Memnun olmayanlar, evlenmeden önce eşiyle olan cinsel hayatından memnun muydunuz? Evlilik cinsel hayatınızı monotonlaştırdı mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Memnun olmayanlar, evlenmeden önce eşiyle olan cinsel hayatından memnun muydunuz? Evlilik cinsel hayatınızı monotonlaştırdı mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
evlilikteki temel sorun her şeyin monotonlaşması sanırım
cinselliğin de monotonlaşması çiftleri agresif yapıyor.. ve sonu boşanmaya giden bir süreç başlıyor gibi
Kaç tane soru sormuşsun abla yaaa beleşe diye bu kadar da sorulmqz ki
İlk evliliğim de çok iyiydi.
2ci çok monoton
degilim tabiki, kadinlar evlenince 180 derece degisiyor. sen evlimisin?
Yok evlenicem. Evlenmeden önce iyi miydi cinsel hayatınız?
yani tabiki o zaman evlenebilmek icin hersey sinirsiz heycanla yasaniyor.. sonra tirtt
Bunlar içten gelerek yapılıyorsa da bozulur mu?
her kadin farkli tabi ama evet bozluyor. senin yasin kac kendinin farkindasindir
24
Sadece kadın mı bozuluyor ki. Erkeğe de oluyordur bişeyler.
evlenince hayat kosullar ailelwr vs vs seyler kavgalar seyler etkiliyor. bide olayi kendine cecirmek icin verme vermeme durumu yapiyorsan cinsellik bozuluyor
genelde cinselligi %95 kadinlar kullanir
Öyle bir şey söz konusu değil ya, endişelerim başka. Arzunun bitmesi gibi daha çok.
seni arzulamamasi aldatmasi gibi mi. evlenmeden kaybetme korkusu mu yasiyosun nasil bisey?
Monotonlaşmaktan, birbirimizi arzulamamaktan
sen isteklisin sanirim o mu isteksiz? Şu an birlikte oldun mu
Muhteşem bir cinsel hayatımız var işte. Evlenirsem bozulmasından korkuyorum.
ama Şu an ayni evde yasamiyorsunuz ve fazlasiula arzu durumu var. her bulustugunuzda sevismek istiyorsunuz
Yaşıyoruz da genel olarak. Sadece aileler araya girmedi.
Şu an heycanli donemindesin ilk askin mi?
Sayılmaz aslında 3. Yılımız
zaten hep sevismek isteyenler evlensin..
Sadece çok okuyorum burada monotonlaşanlar, birbirini arzulamayanlar, evlenmeden önce her şey güzeldi diyenler. Korkutuyor insanı
her iliski farkli. ama belki bir sure sonra aliskanlik ve rahatlik olucak... bide her seye sinirlenip vermem dersen sikinti baslar
Sınırlı bir insanın cinsellik istememesi zaten normal değil mi? Yoksa cinselliği ödül/ceza olarak kullanmaktan mı bahsediyorsunuz?
odul ceza olarak kast ettim.. kadi lar ostedikleir olmayinca tavir yapar.. kapilar kapanir 😏
cinsellikte en sevdigin sey ne ozel olmazsa
Evlilik içinde hiç parlak olmadı, ayrıldım daha mutluyum
Evlenmeden önce nasıldı cinsel hayatınız, eşinizle yani.
Yoktu görücü usulü. Evlilik sonrası iyi partner oldu.
Tam tersi duzenli seks hayati oldugu icin cok mutluyum
Bende evlenicem ama çok korkuyorum ya benim kadar istekli değilse bu konulara kapalı da birisi açık konuşamıyoruz
Evlendikten sonra daha kötüye gidiyor. Yani şu an pek istediğin gibi değilse sonrası daha kötü
Muhteşemse?
Öyle de gidebilir. Sorun yok o zaman
Hayir degilim evlenmeden önce yoktu cinsel hayatım bu konuda birine cok soru sormak istiyorum ama maalesef kimseyi bulamadim konusacak
Buyuk ihtimalle esinle aranızda cinsel sorunlar var ve monoton hale mi geldi
Hayır ve soruya cevabın yok sanırım.
Düzenli bir cinsel hayatim var ve partnerimle gayet memnunuz
Gayet memnunuz çok iyi sağlıklı gidiyor
Evlenmeden önce iyi miydi?
Hep çok atesliyiz ikimizde aktif spor yapıyoruz
Evliler hiç memnun değil
Yalan yok kacamak canlandirio
Maalesef değilim
Sen peki?
Evet