+1 yılbu durum bizde de mevcut
genellikle işkolik kadın veya işkolik erkeklerde görülebilir,
ayrıca ailevi sorunlarınız var ise (kadın veya erkek tarafınının) bunu da kafasına takarsa eşlerden biri cinsel olarak eşinizden uzaklaşabilirsiniz.
biz bu sorun için tıbbın bu konu ile alakalı tüm branşlarına gittik. herhangi bir sorun bulunamadı ama çözümde olmadı sonuç alamadık bu durum ne kadar daha sürer bilemiyorum.
ben eşimin tamamen işkolik olmasından kaynaklandığını düşünüyorum ve bunu da kabul ediyor10 Yorumla
+1 yılbendede durum aynı tek seans oral yok gecenin devamını istiyorum ama doydum yeterli diyor oral yapmak istemiyor böyle bir sıkıntı bendede varrr her defasında tekk yapmak sıkıyor halbuki gecenin sonuna kadar devam etmek istiyorum ama olmuyor maalesef
120 Yorumla
Soran+1 yılDemi çoğu kadın öyle :(
- +1 yıl
peki ya senn neden bu durumdasın?
Soran+1 yılEşim bencil cunku
- +1 yıl
Ne konuda
- +1 yıl
Sen eşinden ne bekliyorsun
- +1 yıl
birbirimizin sıkıntılarını paylaşırım çünkü bende aynı dertten muzdabiribim o yüzden söylüyorum aynı konuyla ilgili olduğu için konuşmak istiyorum
Soran+1 yılOlmaz ozel e gelemem
- +1 yıl
burdanda yazmıyosun merak etme sna sıkıntı çıkarıcak biri değilim ciddi anlamda konuşmak istiyosan gel belki birbirimize yardım ederiz bilgilerimizce bende durum kadın sende durum erkek
Soran+1 yılEvliyim olmaz
- +1 yıl
bende diyorum evliyim ben sana diyorumki sana kur yapmıcam heralde
Soran+1 yılYa yaparsan
- +1 yıl
yaptığımda sendeki cevapları alabilecekmiyim?
Soran+1 yılBilemem
- +1 yıl
burda engellemede var biliyorsun öyle bir durum olursa engelliyebilirsin değilmi buda bir yöntem ama merak etme asıl amacım konuşmak ve konuştuklarını denemek gibi
- +1 yıl
gerçekten iki arkadaş gibi konuşalım ben sana sorayım sen bana sor muhabbetimiz bu yönde olucakkk
- +1 yıl
anlamıyormu seninle konuşmaya çalışıyorum paylaşım yapalım diyorum sen hala soru güncelleyip duruyosun özele gelip konuşmak zormu yaa birine güven de paylaşımlarımızı yapalım zor bişey değil site anlamaz herkez farklı konuşuyor özele gelip yazışmaktan niye bu kadar çekiniyosun sana ne yapabilirimki söylesene ne zararı olabilir
- +1 yıl
bence sen dalgacısın iş olsun diye takılıyosun gerçekten bir ihtiyacın yok senin
Soran+1 yılOzele gelsem mi ciddi olacaktim
- +1 yıl
ben seninle yazışıp sorunumuzu anlamaya çalışıyorum belki senin bildiğin bişi bana faydalı olucak belkide burda herkesin okuduğu paylaşımı yapamıyorum anlamıyosunki sen , düşünüyorumki sen daha çok yorum alsın diye uğraşıyorsun gibi gözüküyor ben senden yardım istedim konuşalım diye ama sen hiç oralı olmuyosun sadece başka yorumlar gelsin diye bekliyosun ben öyle düşünüyorum
- +1 yıl
yanlışmı söyledim neyse sen hala o kafadasınnn bellii yani
+1 yılcinsewllikte erkekler daha iyidir ve isteklidir. sen ne istiyorsun ki eşinin neyi eksik. eger eksikse gözü dışarda olmalı. yoksa hiçbir türk erkeği böyle olmaz
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh canım aynı dert bende de var, kaç yıllık evlisiniz?
511 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır evliyim sizin sorununuz ne
Cevap sahibi+1 yılEşimde sevişmiyor artık benimle, aseksüel bir adama dönüştü
Soran+1 yılNe yapacaksın peki :(
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum, sadece çok fazla üzgünüm, depresyondayım😔
Soran+1 yılEşin aldatıyor ya da gay olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılYok ikisi de değil, aseksüel işte
Soran+1 yılÇok kötü ya
Cevap sahibi+1 yıl@doanylmz yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılIc çamaşırlarını giy seksi olsun yatak odasına geç eşini karşına al:sevgili eşim ben bir kadın olarak ilişkiye senin o aletine ihtiyacım var sen erken bisaldigin için tatmin olamıyorum yarın doktora gidelim ve sorunu beraber çözelim ben seninkinden memnunum çık güzel s. k. yorsun ama biraz daha içinde kalmalı ve beni bira daha düşünmelisin diye söyle
12 Yorumla
Soran+1 yılOoo cidden güzel yorum sagolun
Cevap sahibi+1 yılKadınları yatakta doyurmazsan stres yaparlar ve devamlı alışveriş yapma ihtiyaciyla erkeği boğarlar kadını tatmin edemezsen mağazalar ediyor bir şekilde :)
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef yüksek oranda bu durumun olduğunu biliyoruz. Evliliğin bir kaçış, bir çözüm olduğu yanlışı ise en baştaki hata.
Sorunun ne olduğunu tam olarak belirleyip ona göre çözüm bulunmalı.
Ne eksik, nedir sorun?18 Yorumla
Soran+1 yılEşim 190 ve ben 160 im sirf bu yüzden bana kadın kısmı sekste uste çıkmaz diyor düşünün genel durumu
- +1 yıl
Sekste doggy ve kadının üstte olduğu poziyon en zevk aldığı pozisyonlardır. Kadın üstte olduğunda kendi ritmini yakalayarak boşalmasını sağlar. Bunu bir erkek zaten yapmalı..
Boy muhabbeti hakikaten komik olmuş.
Konuşmayı ve ikna etmeyi denedin mi?
Soran+1 yılBoyumla dalga geçiyor off ya beni soğuttu iyice
- +1 yıl
Türkiye standartları 1.60 dır kadın için. Konu seks ise saçma bir eleştiri bu. Boyun uzun mu olmalı üste çıkman için, oldukça saçma;)
Soran+1 yılBenim eşim biraz dengesiz 157 lik shakiraya bayılır evdeki gül gibi karısına böyle der ışte
- +1 yıl
O çok belli..
Bir uzmandan birlikte destek alın, yoksa bu eziyet sürer gider, o da uygularsa tabi.
Ben ne desem boş burda, senin şanssızlığında bu olmuş. - +1 yıl
Dilersen yazabilirsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim esimde ne oral yapar, soyunurken lambalari kapatir sevisirkende karanlik odada yalariz. Banyoya gelmez beraber dusa girmez daha bircok sey anlatabilirim...
Gece yataga gecer bacaklarini acar opusup iliskiye gireriz. Aseksuellige dogru gidiyorum. Bu siteseki dangozlar bilmeden tii ye alirlar bosfer10 Yorumla
+1 yılSorun nedir tam olarak. Ben de artık evlilik için eş arayan bir beyim. Memnun olmama sebebiniz nedir? Şahsen ben evlendiğimde eşimi nasıl daha fazla mutlu ederim tatmin ederimin hayalini kuruyorum. Çok da istekli bir insanım. Eşiniz isteksiz bir insan mı? Sizin gibi sıkıntı yaşayan bayanlardan alacağım fikirler önemli benim için. Aynı hataları ilerde ben de eşime yapmamayayım...
10 Yorumla
+1 yılEvli degilim ama evli olmus olsam önceliğim esimi mutlu etmek olurdu.
18 Yorumla- +1 yıl
Benimle evlenen mutsuz olamaz.
Soran+1 yılNeden siz jonny sins misiniz
- +1 yıl
Fantazi doluyumdur ve karşımdaki kisinin zevk almasi mutlu olmasi beni mutlu eder.
- +1 yıl
Konusmadan sana nasil anlatabilirim veya bunu nasil gosterebilirim?
Soran+1 yılNe yapacaksın bana
- +1 yıl
Mutlu olmani sağlayacak şeyler
Soran+1 yılAma evliyim
- +1 yıl
Konusmaktan birsey olmaz ya niye kasiyorsun kendini
+1 yılİşte evli kadınların bir çoğu bu yüzden aldatıyor eşinin onu tatmin edememesinden ve bencilliklerinden işiniz zor küçük hanım
11 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum beyefendu
+1 yılBenim karım olsa varya her gün yaparız. Yapmamam için tek sebep karımın kendine bakmaması olur. Yani dış görünüşünü gözden geçir. Güzel, afrodizyak kokular sür.
10 YorumlaMuhtemelen eşinizin sizi elde isteği vardı ve bunu başardı ve ilk birlikteliğini gerçekleştirdi, Amacına ulaştı. Onun amacı sizi elde etmek olduğu için kendini düşündü kendini mutlu etti ve sizin hayallerinizin ve fantazilerinizin önemi yoktu düşünmedi ve bundan sonrada düşünmeyecektir kendinin tatmin olması yeterli. Kendi için seks yapan erkek kısaca. Umarım düzelir
00 Yorumlasadece sende degıl çoğu aılenın problemı çokkadın tanıdım %80 evlı ıdı aynı dertten yakınıyorlardı
12 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm?
+1 yılTürk kızları zevk almıyor ki bezmisler onlar instagram facebook dan Like a bakar
11 Yorumla
Soran+1 yılKardeş sosyal medya kullanmiyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVar var yanlız değilsin ben isteksiz seks olmasada olur diye düşünen bir kadınla evliyim malesef😩😩 senin sıkıntın ne?
18 Yorumla
Soran+1 yılEşim bencil ama sizin esinizde kotuymus
Cevap sahibi+1 yılYani haklısın bencil derken ne yapmıyo ya da neler yapmıyo
Soran+1 yılOnsevisme oral yok
Cevap sahibi+1 yılAma nasıl olucak direk giriyomu sulanmadan nasıl oluyo canın acımıyomu? Ve kendi boşalıp seni boşaltmıyo dimi?
Soran+1 yılVajinam kanayacak diye korkuyorum kuru kuru
Cevap sahibi+1 yılYani bigün oda olucak direk girmeyeçalışınca kanarda içerden yırtılmada olur. Kaç yıllık evlisin konuşmuyomusun bu konuları onla
Soran+1 yılAyy kanamasin biricik vajinam :(
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisin? Senin için biricik ama elin adamı kıymet bilmiyo o nasıl olcak
+1 yılSenden ilgisiz ve sadece kendini mi düşünüyor boşalır yat anlardan mi
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Konuşmayı denedin mi
- +1 yıl
Öncelikle oturup konuşmayı dene olmuyorsa yatakta daHa aktif ol onu dizginle
geciktirici sprey falan deneyin konuşun tartışın sıkıntı etmeyin
10 YorumlaBen dahil.. çok var bırda senin istediğini vercek.. rahatla ve gevşe
19 Yorumla
Soran+1 yılSiz neden mutlu degilsiniz
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılUzdunuz
Soran+1 yılBen sizi anlıyorum her şeyi ulu orta demeye gerek yok zaten
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılNe gibi problemler yaşıyorsun neyinden memnun değilsin mesela
11 Yorumla- +1 yıl
çözebildin mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılbencil diyorsun da sen kontrolü ele alıp bencillik yaptın mı?
14 Yorumla
Soran+1 yılYaptım ama odun ya napayim
Cevap sahibi+1 yılhmm peki ön sevişme falan
Soran+1 yılBoynumdan bir iki kere opuyor o kadar
Cevap sahibi+1 yılkötü senle konuşmak isterdim direk
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ten uyumu yoksa erkek seks düşkünü değilse sekste kendi zevkini on planda tutup eşini umursamaz ise çok vardir senin gibi sekste mutsuz olan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, çok mutsuz bir seks hayatım var. Boşanmayı ciddi ciddi düşünüyorum
25 Yorumla
Soran+1 yılSizinki neden mutsuz
Cevap sahibi+1 yılFarklı kafaları yaşıyoruz. Ben istekli biriyim, fantezilere açığım ama o değil, olsa da olur olmasa da onun için. Sen neden mutsuzsun?
Soran+1 yılSiz de haklısınız tabi benimki bencil
Cevap sahibi+1 yıl?
.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı durumdayim ne zaman sokulsam yanına başı ağrıyor 😒 oral dese yaptım her türlü pozisyonda yaptim erken de boşalmam bende sinir oluyorum bu duruma
00 Yorumla
+1 yılcinsel gucu artirici Bitkisel karisimlar var ve kadinligini son hadde kadar Adama yasat.. İse yarar emin ol
00 Yorumla
+1 yılBenimde aynı problemim var. Benim libidom yüksek fakat eşimin çok düşük 40 yıl yapmayalım neden demez yani ne fantazi ne pozisyon tek düze gidiyor 15 günde bazen ayda bir.
00 Yorumlabence sorun sende adama yetmiyosun yakında aldatirsa şaşırma artı esinle olan cinsel hayatını burda ifşa etmek ne derece doğru bize soracağına eşinle konuşsan çözmüştün belki de sorununu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli değilim kendi kendime yetiyorum yatak odanızı renklendirin derim
11 Yorumla- +1 yıl
Çoğu kişi seni anlıyor ama eşin bencil olduğu için kimse bişe yapamıyor ya adam gibi konuşacaksın artık bende tatmin olmak seni iliğime kadar hissetmek seksten acı çekip soğumak değil Şen'inle bulutların üzerinde uçmak istiyorum diyeceksin ya uzman eşliğinde evliliğini kurtaracaksın ya da ilerisi daha kötü olmadan ayrılık kapısını tıklatacaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yüzden korkuyom cinselik pek aram yok zaten önceden yapsan bı dert evlenince bir dert kimse ne istedigini bilmiyo
10 Yorumla
+1 yılBendede ayni sorun var. hic istedigim gibi degil 😑😑😐😐
11 Yorumla- +1 yıl
Sendeki sorun nedir. ozel degilse
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkıntını biraz daha açarsan evli biri olarak yardımcı olmaya çalışabilirim.
10 Yorumla
+1 yılBu konuları ulu orta konuşmak pek hoş değil. Haklısın bir çok evli çiftte bu sorun var 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bişy yasamamıştın evlilkten önce
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCebpppp
Cevap sahibi+1 yılYasamamış mıydın
Soran+1 yılBakireydum
Cevap sahibi+1 yılSevişme falan kocandan öncekilerle ya da kovanla evlenmeden önce yapmadın mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende evliyim... O hyallerin gerceklesmicem. Bosuna hayal. kurmaa
00 Yorumla
+1 yılbirazdan arkadaşlar yardımcı olur hanfendi
13 Yorumla
Soran+1 yılNickinizde çok tuhaf beyefendi
- +1 yıl
bunu söyleyen ilk kadın değilsiniz
Soran+1 yılAnlıyorum
+1 yılne gibi sıkıntılar var mesela
17 Yorumla
Soran+1 yılBencil biri :(
- +1 yıl
kendini mi rahatlatıyor sadece
Soran+1 yılEvet ve fantezisi renksiz biri
- +1 yıl
hımmm peki bunu onunla konuştun mu
Soran+1 yılEvet ama anlamiyor
- +1 yıl
sen fantezi denedin mi peki onunla yapmaya çalıştın mı bişeyler
- +1 yıl
pişt
Gizli Üye(36-45)+1 yılal benden de o kadar. mast. daha çok zevk verıyor su an...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar var hatat konuşup dertleştıklerımde var S:
16 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya bu da aldatma sayılmaz mi
Cevap sahibi+1 yıldertleşıyoruz dedım bırşeyler yaşıyoruz demedım ben derdını sıkıntısını dınlıyorum yerı gelır destek oluyorum yerı geldık akıl verıyorum yonlendırıyorum kımsenın nasmusuna goz dıkmedık merak etme benımde anan babam bacım var
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl burda soru sorup bırşeyler umuyorsar saygı sevgı çerçevesınde oldumu bır sorun çıkmıyor yanı
Soran+1 yılEsinizden nerden memnun degilsiniz
Cevap sahibi+1 yılben evlı değilim kı :S evlı olanları dınlıyorum bır kaç arkdaşım var yanı sıtede boyle sıkıntıları olan vs
Cevap sahibi+1 yılerken boşalan var nışanlıyken sevgılıyken duygusal olup sevışen ama şimdi sadece o işi yapıp arkadsını yatan yorgunum dıyen 2-3 -4 gun yapmayan aılesı tarafıdna nezılen depresyone gıren herşeyden gordum yanı say say bıtmez
+1 yılBaşka biriyle yap o zaman
16 Yorumla
Soran+1 yılBu aklıma neden gelmedi acaba😒
Soran+1 yılEvliyim?
- +1 yıl
Yaz
- +1 yıl
Ordan konuşalım
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Yazcanmı?
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinin eksi yanları nedır sana göre. düzeltmek istediğin yönleri nedır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl eksik fizyolojik olarak bir yetersizlik mi söz konusu?
10 Yorumlaneden memnun değilsin
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden memnun olayım ki berbat
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşun. Anlat mutlu olmadığın şeyleri
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce mast yapıyo muydun?
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet konumuz o değil ama
Cevap sahibi+1 yılTamam işte ordan konuya bağlanıcaz. Mast yaparken hayal dünyası geniş oluyor insanın benim öyle mesela.. evlenince belki de hayal ettiklerim olmayacak.
Soran+1 yılPeki gizli kardes
Cevap sahibi+1 yılSenin de büyük ihtimal hayal ettiklerin farklıydı.. ama eşin sadece kendini düşündüğü için sen yarım kalıyorsun doğru mu?
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu yüzden ayrılmıştım...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılkendine arkadas bul ilgilensin seninle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl sorunlarınız var mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpenis boyumu kısa
24 Yorumla
Soran+1 yıl19 cm kısa saniirm
Cevap sahibi+1 yılmakaramı yapıyon
Soran+1 yılŞaka yaptim 16 falan
Cevap sahibi+1 yılhe iyi ama bencil olduktan sonra 19 olsada yaramaz
+1 yılAynı dert bende de var. Artık dışarıda arıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Sonra eşiniz kız kovalıyı kocamdan uzak dur diye
Egitim vereyim sana sen de onu egitirsin :D
10 Yorumla
+1 yılBen bekarım ve cinsel hayatım güzel
00 Yorumla
+1 yılVar maalesef
14 Yorumla
Soran+1 yılNe mesela
- +1 yıl
Aşırı ten uyumsuzluğıu ve isteksizlik var. Çözemiyorum onu.
Soran+1 yılUzuldum
- +1 yıl
Üzülmek çözüm değil. Başımın çaresine bakmak zorundayım.
Nr gibi sorunlariniz var ki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende aynı durumdayım
10 Yorumla
+1 yılSorunu yazmamışsınız. Sorun nedir?
00 Yorumla
+1 yılneden kı abla
116 Yorumla
Soran+1 yılAblası eşim bencil cunku
- +1 yıl
korkuyorum abl abnde evlenınce boyl eolmaktan kız arkadaslarıma karsı boyle degılım ama evlıklık :( sır f bu yuzden uzak duruyorum :(
Soran+1 yılEvlilik iyidir evlen sen yine de bakma bana
- +1 yıl
kesk e senınle konussam da aklımdakılerı sorsdam :(
Soran+1 yılOzelden konuşmuyorum ablasi
- +1 yıl
:( haklısn abla evlı barklı kadınsın bı sey dyemem
Soran+1 yılDeğil mi aynen😊👍
- +1 yıl
yazsan ama cok sevınırdım :/
Soran+1 yılÜzgünüm ablası eşime ihanet gibi olur
- +1 yıl
sohbet etmıycez ya sen soruyosunburda bende sana sorcam :/
Soran+1 yılSen cinsellikte iyi misin kendine güveniyor misin bir kadını yatakta inleteebilir misn
- +1 yıl
abla burdan konusamam
Soran+1 yılSen bilirsin bana yardımcı olabilirdin burdan ama neyse
- +1 yıl
abla evlı bı kadına yapmam bı sey.
Soran+1 yılBiliyorum ama olmaz ablasının kuzusu
- +1 yıl
ıyı abla sen nıyetı bozmussun zaten ıy geceler
çocugunuz var mı peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılVerilen cvblarin size ne faydası oldu merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbwnde hiç bir sorun yok hersey yolunda
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsizde ne gibidir sorun var
Cevap sahibi+1 yılSorun nedir
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendin yap rahatla
20 Yorumla
+1 yılNiye memnun değilsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden memnun değilsin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNesi kötü
119 Yorumla
Soran+1 yılBencil ve beni orgazm etmeye uğraşmaz :(
Cevap sahibi+1 yılKötü seçim naparsın biraz eğitecen
Soran+1 yılSiz evli misiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet yoksa niye gizliden yazayım 😊
Soran+1 yılMemnun musunuz?
Cevap sahibi+1 yılOlması gerektiği kadar
Soran+1 yılNe güzel :(
Cevap sahibi+1 yılNe olcak baktın olmadı boşanırsın
Cevap sahibi+1 yılSürekli üste çıkmaya çalış 😊