Eşiniz, sevgiliniz sizi seks için uyandırırsa tepkiniz nasıl olur? 

Ben istekli biriyim karşı cinsime saygı duyarım beraber kanatlanırız çok güzel olur helede ikimizde de aynı duygu varsa aynı isterlerse aklıma geldide gece gece
Mutlu olurum 😊 gel bakim sen buraya diyip hemen başlardım. Genel de ben hep uyandıran tarafım uyandırılmak isterdim açıkcası. 😊
Öyle bir durumda demeli gerçekten istiyordur beni daha çok zevk vermeye çalışırım
Cevap
20Cevap
Offf okadar hoşuma gider ki kim oral ile uyanmak istemez ya da içine giren sert bir penisi hissederek yazarken fena oldumm
Süper olur, düşüncesi bile güzel. Yoktur öyle bir kadın, o yüzden durduk yere hayal kurmayalım şimdi.
Her zaman hazırım 😂 memnun olurum oral ile uyanmak gibisi var mı
Eşim 40 yaşında peniside büyük sürekli istiyor gece kalktığımızda oluyor bazen uyu sabah yaparız diyorum çok seviyorum
Bir eli oramdayken boynumu öpmeye başlarsa çok istekli uyanırım ve karşılığını da veririm fazlasıyla
çok uykumvarsa.. ya da derin uykudaysam eziyet olur açıkcası.. hayır demem de.. zor oluyor
Nasıl uyandırdığı önem taşır uyuyan leyi ağzına alıp sündürerek emerken uyandırırsa işte o zaman ımmm
Okurken ıslandım off
Hiçbir erkek olumsuz bir tepki vermez herhalde 😂😂😂
Kızarım ya uykudan uyandırmak nedir ndndnnc
Oral yaparım direk 😎👍
Yapar yeniden uyuruz
Yapılması gerekende bu. Normal bir şey :)
Uyandırılış amacına uygun olarak gerekeni yaparım
Ben kabul ederim kizmam da sıkıntı yok 😊
onu beni uyandırdığına pişman ederim
her gece her gece uğraşamam ama arada güzel olur
Nasıl uyandırdığına bağlı
o yapsın işte beni yormasın mal orada yani 😆
Memnun olurum
* geri yatarım ,😃
Gayet guzel olur
İyi karşılarim
Bam bam bam
kardeşim kırarım