Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Sanırım evli olup da cinsel hayatından memnun olan var mı diye soracaktın. Yahu arkadaş sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz. Evlilik sekse en uzak şeydir. Aklı olan herkes bunu bilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet var ama özele gel yazmayın lütfen
Oral seks sevmeyen bir kocam var ben yapıyorum o yapmıyor bende çok taramak istiyorum bide cidden biraz daha büyük olsa işlevsel olurdu sanki bilmiyorum412 Yorumla- 1 yıl
Temizliğine dikkat ediyor musun? Bu yüzden olabilir mi?
Soran1 yılAğzının tadını bilmeyen erkek
Cevap sahibi1 yılTabiki ediyorum temizlikten yana sorun yok
- 1 yıl
Penis büyüklüğüne yapacak bir şey yok da oral olayına çare bulunur illa. Penis büyüklüğü zaten aşırı önemli de değildir. İyi bir sevişme performans vs küçüklüğün dezavantajlarıni fazlasıyla telafi edebilir.
Hiç mi yapmıyor yoksa arada az da olsa yapıyor mu
Cevap sahibi1 yıl@YenidenmiYine yapması için meyveli jeller denedim onunla biraz yaptı ama yapmıyor sevmiyor yani
- 1 yıl
Meyveli jeli yeni duydum ya. O ne?
Cevap sahibi1 yıl@YenidenmiYine kayganlastirici yenilebilir jel
- 1 yıl
Ne tuhaf şeyler var ya. Bi araştırayım googleda sonra yazarim derdine 😅
Soran1 yılPudink dök ben öyle yapıyorum
- 1 yıl
Bu meyveli jeli yedirdin mı? Yoksa koku olmasın güzel koksun diye mi sürdün sadece?
- 1 yıl
22 cm penisim var
Gizli Üye(25-29)1 yılhocam soru sorabilir miyim izninizle
422 Yorumla- 1 yıl
Burdan sor bizde gorek😀
Soran1 yılSor
Cevap sahibi1 yıl@AnkaradaBirYalniz hocam sorayım mı izin geldi mi
- 1 yıl
Sor hadi
Cevap sahibi1 yılevli bir erkekle aynı iş ortamında çalışıyoruz diyelim mesela her gördüğünde bakıyor ediyorsa beni kesiyorsa neredeysem oraya geliyorsa aramızda mesafe bile varken gözleri benim üzeirmdeyse bana karşı çok iyi nazik kibar iyiyse konuşurken sesi bile inceliyorsa bana ters davranmayıp hayır bile diyemiyorsa hoşlanıyor mudur ya da amacı nedir bir kere benden bir şey istemişti karşımda utandığını bile gördüm koca adamın bunu aylardır yapıyor adım da atamaz konumu var
Soran1 yılAdam yanmış sana
- 1 yıl
Adam yaniyo senin icin😀😀
Cevap sahibi1 yılciddi mi diyorsunuz ama dediğim gibi şimdi bu adım atamaz çünkü eşinden korkuyor konumu da var işte kıdemli birisi ve bu adam ilk gününden beri bana farklı davranıyordu bizim işte kadın çok fazla ve kadınlar çok bakımlı ekstra güzeldir bu adam işin ilk gününden beri bana ayrı bir taktı diğer kadınlara değil de bana çok farklı davrandı nedenini anlayamadığım şekilde öyle birisi bu ben şimdi işten ayrılacağım seneye tekrar girme imkanım da var ama size şunu sorsam, bu adam beni aylarca görmeyecek ya unutur di mi? seneye tekrar aynı ortamda çalışırsak yine böyle davranmaz di mi? sizce ne olur? çünkü işe seneye tekrar gitmek istiyorum işimi seviyorum.
Cevap sahibi1 yıl@AnkaradaBirYalniz dalga geçtiniz gibi hissettim
- 1 yıl
Unutmax
- 1 yıl
Yooo tecrube diyelim
Cevap sahibi1 yıl@AnkaradaBirYalniz emin misiniz ya ben de her gün yüz yüze olduğumuz için bakıyordur ediyordur diyordum ama bu adamın bakışları bile normal değildi ve araya uzun zaman gireceği için kesin unutur beni diye düşünüyordum
- 1 yıl
Sen farketmissin bqkislarininqmqci farkli da olabilir
Cevap sahibi1 yıl@AnkaradaBirYalniz evet ama demek istediğim şey o amacını da gerçekleştiremez yani hiçbir zaman öyle bir şey olmayacağı halde adamın bana takık gibi davranmasının sebebi ne peki
- 1 yıl
Nerden bilsin gerceklestiremeyecegini
Cevap sahibi1 yıl@AnkaradaBirYalniz çok basit iş ortamı ona müsait değil ve kendisi de öyle bir şeye cesaret edemez yıllardır orada çalışan birisi olarak
- 1 yıl
Bilemezsin bu isleri sende kndindrn emin olma o kadar
Cevap sahibi1 yıl@AnkaradaBirYalniz niye öyle dediniz ki şimdi insan kendini biliyorsa neyin ne olacağını da bilemez mi benim başıma ilk defa böyle bir şey geliyor ve işte tek evli olan kişi de o değil bir sürü evli kişi var ama diğerleri bunun kadar takık gibi davranmıyordu bu adam uzaktan hiç kafasını bile başka tarafa çevirmeden bakıyor ama yan yana gelince yüzüme direkt olarak uzun süre bakamıyor mesela
- 1 yıl
Senin ilgini cekip buraya yazdigina gore bisey var adam biraz cesur olup ustine oynasa ilgini ceker onu demek istiyroum
Cevap sahibi1 yıl@AnkaradaBirYalniz anladım demek istediğinizi ama ben sadece sormak istedim siz de tecrübe falan deyince yani araya 5 ay falan girmiş olsa ben tekrar gitsem yine bakar eder mi devam eder mi aynı şekilde davranışlarına diyorsunuz
- 1 yıl
kendini biliyorsun ama gecenin bu vakti kafanda hâlâ ve onun için dakikalarını harcıyor onu düşünüyorsun. Kendini biliyorsun ama dönene dek seni unutup unutmama ihtimaline kafayı takmissin. Ayneeen öyle sen kesinlikle yanlış adım atmazsin. Hele adam somut adım atsın o zaman düşünürsün ben nasıl yaptım neden yaptım diye
- 1 yıl
Bisey demiyorum eger rahatsizsan tepkini koyar kapanir olay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılYoktur gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılneden memnun değilsin
23 Yorumla
Soran1 yılEşim fantazilere açık değil bağlama kırbaç falan
Cevap sahibi1 yılsizofren misin ya iyi ki de istemiyormus
Soran1 yılSert yapmayı seviyorum ben
1 yılSizinki de zor durum he
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ben de
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri