- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılErkeklerin kadınları cinsel obje olarak görmelerinin birçok nedeni vardır. Bu nedenler arasında kültürel faktörler, medyanın etkisi, biyolojik faktörler ve sosyal yapıdaki eşitsizlikler yer alabilir.
Kültürel faktörler, kadınların sadece cinsel obje olarak görülmesine yol açabilir. Toplumumuzda kadınların cinsellikle ilgili tabularla karşı karşıya kalması ve erkeklerin cinselliğin tabu olmaması gibi inanışlar, bu algıyı destekleyebilir.
Medyanın da kadınların cinsel obje olarak sunulması ve erkeklerin bu algıyı benimsemesi üzerinde büyük bir etkisi vardır. Reklamlar, müzik videoları ve filmler, erkeklerin kadınları sadece cinsel obje olarak görmelerine neden olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFeodal dünya erkek egemenlik anlayisinin yansıması
Kafasını kafasında değil bacak arasında düşünen zihniyetin yansıması
Kadını eksik etek olarak gören miras ve aile hukukunda söz hakkı vermeyen yapının yansıması
Kadını meta bir kuluçka makinesi olarak gören yapının 6 yaşında mütevazi nikahı ile çocuk gelinler yaratan
Doğu güneydoğu da ya da 3. dunya ülkelerinde Kadını ikinci plana atan insanların görüş açısı
Kadını cinsel obje olarak görür
Bu yapı ortacag karanlığıdir
Örümcek kafalı insandır
Bu yapı yerle yeksan olsun yerin dibine batsın11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler sagol
+1 yılFazla p. rno videolar ve konulu üzerine yapılan videoların hepsinde aile içi geçmeleri kadınlar güzel hatlar vucutlar ve seksilik erkekler manken baklava uzun penis zevke geliyo saniyo kadın ama aksine içinden bitsede paramı alsam gitsem diye bakiyo olaya işte bilinç altı seyler... yazık kızıyorum çoğu şeye ama ülkeye akla girdi bir kere virus
00 Yorumla
+1 yılKalitesiz erkekler kadını sadecw cinsel obje olarak görürler
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılBen sevdigim kadini arzularim. Onu seks objesi olduğum için değil sevdiğim hissetmek birleşmek için isterim. Bir mal veya eşya değildir kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılKarşı tarafla ortak bir paydada birleşemeyince, tek ortak nokta olan cinselliği merkeze koyuyorlar sanırım. Oysa iki taraf da birbirini anlamaya çalışsa, birlikte eğlenebilecekleri, konuşabilecekleri ortak konular bulsalar kimse kimseyi metalaştırmaz.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun sebebi p*rno.
p*rno duygusal çekim ve yaklaşma yoktur.
Tamamen cinsellik amaçlı birleşme amaçlı olup kadını aşağılayan ve obje gibi göstermeleridir.. günümüzde internetten en çok arama alan şey %35 civarında p*rno.20 Yorumla
+1 yılbazı erkekler diyelim ona ben öyle görmüyorum
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin geneli diyelim. Hâlâ aklı penisinde çalışmayan erkekler mevcut...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle gören homo sapiens lerde beyinleri bacak aralarında gelişmekte sorun ondan
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kasımlar da erkekleri aynı şekilde cinsel obje olarak görüyor. Çünkü karşı cinsler birbirini cinsel olarak çeker hep. Bu çekim hepimize uçuk bir zevk verir o yüzden 🤗😎
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır katılmıyorum
- +1 yıl
Ne psikolog mu?
- +1 yıl
Hiç bir insan, aynı cinsi ya da karşı cinsi obje olarak zaten göremez. İnsan bir bireydir, kanlı canlı ruhu olan düşünen bir canlıdır. Bu manada sorduğun soru manasız.
Ben senin sorunundaki “obje” kelimesini “ilgi” olarak anlamak istedim ve o manada görüşümü yazdım. Her sağlıklı insan karşı cinse ilgi duyar bu normal olanıdır.
Evet insanları obje olarak görenlerin psikolojik sorunları vardır ve bana göre psikolojik destek alıp tedavi olmalıdırlar.
Hepsi öyle görmüyor ama kadınları cinsel obje olarak görenler duygusuz ve bencil oldukları için öyle görüyorlar bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır yanılıyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadınlara sor cevap onlarda. erkekleri obje ve finansal köle olarak gören kadınlara sor
01 Yorumla- +1 yıl
O başka konu
+1 yılYetişme tarzı önemli. Bu görüşte olmayan erkek de var.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç mı? Araç mı?
önce bu soruyu herkes cevaplasın00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. oyle gormuyorum tabıkı.. ama doluyken cınsellık anlamında aklında rahatlamak oldugu ıcın davranıslarına yansıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen Fantezi olarak sadece ama diğer erkekleri bilemem. Çıkar ilişkisi diyelim
00 Yorumla
+1 yılYok görmüyorum ama benim normalse insanlarla sohbetim olmuyor benim sorunum ne onu anlayamıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş aşağıda güzel bir cevap vermiş evet p*rno karşı cinsi obje gibi gösteriyor duygu olmadan sırf ilişko yaşıyorlar ve bunu sanat filmi adı altında bahaneler ile sunuyorlar
türkiye cinselliğin afrikası olduğu için gördükleri her kadına yükseliyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi acliklari yüzünden iyi bir cinsel. egitim alamamaları yüzünden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar kendilerini obejleştiriyor. yok kalçam nasıl dikleşir yok memelerim nasıl büyür
00 Yorumla
+1 yılÖyle görenlere sormak lazım
10 Yorumla
+1 yılGörgüsüz ve çok rahat yetiştirildikleri için
10 Yorumla
+1 yılSeksi giyinenleri evet normalleri hayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence kadınlar öyle görüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYokluk
10 Yorumla Geri kafalılık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence tam tersi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalla onlari
10 Yorumladelik olduğu için
00 Yorumla
+1 yılKalbini mi kırdılar
00 Yorumla
+1 yılEvet 😀
04 Yorumla- +1 yıl
Ne sinir bozucu adamsın sen ya
- +1 yıl
Yine ne oldu
- +1 yıl
Pişkince verdiğin cevabından utan senin annende ailedeki kadınlarda kadın utan verdiğin cevabından
- +1 yıl
Çok asabisin güzellik
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar