Arkadaşlar eşimi de seviyorum. Aldatmadım da. Fakat sıkıntı duyduğum nokta evlilikte seks sahiden zamanla azalıyor. kusura bakmayın ama 3 yıldır hep tek pozisyon. o çok meraklı değil böyle şeylere. Bazı zamanlar eşim istemediği için mastürbasyon ile tatmin olmak zorunda kalıyorum ve bu da canımı sıkıyor. Tamam onu yormak istemiyorum, çocukla da işiyle de ilgileniyor ama bende haksız mıyım? onu güzelce orgazma ulaştırmadan kendim boşalmıyorum. tahrik için bedeninin neresine dokunsam gıdıklandığını söylüyor falan filan... canım sıkkın...
Cevabın nedir?
Sadece senin değil bu ülkede genel olarak cinsel hayatın içinde bulunduğu bir sorun bu çünkü bizde kadınlar için seks iğrençlik olarak görülür.
Seksi zevk için yapamazlar zaten bir çoğu Seksi yapmasamda olur der.02 Yorumla
Soran+1 yılevli misin? eşin de böyle mi
Bu böyle gider dostum 5 yıl sabrettim önce sanalla başladım Sonra reele döküldü partnerlerim beni keşfetti ben Seksi boşandım sonuçta şu an evliyken yaptığımdan daha çok seks yapıyorum tercih meselesi
01 Yorumla
Soran+1 yıltercih meselesi aynen. aldatmak istemiyorm. bazen sanal yapıyorum işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende asiri istekliyim umarim boyle bir erkekle hayatimi geciririm.
011 Yorumla
Soran+1 yılerkekte isteksiz çok nadir. şanslısın bence.
Cevap sahibi+1 yılNadirler bana da cikabiliyor :))
Soran+1 yılasıl istekli kısmı değil de istekli olup da kadının zevkini önceleyen bir erkek çıkar umarım karşına. önemli olan kısım bu :) yani eğer aşırı istekliysen ben gibi biri çıksın karşına. kendimi övdüğümden değil yanlış anlama, aşırı istekliler gerçekten bunu hakediyor
Cevap sahibi+1 yılEvet ilk cumlen harika ozetlemis
Soran+1 yılözet bu, çünkü evli kadınlar neden seks istemiyor? çünkü seks, ilk başta mast kadar haz veren bir uygulama değil kadın için. mastta direk klitoris ve haz aldığın yerlere temas ediyorsun kendi vücudunu biliyorsun. evlenince çoğu erkek bir an önce vajinaya girip rahatlamak istiyor. vala açıkçası altımda zevk almayan bir kadın olduktan sonra istediğim kadar girsem de bişey anlamam ben o olaydan. kadını en çok tahrik eden önsevişmedir. en az 30 dakika önsevişme hem erkeğe hem kadına çok iyi gelir. kaliteli seks budur, işte böyle bir sekste evli kadınlar mutlu olur ve isteksiz kadın derdi kalmaz. %90 azalır isteksiz kadınlar. benimki %10 luk diğer kısımda. o ayrı mesele.
Cevap sahibi+1 yılYoo ben on sevismeyi o kadar yucelten biri degilim
Soran+1 yılbenim için çok önemli yaa, eşimle o yüzden anlaşamıyoruz. neden önsevişmeyi yüceltmiyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılOnemli ama olmazsa olmaz degil. Cok iyi onsevisme yapan ama erken bosalan adami ne yapiyim? Yani erkekligiyle evlenioruz sadece dil yetersiz :)
Soran+1 yılorası öyle canım :D bakış açını sevdim. ki evli bir kız arkadaşım var. böyle konular açılınca konuşmuştuk da, gerçekten erken boşaldıktan sonra istediği kadar oral yapsın, kadın hissetmek istiyor içinde onun gezinmesini demişti. sen de aynısını dedin :) hak veriyorum sonuna kadar
Cevap sahibi+1 yılTesk sistem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çocuğu bırakıp eşinle güzel vakit geçirebileceğin bir yere gidin. Aşkı, sevgiyi, romantizmi yaşayın. Çocukla aynı ortamda oldu mu konsantre olamayabilir. Kendi açından duruma bakma; eşinin de penceresinden bak biraz. Empati yapmalısınız.
00 Yorumla
+1 yılpuahahahaha :D Bakın eğer bekarlıkta isteyipte sexe ulaşamıyorsanız evliliktede ulaşamazsınız komedi mk ahaha :D Tek pozisyon jajajajaja
00 Yorumla
+1 yılevliliklerde genel sorun bu. boşanmalarında bir çoğu bu sebepten. tavsiyem eşiniz ile konuşun ve durumu anlatın. hala durumunuz devam ediyorsa boşanın. evlilik mutluluk getirmiyorsa ömrünüzü azaltır.
00 Yorumla
+1 yılKiz kardesin ve ablanida kocalari tatmin ediyor evlat
01 Yorumla
Soran+1 yıletsin. helalidir. etmesi de lazım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna seksi sevdir. Zevk alırsa istememezlik yapmaz
Sıkıcı olma00 Yorumla
+1 yılgizli ol. asan sorardim sornu ne ya neyse artik aldatma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn iyi kıvama getirme şekli yalamak bence ozaman azar ama bu aşılabilecek bir sorun değil bazı kadınlar böyle
00 Yorumla
+1 yılAllah gözünü doyursun
00 Yorumlanaapmıyo msla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir zamanlar aynıydı ama aştık
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl aştınız peki?
Cevap sahibi+1 yılkonuşarak ne istediğimi neler yapması gerektiğini aksi halde neler ola bileceğini konuştuk ve düzeldi
Soran+1 yılkonuşmak çare olmadı. sevindim adına
Cevap sahibi+1 yılinan olur hatta bazı seylerle süsleyin yatağınızı
Soran+1 yılo ihtiyaç hissetmiyor. bir kere hiç ellemedim 1 ay sekssiz kaldı düşünsene
Yasi kav esinin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyle.
04 Yorumla
Soran+1 yıltek olmamak sevindirdi nedense beni
Cevap sahibi+1 yılÇok insan öyle. Merak etme.
Soran+1 yıliyi bari yaa. ama çoğunda erkekten kaynaklı. ben tamamen kadının zevkine odaklanan biriyim.
Cevap sahibi+1 yılben de.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Benim gibi eşinden cinsel yönden tatmin olamayan var mı? Evliyim ve aşırı istekliyim. Napabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat