Cinsel Yaşam Eşinizle cinsel hayatınızdan neden memnun değilsiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Evli olup memnun olmayanlar hangi gerekçelerle memnun değil? Eşinizle cinsel hayatınızdan neden memnun değilsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evli olup da cinsel hayatından memnun olan neredeyse hiç yoktur. Çünkü evlilik sekse en uzak şeydir. Bu konuyu konuşmak bile anlamsız. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Biz memnunuz Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Daha cicim aylarında , yıllarındasınız çünkü. Yorumla Soran +1 yıl 9 yıllık evliyiz, cicim ayı sayılmaz bence ama sizin taktiriniz. Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl 10 dan sonra illaki tadı tuzu kaçar. Yorumla Soran +1 yıl Bir yıl sonra tekrar haber edicem sana hahahahaha Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl eşim evlendikten sonra çok çirkinleşti, ne zaman sokulsa bi bahane kaçıyorum. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Dış görünüş olarak mı? Yorumla ElCuco +1 yıl hee Yorumla bttryflyx +1 yıl Çok kötüsün.. @ElCuco Yorumla ElCuco +1 yıl eşimde geldi :d Yorumla Soran +1 yıl Boşa da güzelleşsin kadın, rengini soldurmuşsundur ahahahaha Yorumla ElCuco +1 yıl yok ya baksana şuna bunu kim napsın :d Yorumla bttryflyx +1 yıl Eşi falan değilim millet şimdi yanlış anlar Yorumla bttryflyx +1 yıl Kendi köşenizde havlayın Yorumla ElCuco +1 yıl aa nakadar ayıbb sen cevabıma atlayıp sövünce ben bişe diyomuyum karıcım :d Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Berbattı adamda istek sıfır dı dünyaya sadece yatmak için gelmişti resmen bende bosadim sayesinde hayatımda bidahada erkek olmadı olamiyacakta sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fantazilerimle uyup heycan vermiyor filim izlemeyi bile izletmiyor kıskanıyorum buda modunu heycanini düşürüyor oyuncaklar istemiyor fantezi hikayeler kuralım diyorum yanaşmıyor modum dusuyor 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Monoton ve sadece ihtiyaç giderme gibi oldu artık :( Senin nasıl durumlarr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl soranda memnun değil. memnunum dediğine bakmayım.. çok sağlam bi dayanak seni kendine getirir.. memnuniyet tarifin değişir. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bı sen iyi sevişiyorsun aynen, diğer tüm erkeklerin cinsel performansı yetersiz. Aynen kardeşim teksin dünyada. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tek değilim ancak sende yeteri kadar memnun diilsin.. külahıma anlat sen onu. Yorumla Soran +1 yıl Nerden çıkardın bunu yahu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bak, kızma , yerme, eleştirme.. ben anlarım.. yanılmışsamda bu benim canım..🤷♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl slklığım yazacaktım🙄 Yorumla Soran +1 yıl Okey sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rutinin dışına anca burada çıkarsın yorumlarla.. yoksa... keşe, imkan, olanak vs. vs. olsa.. anladın... Yorumla Soran +1 yıl Rutinin dışına çıkmak? Yorum? Yorumlardan kendimixi tatmin mı ediyoruz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen öyle. fantezinin bir parçası.. aldığın yorumlarla org. oluyosundur.. cesur ol biraz Yorumla Soran +1 yıl İşin komik kısmı bu düşündüğün saçma şeyi, sanki bir durumu aydınlatmış gibi zannetmen. Hani dediğin gibi olmaya müsait sorular yok değil ama ayırt edebilirsin diye tahmin ediyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahaha.. çok akıllı kadınsın👍anladın sen beni, boş ver.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende m. degil gibiyim ben çok renkli olsun istiyorum ama o çok nadir iste vibrstor den tutta hepsine kadar aldik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neden memnun değilim çünkü ayda 1 yapıyorsak şükrediyorum yani ne zaman teklif etsem yok hiç canı çekmiyor libido sıfır ne yapıcam bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sinir stres tartışma anlaşamazlık bu kadar sıkıntıdan sonra nasıl iyi cinselik olacak 0 0 Yorumla
Doruk_Sonbahar Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl Çok basit. Zaman herşeyi sıradanlaştırıyor. O nedenle yeni bir ten arıyor insan. Bir de sanırım bir miktar gizem iyi geliyor ilişkiye. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Farklı fantezilerde mı kurtarmıyor? Oyuncaklar? Kostümler? Yorumla Doruk_Sonbahar +1 yıl Hayır. Asıl sorun aynı ten, aynı tarz, her şeyini bildiğiniz bir insanla arada büyünün kayboılması. Yorumla
evlimitsuz34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hep bn yapiyom oda uzanıyor zevk vermiyor üstüme gelip hoplamiyir penisim eline almiyor 0 0 Yorumla
anonim0006 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sen niye memnun değilsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Memnunum Yorumla anonim0006 +1 yıl Sorudan öyle anlaşılmış Yorumla Soran +1 yıl Kendimle ilgili bir detay vermedim. Yorumla anonim0006 +1 yıl Bence memnun değilsin Yorumla Soran +1 yıl Ya sabır, çok değisik insanlarsınız cidden hahahahah Yorumla anonim0006 +1 yıl Kızma ya düşüncemi söylüyorum Yorumla
wwakle Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Birsz fazla istekliyimm onuda skiyor bu durumm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Suanlik bir sıkıntı yok ama ilerde olur mu onu bilmiyorum Şu an gayet iyiyiz 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. bend emerak ettim acaaba nedne memnun değiller 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yeni yeni fatenziler üretebiliyor musunuz? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet hayal gücümüz bayağa geniş. Para da harcıyoruz oyuncaklara. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harika, biz konulu fanteziler üreterek hep diri tutmaya çalışıyorsuz şehvetimizi :) Yorumla Soran +1 yıl Kaç yıldır birlikte siniz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5 yıl bitecek, siz? Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Çünkü yok 0 0 Yorumla
karyağsınartık Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Fazla cinsellik göz çıkarmaz diyorlardır :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Evli olup da cinsel hayatından memnun olan neredeyse hiç yoktur. Çünkü evlilik sekse en uzak şeydir. Bu konuyu konuşmak bile anlamsız.
Biz memnunuz
Daha cicim aylarında , yıllarındasınız çünkü.
9 yıllık evliyiz, cicim ayı sayılmaz bence ama sizin taktiriniz.
10 dan sonra illaki tadı tuzu kaçar.
Bir yıl sonra tekrar haber edicem sana hahahahaha
eşim evlendikten sonra çok çirkinleşti, ne zaman sokulsa bi bahane kaçıyorum.
Dış görünüş olarak mı?
hee
Çok kötüsün.. @ElCuco
eşimde geldi :d
Boşa da güzelleşsin kadın, rengini soldurmuşsundur ahahahaha
yok ya baksana şuna bunu kim napsın :d
Eşi falan değilim millet şimdi yanlış anlar
Kendi köşenizde havlayın
aa nakadar ayıbb sen cevabıma atlayıp sövünce ben bişe diyomuyum karıcım :d
Berbattı adamda istek sıfır dı dünyaya sadece yatmak için gelmişti resmen bende bosadim sayesinde hayatımda bidahada erkek olmadı olamiyacakta sanırım
Fantazilerimle uyup heycan vermiyor filim izlemeyi bile izletmiyor kıskanıyorum buda modunu heycanini düşürüyor oyuncaklar istemiyor fantezi hikayeler kuralım diyorum yanaşmıyor modum dusuyor
Monoton ve sadece ihtiyaç giderme gibi oldu artık :( Senin nasıl durumlarr
soranda memnun değil. memnunum dediğine bakmayım.. çok sağlam bi dayanak seni kendine getirir.. memnuniyet tarifin değişir.
Bı sen iyi sevişiyorsun aynen, diğer tüm erkeklerin cinsel performansı yetersiz. Aynen kardeşim teksin dünyada.
tek değilim ancak sende yeteri kadar memnun diilsin.. külahıma anlat sen onu.
Nerden çıkardın bunu yahu?
bak, kızma , yerme, eleştirme.. ben anlarım.. yanılmışsamda bu benim canım..🤷♂️
slklığım yazacaktım🙄
Okey sensin
rutinin dışına anca burada çıkarsın yorumlarla.. yoksa... keşe, imkan, olanak vs. vs. olsa.. anladın...
Rutinin dışına çıkmak? Yorum? Yorumlardan kendimixi tatmin mı ediyoruz?
aynen öyle. fantezinin bir parçası.. aldığın yorumlarla org. oluyosundur.. cesur ol biraz
İşin komik kısmı bu düşündüğün saçma şeyi, sanki bir durumu aydınlatmış gibi zannetmen. Hani dediğin gibi olmaya müsait sorular yok değil ama ayırt edebilirsin diye tahmin ediyorum.
hahaha.. çok akıllı kadınsın👍anladın sen beni, boş ver..
Bende m. degil gibiyim ben çok renkli olsun istiyorum ama o çok nadir iste vibrstor den tutta hepsine kadar aldik
Neden memnun değilim çünkü ayda 1 yapıyorsak şükrediyorum yani ne zaman teklif etsem yok hiç canı çekmiyor libido sıfır ne yapıcam bilmiyorum
Sinir stres tartışma anlaşamazlık bu kadar sıkıntıdan sonra nasıl iyi cinselik olacak
Çok basit. Zaman herşeyi sıradanlaştırıyor. O nedenle yeni bir ten arıyor insan. Bir de sanırım bir miktar gizem iyi geliyor ilişkiye.
Farklı fantezilerde mı kurtarmıyor? Oyuncaklar? Kostümler?
Hayır. Asıl sorun aynı ten, aynı tarz, her şeyini bildiğiniz bir insanla arada büyünün kayboılması.
Hep bn yapiyom oda uzanıyor zevk vermiyor üstüme gelip hoplamiyir penisim eline almiyor
Sen niye memnun değilsin
Memnunum
Sorudan öyle anlaşılmış
Kendimle ilgili bir detay vermedim.
Bence memnun değilsin
Ya sabır, çok değisik insanlarsınız cidden hahahahah
Kızma ya düşüncemi söylüyorum
Birsz fazla istekliyimm onuda skiyor bu durumm
Suanlik bir sıkıntı yok ama ilerde olur mu onu bilmiyorum Şu an gayet iyiyiz
bend emerak ettim acaaba nedne memnun değiller
memnun olmayanlar aldatıyor
yeni yeni fatenziler üretebiliyor musunuz?
Evet hayal gücümüz bayağa geniş. Para da harcıyoruz oyuncaklara.
Harika, biz konulu fanteziler üreterek hep diri tutmaya çalışıyorsuz şehvetimizi :)
Kaç yıldır birlikte siniz?
5 yıl bitecek, siz?
Soğuk biri
Değilim
Çünkü yok
Fazla cinsellik göz çıkarmaz diyorlardır :)
Anlatayım mi dinlermisjn
Vermiyor bana
sennnn