- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılKuzum erkekler genelde kadınları yatağa atma eğilimi üzerine programlılar yani sadece sonuç odaklı düşünürler. Sonuca varmak için karşı tarafın duygu ve düşünceleri umurlarında olmaz maalesef. Erkekler genellikle sonuca vardıktan sonra sevme eğiliminde oluyorlar ama biz kadınlar önce seviyoruz sonra birlikte oluyoruz. İşleyiş ters yani.
42 Yorumla- +1 yıl
sağol balım
+1 yılKadınları cinsel obje olarak görüp, sonra da "Bu kızlar sevgi nedir bilmiyor. Hep paraya bakıyor" derler.
Kadınları kullanmak isterken sorun yok, ama kullanılmak zorlarına gidiyor. Pehh..
Siz kadınları cinsel obje olarak görüyorsanız, kadınlar sizi neden cüzdan olarak görmesin? Neyse, erkek beyni bel altı genelde o yüzden.124 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 💙
- +1 yıl
Guzel yorumun icin tesekkurler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olup adam olamadıkları için.
50 Yorumla
Salaklıklarından dolayı.
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter sorunu gadasi
10 Yorumla Sevdiği kişiden beklediği karşılığı alamayan, erkekler:dokunmaya dahi kıyamadığı, deli gibi sevdiği kadının bir başkası ile aşk yaşamasını öğrenmesi sonucu kadınların kendilerine bir cinsel hediye olarak geldiğini ve saf sevginin bir boş beklenti olduğunu düşünür. Onun için artık Seks bir amaçtır. Bunun dışında kendini bildi bileli bireysel ihtiyaç ve zevklerinin peşimde olan PEACH tayfa kadınları oldu olası bir zevk alınası obje olarak görür bunun bir sebebi yoktur. Karakter meselesidir. Genelleme yapmak olmaz ama erkeklerin yüzde 80 i bu şekilde düşünür.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir genelleme söz konusu burada arkadaşın bir tanesi kadınla erkeğin beyinlerinin ters çalıştığını söylemiş. O halde zıt kutuplar birbirini çekiyor olsa gerek çünkü sevmek istediğin zaman gerçekten eline hiç bir şey geçmiyor. İnadına da hala sevmek istiyorum ama olmuyor zaten sevmeden cinsellik olayına giremem , girmedim , girmem de...
Diğer taraftan bir kızı elde eden erkek kendine onu bağlıyor tamam istisnalar var ama illa ki diken mi yaranacak arkadaş biz nasıl bir milletiz ki istediklerimiz ile yaptıklarımız hiç bir zaman uyuşmuyor!!!
Bana biri bunu açıklasın bu genellemenin içinde yer alan bir karşı cins olarak bunu merak ediyorum aydınlatın beni10 Yorumla
+1 yılKadinlarda erkekleri öyle goruyoe cogu zaman hani bu danisikli bir dövüş gibi herkes birbirinden rahatsiz ama birbirine ihtiyac duyuyor
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın kendini teşhir etmeyi sürdürdüğü sürece erkekte onu seks objesi olarak görür. Kendine vücuduna saygısı olan bir Kadın da vücudunu teşhir edip erkeklerin gözünde seks objesi olmaz Kadın ne yapıyorsa Kendine yapıyor giyinmeyi bilmiyor bir çok Kadın giysi dediğin şey vücudunu örter tesetturu kastetmiyorum tabiki ama usturuplu giyinmedikten sonra hakediyolar bu yakıştırmayı
69 Yorumla- +1 yıl
Sen var ya sen 👍👍👍
Cevap sahibi+1 yıl@Devrialem35 gerçek bu ama
- +1 yıl
Aynen sonuna kadar katılıyorum sana
- +1 yıl
Sana cevap vermemiş. Ben yukarıda anlatmaya, Aynı senin söylediklerini söylemeye çalıştım. Ama etiketlendim.
- +1 yıl
@Dünyalarsavaşı efendim?
- +1 yıl
Gizli üyeye söyledim
Cevap sahibi+1 yıl@Dünyalarsavaşı nye etiketlendin
- +1 yıl
Okuduysan görmüşsündür.
- 3 ay
Bunu bir kadın olarak mı söylüyorsunuz? O zaman neden çarşaflı kadınlar tecavüze uğruyor ona da cevap verin. Çarşaflı kadınlar da gayet cinsel obje olarak görülüyor. Sizi de vajina olarak görüyorlar. Nasıl giyinirseniz giyinin kadın olduğunuz belli oluyorsa onların gözünde vajinasınızdır. Onların gözünde vajina olmak istemiyorsanız kapalı giyinmeniz yetmez. Saçlarınızı erkek saçı gibi kazıtıp erkek gibi giyinmeniz lazım
+1 yılErkekler sizin oyun yumağınız olmuş valla ya bir kaç erkek sizin hayatınızı maf ediyo bir kaçı sapık davranıyor diye biz neden günah keçisi oluyoruz bunu anlamıyorum neden etrafta böyle bir zihniyet var. Pes dedirtiyorsunuz bazen gerçekten pes yani
20 Yorumla
+1 yıltam tersi ben hiç böyle düşünmedim hiç bir kadın hakkında amma öyle kadınlarda vardırki tıpkı sizin gibi kendisini hayran bıraktırır neden dobradobra oluşu insanlığı mertliği cesurluğu güvevenirliği herşeyden önce insn oğlu insan oluşuyla saygı sevgi ve güven verirlerse ondandır bence ciddi ciddi açıkça söylüyorum sizi dışardada tanımak isterdim sizde gördüğüm bir eksiklik güvenirliğinizi kaybetmiş birini andırıyorsunuz veya acı çekmiş veyaçektirmişler gibi geliyor bana ne dersiniz can
00 Yorumlaher erkek görmez ama cinsellkte istemez demek değildir bu... bazen kadınlarla sohbet etmek daha faydalı olur. kadından çok iyi arkadaş da olur sevgili de eşte... senin o kadına hangi gözle baktığına bağlıdır... Mesla bir bir kadına aşığım onunla cicellik hayal hiç etrmedim...
00 YorumlaErkeklerin kadınları cinsel obje olarak görmesi ne kadar da kötü diye soran asistanına montaigne cevap olarak erkeklerin erkekleri cinsel obje olarak görmesi kadar kötü olamaz diye cevap vermiş diye rivayet var
10 Yorumla
+1 yılSanırım fiziksel olarak erkeklerin geneli kadınların genelinden güçlü olduğu için her alanda yalnızca kendi amaçları doğrultusunda kadınları kullanabilme ve sınıflandırabilme hakkını kendilerinde görüyorlar. Başka bir açıklaması yok gibi.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İste sırf bu yüzden bazen kendi erkekligimden soguyorum..
Karsimizda bir birey var hepsinden önce..
Ona bir birey diye saygi duymamiz lazim..
Ha bir de bunlarin baska versiyonu var..
Karsilarinda ki erkegi cüzdan olarak görenler.. :/30 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar kendini değersiz gösteriyor hata burada ama kurunun yanında yaşta yanoyor maalesef zihniyet açısından düşünmek lazım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bunda bircok etmen var her toplumda boyle degil insanlar daha rahat sadece Türk toplumuna bakarsak statükocu yapidan dolayi boyle gelenekci yapi insanlari buna itiyor olabilir sadece bir yaklasik bu animsayamadigim baska neden de olabilir
10 Yorumla
+1 yılCanları çok sıkılınca yalnız kalabildikleri beyni olmayan ama fikirleri ve hayalleri bitmeyen arkadaşı ile oynamasından dolayı...
10 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman bir kadını öyle görmedim... psikolojik sorunlu insanların yaptığı bir olay bu sitede öyle insan çok zaten
40 Yorumla
+1 yılBende erkekleri cinsel obje olrak görüyorum onlara inat
30 Yorumla
+1 yılKadın her zaman her filmde her reklamda cinsel obje malzemesi olarak kullanıldı ve bu sebepten de erkekler her kadını böyle görmeye başladı. Hele bir de modernleştiğimiz şu ortamda her yerini segileyenler oldukça bu düşüncenin yok olması imkansızlaşıyor.
00 Yorumla
+1 yılkendisi cinsel bir objeden baska bisey değildir ondan
20 Yorumla
+1 yılBeyinleri sklerine çalıştığı için evladım.
#CananKaratay20 Yorumla
+1 yılKadınlar neden cinselliklerini öne çıkarıyorlar. Tamam erkekler obje olarak görebilir ancak onlardan saha fazla kadınlar kendilerini cinsel obje olarak görüyorlar.
013 Yorumla- +1 yıl
En basitinden göğüs dekoltesi veya yırtmaç.
- +1 yıl
Herkes canının istediğini yapabiliyorsa eğer erkeklerinde kadınları cinsel obje olarak görmesini normal karşılamak gerekmez mi? Herkes canının istediğini yapamaz. Erkekte kadın da. Sonuçta gerçekler var.
- +1 yıl
İstediğini giyer dediniz ya. Ben de herkes istediğimi yaparım giyerim diyemez dedim.
- +1 yıl
O zaman cinsel obje olarak görülmeyi göze alacaksınız. Ki sadece giyimle olan bir şey değil bu durum. Bu en basiti. En basitinden bir dondurma reklamında dondurmadan çok kadının reklamı yapılıyor.
- +1 yıl
Sen nesin. İnsanları etiketmeyi bırak. Seni adam yerine koyup cevap verdim. Karşında çocuk yok senin. Konuşmana dikkat et. Ben kadın erkek diye ayırmam kimseyi. Belli ki abazalarla çok karşılaşmışsın normal insanlardan ayıramıyorsun.
- +1 yıl
Sen devam et böyle. Uzayda iyi yaşamlar sana.
Kadınlar aslında cinselliği seksi biz erkeklerden daha fazla ister arzular ama afedersin bizim sazan aptal erkek milleti duygularını ön plana çıkartırken kadınlar hep kendi içlerinde yaşar
00 YorumlaAbazalarda bu durum görünür genelde ve ülkede abaza bolca var
10 YorumlaÇünkü kadınlar kendilerını erkeklere cinsel objeymıs gıbı gosterıyor lar onlarda oyle goruyor
20 Yorumla
+1 yılbazı kadınlar giyim tarzıyla bunu çağrıştırıyor da ondan
20 YorumlaKadınlar, erkeklere neden cinsel obje gibi kendini sunar, diye soracaksın
Soru yanlış27 Yorumla
+1 yıldış görünüşte ilk önce insanın aklına seks geliyor. ve erkeğe en çok zevk veren yapının kadında olasından kaynaklanıyor
00 YorumlaObje mobje olarak gormuyoruz.. seks denenn bir realite var ve siz anlamsizca mesafeli ve defans yapiyorsunuz. Hepsi bu 👍..
00 Yorumla
+1 yılBen görmüyorum ama kadınlar da aynı bana göre. Geneli içlerinde taşıyor bunu , erkekler sadece gösteriyor duygularını.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. kadınlar olarak buna sessiz kalıp izin verdiğimiz için
10 YorumlaNeredeyse tüm canlılarda bu böyledir :) Ama Kadınlarda gizliden böyle bakar vücut dilleriyle dile getirir, anlayanabilen sezinler ;)
00 Yorumla
+1 yılKim kendini nasıl gösterirse öyle görüyoruz muza bakıp bu armut muz değil diyebilir mi insan...
Genelleme çok yanlış geldi bana...00 Yorumla
+1 yılbunu bir de şöyle sor. kadınlar neden kendini obje olarak gösterir?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. bütün bunlar dev aynası var diye 😅 görmüyor musunuz aaaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılGayet hatunlardan da erkekleri cinsel obje olarak görenler var ;)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Siz olayı yanlış anlıyorsunuz, tabi o kadar testosteronla yaşayan biziz nereden anlayacaksınız ki...
00 YorumlaBen kadınları cınsel obje olarak gormem her zaman. Ataturk gıbı kadınlara çok onem verırım
10 Yorumlakadınların da erkekleri cinsel bir obje olarak görmesinden ileri gelen durum. hepsi biscolata erkeği istiyor. erkeklerin bu konuda sadece adı çıkmış. kızlar seks yapmıyor mu? seksi, çocuk yapmak için mi yapıyor? hayır tabiki.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kadınlar cinse obje olarak görülebilmek için elinden geleni yaptığı için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de anlamıyorum kimi tanısam benşmle seks düşünüyor ciddi bişey düşünmüyor
11 Yorumla- +1 yıl
Dünya böyle
+1 yılerkek oldukları ıcın beden yapıları bu sekılde tepkı verıyor ve erkek olarak bızler kadınlar gıb ıbedensel hareketlerımızı kontrol edemeyız.
00 YorumlaGenelleme olmuş. Erkeklerin şerefsizliği ve kızların aptallığı bir araya gelince olur genelde
10 YorumlaNe olarka görücekelr başka çoğu öyle görüyor doğru soru sormuşsun
00 YorumlaPeki kadinlar neden kendilerini oyle gostermek icin çırpınır evettt buna da cvp bekliyorum...
04 Yorumla
+1 yılŞu erkek muhabbetini birakin artik
Bikmadiniz mi ya00 Yorumla
+1 yılBöyle görenlere biz erkek demiyoruz
eğitimsizlik, görgüsüzlük00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. Zevk için başka bir şey değil.
11 YorumlaÇünkü seks ihtiyacını biz sizinle gerçekleştirmek zorundayız allah böyle yaratmış
00 Yorumla
+1 yılBeyinleri sadece ona çalıştığı için 🚫
10 YorumlaGözlerine perde inmiştir.
#devilinme10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılA*ına kadar açıp sokakta gezersen dini obje olarak mı görmesini beklersin?
20 Yorumla
+1 yılCinsel obje görmem ama tahrik eder erkeği ve hormonlar çalışır böylece cinsel bir istek oluşur
00 YorumlaÖyle olmayanlar da var sana denk gelmedi demekkki
30 Yorumla
+1 yılerketen erkeğe göre değişir
20 YorumlaBeyinle değil şeyiyle düşünüyor.
10 YorumlaBir bilsem söyleyeceğim de bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılBazı erkekler için evet akılları bacak aralarında
20 Yorumla
+1 yılIki tane beyinle dusundukleri icin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Disiligini kullanan kizlarin hicmi sucu yok?
10 YorumlaBen öyle görmedim hiç bir zaman.
00 YorumlaBelki de haklılardır? 😏
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar