Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 senelik evliyim. Evlenmeden önce hatta daha nişanlı bile değilken eşimle ilişkiye girmeye başladık. Cinsel anlamda çok istekli ve fantezilere açık biriyim. Daha o zamanlarda neredeeyse haftada 5-6 kere ilişkiye girerdik. Bu sayı evlendikten sonra özellikle çocuk da olduktan sonra neredeyse durma noktasına geldi. Evliler bilirler. Çocuğun gece uyku problemi gün içinde bakımından dolayı oluşan yorgunluk sebebiyle cinsellikte epey bir düşüş oldu. Yani o eski yatak kaplanı artık miskin bir kedi misali kenarda kaldı. O yüzden bu durumdan hiç memnun değilim ama elimden de bir şey gelmiyor maalesef. Çoğu zaman mastürbasyon ile kendimi tatmin ediyorum. Eşim buna başta karşı çıkıyordu ama sonradan baktı o da olacak gibi değil artık o da mastürbasyon ypaarak boşalmama bir şey demiyor. Yani beklemekten başka çare yok.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@okannemre Yok ya yapmaz o sevmiyor öyle bne kendim yapıyorum p*rno izleyerek
Cevap sahibi+1 yıl@okannemre Anladım da birkaç kere söyledim yapmadı. Bazen kalçalarının arasında gidip gelerek girmeden yaptığım olduı
Cevap sahibi+1 yıl@okannemre evet çok güzel oluyor denedin mi
En İyi Cevaplar
+1 yılYorumlara bakıyorum. Erkeklerin istekleri hep makul istekler. Sorunlar hep bayanların isteksiz olmasından kaynaklı. Aklım almıyor. İnsan zevk alacağı bir şeyi nasıl istemez? Hem de evliliğin en önemli olan direği bu. Asla ve asla aldatmayı kabul edemem ama aldatılan kızların da biraz olsun kendini sorgulaması lazım. Ne olur sanki şehvetli bir şekilde en güzel iç çamaşırlarınla eşini yatakta beklesen. 2-3 günde bir saatine eşine ayırmak çok mu zor? Cinselliği neden ayıp olarak görüyorsunuz? Hâlâ ayıp diye ışığı açtırmayan, örtü altından ilişki yaşayan kızlar var biliyorum. Böyle bir kızla evlenmek en büyük korkum. Evliliği elbette cinsellikten ibaret görmüyorum ama cinselliğin evliliğin olmazsa olmazı olduğu bir gerçek. Aşırı istekli bir erkeğim. Bu yaşıma kadar kendimi korudum. Hep evliliğin hayaliyle yaşadım. Ve oda ne? Eşimiz utancından ışığı açtırmıyor. Cinsel açıdan isteksiz. Cinselliği sadece çocuk yapma aracı olarak görüyor. Eşimi ayda bir zor ikna ediyorum diyen erkekler var yaa. Yazıktır günahtır. İstemiyorsan bile en azından eşine rol yapın yaa. Bu erkeklerin çektiği ne? İnşallah fantezi dünyası zengin, çok ama çok istekli bir eşle evlenmek nasip olur...
119 Yorumla- +1 yıl
Wallaha ben istekliyim fantaziye acigim banada sansima cok calisan yorgun olan adam dustu isyaaaan
- +1 yıl
@melek19889 üzüldüm sizin adınıza 🙁 İnşallah sizin gibi hanımlardan vardır da benim gibi erkeklere nasip olur 😊 sizlerin durumuna düşmekten çok korkuyorum. Allah yardımcınız olsun...
- +1 yıl
İsyan etmekte o kadar haklısınız ki. Bayan olsun erkek olsun eşlerinin bu ihtiyacını gidermek zorundadır. Dinen de vebaldir bu yoksa...
- +1 yıl
Wallaha bacim 4 4 kadin olmaya calisirsin karsindaki dumbuk kiymet bilmez
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun, sabrınız bol olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden. Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. 🙁🙁🙁
- +1 yıl
@BlueBunyy işiniz zor :(
Soran+1 yılEvet öyle sanırım. Pembelilerden yorum bile yok baksana... Tüm pembeliler görsün şu yorumu! 😂
- +1 yıl
Görüşümün özellikle bayanlar tarafından beğenilmesi güzel. Netice itibariyle özellikle erkekler bu konuda çok dertli. Mutlu bir evliliğin temelinin bu olduğunu unutmamak gerek. İnşallah evliliğin bilincinde olan, istekli fantezi dünyası zengin bir eşle evlenirim. Öyle bir eş insana dünyada cenneti yaşatır. Size de en iyi cevap için çok teşekkür ederim 😊
+1 yılEhli namus olmak adına evlenmeden olmazlar ile sadece elini tutarak yan yana yürüdüğüm sevgilim ile küçük sarılmalar dışında ve ufak tefek yanaktan küçük öpücükler atarak geçen arkadaşlığın ardından evleniyoruz. Sonrası tam bir fiyasko. Evliliğin ertesi günü elinide tutamaz olduk hanfendi biz evlendik artık ne o kıca karılar gibi ya da liseliler gibi el ele yürümeler dedi. Derken zorla sevişmeler, ofyaaa yinemi yıkanacağımlar, yapta hemen bitsin uyuyacağımlar ile sorma gitsin. Şimdi değişen ne derseniz tamam kadın daha aktif ama paracı ve çıkarcı zihniyeti ile yine aşksız duygusuz ve hissiyattan uzak sevişiyor. Eşinle olacağına gir mast yap daha iyi yani. Sonuç olarak ne olacak bu türk erkeklerinin hali?
26 Yorumla- +1 yıl
Evlilikten en büyük korkum sizin başınıza gelmiş. Allah yardımcınız olsun
- +1 yıl
@efendi_genc Amin. Ne yaptı isem değişmedi ve 25 yıllık evliliğimi nihayet geçtiğimiz Haziran ayının 15 inde bitirdim...
- +1 yıl
Geç bile kalmışsınız abi. Ama işte boşanma yasalarını falan biliyorum. Çok ağır gerçekten.
- +1 yıl
@efendi_genc Kadın boşanmıycam diye inat etmiş ise gerisini sen düşün yani...
- +1 yıl
Hem kadınlığını yapmıyor hem de boşamıyor. Mahkeme de her zaman kadını destekliyor. Allah belasını versin bu kanunların 😠😠😠
- +1 yıl
@efendi_genc Aynen...
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yıl7 yıl evli öncesi 2 yıl eder 9 yıl
Her sene bir önceki seneden daha iyi.
Birbirini tanıdıkça her şey daha da mükemmelleşiyor.
Evliliğin güzelliği de burada zaten.42 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Dort yil olaavak evleneli ilk gunden neri on onbes gunde bir oda uc bes dakika esim isteksiz yani hic yok birde cocuk oldu bir yildir ölümune kankayiz bu gidisle bosanacam kesin gb bekarlara tavsiyem evlenmeden once herseyi iyice konusun konusmak ayip felan demeyin sonrasi husran kesin bosanma
00 Yorumla1 yillik evliyim. cok azgin ve istekliyim , esim benim . tam. tersi isteksiz ve azgin deildi. ve vajinusmus du tedavi gorduk ve duzeldi biraz. ilskimiz duzeldi yariyariya su an istekliyiz. karsilikli.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl25 yıllık evliyim ilk zamanlar gibi değil, ilk günler ben az istiyordum, şimdi ise ben daha çok istiyorum hafta 2-3 ama eşim ayda bir zor istiyor bu nedenle memnun değilim. devamlı içime saklıyorum, başkası ile de ihtiyacımı karşılamıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun adam gibi adam disarda aramiyosun
Cevap sahibi+1 yıl@melek19889 Dışarıda aramıyorum, ama benide bulmuyorlar.
Teşekkürler
Evli degilim ama olasi bir sorun hali surekli birlesme isteyip beni reddetmesiyle ortaya cikardi sanirim :)
00 YorumlaHenüz resmi nikahım yok. Ama karı koca hayatı yaşıyor ve bir erkek çocuğum var. ben memnunum bu durumdan.
00 YorumlaMemnunum ama eksikler var tabi. Mesela yıllarca hiç mast yapmamış fantazi nedir bilmeyen birisi ve bşr anda cinsellijle tabışınca ne yapacağını bilmiyor öğrenene kadar tabi öğrenmek isterse çok vakit geçiyor. İşte bu yüzden erkeklerin gözü dışarda
00 Yorumla
+1 yıl11 yıldır evliyim eşimle evlenmedende seks hayatımız vardı 4 sene önceden şu anda bile çok ateşli ve çok keyifli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl11 yıllık evliyim hafta da 1 2 oluyor 😔pek memnun degilim
233 Yorumla- +1 yıl
Kaçamak yaptınız mı hiç ya da sen mi istemiyon
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan kaçamak derken?
- +1 yıl
Ya kaçamak yani başka biriyle oldun mu hiç
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan 5 ay bana dokunmayın ca oldu bir kere biri
- +1 yıl
5ay mı o Ne ya şu an devam ediyormusun
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan neye devam ediyor muyum?
Cevap sahibi+1 yıl@Koylu41 yetmiyor desem
- +1 yıl
Sen bana takip atsana orda konuşsak olur mu
- +1 yıl
Görüş
- +1 yıl
Ordamısın eğer istersen konuşalım
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan neden özelden konusucakmisiz
- +1 yıl
İşine gelmezse engellersin tamam mı
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan kaçamak yaptım diye seni dwhayatima alican sanma
- +1 yıl
Al demiyorum ki soru sorucam ben Konuşmak için be
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan bak pislik yaparsan engellerim canına da okurum
- +1 yıl
tamam ya kızma
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan takip etmem mesaj kurunu aç
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Tmmdır
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan mesaj kutun kapalı hala
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan yaa neyse açma vaz geçtim
- +1 yıl
Nasıl ya vallah açtım ya
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan hala açık değil
- +1 yıl
Senin xper kaç
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan 4
- +1 yıl
tamam da senin xper kaç 1 se olmaz takip et mesaj attığım da sen takipten çikarsın
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan 4 xper im diyorum lan
- +1 yıl
Şimdi at bakalım
- +1 yıl
tamam şimdi at hele. Diyorum
- +1 yıl
memnun kalmıyorsanız muhakkak eşinize bunu söyleyin size küçük süprizler yapsın değşik fentezi vs gördüğünüz gibi leşkargaları toplanıyor bir mesajınıza bile
- +1 yıl
@prenshakan alan razi satan razi sen neyin bekciligini yapiyosun
yıl vermiyorum çok yıl diyebilirim
insan bir tık ilerisini istiyor
belki karşımdaki insan da istiyor olabilir bende ama ben bir tık ilersini muhakkak istiyor00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkmasa da damlıyor sıkıntı yok şu an haftada 2-3 idare ediyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 2-3 yetmiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılÇocuk falan var Ancak o kadar müsait oluyorsun İlk başlarda tanıyorum günde 3 defa olduğu oluyordu. İdare ediyoruz bana yetmiyor Ama Hatun'da zorlamak istemiyorum
Soran+1 yılBence konuşmalısın bu konuyu eşinle
Cevap sahibi+1 yılBirçok kez konuştuk. Ev işleri çocuk falan bahane edip geçiştiriyor.
evlilikte belli süre sonra cinel heyecan bitiyor... rek katacak seyler kalmıyor haftada bir zor oluyo
00 YorumlaValla ben adrenalin tutkunuyum heyecanı seviyorum o heyecan olmadımı zevk almıyorum
Şu an o yuzden memnun degilim ;))00 Yorumla
+1 yılCinsel anlamda boşalınca hemen dönüp yatıyor devam etmiyor kendini dusunuyor hep bn boşalamayinca sorun oluyor kendisi erken boşalıyor o yönden mutsusuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim nişanlım mutlu değil benle cinsel hayatından. Bu yüzden başkalarıyla yatıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim memnun değilim denemez ama sürekli yeni hatunlar denemek istiyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCevap vermiyorsun +1 ver bari
Gizli Üye(36-45)+1 yılmemnun değil çoğu ama çözümü dışarda arayan da az değil. reelde 4 evli sanalda ondan fazla evli ilişki teklif etti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. Değilim. Ayda 2-3 anca. dahası var da gizlide olsam yazamıyorum işte
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aztec66 l an sktr gt m k cocugu sap ik herif. Ana n yapsin onu git soylede
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Memnun değilim düzenli ilişkim yok
10 Yorumla
+1 yılBen değilim memnun ya 😞
12 Yorumla- +1 yıl
Evli msn bajs
- +1 yıl
@kalbikırıkbirkız__ Hayır, değilim. İşte o yüzden memnun değilim 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 yıllık evliyim memnunum haftada 5 6 kez sevişiriz
00 Yorumla
+1 yılMalesef çocuk oldu o iş bitti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğiliz olmadık olmayacağız.
00 Yorumla
+1 yılEvli değilim, cinsel hayatım da yok
00 Yorumla8 yıllık evliyim cinsel hayatım yok diyebilirim
00 Yorumlaseks belli zaman sonra monotonlasiyo
00 Yorumla
+1 yılHayır değilim 😕buradan aciklanirmi
00 Yorumla
+1 yılsıkılıyor hep aynı hep aynı hiç heyecan yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbekarım ama eski sevgılılerımle uyum mukemmeldı
00 Yorumla
+1 yılEvlimisn
10 Yorumla
+1 yılmemnun değilim
11 Yorumla- +1 yıl
özel şeyler özel yerde konuşulur
bekarım ben menunum :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Memnun olanda var olmayan
00 Yorumla24 yıllık evliyiz gayet güzel her şey harika
00 Yorumlamemnun olanlar vardır
00 Yorumla
+1 yılçok beraber omuyoruz artık 3 ayda bir anca
00 Yorumla
+1 yılEvlilerde memnuniyet istisnadır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yıldır memnun değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kaç eksiklik harici memnunum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok memnun değilim. Eşim orale karşı.
07 Yorumla- +1 yıl
Peki hiç mi ikna edilemez bunun için. Mesela sen bana yapma ben sana yapayım desek yine mi kabul etmez. Yaa anlamıyorum bu kadınları yaa. Evlenmeden önce konuşamam da bunları.. Çok korkuyorum evlilikten buna benzer sebeplerden. Ayıp diye ışığı açtırmayan, yorgan altından ilişki yaşayan kızlar falan varmış. Ödüm kopuyor böyle birisi denk denk gelecek diye
+1 yılevlı olsam derdım
10 Yorumla
+1 yılSen değil misin
10 Yorumla
+1 yılMaalesef değiller
00 Yorumlaevet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. anal olsa
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 YorumlaEvettt
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğilim