İğrenc geliyor bana. Yapmak istemiyorum midemi bulandırıyor. Karsı taraf istiyo dogal olarak. Yapmasam cok mu eksiklik olur. Yapmak istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sekste istemedigin hicbirseyi yapmak zorunda degilsin, seks iki tarafin ortak istekleri zevklerinin bir arya gelerek yapildigi bir iliski, seksin zevki nerede kalir yoksa. Anal istemyiorsun, akrsi taraf istiyor diye iskence göreceksin, oral istemiyorsun, miden almiyor, karsi taraf istiyor diye yapacaksin, buna artik seks denmez, kullanilmak denir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence büyük eksiklik. Yapması ve yapılması. Olmazsa olmazdır benim için. İstemeyene saygı duyarım kesinlikle ama ilişki yaşamam.
02 Yorumla
Soran+1 yılMidem bulanıyo
- +1 yıl
bir şey diyemem :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılona bakarsan onların oralını yaparsın anal ister anal yaparsın başka bi şey ister internette ne modaysa arakadaşlarından ne duyuyorlarsa onu istiyorlar
32 Yorumla- +1 yıl
Yok artık
- +1 yıl
Valla doğru
+1 yılBence oral seks olmayan seks seks değildir. Büyük eksikliktir kesinlikle.
12 Yorumla
Soran+1 yılMidem bulanıyor iğrenc geliyo bana erkekler
- +1 yıl
Yani denediğin kişi ile gerçekten hijyene dikkat edersen aslında çok da iğrenç bir tarafı yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende lisede yaptım ilk evet kötü geliyordu ama alıştım sonra
42 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç işiyolar onunla bi de kıl falan kusacak gibş oluyorum zaten erkekler yeterince iğrenç bi de agzıma almak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen tüyden tiksinirdim ve sevgilim olan kişi şu an eşim zaten temizlenirdi her zaman sonra alıştım ve yanıma gelemden önce yıkardı orasını
+1 yılBazıları çok önemsiyor bence olmasa da olur sağlıklı bir seks olduktan sonra detay kalıyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilimde aynı kafadaydı seni terk ederim dedim ona yapmazsan her buluşmamızda arabada ağzına boşalmadan göndermemeye başladım sonra yavaş yavaş alıştırdım her yaptığında tiksiniyordu ama yaptırdım sevgilisiydem yapacak
00 YorumlaBen böyle bir şeye ne müsaade ederim ne de ben yaparım.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlen benle
Orali bende evlenince yapmayacağım
Midem bulanır öyle iğrenç bir şeye
00 Yorumla
+1 yılTamm istemiyorsan yapma
Benim partnerim olsan sıkıntı etmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Zorunda değilsin neden bu kadar takılıyorsun ki yapmak istemesen yapmazssın yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana yapilsa peki sorun eder misin bu durumu. Yoksa sadece sen mi yapmak istemiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bana yapılmasını değilde benim yapmama engel olunmasin
00 Yorumla
+1 yılZorla yapılmaz istemiyor san yapma yaptıramaz o sana yapsın sıkıntı yok yaptırman ama yaparım ona
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlamıyosan sorun yok
04 Yorumla
Soran+1 yılMidemi bulandırıyor erkekler
- +1 yıl
Aldığın zevk?
Soran+1 yılOnu yalamaktan niye zevk alıyım
- +1 yıl
Hayır onu kastetmiyorum içine girdiğinde
Ne eksikliği olacak işine gelir ise de çık kenara
00 YorumlaPeki onun sana yapmasına izin veriyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYap yap onsuz olmaz 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç geliyor bana
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. sana yapılmasını istiyor musun
06 Yorumla
Soran+1 yılFark etmez
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet ben tertemizim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmediğin hiçbir şeyi yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. evet. Mutluluğun çoğunu es geçmektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. eksik olur tabi sen en iyisi duşta dene
00 YorumlaBuyuk eksiklik
00 Yorumla
+1 yılben oral yaptirinca cok zevk almiyorum acikcasi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence güzel
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılEksiklik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. evet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz