Değer verdiğiniz bir kadın karakteri yok mu? (Anneniz hariç)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkekler de aşık olur duygu besler arkadaşı olarak görür vs her gördüğü kadına cinsellik kafasıyla yaklaşmaz aklının ucundan dahi geçirmez bazılarına. Fakat cinsellik doğamızda var arzulayabilirler sevdiği aşık olduğu kadını da arzularlar obje olarak görmediğini surdan anlarsın gerçekten sevdiği kadın istemedikce arzulasa dahi cinsellik yaşamaz ve sorun etmez. Sadece cinsellik konuşuyor ve kendini sana kötü hissettiriyorsa direk uzaklaş ten uyumu duygularımızdan daha önemli değil bence bir başkasıyla da anlık zevk yaşanılabilir. Mesela günümüzde zevk için eski sevgilisi ile fb oluyor herkes bu bana toksik geliyor gerek yok. Cinsellik yaşayacağım diye ne bir kadın ne de bir erkek karakterinden ve kendinden ödün vermemeli
18 Yorumla
Soran+1 yılCanım niye bu kadar uzun uzun yazdın ki? Obje gibi goruyorlar basbaya
- +1 yıl
Anlaman için yazmıştım ama boşunaymıs 😂
Soran+1 yılGit Allah rizasi icin bana yazan erkeklerin anlamasi icin ugras kadin kadinin dusmanidir onu ogrenmis oldum.
- +1 yıl
Ben feministim öncelikle hiç bir kadına ya da erkeğe düşmanlık etmem durduk yere, sen soruyu niye sordun ben onu anlayamadım? Çünkü cevaplar senin için önemli değil. Kadin kadinin düşmanı öğrenmiş oldum diyosun kendin bana niye bukadar uzun uzun yazdın ki derken küçümsedin 🤷🏻♀️
Soran+1 yılFarkettiysen küçümsemek maksadıyla cevaplamadim
- +1 yıl
Askim bu benim düşüncem neyse seninki soru değil böyle düşünüyorsun bence aksini söyleyeni elestiriyorsun. Ben bi kız olarak bişey diyim mi bence senin çevrende gerçek bir erkek kankan hiç olmamış ya da ciddi gerçekten seni seven bi sevgilin. Evet cinsellik erkekler için önemli isterler arzularlar fakat gerçekten arkadaşı olarak gördüğü biri için aklının ucundan dahi geçirmez Obje olarak gördüğü kızlar olur fakat herkes değil ailesi kuzeni arkadaşı sevdiği kız daha bi çok örnek verilebilir
- +1 yıl
Kadınlar o kadar bencil ki her aynaya baktıklarında başka birini görürler. bu sebeple sadece cinsellik konusunda erkeği tam anlamıyla mutlu edersiniz. ordada sizin elinizden mutlu etmek yoktur. işin doğasıyla erkek tatmin olur.
Soran+1 yılTamam, gorusun icin teşekkürler. Sana bir sözüm yok tamamen objektif bakıyorsun. Bazı durumlar beni sinirlendiriyor ondan elestiriyorum, elestiriye pek acik degilim kendim de.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek nefis (ruh) mertenesine göre görür kadını ve ona göre davranışta bulunur.
42 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir davranış değil ama.
Cevap sahibi+1 yılİşte bozuk erkeklerin kadınlara bozuk davrandığını görürsün onları bu şekilde tespit etmen mümkün.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yalamak istememiz deger vermedigimiz obje olarak gördügümüz anlamına gelmiyo sizde bunu anlamıyonuz erkek sevgilisiyle cinsellik yaşamazsa kimle yaşıcak bunu istemek deger vermemek anlamına gelmiyo
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Değer verip sevdiğim bi kadını öyle görmem tabikide ama harici edindiim partnerlele sadece xibsellik için görüştüğümden bu durum saddce erkek için geçerli olmuyor partnerimde beni öyle görüyor yani karşılıklı her şey
00 Yorumla
+1 yılHer yeni kusak daha da acilmaya basladi kadini da erkegixe genel olarak boyle o yuzden konusurken mesafeyi korumaklazim kiminle yakinlasmak gerektigini zamanla gorursun zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle maalesef
Soran+1 yılHayata dair bu konuda hic umudum kalmadi, evlenmek dahi istemiyorum cogunuz ayni dusunuyorsunuz
- +1 yıl
Evet katiliyorum ama dedigim gibi iliskilere mesafeli olmaya calis
+1 yılÇoğu kadın bakire değil ki zaten neden cinsel obje olarak görmeyelim?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O kadar değil ama hayatımdaki kişi ile olsun isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapma ben öyle görmüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSen görmeyebilirsin ama çoğunuz öyle görüyor maalesef. Aile terbiyesi onemli
- +1 yıl
Hiçbir zamanda gormucem öyle. Dediğin doğru ama çok gören var
Soran+1 yılCok moralim bozuk oyle gorenlerin hicbirini ciddiye almak istemiyorum
- +1 yıl
Hayatına da alma öylelerini
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini obje yapanları görüyorlar herkesi değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir herkesi goruyorlar diğer yorumlari oku.
Cevap sahibi+1 yılOnlar kendini yetiştiremiş insanlar, amaçlarına da ulaşamazlar zaten ancak lafta
Soran+1 yılUlasiyor bazilari.
Soran+1 yılCidden ufacik uykum varsa o da kacti boyle insanlari gordukce
Cevap sahibi+1 yılKolay olanlara ulaşıyorlar evet
Cevap sahibi+1 yılTakma
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşka ne yapalım ki sizi? Ne işe yararsınız
018 Yorumla
Soran+1 yılŞu gizliyi bir aç öyle konus yavsadigin kizlar gorsun gorusunu
Cevap sahibi+1 yılO kızlar da bu iş için var
Cevap sahibi+1 yılAyrıca mantıklı canlılar olmadığınız için anlama ve kabullenme ihtimaliniz de yok
Soran+1 yılAnnen de öyle öyleyse
Cevap sahibi+1 yılHerkes kocası için öyle...
Cevap sahibi+1 yılSenin annen de
Soran+1 yılşu an sadece sana nefret kusmak istiyorum bir elime dusseydin
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sen dürüst olsan yukarı anneniz hariç yazdığın halde anneyi katmazdın işe. Ahlak seviyen sıfır.
Cevap sahibi+1 yılSana ve senin gibilere cinsellik dışında kim niye ihtiyaç duysun ki...
Soran+1 yılSen anneyi kattın a. p. tal?
Soran+1 yılMantıklı değilsiniz dedin ben de annen de kadin degil mi, anneni de mi oyle goruyorsun diyorum?
Cevap sahibi+1 yılOkuman yazman da yok sanırım. Özür dilerim. Dediğim gibi mantıklı canlılar olmadığınız halde laf anlatıyorum. Bu da benim kusurum
Cevap sahibi+1 yılMantığı olanlara izah lazım. O yüzden susuyorum
Soran+1 yılHepiniz aynısınız cidden. Siz de evde kalacaksiniz hayatiniz boyunca
Soran+1 yılSenin mantigini da s... o sadece senin obje olan anneni de s... seni dogurtan ebeyi de s... o babani da bagirta bagirta s...
Soran+1 yılSana terbiye veren sulalenin yedi ceddini s...
- +1 yıl
Rezil adam seni aklı dikinde
Cevap sahibi+1 yılTerbiyeden bahsederken küfreden bir zeka. Muhteşem
Gizli Üye(30-35)+1 yılEzik kadın her zaman öyledir
08 Yorumla
Soran+1 yılOf defol git ugrastirma beni
Cevap sahibi+1 yılAğlayacaksan oynamayalım
Soran+1 yılCok s. k. msoniksin
Cevap sahibi+1 yılAğlama obje
Soran+1 yılCiddi misiniz ya, cocuk gibisiniz gercekten
Cevap sahibi+1 yılVurdur vurdur nereye kadar
Soran+1 yılHay s... seni objenin cocugu annen vurdururken sana sordu mu
Cevap sahibi+1 yılObje bir biblo kadar bile bir değerin yok
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden olsun?
- +1 yıl
Benim çok kıymetli bayan arkadaşlarımda var.
Soran+1 yılUmrumda değil
- +1 yıl
Eyvallah
Sizde bizi öyle görüyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılYok…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKudurdular köpekler
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı