Asla oral seks yapmam, yaptırmam" diyen partnerden ayrılmak gerekir mi? Cinsellikte oral seks ne kadar önemlidir?

Asla oral seks yapmam, yaptırmam" diyen partnerden ayrılmak gerekir mi? Cinsellikte oral seks ne kadar önemlidir?

Oral seks olmadan yapılan seksi duygu ve heyecandan yoksun olarak düşünüyorum.
Cinselliğin en uç noktalarından olan oral seks partnerler de herzaman heyecan ve meak uyandırır.
Günümüzde bayanların neredeyse tamamı söyleseler de söylemeselerde bunu partnerlerinden beklerler ve ne yazık ki erkeklerin bir kısmı bunu söyleyemeselerde belki sonradan babada yapılır diyerek beklentiye girmektedirler.
Genel olarak erkeklerin çok büyük bir bölümü oralseks i severek ve isteyerek yaparlar (muhtemelen yalakalık genlerinde gizli)
Buna karşılık bayanların çok azbir kısmı oral seksi severek ve isteyerek ve son noktaya kadar yapıyor (ne mutlu ki ben bunların zümresindeyim) ama bayanların büyük bir bölümü oralseks yapmayı sevmiyor ve yapmıyor yapsa bile birkaç öpücük ve bir kaç yalama olarak görüyor. Ki (aslında işin doğrusu bu değil.)... Erkeklerin neredeyse tamamı penislerini partnerlerinin ağzında görmekten büyük bir haz ve mutluluk duyuyor ve partnerlerinin ağzına boşalmayı çok seviyorlar hele ki ; menisinin partneri tarafından tutulduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını hisseden erkekler efsanevi birer aşık ve muhteşem insanlara dönüşebiliyor kar ve o anı hiç unutamıyorlar lakin ; bunu yapan kadınlara önerimiz; erkeklerin bunu hemen alışkanlık haline getirmesi sonucu ömrünüzün sonuna dek tüm cinsel aktivitelerde penisin ağzınızda olma ihtimali ve seksin son evresinde meni ile beslenebilir siniz. Bunun ölçüsünü iyi ayarladığınızda partneriniz muhtemelen her emrinize amade bir beyfendi olacaktır.. anlattıklarım ehline vakıftır ve bu gücü elinde bulunduranlar ne demek istediğimi gayet iyi anlamışlardır.
Oral seksin önemi kişilere göre değişir, yapılmazsa ayrılınmalı diye bir kural yok, olamaz da. Ayrılık kararı verilip verilmeyeceği cinselliği yaşayan kişilere bağlı.
Pek çok sebeple (hijyen, dini vs.) oral seksi seven de var sevmeyen de. Bunu çok seven ve yaşamak isteyen birisi ile hiç alakası olmayan birisinin cinsel ilişkisi çok da tatamin edici olmayacaktır. Önemsemeyen veya istrmeyen kişilerde ise sorun olmaz hatta mutlu olurlar.
Cevap
32Cevap
Hayır ben cinsellik için evlenmiyorum.
Oral seks birbirine keyif vermenin ve keyif almanın yollarından sadece bir tanesi. Yeter ki gönüller bir olsun, şart değil.
Cinsellikte herşeysiz olmaz... Yok anal olmaz , yok oral olmaz, yok o olmaz , yok bu olmaz diyen hatun adamda ne istek bırakır ne arzu ne tutku... Arzusuz tutuksuz seks de olmasın daha iyi.
Bu kişilerin tercihlerine bağlı sonuçta bir istek arzu var karşılıkli değil ise hoş da değil
Oral seks benim için çok önemli severek yapıyorum ve çok zevk alıyorum yapılırken istemeyen yapmayan biriyle çok zor olur bence ilişki
Neden bu kadar katı mesela? Daha önce kötü bir tecrübe mi yaşadı?
Sen peki
Degilim @sipartaakus
Yapmak mi yaptırmak mi peki
İkisi de
İlişkin vsr mi
İyi geceler
Bi teklifim var
?
Bb
En son ne zaman oldu
Oral yapmayı/yaptırmayı seven de var sevmeyen de. Yani bunun icin ayrılmam zannetmiyorum bunun için ayrılınacağını. Ama bir taraf sevmediği hal de diğer taraf buna zorluyor ve zoraki yaptırıyorsa bu tacize girer zorbalığa girer
öyle birini bulsun o zaman. ömür boyu eksikliğini neden yaşatacak partnerine...
sınırsız olcak ya o ne yle onu yapmam bunu yapmam falan
sadece oral seks değil sevismede sinir olmamali degisik seyler denenmeli sürekli
benim en sevdiğim pozisyon 69 . benle olmaz o herhalde
Ayrılırım oral seks sevmeyen kız seksten anlamıyordur olmazsa olmazdir
Oral seks cinselliğe renk ve şehvet kayan bir durumdur. durumu anlamamış ve yaşamamış biri sevmeyebilir ama uygun bir şekilde yola getirilebilir herkes
Yapmam, yaptırmam diyen biriyle ilişki olmaz. Sadece girip çıkacak mıyız? Ne saçma.
Ayrılmak değilde sabredip anlatmak gerekir benim için oral çok önemli çünkü
Dolu dolu yaşanması için.. öpüşme, oral, ve pozisyon zenginliği şart❤️❤️❤️❤️
Kesinlikle öyle bir sevgili ile hayat devam etmez 😃
Ne ayrılması fıstığım seven saygı duyar
Puahaha tabii ki fıstığım aşk olsun..
O ağzı lahmacunla doldururum
Kanka tüm ciddiyetim bozuldu..
Sana da kıymalı pide verelim aaa
Nohutlu pilavdı daha yeni kararın da çok çabuk değişiyor.
Can boğazdan gelir ikisinide ısmarlayayım ablama
Oooo tamamdır kankacığım konum at djsjs
yapmam diye bisey yok.. hayatta yapmadim sadece sana yapiyorum diyen kac hatun gecti altimizda n
Açıkçası benim için çok önemli her şeye açık olan partner tercih sebebidir
açık ve net bir şekilde belirteyim ayrılırım
Ben de çok isterim ama yapamam
Kendine mi
Oral yapamadığım biri ile gercekten olmam. ilişkide evlilikte sevgilide istemem. o yapmasın ama benim yapmam gerek.
ben ayrıldım ve ayrılırdım yapmazsa ve izin vermeze yapamam
Oral seks olmazsa olmazimdir
Gerekmez pis şeyler bunlar öpmek yeterlidir
Ben kadınıma oral yaparım bana yapmak istemezse yapmaz ama ben feci yaparım
Yatakta sınır olmaz
Eminmisin?
Oralsiz aşk yapmak tuzsuz yemeğe benzer
Oral yoksa neden seks var
Ağaç sulanmadan dikilmez a* yalanmadan s*kilmez
Sevdiririz
Benim için çok önemli
Oral olmadan olmaz bencede