1. EVLİ BİRİNE MESAJ ATTIĞINIZI
2. BENİM AVUKAT OLDUĞUMU ( gelen msjları sibere yolladım ekran görüntüsü)
3. BELKİ BİR GÜN KENDİ ANNENİZ ya da KIZ KARDEŞİNİZİN HESABINA BİLMEDEN YAZIYOR OLABİLİRSİNİZ
lütfen daha hassas olalım
yorumlar için şimdiden teşekkür ediyorum. bizde öyle bir destek almak üzereyiz
lütfen bekarlar rica ediyorum gereksiz yorum olmasın
Öyle bir başlık açıyorsun yani senin neler yaşadığını bilmeden nasıl yorum yapalım...
Ayrıca avukatım siber suç felan demişsin galiba daha mezun olmadın ya da yeni mezunsun:) böyle birşeyin hangisi siber suç sen daha iyi bilirsin... gereksiz bir açıklama yazmışsın heee eğer avukat değilsen şu an baro da kaydın yoksa o zamana kadar diploman da geçerli değil yalan beyan daha büyük suç emin ol
İnsanları aptal yerine koymayib
gereksiz boş boş yazı okumaya değmez
senin gibilerin mesajı da belli dön kendine bak
seni sana kısa öz anlatayım mı sizin gibilerin özeti : soru 1 gün olmuş soralı yorum ise 1 saat önce demek oluyor ki geçmişe dönük tarama... YA OLDUĞUN GİBİ ya da GÖRÜNMEEYE ÇALIŞTIĞIN GİBİ OL !
Evliyim, memnun olmamak derken bazı konularda uyumsuzus diyelim, kimseyide yapamıcağı şeylere zorlamamak lazım hem benim dayatmamla olacak şey beni memnun etmez, eşimi seviyorum ama cinsellik benim için önemli bir kavram bu yüzden ayrılmak yerine partnerler ediniyorum ve aldatıyorum, aldatmakmı ayrılmakmı sorusunun cevabını düşündüm ve aldatmak mantıklı geliyor ama bu duygusal bir aldatma olmaz
Cevap
13Cevap
Terapi ya da direk iletişim bazen kırıcı olsa da kesin çözüm. Empati bir tarafta eksik olabiliyor.
Yasaklarla yetişmiş olabiliyor…
Evet ama çözüm konusunda çok da faydalı olamiycam çünkü değişmiyor dışardan destek almadık ama kendim çözebilmek için çok çaba gösterdim değişen bir şey yok karakteri degistiremiyorsun
Karşılıklı olarak bir problem mi var yoksa tek taraflı mı?
Terapiste. gitmelisiniz mutlaka
Erken bosalmami. sorununuz
Mutlaka terapist ve sorun nedir urolojiyede gidilmeli
Ben çok memnunum düşün ayrı odalarda yatıyoruz son 1 aydır ilişki yaşamadık
Yardimci olurum dilerseniz
Başında memnun değildik ama zamanla düzeldi tanıdıkça güzelleşiyor
Ben çözümü aldatmakta buldum maalesef
Memnun değilimde öyleymiş gibi yapıyorum hep
Çok memnun ben
Genelde aldatıyorlar
Genelde mutsuz oman tarag aldayiyor
Binlerce çift var