İstemediģin biriyle cinsellik, küçük penis, ince penis, dokusu ćirkin penis kadını mutsuz eder, doğal penisle cinsellik yaşayamıyor ülke kadınları, erkekler sünnetle sakatlanıyorlar. Eşinin penisi kaç cm? Ince mı?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben mutlu olan evlilerdenim. Hiç sorun yok mu dersen de performansım biraz fazla geliyor. Ama mutsuzluk sebebi değil uyumlu biriyim zorlamam, kafaya takmam ☺️
Kesinlikle öyle zaten. Seninle aynı sorunu yaşan bir kadınla konuştum. Oda aynı dediğin gibi ayda 1 iken farklı kişiler ile haftada 2-3 e çıkarmış. Alıştığı için vazgeçemiyorda.
Bende aynı şekil bir erkekle tanıştım öyle alışmış ki burdan biriyle konuşmaya yapmaya sevgi kalır mı Herşeyi geç afedersin girdugum tek yaprak eşimin ki şimdi başka birinin tadını aldiktan sonra eşimle mutlu olamam eski hazzida alamam
Haklısın. Alışmış kudurmuştan beter derler. e tabi başkalarını sana eşinden daha yüzden hazda hissettireceği için. Eşinle beraber oldugunda ölü gibi yatmaa isteği gelir.
Eşimi seviyorum birde adam aksama kadar bizim için çalışıyor çocuklarım var yani 5 dklik zevk içinde Vibrator aldım lakin insan eşiyle herşeyi yaşamak istiyor
Becersede becermesede genelde cinsellik sorun. Heyecan yitiyir kadin kendini sorguluyir neyim var diyor beni begenmiyormu kilomu aldim. Halbuki kadinla alakali degildir sorun genelde
Bende diyorum bulutların üstündeyiz 🙃 Ki hayatımızın baharindayiz 30 larin ortası ama ben alimden gelenide yapmadım değil sonumz ne olur bilmiyorum ama 😑 Sen naptın çaba olarak
İnsan helali olanla yapmak istiyor herşeyi ama İsteklerine karşılık bulamayınca cada acabalarla yasiyor bilki 50 yaşından sonra olsa bu kadar koymazdi Sen çözüm olarak neler denedin oeki 🤔
Konuştum azdirdim iş yerindeyken bile seksi iç çamaşırları aldım foto attım aldatmak çözüm değil ama işte insan genç dediğin gibi ruhu oksansin istiyor cosmak istiyor karşısındaki de libidosu düşük biriyse 😔
Aldatmak kesinlikle çözüm değil ama insan da çıkmaza düşüyor bazen keşke diyor bazen acaba diyor ve bunlar ömrünün baharında libidonun tavan olduğu yıllarda maalesef Napalim sence 😅 Bı yol göster
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
İstemediģin biriyle cinsellik, küçük penis, ince penis, dokusu ćirkin penis kadını mutsuz eder, doğal penisle cinsellik yaşayamıyor ülke kadınları, erkekler sünnetle sakatlanıyorlar. Eşinin penisi kaç cm? Ince mı?
Ben mutlu olan evlilerdenim. Hiç sorun yok mu dersen de performansım biraz fazla geliyor. Ama mutsuzluk sebebi değil uyumlu biriyim zorlamam, kafaya takmam ☺️
Merak ettim seni
Performans nasıl fazla geliyor 😂
Eşler arasında biri yüksek diğeri düşük olur. Bizim ilişkimizde benim daha yüksek.
Var olmaz mı ya ne olacak bu halimiz bilmiyorum sende benim gibi burada taklıyosun dertleşmek istiyorsun
Bu büyük bir sorun galiba evlilerde... ve en çok da kızlar mutsuz erkekler rahatlayip popolar dönüp uyuyorlar
ne mümkün hanım efendi. 9 yıldır çabalıyorum ama çaresi yok. olmuyor düzelmiyor.
Konuştunuz mu aslında bayana deseniz cozumu olur erkekleer daha zor anlıyor gibi
9 yıldır konuşmadığımız zaman olmamıştır.
Çözümü genellikle dışarıda başkalarında arıyorlar. Hayatlarının en büyük yanlışını yaparak.
Bende bir kez kalkıştim sonra vazgectim kocamdan soğurum diye korktum
Mutlaka soğursun. Yapma başka birşeyler dene. Kocanla bu konuyu konuş vs ya da bi çift psikoloğuna gidin vs
Ya karşımdakine bir şey hissetmesem bile bence o heyecan dolu şeye kalkışmak bağımlı yapar insanı tehlikeli sular...
Eşimi ikna edebilirsem..
Kesinlikle öyle zaten. Seninle aynı sorunu yaşan bir kadınla konuştum. Oda aynı dediğin gibi ayda 1 iken farklı kişiler ile haftada 2-3 e çıkarmış. Alıştığı için vazgeçemiyorda.
Bende aynı şekil bir erkekle tanıştım öyle alışmış ki burdan biriyle konuşmaya yapmaya sevgi kalır mı
Herşeyi geç afedersin girdugum tek yaprak eşimin ki şimdi başka birinin tadını aldiktan sonra eşimle mutlu olamam eski hazzida alamam
Haklısın. Alışmış kudurmuştan beter derler. e tabi başkalarını sana eşinden daha yüzden hazda hissettireceği için. Eşinle beraber oldugunda ölü gibi yatmaa isteği gelir.
Eşimi seviyorum birde adam aksama kadar bizim için çalışıyor çocuklarım var yani 5 dklik zevk içinde
Vibrator aldım lakin insan eşiyle herşeyi yaşamak istiyor
Burdan yazılanları şikayet ediyorlar o yüzden sorun veya cevabın silinebilir.
Burdan konuşmayalım.
...
Evet buldukk ve fantezi dolu gecelerimiz oldu..
Nasıl
Burdan mi anlatayim?
Genelde belli bir yılı aşmış çiftelerde oluyor. Kadının en istekli yaşlarında erkek uzak duruyor eşinden ve bu çok tehlikeli. Kaç yıldır evlisiniz
En istekli yaş araligi kadında nedir ya ben 30 dan sonra aşırı coştum 😔
Benim eşimde doğumdan sonra doyumsuz olmaya başladı. 32 de doğum yaptı şu an 36 yaşında. Çok mastürbasyon yapıyormusunuz son zamanlarda
Kötü yanı, başka biri ile telefondan konuşarak bile etkileniyor olmak. Hatta eşinizin en yakın arkdaşlarından bile size yanaşmak isteyen olmuştur
Bizim öyle bır sıkıntımız olmadı yapıyorum
Çalışıyormusunuz? Eşiniz sizi kıskandığı bazı akşamlarda size karşı bişeyler denemiyormu.
Eşimin mastürbasyon yaptığını gördükten sonra ben daha farklı şeyler denemeye başladım.
Benim vardı bir ara ama çok şükür çözdüm sizin probleminiz nedir detay verme şansınız var mı
İstediğini yaşayamadıktan sonra evliliğin ne anlamı var ki?
5 yıldır evlıyım ve o kdar cok reddedıldımkı artık yanı dısarda aramak ıstemesemde benı dısarı ıtıyor
Eger seninde sorunun cinsellikse esin ilgisizse isin zor cozum yok gibi bisey.
🫤😔
Erkekler bekarken doyumsuz evlenincede yataktan kacar genelde. Sorunuda cozmeye calismaz kacar. O memnundur halinden.
Kesinlikle bence erkekler de şu var evlendikten sonra karısı evde dursun başka kadınları becersinler...
Ortam böylle olmuş nedense
Becersede becermesede genelde cinsellik sorun. Heyecan yitiyir kadin kendini sorguluyir neyim var diyor beni begenmiyormu kilomu aldim. Halbuki kadinla alakali degildir sorun genelde
Ben at gibi kadınım etkilenmeyen adam sikiiini kessin atsın sikintim o değil zaten
Ama sana sahip olan bunu goremiyor artik
Her şeyi Konuşabilmek çözüm için ilk gereken cinsellik konusunda tabi.. Sorunun çözülmesi için..
Mutsuz olmaktan kastınız nedir uyumsuzluk mu yetersizlik mi
İkiside
Öncelikle size göre sebep nedir
Evli olup cinsel anlamda mutlu olan var mı ki? 😂
Doyuma ulaşamıyorum maalesef ve aldatmak zorunda kaldım 🙄🙄
Sizde galiba sorun yaşayan kadınlardansınız cinsellikte eşi tarafından doyuma ulaştırılamayan kadınlar dan 😒😒
Dm gelir misin
Türkiye'nin büyük çoğunluğu.
Evliliklerin birçoğu öyle maalesef
Dm ye bekliyorum seni
Bunun çözümü belli ne
Başka kişilerde arıyorlar
milyonlarca çift olduğunu bilmeyen var mı asıl
Aldatiyorlar genelde, kadinlar ozellikle
Kacamak yapiyorlar benle
Yani çoğu zaman mutsuz oluyorsun
Ben mutlu değilim sohbet etmek ister misin
yok bir çözümü üzgünüm
Ben değil ama tanıdıklarım var o konuda
Terapi veya tedavi olabilir
Ben varım çözümü buldum
Nasıl
Anlatırım da kaldirilir
Anlatsana
Anlatırım millet taşa tutar
Çözüm bulabilen varsa paylaşsın lütfen 🙃
Yani 🙂
Yani aynı duumdayiz
Sen mutlu musun 😉
Mutluluktan uçuyorum sorma
Bende diyorum bulutların üstündeyiz 🙃
Ki hayatımızın baharindayiz 30 larin ortası ama ben alimden gelenide yapmadım değil sonumz ne olur bilmiyorum ama 😑
Sen naptın çaba olarak
Ben 32yim daha çok başı herşeyi yaptım 😔
Çocuk olmasa aslında bu kadar düşünmem böyle sabırlı olmam sanırım ama işte iki içi boklu deynek nerden tutsan elinde kalıyor
Sende var mı çocuk
Evet çocuk zaten tutuyor evliliği 😔
İnsan helali olanla yapmak istiyor herşeyi ama İsteklerine karşılık bulamayınca cada acabalarla yasiyor bilki 50 yaşından sonra olsa bu kadar koymazdi
Sen çözüm olarak neler denedin oeki 🤔
Konuştum azdirdim iş yerindeyken bile seksi iç çamaşırları aldım foto attım aldatmak çözüm değil ama işte insan genç dediğin gibi ruhu oksansin istiyor cosmak istiyor karşısındaki de libidosu düşük biriyse 😔
Aldatmak kesinlikle çözüm değil ama insan da çıkmaza düşüyor bazen keşke diyor bazen acaba diyor ve bunlar ömrünün baharında libidonun tavan olduğu yıllarda maalesef
Napalim sence 😅
Bı yol göster
Kafa kafaya veren iki şapşal asla yolu bulamaz 😂
Bana şapşal mi dedin az önce sen 🤔🙃
😂😂
Derdine derman arayan adama denir mi bu hiç ya ayıp ayıp 😅
Denmez demi kendimi kınıyorum kın kın kın 😂
Uykusuz ve yorgunun nöbet tutuyorum
Bu espirini yarın dinlenip kendime geldikten sonra tekrar okuyup tepkimi o zaman vericem 😅
Ahahaha kolay gelsin Tom ve Jerry de tom göz kapaklarını mandalla tutturuyor ya sende öyle yap 😂
Allla alla niye sen Jerry de ben Tom 🤔😅😅
Sorma sabaha kadar kahve sigara anca 😬
İyi bakalım 😂
Sende nöbet falan mı yoksa 🤔
Gel kahve sigara ikram edeyim 😅
Valla kahve olur ama sigara kullanmıyorum
Sigara bende kullanmıyorum ama nöbette saatler ilerleyince kahvenin yanına yakıyoruz 😞
Sen kantine geledur ben hemen iniyorum 😅
Ahaahh bı bayana böyle randevu verilir mi öküz 😜
Kızım flört falan etmiyoruz alla alla
Kahve eşliğinde sohbet muhabbet 🙃
Yoksa randevu verecek olsam hastaneye çağırma ama demi 🤔😅😅
Ahahaha şaka yapıyorum be kocam var zaten ne flörtü olsa olsa benden sana Necmiye abla olur dertlesiriz 😂
Abla demem ama genede sertleşiyor senle belli muhabbetin hoş ama benimde karım var 😅
Zaten majör sebep onlar değil mi mk 😅😅😅
😂😂 aman oralara girme yine onlardan başka kimsemiz yok ya öyle deme
Çok fenasin var ya 😅😅😅
Hemde haklısın her kadında olduğu gibi 🤣
Fena mı lan safin tekiyim ben 😂
Tanımıyorum ya sık gitsin 😅
Ayna değilim ben 😂
Bak kendini merak ettiriyon nesin ki sen 🤔
Zeki kadınları seviyorsun belli
Sen kendini sevmiyor musun 😉
Kurban olurum ben bana sen ne diyosun şapşal 😜
Ayyy yerler kız seni 😅
Yemesinler bitirirler sonra 😂
Yok kız o kadar kıyamam ya 😅
İyi bari 😜
her şey kararında güzel sende öyle 😅
Teşekkür ederim yavaş ol https://youtu.be/NXJLipXxX8k?si=d64x2bipfpjbDzN0 yoksa bunu dinlersin sonra
Şimdi dinlemeyeyim mi 🤔
Dinle 😂
Hastalar var onları gönderip ilk iş olarak bunu dinliyorum ama sürpriz biseyler yok demi bak yekten 😅
Ne iş yapıyosun
Sen bana takip atsana 🙃
Emin misin 😂
Son kararım 🙃
Pişman olmam demi 🤔
Ahaahh bence vazgeç 😂😂
Dinlemek isterdim sizi.
Evet vardı ama çözüldü
Sende mi öylesin
Evet
Bununla alakalu bişey geçti başımdan
Ne geçti
Burdan anlatmasam
Noldu hayırdır
Evet varr
Yok çözümü
Fantezi
Bulamadik
Ne konuda mutsuz yani nasıl
Evlide değilim cinsel hayatımda yok
Gayet mutluyum
elbet vardır
Evett varrrr çokk
Ama hiç bir cinsel ilişkimdee sorun yaşamadım aksinee performansım iyidir kadınımı mutlu etmeden bırakmam
Niye sıkıntın var ki o Zaman
Benim değil genel anlamda sıkıntısı olan var dedim benim tek sorunum bazen partnerim bu kadar istekli olmamdan şikayetçi
Partnerleri degiselim 🤣 böyle bı adam bize kısmet niye olmadı bilmiyorum
Olur değişelimmm gell hemenn 🙈🙈🙈🙈
İsmini bile bilmiyorum nasi gelem 🤣
Bazen yeterince doymuyorum 🙈🙈🙈
Çıkayım gizliden ulaş bana
Bende 🤣
Çubuk ol takip at 🙈🙈
Cidden aradığım kadınsın ha 🙈🙈
orada mısınnnn 🙈🙈🙈🙈🙈
Biz seninle konuşmuşuz 🤣
Nasıl konuştuk adın ne ki
Yoksa sen tahmin ettiğim kadın mısın 🙄🙄🙄
Nerde yaşıyosunn söyler misin eğer tahmin ettiğim kişi iseen düşüp bayılacam 🙈🤣
Neyse sen benim tahmin ettiğim kişisin büyük ihtimal ile bende şimdi tanıdım seni ulaşırsan sevinirim memnun olurum hanım efendi.
Eğer o düşündüğüm kişi sen isen seni çok yanlış tanımışım ben
Tahminin kim?
Konyalı bir arkadaşım diyelim
Ac hesabını 😌
Açtım
Konuşmamız lazım
Önemli bir konu olmasaydı konuşmamız lazım demezdim cidden bir konuşmamız lazım seninle
Çokk özledim seniiiii çoookk çoookkkk 😓😓😓😓
Herkes
Eşinle sorun mu var?
Kaç yıldır evlisiniz yaşlar kaçç
yoktur
Sen evli misin
Tüm evliler
Var ama çözümü yok
Vardır