsini içine alamayacağına göre gerisini sen hesapla
00 Yorumla
1 yılCinsellikte heyecan seven fantezi seven biriysen biraz zor olur çünkü o boyla pozisyon sayısı çok kısıtlı kalır
00 Yorumla
1 yılOlur. İhtiyacın olan 7-10 cmdir hamile kalmak ve zevk almak için. Ama tatmin olmak isteyen hanımlar daha büyük olanları tercih ediyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sana kalınlıgı daha cok zevk verir uzunlugu degil aslında ama erkek her türlü sana erkekligini o sertligi hissetirirse ondan da zevk alırsın
00 Yorumla
1 yılKesinlikle yeterli 12-15 arası normal boyutlar.. çok fazla büyük oldu mu kızlar almıyor hepsini..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Kızlar için penis boyu önemli mi ve niye ha kısa ha uzun sonuçta içime giriyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Önemli olan şu sana yeter mi?
sen tatmin olur musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKanka sorman hata. 20 cmden azsa zevk vermez ki. Hatta 20 cm bile pek zevk vermez. Kesinlikle uzak dur. İşini garantiye almak istiyorsan 25 cm altındakileri görmezden gel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılBüyüğüne denk geldiğinizde de acıyo diye ağlıyorsunuz orantınız olsun biraz
00 Yorumla bazı pozisyonlarda sorun yaşayabilirsiniz onun dışında sorun olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYeterli olur çünkü kadının alabileceği en fazla o kadar zaten
00 Yorumla Olur tabii niye olmasın Yarım metre mi olacak diye daha ne istiyorsun
00 Yorumla
1 yılKüçük biraz bazi posizyonlar da sorun olur muhakkak
00 YorumlaYeterli olur hamile kalırsın kullanmasını bilirsen ucarsin benimki 18 cm
02 Yorumla
1 yılKullanmasını bilirse iş görür ama bilmezse biraz zor
Zaten ortalama 13-14 cm Türkiye’de00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Pozisyon zenginliği yaşamayabilirsiniz. Ama diğer türlü zaten 8 cm civarı iş görür.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni pek tatmin etmeyebilir belli bir yerden sonra daha fazlasını istersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl8 cm den sonrasi her kadini tatmin etmeye yeterlidir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet gayet yeterli
Zaten Türkiye ortalaması 13-14
Onemli olan işlevi.20 YorumlaBence ideal, kalınsa zaten sıkıntı yok, önemli olan işlev
52 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Test sürüşüne çık arabayı bile binmeden almıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEşimin öyle 14 yillik evliyim. olur mu oluyor bu sana bağlı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yıltek 9 cm parmak ile tatmin oluyorsunda 13 cm mi az geldi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar Evlilikten sonra tek bir kişiye sadık olarak yaşayabiliyorlar mı ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUzunluktan çok kalınlık etkiliyor emin ol
134 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Cakamona tabi gizli üye olacağım korkudan 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kalınsa biraz işlevi de iyise o sana çok fazla yeter merak etme
00 Yorumla
1 yılOlur hamile bile bırakır japon nasıl yapıyor 5cm ile düşünsene
20 Yorumla
1 yılSenin haz alabilmen için 7 cm yeter ama gine senin tercihin
00 Yorumla
1 yılMinimum 10 cm kadına zevk veriyor. Ama işi bilmek lazım. :):
00 YorumlaBu performansa bağlı eğer işi biliyorsa sıkıntı olmaz
00 Yorumla
1 yılçok küçük. Peki büyük olması hoşuna gider mi korkutur mu seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok küçük be 😂😂
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsanki herkesin 20 cm imiş gibi sormuşssunuz türk kızlarından başka bunu soran yok :D
00 Yorumla
1 yılŞeyine bakmadan devam :D
20 YorumlaCok kucuk en az 20 sart bana
22 Yorumla- 1 yıl
Karabük te yaşa 😂
u 1 yılAza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.
10 YorumlaKullanmayı iyi biliyorsa olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılErken boşalma yoksa idare eder belki bi süre
10 Yorumla
1 yılİyi kullanabiliyorsa yeter
11 Yorumla- 1 yıl
Vajina 8-10cm derinlikte, buna 3cm de değişik pozisyonda fark eklesen 13 iş görür diye düşünüyorum, uzun oşunca rahim ağzına çarpıp partnerin keyfini kaçırıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılona odaklanma ruhen doymaya odaklan
10 Yorumla Neden olmasın bence gayet yeterli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılErkek iyi kullanıyorsa olur
00 Yorumla Yeterli olur ama kalınlık da önemli bir kriter.
00 Yorumla
1 yılİyiki benim ki 19 cm
00 YorumlaÇok p*rno izlemeyi acilen kesmelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. penisle mi evleniyorsun :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. erken boşalma yoksa düzgün kullanabilir.
00 YorumlaBenim ki o kadar bile yok
00 Yorumla
1 yılOlur tabi önemli olan kalınlık
00 Yorumla
1 yılBunlar hep p*rno izlemekten oluyor
00 YorumlaKalın 19 cm mis öne öyle
00 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası