Hep öyle değil. Sizin için canını verebilecek canından çok seven erkeklerle ilişki kurmuyorsun nerde şerefsiz var onlarla takılıyorsun ondan tüm erkekleri öyle sanıyorsunuz. Bunun başka açıklaması yok. Her ilişkide iki tarafta birbirine gerçekten aşık olarak evlense veya ilişki kursalar çıkma vs gibi böyle sorunlar olmaz. Çünkü birebir yaşadım. Bazı kızlara seks objesi olarak bende baktım hatta seks kelimesini köküne kadar yaşamış biri olarak sevdiğim kadın yanımda uyurken ben ona dokunamadım bile. Öpmeye kıyamadım. Rahatsız olmasın diye 20cm gerisinde yattım. İşte bu yüzdendirki tipe değil sevene baktığınız zaman böyle sorunları yaşamaktan kurtulursunuz. Tabi kurtulmak istiyorsanız...
215 Yorumla- +1 yıl
Onu üzme tamammı aklında kendinden şüphen varsa daha büyük hayal kırıklığı olmaması için hemen bitir ilişkiyi ama kendinden eminsen sonuna kadar git. Üzme onu. Sonra pişman olursun işin gücün rast gitmez. Birebir yaşadım hem yaşattım hem yaşadım. Hem üzdüm hem üzüldüm. Çok canım yandı. O yüzden seninde onunda canı yanmasın. İnsan kırmak artık malesef çok kolay ama kazanmak zor.
- +1 yıl
Bitirmeyi çok kez denedim onu daha fazla üzmemek için elimden geleni yaptım ama o pes etmedi olacak herşey yoluna girecek dedi ve asla bırakmadı beni hep elimden tuttu destek oldu , ailevi meselelerim var ciddi anlama kendimle birlikte onu yıpratmamak için çok çabaladım bitsin diye ama istemedi.. o kadar çaresizim ki bir sen anladın beni..
Her kadın değil, bazıları.
Kadınlıklarını kullananlar.
Karşı cinsteki etkisini fark edip onun üzerine yoğunlaşan kadınlar, seks objesi olmaktan şikayetçi olmasınlar hiç anam.
Hah bir de şu var, kadınlıklarını kullanmayan adam gibi adam olan kadınlar, onlar da erkeklerin sapıklığı.11 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek kadını cinsel obje olarak görünce ortalık karışır olay çıkar ama kadın erkeği cinsel obje olarak görünce sıkıntı olmaz her şeyden erkek suçlu erkeklerin hakkı yeniyor farkında olmalıyız..
Ve sokakta bir kadın erkeğin kalçasını ellese sıkıntı olmaz ama erkek ellese sapık ırz düşmanı kabul edilir.
Erkeklerin canı değersiz mi, niye aynı yargılar kadınlara verilmiyor hiç düşündünüz mü?
+1 yılÇünkü kadınlar erkeğin hastaligidir. Erkek kadına muhtaçtır
20 Yorumla
+1 yılerkeklerin bitmek tükenmek bilmeyen egolarından dolayı
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
+1 yılSen yanılıyosun her erkek aynı değildir. sevgiyle Seksi ayıracak kapasiteye sahip erkeklerde var. zaten sevdiği kadını sadece seks objesi olarak görmez bir erkek o söylediğini bu konuya meyilli olanlara gösteriyolardır.
91 YorumlaKadın bedensel yapısı gereği erkeğe göre cınsel yönü tetikleyen ve cinsel çekiciliği fazla olan fiziğe sahiptir ama her kadına oyle bakan sırf o yönüyle on plana cıkan kadınlardan kaynaklanır oyle olmayanada öyle yaklaşan adam kadını tanımayı ayırt etmeyi bilmiyordur herkese aynı yaklaşıyordur. Kadınlar özel varlıklardır fiziki olarak ta geliştırdıyse karakter olarakta kadın cınsel obje degıl insandır, fakat bazıları sırf oyle gorür bazı kadınlarda duygusuz o yönünü cok kullanır iki cinste boyle görülmede pay sahibidir buda onların karakterıdır..
10 Yorumla
+1 yılÇünkü bazı kadınlar kendi kendilerini mallaştırıyor. Kendilerine değer biçiyorlar. Para için ilişkiye giren bir sürü sözde kadınlar var. Onun dışında sevgilisine alışveriş yaptırmak için mi dersin kadınlığını kullanarak işinde yükselmeye çalışanlar mı dersin... Yani aslında bu konuda erkeklerin çok az bir suçluluk payı var. Bazı sözde kadınlar kendilerine değer biçtiği için bazı erkeklerde her kadınları hep öyle zannediyor.
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok doğru
+1 yılEekekler kadın için kadınlar da eekek için seks objesidir sadece orta doğu toplumlarında kadın değersiz sayıldıģi için aradaki duygusallık yok edilmiş erkek için meyhanede para verilip içilen içki gibi para verilip alınan bir zevk gibi bir mal ya da bir maddi olaya dönüşmüştür
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin gözünde değil, kadınlar kendileri cinsel obje olmak istiyorlar
Bak şöyle düşün; öncelikle feminizm kafasını bir kenara bırak beynini kullan
Mesela sen bir kıyafet giyiyorsun, ayn kıyafeti erkeğin giydiğini hayal et
Ne düşünürsün?
İşte o düşündüğün şey gerçekler...
Eğer olumsuz düşündüysen, sen cinsel obje olmayı kabul etmişsin ve bilerek cinsel obje gibi giyinmişsin demektir
Eğer olumlu düşündüysen cinsel obje gibi giyinmemişsindir40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜremek istiyorsan senin tabirinle seks objesi olmak zorundasın. Yoksa doğa seni eler. Ama sorun şu ki onlar bizi sadece seks objesi olarak görüyor. Eğer öyle görmeselerdi ne cinsel hassasiyet gösterirlerdi ne de buna sebep olacak bir rahatsızlık yaratırlardı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çünkü kadınlarda erkeği bir statü göstergesi, bir hayat garantisi, bir sponsor, rahat hayat yaşamak için bir maddi kaynak olarak görüyor.
61 Yorumla
+1 yılKadınlar ile alakam yok umurumda bile değiller.
İsteyen seks objesi olarak görür isteyen görmez
Bir kadın kendini seks objesi olarak göstermek ister diğer kadın istemez. bunu sorgulamakta bize düşmez.11 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek kadını cinsel obje olarak görünce ortalık karışır olay çıkar ama kadın erkeği cinsel obje olarak görünce sıkıntı olmaz her şeyden erkek suçlu erkeklerin hakkı yeniyor farkında olmalıyız..
Ve sokakta bir kadın erkeğin kalçasını ellese sıkıntı olmaz ama erkek ellese sapık ırz düşmanı kabul edilir.
Erkeklerin canı değersiz mi, niye aynı yargılar kadınlara verilmiyor hiç düşündünüz mü?
Kendini seks objesi olarak gösterenler o şekilde görülür bence, her kadını o şekilde görenler zaten sapık abazan pislik aklıyla biyerleri yer değiştirmiş mahlukatlar...
30 Yorumla
+1 yılYooo öyle görmüyoruz. Sadece istiyoruz ki sevdiğimiz kadın sadece duygusal olarak değil arzularımıza da ortak olsun. Yani seni seveyim başkasıyla sevişeyim olmasın istiyoruz ama bizi bunu yapmaya zorluyorlar
20 Yorumla
+1 yılErkekler de benim için seks objesi daha doğal ne olabilir
52 Yorumla- +1 yıl
👍👍
Bu erkeklerin sucu degil kadinlarin para begenilmek ve ego yuzunden yiyimleri tavirlari film reklem ve diziler de hep sexylik uzerine yer almalari erkeklerin gozunde bu imaji olusturdu
10 Yorumla
+1 yılŞimdiki kizlar da or. sbu olmuşkimse kusura bakmasın tamam iyi kızlar da var ama hazi kızlar resmen bakışıyla konuşmasıyla gel beni kullan diyor
41 Yorumla- +1 yıl
Ve erkekler böyle kızlar yüzünden her kızı aynı saniyor
+1 yılBen o gözle bakmam kimseye. Ne tür bir kişiliği karakteri olursa olsun. Yorum yapmayı sevmiyorum bu konularda
20 YorumlaValla kadınların bir coğuda kendini seks objesi gibi sergiliyor Erkeklerin gözüyle cok alakası yok. Kızmayın ama götü göbeği açıyorlar ondan sonra neden seks objesi acmayın bakalım bakacaklarmı
20 Yorumla
+1 yılErkekliği ve kadınlığı bir uzuva sığdıran cahillerden olmadım olanlarada beyniyle düşünmelerini tavsiye ediyorum.
20 YorumlaBu sadece Türkiye’ye ve alt sınıf ülkere has bişeydir azıcık medeniyet, kültür sahibi biriyseniz kadının bedeninden önce kalbine hükmetmeye çalışmak lazım.
10 Yorumla
+1 yılSeks objesi kadın yoktur. Erkeği cüzdan olarak görüp, kendini öyle gördüren kadın vardır.
71 Yorumla- +1 yıl
Helal
+1 yılYoo.. hiçte öyle bir görüntü yok gözümde : ) Bir çok kadın bunu meslek olarak edinse de ben pek hoşlaşmıyorum bu tarz tabirlerden.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu kadınlar sağlıyor.
İlle her kadın değil ama sen genel olarak söyledin ben de genel olarak söylüyorum
Kadınlar her yerde seksi gösterilmek için uğraşılıyorken
Neden böyle görüldüğünü sorman ilginç11 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin canı değersiz mi, niye aynı yargılar kadınlara verilmiyor hiç düşündünüz mü? düşünmüyorlar her şeyden erkek suçlu olarak gözüküyor yeter!!
Bu görüş karşılıklı aslında kadinlar da erkekleri seks objesi olarak görebiliyor. Bunlar hep seks..
10 YorumlaAslında erkeğin yaşına göre değişiyor bu durum.
0-10 yaş kardeş
11-16 yaş sevgili
17-24 yaş seks objesi
25-34 yaş eş
35-45 aldatılmalı mutlaka denilen eş
46 ve sonrası can yoldaşı20 Yorumla
+1 yılE bizde erkekleri yürüyen cüzdan olarak görüyoruz ne var bunda
40 Yorumla
+1 yılBiz kaslı erkekler nasıl ki kadınların gözünde seks objesiysek onlar da öyle bizim için her kadın değil tabi
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkeklerin gözünde erkekler mi seks objesi olarak görülseydi :)
20 Yorumla
+1 yıl10 kuruş luk sakizin bile kadin bedeni olmadan satilamadigi, kendini ifşa etmeyenlerin aşagılandığı hor görüldüğü bir dönemde yaşadığımız ve bundan rahatsız olmayıp zevk aldığımız için.
10 Yorumla
+1 yılÇoğu erkeğin zihniyeti bozuk olduğu için mule görürler
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin cinsellik ic guduleri kadinlardan daha dizginlenemez oldugu icin..
12 Yorumla- +1 yıl
Erkekler kesinlikle dizginleyemez demiyorum, kadinlara gore diyorum.. Yani kiyaslama yapiyorum sadece..
+1 yılKadınların seksi görünmek için harcadığı çabayla doğru orantılı.
10 Yorumla
+1 yılKadından kadına değişir. Sen buraya bu görseli koymuşsun seksi objesi görürüz. Mutfakta yemek yapan kadın resmi koy ev hanımı olarak görürüz. Bu gördüğümüzü algılamak ve ona göre sıfat üretmemizden kaynaklanıyor. Neden mutfakta yemek yapan birini seksi objesi olarak görelim ya da neden çocuğuna yemek yedirin birini seksi objesi olarak görelim. Ne görüyorsak onu yoruluyoruz kafada. Sen buraya çıplak resim koymuşsun seksi objesi algılamak. Görmek=algılamak 😉
18 Yorumla- +1 yıl
Görsel olarak algılama sadece genel anlamda anlatmaya çalıştım sen görselde kalmışsın olay insanların karşısındakini yanlış algılamakla alakalı. Algıların değişmesi gerekiyor
- +1 yıl
Kadınlar için öyle aklı sürekli sekse olan bir abaza erkek herkesi seks objesi olarak algılar ve aklı sürekli sekte olan kadında ne yapar eder erkekte o izlenimi yaratır. Çünkü erkekler nedendir bilmiyorum sadece seks için geldiklerini düşünüyor dünyaya.
- +1 yıl
Anlamadım yorumlar tutacak gibi demekle ne demek istediğini
- +1 yıl
Evet çünkü gerçekleri söylüyorum dobrayım hemcinslerimin neler düşündüğünü yaptığını biliyorum.
Hayır öyle görmüyorum. Benim için bir kadın güzelliğiyle değil merhametliyle gözümde değer kazanır ve merhametin afroditi olur
10 Yorumla
+1 yılCunk kadinda cazibr sehvet vardir. Guzellik kadina mahsustur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadinlarin erkeklerin maddiyatina baktigi icin olabilir mi?🙄
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi obje yapıyorsunuz bı çoğunuz. Yok dudaklarım önceki göğüsler kucukmu. Kalça için spor salonuna giden dolu
20 Yorumla Kadının bunu anlaması lazım sevgi varsa arzulamada olabilir. ilk buluşmalarda iş cinselliğe kayıyorsa uzaklaşmalı😊
10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmayalım, annesi düzgün eğitim vermemiş erkekler öyle görür, çünkü düzgün eğitim görmüş erkekler annesinin de bir bayan olduğunu bilir
00 Yorumla
+1 yılHer zaman öyle değil düşünmüyorum ama bazen seks objesi olarak gördüğüm zamanlar oluyor tabi 😅
10 Yorumla
+1 yılHaz, bir mükafattır. İki kişinin birbirine armağanıdır.
Ama gözü sürekli orda olanın hisleri zayıftır.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlarımızın yüzünden her yerde bu şekilde vucudunu gösteren veren olunca bu duruma gelmesi de gayet normal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini seks makinesi haline getirenler öyle görülür ;)
10 Yorumla
+1 yılBütün erkekler aynı değil. Sizler fırlama tipleri seçtiğiniz için zararlı çıkan taraf oluyorsunuz.
10 YorumlaKarşı cinse yanaşmak yaradılışımızda olan bir durum. İçgüdüsel bir davranış.
10 Yorumla
+1 yılKadın ve erkek iki esit insan olarak birbirlerinin seks öznesidirler
10 Yorumla
+1 yılHer kadın değil ama bazıları öyle göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar
10 YorumlaÖyle bir şey yok. Siz kendinizi öyle gösteriyorsunuz. Fotoğraftan da anlaşıldığı gibi
41 Yorumlabir düzelteyim şunu her kadın değildir seks objesi sadece seksi kadınlar
10 YorumlaKendileri yapıyor bir "nasılım" sayfasına bak cevabını alırsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. böyle bir foto eklemişsin aksini ispat edemezsin baksana seks tanrıçaları gibi hatunları eklemişsin :D bide utanmaden neden dion
00 YorumlaBirileri var, beyinleri yok bende çözemedim.
40 Yorumla
+1 yılÇünkü önümüzde bir canavar taşıyoruz siz bunu anlayamıyorsunuz dostum.
02 Yorumla- +1 yıl
Beni yanlış anlamışsınız dostum ben o canavarın erkekleri rahat bırakmaması anlamında öyle dedim yoksa insanlara tecavüz etmek için bir bahane değil bu söylediğim şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar cinselliği neden öcü olarak görür? Cinsellik bir nevi ihtiyaçtır
10 Yorumla
+1 yılBeyinleri çükleri ile yer degiştirmiş çünkü.
41 YorumlaBende o şekilde değil?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Yoo. Bence görülmez. Yanlıs algı bu. Katılmıyorum
10 Yorumla
+1 yılBen öyle düşünmüyorum bir bütün olarak bakıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen erkeği anlarımda kız neden eksiliyor anlamadım benim için cinsel bir objesiniz mi deseydim :))
+1 yılŞu fotolar gayet iyi açıklıyor
10 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmamak lazım
10 Yorumla
+1 yılBazıları obje görünüyo
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılHer hareketleri ofsayt da o yüzden..
10 Yorumla
+1 yılHer kadın öyle görünmez. Yanlış algı
10 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat