Sabah eşinizin libidosu tavan yapmış ve yeni başlayan güne ateşli bir şekilde başlamak istiyor. Sizi de öperek uyandırıp ilişkiye girmek istediğini söylüyor.
Ne cevap verirsiniz?

Sabah eşinizin libidosu tavan yapmış ve yeni başlayan güne ateşli bir şekilde başlamak istiyor. Sizi de öperek uyandırıp ilişkiye girmek istediğini söylüyor.
Ne cevap verirsiniz?
Eski sevgilimle beraber yaşıyorduk. Sabahın 5 i dudağıma yapışmasıyla uyandım. Uyanmamı neden bekliyorsun uyandırsaydınya dedim, uykunu bölmek istemedim ama seni izledikçede dayanamadım dedi. Ben haliyle ihtiyaçlarımızı gördüm ondan sonra işe gittim güzel bir anıydı.
Çok yapmışlığı var sevgilimin bir şey demiyorum uyku sersemliğiyle zaten ilk başta anlamıyorum biraz acıyor ama sonra beni de yükseltiyor hararetli bir sevişmeye dönüyor☺️
Cevap
12Cevap
Güzelce öperek yaklaşarak sarılarak karşılık veririm kendimi ona bırakırım ne istiyorsa yapsın ben de ona istediklerimi yaparım neden olmasın ki çok güzel olur.
Mutlu olurdum
Ben sevgilimle aynı evde kalırken bir sabah isedi bende yok dedim bana tecavüz etti baya zorla iş çamaşırmı felan yırttı işini gördü gitti bende baya ağlamıştım ama ona da hak verdim yani o gün sonrs asla onu reddetmedim
Neyine hak verdin?
Netice olarak sevgilisiyim ve bu arzu büyük bir arzu
Ne demek sevgilisiyim? Tecavüz etmiş sen hala sevgilim mi diyorsun? Aşk bu kadar mı gözünüzü kör ediyor anlamıyorum ki.
Ben 24 saatin 25 saati seks isteyen biriyim ama evliyken eşim istemediğinde bile görevi deyip zorlamadım.
Tamam da ne olacak sıksın hakkı
gelsene sana bişey dicem
burada de
olmuyor burada neyse
Söyleme o zaman
Opup uyandirsa yapsa neyse ben icime vurulurken uyaniyorum.
Direk içine girerek mi yani?
Ben icimdeyken uyaniyorum oncesinde ne yapiyor hayirlamiyorum
Benim kafadaymış kocan mı sevgilin mi?
Sevgilim
çok şanslıymış ya :)
Şehvetle öperek uyandırdıysa zaten amaç bellidir. Söylemesine gerek yok. Karşılık verilir sadece.
Şehvetle öperek uyandıracak ve yavaşça öpücükler aşağıya doğru kayarak göğüslerden, göbeğe, oradan kasıklara ve sonra da bingo 😍
Uyku alınmışsa güzel olur tutkulu bir partneri boş döndürmemeli.
Önce oral yapması için bacaklarımı omuzuna atıp rahatlamaya başlardım
Uykulu uykulu moda gelmem ama tabi bu onun becerisine kalmış. Beni ikna edebilir
şu haraketi yapsa zaten çoktan...
Sevene hep yapıyoruz 😍
Sertlik seviyorsun o halde :)
İzin veririm tabiki zaten eşim gece beni uykumdan uyandırıp ilişkiye giriyoruz
Ne şanslı insanlar var ya :)
Ben şahsen kadinlik görevim olduğunu düşünüyorum yani eşim ne zaman isterse olucak
Kadınlık görevi falan değil yani her iki cins için de ihtiyaç ve zevk meselesi. :)
Libidon yüksek değil mi yani sırf eşin istiyor diye mi yapıyorsun?
Libodum da yüksek eşim içinde yapıyorum Ama bazen canım hiç istemiyor dahi olsa o istediği için yapıyorum
İstemediğin zaman canın yanmıyor mu yoksa eşin olduğu için yine sulanıyor musun?
Yine sulaniyorum ama girip boşalıp çıkmasını bekliyorum
Sormak istediğim birkaç şey var yazabilir misin?
sabah uyandırırsa kızarım gece olaylarına x2 olarak varım , kendım ıcın degıl onun için dıyorum ((:
öperek uyandırdığı sürece sorun olmazdı
Nereden öptüğü önemli mi? :)
Uyandırsın hatta uyandırmazsa kızarım
Nasıl uyandırsın?
Mesela şehvetle öpecek yavaşça öpücükler aşağıya doğru kayarak göğüslerden, göbeğe, oradan kasıklara ve sonra da bingo
Tatlı tatlı konşabilir ya da senin anlattığın gibi öpebilir bana dokunabilir
libidon 10 üzerinden kaç genelde?
7 8
çok iyi :) yatakta nasıl erkeklerden etkilenirsin?
Ben sadece sevgilimden hoşlanıyorum benim libidom bir tek onda çalışıyor
böyle bi kadın yok knk hayal kurma fazla :))
olur sıkıntı yok eşım sonucta
Benim eşimde sabah bu şekilde uyandırdığı zaman sınır olurdum uykumun bölünmesinden hoşlanmıyorum.
Bazı kadınların hoşuna gider bu
Şamarı suratına yer.
uyandırmzssa sıkıntı :)
çok güzel bir şey olumlu tepki ve karşılık veririm
Ben içime girerek uyandırmasını isterdimmm
Onun için önce okşayarak veya oral yapıp hazırlamak lazım. Yoksa kuru olduğu için hoş olmuyor. Tecrübeyle sabit.
Niye ya o zaman ben onu uyandirim yüzüne oturarak
Oo en sevdiğim 😍
Yazsana özle
Hoşuma gider basarım tarağı doyururum
Ne tepki vericem bodoslama sevisiriz
Oral yaparak uyandırsın çok hoşuma gider
Tapılır öylesi kadına.
S. git yat uyu a q.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?