Gizli Üye(30-35)+1 yılmalesef mümkün degil esim hep benden önce uyaniyor, ama onun beni seksle uyandirdigi olmustu güzeldi, daha dogrusu öperek uyandirdi sonra iliskiye girdik degisik ve güzeldi sonradan beraber dusa girmistik
29 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel hep öyle hayal etmisimdir 🙏
Cevap sahibi+1 yılbir agzini yokla o zaman sabah seni seksle uyandirsam sevinirmisin falan diye cevabina göre yap ya da yapma
- +1 yıl
Ben tecrübe ettim maalesef 😔😔
Soran+1 yılOlabilir o zamanda pek sürprizi olmaz ama en azından tehlikeli bir adım atmış olmam
Cevap sahibi+1 yılaynen, simdi süpriz yapim derken ters tepki alicaksin morelin bozulucak. en iyisi sen kendini garantiye al sor süprizi kaciyo ama ters tepki almaktan iyidir
Soran+1 yılO da doğru moralimin bozulması ileriki zamanlarda da cinsellikle ilgili tereddütte kalmamı sağlayabilir
Cevap sahibi+1 yılevet orasida var
Soran+1 yılGörüşün için teşekkürler
- +1 yıl
Bir defa Sor sürprizi kacsin zaman geçer unutur ileride yine yaparsın 😉
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAra sıra uyandırıyorum halinden pek memnun gözüküyor
180 YorumlaNe kadar abazasin 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Black_Dreammm eyvallah 😂
- +1 yıl
Bana da öyle Abaza bir kız lazım 😂😂
- +1 yıl
Eyvallah ne be ben soversin diye düşünmüştüm 😀😂
Soran+1 yılHiç ters bir tepki verdi mi
Cevap sahibi+1 yıl@Black_Dreammm demekki gerçekten de düşündüğün gibi değilmişim hop abazalik etiketi de sıfırlandı bu sayede 😄
- +1 yıl
Hayır istemiyorum başım ağrıyor demiş 😋😂
Cevap sahibi+1 yılHayır vermedi hareketli olmam sasirtmam kendimce biseyler yapmaya çalışmam bunlar hep hoşuna gidiyor
Soran+1 yılBeni öyle uyandırsa hoşuma gider ama ters tepki vericek ben onu mutlu etmeye çalışırken o sinirlenicek diye korkuyorum
- +1 yıl
Tabiki de sıfırlanmadi sen bir defa abaza olduğunu kabul ettin genelde kızlar kabul etmez böyle şeyleri eeee yani gizlisin kabul etmeme normal 😂😂
- +1 yıl
Ne güzel 🙏🙏
- +1 yıl
Yeni evli ve minyon birisi avantaj tabi 😂
- +1 yıl
Yeterki çalışın buda yeter o emeği görelim yani 😉😊
Soran+1 yıl@Black_Dreammm bu arada minyonumda 😂😂
- +1 yıl
Tahmin ettim zaten 😁 ve yeni evli olmalısın malum yılların hasretligi var içinde kolay geçmez o istek 😂😂
- +1 yıl
Böyle bir kadına asla sinirlenmem
Soran+1 yıl@Black_Dreammm evet yeni evlilik ve hasretlikten çok aşık olduğum kişiye arzulamak
Cevap sahibi+1 yılEmin olmak istiyorsan önce öperek falan uyandır yani her uyandirista biraz daha ileri git 2-3 gün ara ile hoşuna gitmezse belli eder zaten çok yorgun uyumadigi gecelerin sabahlarina yaparsan ters tepmez bence her erkeğin hoşuna gider eşi böyle şeyler yapsın ilk adımı atsın. Sen eşini daha iyi taniyorsundur gerçi
- +1 yıl
Yahuu abazaligini bari ulu orta söyleme 😂😂 şaka şaka hayatta şansı yakalamış birisin daha ne olsun 😜
- +1 yıl
Görüş sahibi gizli arkadaş zaten biliyordur neler yapacağını bence tavsiyede bulunma istersen sen kendi kocana yaparsın onları 😀🙈
Soran+1 yılÖperek uyandırılmak hoşuna gidiyor tabi ama bazen öperken öpüşmeye çalışmaya çalışıyor uykulu halde 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Black_Dreammm belli ki soran arkadaş açık acik sormaya çekiniyor ben de o yüzden sözlü sormadan cevabını alabileceği bir yöntem önerdim bunda yanlış bişey yok
- +1 yıl
Ama ben kişileri karıştırdım soran kim oluyor görüş sahibi kim oluyor 😀🙈 zevkler ve renkler meselesi sonuçta insna var soft sever insan var hard sever insan var bdsm sever 😈
Soran+1 yıl@Black_Dreammm bende diyorum ben tavsiye vermedim bu ne diyor
Cevap sahibi+1 yılBeyefendi iki gizli kullanıcı arasında hatları karıştırdı yandı 😂
- +1 yıl
Kafam karıştı benim yahu 😂😂 birlikte olduğun kişiyi biliyorsundur az çok kişiden kişiye değişir bu işler sonuçta
Soran+1 yılAynen hatları karıştırdı 😂😂😂😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm evette fikir almak için soruyorum dediğim gibi güncelleme de biraz agresif ve sinirli 😂
- +1 yıl
Evet evet hiç sorma 😂 ama olsun hayat size guzel valla ikiside evli bizde bekar bekar dolaşalım ortalıkta 😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm umarım istediğin gibi birini bulursun sende 😂
- +1 yıl
O zor işte biraz ama umarım bulurum 😂 teşekkürler 😘
- +1 yıl
Agresif falan dikkat et zevk almaya çalışırken dayak yeme birde minyon olan sen mıydın ona göre yani 😁
Soran+1 yıl@Black_Dreammm ters tepmesindrn korkuyorum ya 😂 minyonum dediğime göre 😏
- +1 yıl
Ben kimin kim olduğunu karistirmistim ondna sordum tekrar 🙈 hayır zaten ufak tefek biseysin 😂 yeni evli olanda sen mıydın peki benim kafa dağıldı yaa 😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm soran benim görüş sahibi ise yorum yapan gizli üye 😂😂 ve evet o da benim 😂
- +1 yıl
Hayır sende gizlisin zaten ondna şey oluyor zaten 😂😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm evet ama yorumlarda isim şekli farklı bir de yaş gruplarımız farklı 😂😂
- +1 yıl
Açık aşı dikkat etmedim o kadar konuşma neşeli gidiyordu ondna bakmadım açıkçası haklısın 😇 eee tabi yani bayanların detayco olduğu bir kez daha kanıtlandı 😂🙈
Soran+1 yıl@Black_Dreammm eh biraz öyleyiz 😂😂
- +1 yıl
Biraz mi şakacı şey seni 😂😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm evet biz kadınlar noktasına virgülüne kadar dikkat ediyor olabiliriz 🤔😂
- +1 yıl
İşte böyle doğruları alalım efendim yalan söylemeye gerek yok bence korkma mesaj atmiycam gizlisin zaten 😂😂 bu arada noktasına virgulune kadar değil yazı karakterine hatta bazen ne yapacağımıza kadar gidiyor konu 🙈
Soran+1 yıl@Black_Dreammm korkmuyorum zaten biliyorum gizli olduğumu atamazsın 😝😂 ama gerçekten ben öyleyim eskiden de öyleydim konuştuğum çocuk beni salak bile görebilirdi bir şey dediğinde benim ona anlamadım demem anlamadığımdan değil dediği şeyi 3 şekilde düşünebilmemden kaynaklıydı hangi anlamda demişti ki ona göre cevap vereyim yani bende 😂😂😂
- +1 yıl
Çakal seni 😂😂 onu bende yapıyorum bazen zaman kazanmak için 😂😂🙈
Soran+1 yıl@Black_Dreammm zaman kazanarak ne sinsilikler düşünüyorsunuz acaba 😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm ya da kim bilir ne yaptınız da yırtmaya çalışıyorsunuz 😂
- +1 yıl
Ne nasıl anlamadım 😂🙈
- +1 yıl
Ne sinsililihik olucam benim neyse o sadece karşı tarafı incitmeden kalp kırmadan ne demem gerektiğini düşünüyorum tabi karşı tarafla aramda mesleğe varsa eğer yoksa al ipini gitsin 😋
Soran+1 yıl@Black_Dreammm hahaha ya çok iyi 😂😂
- +1 yıl
Senin söylediğinde bu degilmiydi zaten 😁
- +1 yıl
Birde konu cinsellikten buraya nasıl geldi 😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm tabi bazen bazı konularda kırmadan incitmeden bir şeyler söyleyebilmek için zaman kazanmak gerekebiliyor
Soran+1 yıl@Black_Dreammm bu değil tabiki de 😂 aynen he konu nerdeeen nereye geldi 😂
- +1 yıl
Sen niye sonradan yazıyorsun be arada 3-4 dakika oynuyor 😂 neyse sohbeti takip edemiyorum istersen mesaj atarsın yoksa size kocanla iyi eğlenceler adamı kızdırma senin için iyi olmayabilir 😋
Soran+1 yıl@Black_Dreammm sonradan yazmıyorum aslında sen yazıyon cevap veriyorum şimdi baktığımda benden sonra yazmana rağmen benimki 3dk seninki 6dk önce gözüküyor bende anlayamadım 😂😂😂 neyse sağol işten gelmesini bekliyorum zaten 😂
- +1 yıl
Ulaaaannnn 😂😈 👻 işten gelince napicaksin peki 😂😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm yemek yicez birlikte 😝😂
- +1 yıl
Orası kesin zaten yemekte ne var peki 😂😂 minyon yeni evli ateşli bir hatun mu var acaba 😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm maalesef bugünki menümüzde bulunmamaktadır 😂 mercimek çorbası karnıyarık pilav salata zeytinyağlı sarma ve kedi dilli ekler var 😂
- +1 yıl
Offfff bu menü senden daha güzelmiş yalnız 😂😂 misafir kabul edersen gelebilirim 😂😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm aaa övdün mü gömdün mü anlamadım 😂😂 istanbuldaysan buyur gel 😂
- +1 yıl
Yok kız her türlü marifet var baksana maşallah hem mutfakta hem yatakta daha ne olsun 😋 İstanbul'da değilim ama yakın sayılırım özelden ver adresi gelicem 😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm yok be pilavım o kadar güzel olmadı bir tutturamıyorum 😂😂
- +1 yıl
Ellerine sağlık güzeldir o güzeldir o kadar ugrasmissin 😉 sadece cinsellik soruları sorma o zmaan pilav nasıl yapılır diye de sor 😂😂😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm sağol 😂 bir kere bu benim ilk cinsellik sorum ve internetten bakıyorum pilava ama bu soruyu internete yazamazsın sonuçta 😂😂😂
- +1 yıl
Bayan çok bilmiş 😀🙈 ben her gün seni takip ediyorum zaten nereden bileyim kaç defa sorduğunu 🤔 hem gizlisin zaten
Soran+1 yıl@Black_Dreammm “sadece cinsellik soruları” dediğin için öyle dedim be aaa 😂
- +1 yıl
Sus bana cevap verme 😂😂 sesini yükseltme bana karşı 😀
Soran+1 yıl@Black_Dreammm tamam abi 😶
- +1 yıl
Abi ne be gıcık 😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm aaa ama sende he 😤😤😤 neyse ben gideyim eşim gelir birkaç dakikaya 😂😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm yok atamam 😂😂
- +1 yıl
Hayır atsan nolucak sanki engellersin sonra zaten kim olduğunu merak ettim sadece be 🤔
- +1 yıl
Hayır misafirliğe davet ediyor ama kim olduğunu bilmiyoruz daha 😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm top secret visit😂😂😂 ne sen kime geldiğini bil ne ben bize kimin geldiğini bileyim 😂😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm sanaldan yemek fotoğrafları falan atayım sanal misafirimiz ol 😂😂😂😂
- +1 yıl
Amannn ne halin varsa gör o zmaan 😂
- +1 yıl
Ne kadarda gıcık birisin sen yaa 😂
- +1 yıl
Şimdi diycem bensiz o yemekler boğazında kalsin kocanın kuşu kalkmasını gormceksin gününü ama demiycem 😀😂
Soran+1 yıl@Black_Dreammm eşim geldi de açıkçası istemsizce gülüyorum 😂😂 kıskanıyor şimdi hafiften hafiften o yüzden kaçayım ben inşallah sende kendine uygun istediğin gibi birini bulursun sana benden daha güzel yemek yapar 😂😂 ben bunları dilerken senin onları demen olmaz zaten 😝😏😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeyin vakti var sabahları çişim geliyor her erkekte o yüzden ereksiyon halinde oluyor. Kızarım ben. bir Bismillah ya sabah sabah ruyandami gördün gözümü açamıyorum ben.
21 Yorumla
Soran+1 yılO da bazen gözlerini açamıyor öptüğümde uyku halinde öpüşmeye çalışıyor bazen 😂
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seks yaparak uyandırmak hoş bir duygu kesinlikle.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılUyuyan birinin zükünü nasıl kaldırıpta üzerine oturacaksın :))
Onun için onu ilk başta oral yaparak uyandır sonrasında oturursun.120 Yorumla
Soran+1 yılŞuanda oral yapmadık ve oralın hijyenikliği vs önemli o yüzden sabah sabah oral yapamam duştan sonra anca öbür türlü uyandırılmaz mı ki
- +1 yıl
Peki anlaşıldı. Siz çift olarak randevu ile sevişenlerdensiniz. Peki oralsız bir denersin. Eğer o uyurken kaldırıp üzerine oturabilirsen sana buradan yılın seks partneri ödülünü vereceğim :)
Soran+1 yılYapabilirsem isterim ödülümü 😂😂
- +1 yıl
Tamam kupada penis şeklinde olacak hahaha :))
Soran+1 yılArka planındaki gibi bir şey olsun daha havalı olur 😂😂😂
- +1 yıl
Arka planda ne var kı..
Ne istiyorsan söyle havalı hale getiririz biz onu :D
Soran+1 yılProfilindeki arka kapaktakinin tarzında bir şey olsun diyorum 😂
- +1 yıl
Soran+1 yılEşimle beni simgelemesini istediğim için öyle istemiştim 😂
- +1 yıl
Tamam o zaman kapaktakinin kupasını yaptırtıp vereceğim sana.
var mı başka isteğiniz hanımefendi :D :D
Soran+1 yılTamam anlaştık yok sağol 😂😂
- +1 yıl
Peki o dediğini yapamazsan ne olacak.
Soran+1 yılİşte dur bakalım bir deneyelim de 😂
- +1 yıl
Yoookk öyle boş iddia olmaz. Sende bana bir kupa yaptır :D
Soran+1 yılNe kupası istiyosun
- +1 yıl
Sana bırakıyorum, aklından geçeni yaptır.
Soran+1 yılşu an düşünmüyorum çünkü sen yaptırcan kupayı 😂 (tabi umarım 😂😂😂😂)
- +1 yıl
Hahaha bence düşünsen iyi olur. Kaldıramazsın :D :D :D
Soran+1 yılBakalım 😂😂😂
- +1 yıl
Kaldırdığını nasıl ispatlayacaksın, aklımda deli sorular :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) biz sevişerek uyanıyoruz kim uyanırsa o sevişmeye başlıyor bizim için eğlenceli ama senin ki sinirli agresif ise denemeni tavsiye etmem ama 1 kez dene sinirlenirse bida hiç
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bir kere için o riski alabilirim
Cevap sahibi+1 yılhazırlıklı olursan canın yanmaz merak etme :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen oral yaparak cok uyandirdim erkegimi, sabahlari cok sinirli olmasina ragmen bunu yapinca agzi kulaklarinda uyaniyor :)
11 Yorumla
Soran+1 yılOralsız olmaz mı peki
+1 yılMükemmel olurdu. Sabah sabah güne oral seks ile uyanmak kadar tahrik edici bir şey yoktur. ;) Ayrıca o şekilde uyandırmakta isterdim hoşuna gider mi bilmiyorum. ;)
10 Yorumla
+1 yılValla oral seksle uyanmayı hangi erkek istemez ki, bir erkeğin en çok seks istediği zaman sabah saatleridir, çünkü erkekte de kadında da, cinsel hormonlar, sabah salgılanır.
10 Yorumlaantiagresif ve çok sakin biriyim. tepkim; ''bunu yapacak kadınla daha karşılaşmadım'' ...
10 Yorumla
+1 yılGüzel olurdu tabii eşimin böyle bir sürpriz yapması. Tahrik olurdum sanırım.
10 Yorumla
+1 yılsabah seksi diye bir gerçek var ki, bu hiçbir sekse değişilmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSüper birşey bir defasında sevgilim beni opuyordu öyle uyandım çok güzel gelmişti.. gerçi o da farkında değildim dedi ama anlamadım ne olduğunu müthiş bir şeydi
10 Yorumladeli sorular bunlar 😀😀 tepkimiz ne mi olur mikeriz😀😀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabah mesane dolu olduğu için hoş olmuyor ben şimdiden söyliyim.
10 Yorumla
+1 yılözellikle sabahları oral seks ile uyandıracak bir kadın hayalim ama zor
10 Yorumla
+1 yılZaten sabahları direk gibi oluyor hiç şikayet etmem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok samimi söylüyorum mükemmel olurdu. Hatta bazen istiyorum ama nerede öyle partner.. artı hangi saatte olursa olsun partnerinin seks ihtiyacına olumlu cevap veririm kendim istemesem bile
10 YorumlaÇok güzel olur bence karşılık veririm hemen altıma alırım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen zurnayı ağzına al o davulu tokmaklar yorgun ve uykusuz değilse kızmaz ve seni uçurur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılağzına almaya başlasa fena olmaz. ama kalkar kalkmaz üstüne oturursa hemen boşalabilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılOraldan bahsetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılnasıl sexe başlayabilir. yani erkek seks olduğunu nasıl anlayacak uyurken
Eski sevgilim beni hep öyle uyandırırdı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılo uyurken yapması daha zevkli :)
10 Yorumla
+1 yılWuhuuuu kahvaltım yatağıma gelmiş😬
10 Yorumla
+1 yılHiç çekemem ben. Gözümü zor açıyom zaten😡
10 Yorumla
+1 yılkak git cay koy derim
10 Yorumla
+1 yılUyandırmam.
12 Yorumla
Soran+1 yılSeni öyle uyandırsa eşin?
- +1 yıl
Hoşuma gider.
+1 yılher erkegın hayalıdır
10 Yorumla
+1 yılçok hoşuma giderdi. Karşılıksız bırakmazdım.
10 Yorumla
+1 yılrahatsız olmam devam ederim sekse
10 YorumlaOvv süper bir şey nerden aklına geldi bu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Güzel olurdu en azından dusunuyorsun esin sansli
10 Yorumla
+1 yılUykudan ilk uyandığında sinirlenen tipse deneme.
10 YorumlaYapıştırırdım tekmeyi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok severim bayılırım
10 Yorumla Hiç öyle uyanmadım ama uyandırdım
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgayet hoşuma gidiyor ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle karı kalmamıştır. Sadece hayaldir
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi. Sınırlı biriyse hırçın hırçın miker
+1 yılNerde o günler😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılne şanslı kocalar var
10 Yorumla
+1 yılHani erkekler abazaydi
11 Yorumla- +1 yıl
Oral yap
Çok mutlu olurum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılEn tatlı sabahlar...
10 Yorumla
+1 yılsuper olurdu ya
10 YorumlaHepsini yasadik
10 Yorumla
+1 yılMuhteşem olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sevinirim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel olur 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok hoşuma gider