"Asla oral seks yapmam, yaptırmam" diyen partnerden ayrılmak gerekir mi? Cinsellikte oral seks ne kadar önemlidir?
Her şey güzel gidiyor, anlaşıyorsunuz fakat bir tek yatakta oral yapmaktan ya da yaptırmaktan hoşlanmayan bir partneriniz var. Kimi insana göre oral seks vazgeçilmezdir.
"Asla oral seks yapmam, yaptırmam" diyen partnerden ayrılmak gerekir mi? Cinsellikte oral seks ne kadar önemlidir?
Evet. Çok yavan. Dilimiz değmeli. O kokuyu hissetmeli, o tadı almalı, o dokuyu çok daha yakından dilimizle iliklerimize kadar yakından tanımalıyız. Aromanız aşk, seks, cinsel ilişki olmazzzz 💋❤️🌸😎
Oral sekse kirli bir şey olarak bakan birinin aslında seks dünyası çok küçüktür. Seks onlar için üreme prosesidir. Erkekler arasında oral seks yapmamak kadınlarda olduğundan daha yaygındır. Ancak gelin görün ki partnerine oral seks yapmayan bu erkeklerimiz kendilerine yapılmasından pek memnun olurlar. Oysa vajinanın kokusu, tadı ve kadının bundan aldığı zevk erkek için de ayrı bir zevk kaynağı oluşturur. Eğer vajinadan kötü bit koku geliyorsa bu vajinada bir enfeksiyon olduğu anlamına gelir ve tedavisi kolaydır.
Oral seks yapmama durumuna erkeklere göre daha az olsa da kadınlarda da rastlanır. Başlıca nedeni genital bölgenin kirli olduğu önyargısıdır. Penisten idrar atılması onun kirli olduğunu düşündürür. Oysa idrar steril bir sıvıdır. Acil durumlarda yaraların üzerine işenmesi mikrop kapmasına engel olur. ("Yaralı parmağa işemez" deyimi burdan gelir). Kadın temizliğinden emin olduğu bir penisi oral yolla uyarmaya ikna edebilirsiniz. Emin olun kolay kolar bırakmayacaktır. Hem de ilk denemesinde.
Elbette seksin her türlüsünün ilk ve en önemli koşulu temizliktir. Gerek genital gerek tüm vücut temizliği. Bunu dışında oral seksin yapana da yaptırana da bir zararı yoktur.
Oral seks olmadan yapılan seksi duygu ve heyecandan yoksun olarak düşünüyorum. Cinselliğin en uç noktalarından olan oral seks partnerler de herzaman heyecan ve meak uyandırır. Günümüzde bayanların neredeyse tamamı söyleseler de söylemeselerde bunu partnerlerinden beklerler ve ne yazık ki erkeklerin bir kısmı bunu söyleyemeselerde belki sonradan babada yapılır diyerek beklentiye girmektedirler. Genel olarak erkeklerin çok büyük bir bölümü oralseks i severek ve isteyerek yaparlar (muhtemelen yalakalık genlerinde gizli) Buna karşılık bayanların çok azbir kısmı oral seksi severek ve isteyerek ve son noktaya kadar yapıyor (ne mutlu ki ben bunların zümresindeyim) ama bayanların büyük bir bölümü oralseks yapmayı sevmiyor ve yapmıyor yapsa bile birkaç öpücük ve bir kaç yalama olarak görüyor. Ki (aslında işin doğrusu bu değil.)... Erkeklerin neredeyse tamamı penislerini partnerlerinin ağzında görmekten büyük bir haz ve mutluluk duyuyor ve partnerlerinin ağzına boşalmayı çok seviyorlar hele ki ; menisinin partneri tarafından tutulduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını hisseden erkekler efsanevi birer aşık ve muhteşem insanlara dönüşebiliyor kar ve o anı hiç unutamıyorlar lakin ; bunu yapan kadınlara önerimiz; erkeklerin bunu hemen alışkanlık haline getirmesi sonucu ömrünüzün sonuna dek tüm cinsel aktivitelerde penisin ağzınızda olma ihtimali ve seksin son evresinde meni ile beslenebilir siniz. Bunun ölçüsünü iyi ayarladığınızda partneriniz muhtemelen her emrinize amade bir beyfendi olacaktır.. anlattıklarım ehline vakıftır ve bu gücü elinde bulunduranlar ne demek istediğimi gayet iyi anlamışlardır...
Sexe renk katan bir şey. Önemli olduğunu düşünüyorum. Ön sevişmeyi rütinden de kurtarır. Kuru kuruya basitçe birleşme değil sonuçta cinsel ilişki. Temizlik ve duşa dikkat edilip, kaba ve aşağılayıcı davranılmadığı sürece güzel olacağı düşüncesindeyim.
kadına oral yaptıramiyosan hakimiyeti kuramassın demekytir zaten tez zamanda tekme ondan gelecektir. kadını ittat ettirmek bir doggy iki oral seks yaptırmakdan geçer
Ya bir yandan tabiki oral yapılmalı bence ama götünü yalatmak kadar ileri gidilmemeli. Eğer arkadan oral yaptırmak isteyen kişinin partneri bunu istemezse haklıdır diye düşünüyorum.
Çok aşırı mühimdir benim için, ki köküne kadar alabiliyorsa bağımlı eder beni kendisine. Ağzına almıyorsa dahi *m (vajina) yalamayı çok aşırı sevdiğimden hiç affetmem, çökerim bıdığa. Lanet ettirirse de yapacak bir şey yok , gir çık yaparız sertçe. Fazla da görüşmem muhtemelen.
Zorla tabi olmaz ama oralın rolü çok önemli ön sevişmede birleşmeye giden yol güzel bir oraldan geçiyor bana yapmasa bile ona mutlaka yapardım ikna ederim çünkü amaç onu mutlu etmek ve insanın sevdiği biri ile yapması daha da can alıcı olur
Ben yapmayı ve yapılmayı severim ayrılabilirim çünkü sexin çoğunluğunda oral seks büyük bir rol oynuyor ve bir süre sonra zevk yoksunluğundan zaten ayrılabilirsiniz
vazgeçilmezlerden birisi oral... öpüşmek kadar önemli bence.. çoğu kadın istemiyor. erkeklerin hepsi istiyor... ben çok severim vajinanın sıvısını mesela...
mal mıyız bu yüzden niye ayrılalım, yazacakken yorumlar beni benden aldı ahhaha yaptığı yaptırdığı oraldan mı ibaret ayrılalım ki isteyen sevdirir zaten
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Be oralsız yapamam galiba.. Yalamayı ve yalatmayı severim. Araba kullanırsa bile yalarım o derece
İnsanların bu kadar zevk aldığını bilmiyordum bana hep saçma ve aşırıya kacilmış azgınlık olarak geldi kimsenin fantezisine laf etmem fakat sırf yalamadigi için ayrılan kızlar beni çok şaşırttı evliliği yürütecek şey sevgidir cinsellik değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bacaklarımı aralayıp o anın zevkini yaşamayacaksam ilişkimiz olmasın daha iyi
30
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben ayrılırım herhalde iasçdaşçd. Çünkü gerçekten herşeyi denemek isterim partnerimle.
cinsellikte oral seks olmalı mutlaka. hem görsel hem tensel olarak uyarıyor kişiyi. müthiş bir duygu sevgilinin ağzındayken onu izlemek ya da oral yaparvken aynada izlemek
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > "Asla oral seks yapmam, yaptırmam" diyen partnerden ayrılmak gerekir mi? Cinsellikte oral seks ne kadar önemlidir?
En İyi Cevaplar