+1 yılKarı Koca çatır çatır sevişir sonra da normal hayatlarına devam eder... Bunda tuhaf olan bir şey yok... Seks başka bir boyut ve durumdur. O durum bitince normale dönersin ve devam edersin ama tabi kimileri içinde seks yaşam tarzıdır. Anlık gelişir ve yapabilir de karı kocalar... Bunun sorgulanması tuhaf aslında. Adam karısının ağzına boşalmışsa onla yemek yememesimi gerekir? ya da arkadan bağırta bağırta yaptıktan sonra kollarına alıp seni seviyorum karıcım dememesimi gerekir? Bu içselleşme durumudur.. Kadın ve erkek evlendiklerinde tamamen bütünleşirler...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılöyle olmuyor zaten perde kalkıyor evlenince iş yatakda bitmiyor devam ediyor kadın kocamdır dediği için açılıyor rahat konuşuyor istediği gibi davranıyor birde fantazi denen birşey var çıplak gördüğün birini birgun yatakda birgün mutfakta birgün tayt ile birgün spor yaparken birgün bla bla bla şekilde görünce fantazi yardımcı oluyor hergün başka biriyle yatıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılYatakta mutfakta olunca kadin ve kadının bedeni vajinasi degisiyor mu? Ilgincmis
- +1 yıl
mesela çoğumuz tv izlemekten hoşlanırız belli bir kanalı değil çoğumuz film izleriz ama aynı filmi değil buda aynı şey kişi karımız aynı yani fantazi ise farklı frekanslar hergün başka bir formülle başka bir kanalla başka bir yapıtla devam edersen ne tv izlemekten ne film izlemekten nede kadınından sıkılırsın ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de evliyim ve böyle bir şey yok merak etme.
fiziği düzgünse sıkılmıyor insan, sıkan tek şey sürekli aynı pozisyon olur sadece. bir de aynı ortam
yüzüne bakmak yerini anlamadım, ayıp biir şey değil ki normal şekilde bakıyoruz işte67 Yorumla
Soran+1 yılAz önce sana oral yaptıran ve içine boşalan adamla aynı sofrada kahvaltı yapmak sonra da canım aşkım demek bir garip bence
Cevap sahibi+1 yılo dediğin aksine güzel bir şey az bir de duştan çıkmış haliyle yanında oturuyorsa tekrar aşık olursun :) ben de evlenmeden önce tuhaf bulurdum ama değilmiş
Cevap sahibi+1 yıl@cnk0101 yorumuma atlama görüşün varsa ayrı paylaş
+1 yılHerkes sen gibi insanlara durduk yerde bu kesin seks yapmıştır diye düşünerek bakmıyor seks yapmak son derede normal bir şey evlilerin seks yapmasından daha doğal bir şey olamaz yapmamaları garip olur zaten
321 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarının ne düşündüğünu değil evlilik içinde durumu yazdım ben
Soran+1 yılSeni kıçindan becermış ağzına bosalmış seni duvardan duvara bagirtmiş bir adamla nasıl aynı zamanda kahvaltı edeceksin pes doğrusu sonra da gidip ona nasıl ay aşkım canım kocişkom diyiceksin o da gülünç adam zaten seni becermiş laflarinin hicbiri ona işlemez seni ciddiye bile almaz artik
- +1 yıl
- +1 yıl
Kıçımdan becereceğini kim söyledi sevdiğin koynuna aldığın adamın sana nasıl davranması isteyeceğini sen belirleyeceksin sen kalkıp da sick beni götümden demezsen erkek yapmaz hatta hatta desen bile sickmeyecek bir sürü erkek var kadınların içinden anal sekse oral sekse karşı olan hoşlanmayan varsa erkeklerde de var kadın erkek birbiri için vardır bu dünyada zevk alsınlar diye vardır bunu ne şekilde yapacağın sana ve bunu yapacağın adama kalmış ya gerçekten trolsün ya da beyin özürlüsün
- +1 yıl
İnsanlar seks yapmak istediği için sevişmek istediği için sevgili olurlar evlenirler bu normal bir şey zaten unutma senin doğman için de babanın ananı sickmedi gerekiyordu
Soran+1 yılSen evlenmeden önce her gün sickdiriyodun galiba hiç utanma duygusu olmadığına göre alismissin bol bol yemeye bizim için sevgi de cinsellikte özeldir sadece seks için sevgili olunmaz sanırım azmişsin diye ailen seni erken evlendirmis ya da hemen sickdirmek için evlenmişsin daha bu yaşta
Soran+1 yılİlk 5 yıllık evlilik farklı 50 yıllık evlilik farklı annemi babamı ne katiyosun ahlaksız insan musveddesi
- +1 yıl
Bir insan 50 yıllık evliyken 5 yıllık evli gibi seks yapmaz ama yine de yapabilir. İnsanların seks yapması son derece doğaldır bunlar tamamen insanın özel hayatının bir parçasıdır kimse kimseye seks yaptı diye utanması gerektiğini söyleyemez kendini bilen insan da cinsel hayatını ve özel hayatını insanlara ifşa etmemelidir ediyorsa da o insan da sorun var demektir. Çünkü her insanın mahremi vardır mahremini de özel biriyle paylaşabilir. ben daha önce cinsel ilişkiye girmedim ama doğru kişiyi bulunca elbette gireceğim insanda utanma duygusu illaki vardır ama utandığı için de hiç cinsel ilişkiye girmeyecek diye bir şey yok üremeyecek diye bir şey yok. Evli değilim evlenince de her gün yaparım her halde bundan da zevk alırım diye düşünüyorum Sen bence önce kafanı değiştir bir psikologa git tedavi ol yoksa çok acı çekersin seninle birlikte olan insana da acı çektirirsin
Soran+1 yılBence sen sorunlusun seks benim için hayatımın merkezi değil ben seks olmadan da yaşarım yalvaririm bu kadar abaza olmayın olayı başka yöne cekiyosun başlıkta zerre ben evlenince seks yapmam diye bir laf kullanmadım hadi şimdi defolabilirsin
- +1 yıl
Defolmuyorum bu soru burada olduğu sürece gitmiyorum 😂 sen madem evlenince seks yapacaksın o zaman nasıl insanların suratına bakacaksın peki sen namussuz musun utanmaz mısın kocasıyla sickişmiş sickişmil oroospu utanmadan bir de dışarıda yürüyecek ailesiyle arkadaşlarıyla konuşacak işe gidecek o zaman senin seks yaptığın için kapı dışarı çıkmaman ve kimseyle konuşmaman lazım 😂
Soran+1 yılBen kocayla diyorum başka insanları kasdetmiyorum benden sana bir gözlük hediye belki okumayı daha iyi ogrenirsin gözlüğü beleşe getirdin hadi yine iyisin gebeş
- +1 yıl
Ulan beyni lamında atan özürlü kocanla olanı başka kim bilecek de soru detayında çatur çutur sevişip de insanların yüzüne nasıl bakıyorlar diye aptal aptal soru soruyorsun baban ananı nasıl sicktiyse işine gücüne devam ettiyse senin de öyle olacak keşke babann ananı o gece sickmeseydi ya da anan o gece bananın altına yatmasaydı şamk sapığı seni
Soran+1 yılMal hala diğer insanları kastediyor baya mal bildiğin mal diğer insanlar geçmiyor soruda insanlarin değil birbirlerinin yüzüne nasıl bakıyorlar diyorum
- +1 yıl
Niye bakamasın beyinsiz bütün gece herifin altında kıvranan sen değil misin
Soran+1 yılProfilinde ki vazoya otur ve ölmeyi bekle yalvariyorum
- +1 yıl
Onu senin lamına sokmak lazım
Soran+1 yılKız olduğunu zaten nickin ve pembe rengi belli ediyor internetten çiçek fotosu aratip profiline koymana gerek yoktu heeey bakın ben gercek bir kizim profilimde gül var : D kaç dildon var doğru söyle
- +1 yıl
😂😂😂 sen şizofren misin nemfomaniac mısın nesin profilimdeki çiçek resminin benim kadın üye olmamla ne ilgisi var özürlü benim zaten kadın üye olduğum pembe renkten belli ayrıca çiçek resmi koyacağım zaman illa birilerine sormam mı gerekiyor bundan önce Atatürk Türk bayrağı bebek küfürbaz haydo resmi vardı
- +1 yıl
Daha önceki nickim küfürbaz hayriyeydi beni erkek olup da kadın hesabı açtığımı sanıyorlardı ben de bunu açtım 😂😂😂
Soran+1 yıltamam sıkıldım senden konuşmak istemiyorum.
- +1 yıl
Neden ben zengin erkek olmadığım için mi konuşmak istemiyorsun zengin erkek olsa bacaklarını bile hiç UTANMADAN ayırırsın ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGadasi insanın helâli sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kesinlikle ayni seyi düşünüyordum iki dakika önce çıplak gordugun biri seni çıplak gören biri nasil ya felan diyordum ama erkek arkadaşımla yarim saat once inleyerek sevisirken yarim saat sonra markette alışveriş yapıyorduk ve o an tuhaf gelmiyor
11 Yorumla- +1 yıl
O aklıma geliyor demi arada 😁😁 yarım saat önceki halkeriniz
İşte bu hep cinselliğin tabu olarak görülmesinden kaynaklanıyor. Hayatın boyunca ayıp birşey olarak sana empoze edildiği için evlendiğin anda bir gece de bu ayıp kelimesi hafızadan silinmiyor. Cinsellikteki sorunlarda çoğunlukla bundan dolayı kaynaklanıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSEn hergün seks yapmış biriyle evlenirsin umarim
Soran+1 yılSenden büyük biriyle evleneceğim için 40-50 arası biriyle sorun yok : )))
hakkaten ya..
onu bırak cümle alem biliyor, akıl alıcak gibi değil..
düşünsene evlisin ve insanların tek düşündüğü bu..32 Yorumla- +1 yıl
Bundan daha doğal bişey yok. Bu şekilde bakabilirler ayıp bişey değil. Çocuk gökten siparişle gelmiyo neticede
Soran+1 yılBAna hakaret edenler bu yorumu artilamiş
+1 yılBende bu sekse teslim oluşlarını anlıyamıyorum gençlikte ar namus kalmamış
24 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyorum
- +1 yıl
Düşüncene ellerine sağlık payınız güzel
Soran+1 yılToplu lince ugruyorum
- +1 yıl
Doğrusunuz ya onun içindir
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere yapılmış en büyük haksızlık cinselliğe bu kadar düşkün yaratılmamızdır. kızlar , baksana tiksiniyo biz de elin sidiklisine kul köle olalım ki sidikli kutusunu beş dakka versin diye en sinir olduum şeey 😤😤
32 Yorumla
Soran+1 yılBazıları hakediyor ama
Cevap sahibi+1 yılKim neyi hakediyo anlamadım
+1 yıltabi insani sevdiğine kiyar mi mantigi na göre hak verdim😂😂
37 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Olum sen arıza mısın bulaşacak yer arıyon bahanen mi lazım. bir git ilac milaç al len. Seni leylekler mi getirdi.
Soran+1 yıl@Bilmişmiyimne özürlü beni leylekler getirmedi eğer evlendiğim sevdiğim bir adamsa başlarda utanirim çekinirim hatta komik gelir gülerim bile Meriçe bak ya s. git
- +1 yıl
Sen s. ktirdiğin yere mum diktir git gebeş. Hasta yav konuşmasını bilmez gelmiş millete zoğal döşer.
Soran+1 yıl@Bilmişmiyimne ben senle konuşmuyorum neden milletin görüşünün altına yazıp bana laf atıyorsun kardeşim hadi şimdi kaybol
- +1 yıl
Ede gyyyohh
- +1 yıl
Sana sordugun bu sorunun farklı ve tuhaf oldugunu söyleyen birine bile hemen atarlanıp argo ve çirkin konuşuyirsun. Sonrada millete stemleniyorsun. Bence bir kendini gözden geçir. Sorduysan elbetteki cevaplar aynı olmayacaktır. Ayrıca baba ilgizligi yaşamış olduğun besbelli. Ama bu cirkeflesmene sebep değil. İnsanlar tek bir soruyla yargılamazlar verdigin cevaplardan senin nasıl biri oldugunu cikarup öyle cevap verirler
+1 yılÖyle olmuyor o işler ilk birliktelikten sonra utanıyorsun evet ama amannn yaşa ve gör ben ne diyim şimdi sana
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu yapıda olan var ise hayatımda yeri asla olamaz. Evlilik saygın bir kurum olmalı. Yapılan hareket tasvip edilemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo zaman evlilerin sevişmesi yasaklansın :D utanmaz arlanmaz rezil insanlar, insan hiç eşiyle sevişirmi ayıp ya, insan eşiyle sadece misafirliğe çay içmeye filan gider :D
13 Yorumla
Soran+1 yılYa bu bir duygu durumu özürlü musun sen?
Cevap sahibi+1 yılduygu durumuna bakılırsa beyin özürlü olduğun ortada. ben sana her hangi bir saygısızlıkta bulunmadım ve sana hakaret etmedim. seninde bana hakaret etmeye hakkın yok. şımarıklığını ailene yap, ukalalığın alemi yok
Soran+1 yılİlk 5 yıllık evlilikle 50 yıllık evliliği nasıl kiyaslayabilirsin bu neyin kafasi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen daha büyüycen ablası o zaman anlarsın bunları şimdi zaten aklın küçücük böyle şeylere yorma😘
50 Yorumla
+1 yılSenin mantığını anladım ben. Senin mantığın ; insan insanı s. k. r mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır tatlım tek gecelik ilişkide insan karsisindaki insanla doya doya cinsellik yaşar bir daha görmeyecegi için ve o an özel olur dusunsene sen içine bosaldigin kadınla aynı sofrada kahvaltı yapiyosun seni dal başşak goruyo garip değil mi sence
- +1 yıl
Zaten o durum olduktan sonra aradaki utangaçlık çekingenlik geçer. Her şeyi yapmışlar utanmadılar o olaydan sonra mı utanacaklar?
Soran+1 yılİnsanın aklına gelir hatırlayınca güler ne bilim bir garip olur?
- +1 yıl
Sanmam. Başıma geldiği için dediğin şeyler olmadı
Soran+1 yılHı hı haklisin
- +1 yıl
Yaanii
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmenin de gayet doğal insani bir olay olduğunu kabullendiğin gün aydınlanacaksın
212 Yorumla
Soran+1 yılSanırım sen hergün seks yapıyorsun senin için utanma duygusu filan yok
Soran+1 yıl@Coolmanya mal sensin
Soran+1 yıl@Coolmanya ben sevdiğim insanı çıplak görsem utanirim do you understand me? Aklıma gelir onla aynı sofrada oturunca hadi şimdi düşüncemi değiştir hadi m a l
Cevap sahibi+1 yılher gün seks yapmak utanılacak bir duygu mu? her gün seks yapmıyorum, eğer bu kadar merak ediyorsan cevap vereyim :) ama yapsaydım da sıkıntı olmazdı. sen 14-15 yaşındasın büyük ihtimalle )))
Soran+1 yılBen 22 yaşındayım ama ben sevdiğim insanla yeni evlendiğimde seks yapsam aklıma gelir utanirim onla baş başa kalsam konuşacak bişeyler bulamam utanmak saf ve masum olmak çocukluk oluyorsa evet ben çocuğum : ))) en azından utanma duygusu olan masum ve temiz bir kizim
Soran+1 yılHa ayrıca ben 11 yaşında regl oldum yani sen arkadaslarinla sek sek oynarken ben kadın olmuştum eğer o yaşta çocuk yapsaydim 11 yaşında çocuğum olurdu öpüyorum seni : *
Cevap sahibi+1 yılsen mi masumsun? )))) Allah senin gibi masumlardan korusun, bir başka yorumda ne biçim konuştuğunu gördüm tatlım, ben yemem bunları. Bir zengin salak koca bulup onlara yaparsın bu saf ayaklarını
Soran+1 yılKiskanmaya devam
Sevişiyon akşama patlıcan musakka yapıyon adam cacıkta yapsana falan diyo :/
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece evliler öyle yapmıyor ki günü birlik ya da 1 saat takılıp ayrılanlarda var
08 Yorumla
Soran+1 yılTamam onlar birbirini bir daha görmüyor ama evliler görüyor
- +1 yıl
Örneğin üniversiteler işini halledip birbirinin yanından geçiyor hiç bir şey olmamış gibi
Soran+1 yılYa dusunsene karini becerip ardından onla aynı sofrada yemek yiyosun hiçbişey olmamış gibi
- +1 yıl
Tamam da orada bir sorun yok ki gayet normal bir şey sonuçta senin eşin bir yola çıkmışsınız farklı bir durum yok neden bu garipsiyorsun
Soran+1 yılAz önce ağzına bosaldiğin kadınla aynı sofrada yemek yemek nasıl bir duygu senin için? Seni dal dassak gören biriyle
- +1 yıl
Bu dediğin biraz saçma gibi sanki
Soran+1 yılSeni dal dassak gören birine artık çekici gelmezsin
- +1 yıl
Karşı tarafta seni görüyor bunun sonu o zaman ya fuckb ddy ya da swingerliğe gider
Sevişmenin de adabı var, örtü olur çıplak sevişilmez
00 YorumlaBak o zmn senin anan la baban bak sen bak bu senin ciplak goren biri sende onu goruyon sarlisi opusu sana ait kimse bilmiyor sadece siz ikiniz biliyonus o yuzden utanılacak bisey yok bende ilk oyleydim ama hoc vark edilmiyor
00 Yorumlasende evlenmede çatur çutur seviş öyle bir derdin olmaz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızım adam helaliyle yapıyor ziya yapmıyor sonuçta sen o soruyu zina yapanlara sor kaçamak sevişenlere
00 Yorumlayaşayınca anlarsın. bana hiç öyle gelmiyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenip çatır çutur seviştikten sonra gel bunu bir daha konuşalım.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ilk 5 yıl utanirim gibime geliyo herhalde
Cevap sahibi+1 yılUtanmazsın. En fazla gözlerini kapatır adamın üstünde çalışmasıyla zevkini çıkarırsın, bu kadar basit.
Soran+1 yılAynen mantikli
Cevap sahibi+1 yılYolu bulmak zor değil, takma kafanı oralara zevkini çıkar, hangi pozisyonda daha fazla tadını alırım ona kafa yor.
Bende yapıyorum ama düşününce banada garip geliyo insan insanı nasıl mikiyo yaa cok garip😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle çocuksu ergen düşünmen normal ilerde oral yaparken bile gözümün içine bakarsın acaba mutlu edebiliyomuyum diye
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır tek gecelik ilişkide nasıl olsa o kişiyi bir daha gormicem diyip doya doya sevisirsin ama evliyken daha sonra yüze nasıl bakılıyor bu bir tuhaf
Soran+1 yılSana neden oral yapayım aptal saptal hayallerle kendini avutma kartzampara
Cevap sahibi+1 yılsaçmaladın şimdi evli olduğuna yapamadığını tek gecelikte zaten yapamazsın sanırım tesettürlü içe kapanık hiç sosyal olmamışın bunları tabu olarak gören ergen 16-17 yaş birisin
Cevap sahibi+1 yılya o misal di. ammada tabuların var çocuk olduğun belli 30 u kart dediğine göre. atın bunu -18 olduğu çok belli muhtemelende fake erkektir bu
Soran+1 yıl22 yaşındayım senin o zam istediğin g. tlerini yaladigin patronlarıni tavlarim ben
Cevap sahibi+1 yılpatronum yok prt hekimim. beni bile tavlayamadın kaldıki. xxxx
Soran+1 yıl-18 olduğumu düşünüp beni bile tavlayamadin diyosun zavalli pedofili sen benim için yoldan geçerken gördüğüm b. oktan farklı değilsin
Cevap sahibi+1 yılüslubundan belli çngenliğin kim neyapsın seni
Soran+1 yılSenin gözlerine bakıp ilanı aşk ettiğin karın da benim kocamin gözlerine bakarak oral yapar memnun edebiliyor muyum diye
sana öyle geliyor
tekrar tekrar keşfetmek istiyeceksin
bunuda yapmadan bilemezsin arkadasım07 Yorumla
Soran+1 yılKarinla seksten sonra ne konusuyosun
Soran+1 yıltamam uzatma
Soran+1 yılAlay ediyosun
Bu soruyu hep sormak istemişimdir
13 Yorumla
Soran+1 yılDimi yaa sonunda
Soran+1 yılBana da oyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılAralarındaki aşk sadakat o duyguyu isteği oluşturur. Deneyimli misin yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamamda bunda tuhaf olan ne?
Eşinden sıkılanin birinin ruhunda baska bir sey vardir01 Yorumla
Soran+1 yılNe vardir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAilen nasıl birbirine bakıyorsa o evlilerde öyle bakıyorlardır
05 Yorumla
Soran+1 yılAilem ne alaka
Cevap sahibi+1 yılAilen de evlendi sevisti sen oldun iste zamaninda. onlar nasil yuzyuze bakiyorlarsa diger evli ciftlerde oyle bakiyor
Soran+1 yılEvliliğin ilk zamanlari diyorum yeni evlilik diyorum
Soran+1 yılBeni leylekler getirdi demedim
Cevap sahibi+1 yılHer evli cift bunu yasadigina ve birbirlerine baktiklarina gore sen de evlenince bakabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla çok haklısın malum işi yapıyosun sonraki akşam felan utangaçlık olmaz mı 😂
00 YorumlaEder canım eder sen bir evlen ben bu sorularını o zaman göreyim
04 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun ya
Soran+1 yılDevamında etmez tabi insan alisir
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"İnsan insanı miker mi be" mantığıyla bakıyorsun herhalde duruma 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılBazı insanlar sevdiği insanla sikiscmek bile utanç vericidir kiyilmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılinsanın helali ve yabancı biriyle evlenmiyor sonucta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç sorma bu bana hep komik geliyor.. 5 dk önce evire çevire bağırttığın kişiyle 5 dk sonra normal hiçbişey yok gibi davranmak çoook komik bence :))
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya sana katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılHatta bazen gerçekten utanıyorum konuşurken 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKötü birşeymi bu neden bakılmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik
- +1 yıl
Bakış açısı :)
+1 yılÖyle olduğuna nereden kanaat getirdin?
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Sen hiç seviştin mi?
Sevişme dediğin şey nasıl olur biliyor musun, yaşadın mı hiç?
Evlilerin seks hayatının nasıl olduğuna dair bir bilgin var mı?
Neye göre yazdın o soruyu?
Soran+1 yılYok
Az önce becerdigin karinin nasıl yüzüne bakiyosun?- +1 yıl
Gel sana da göstereyim nasıl olduğunu
- +1 yıl
Korktun mu?
Soran+1 yılAhaha noldu zoruna mi gitti?
- +1 yıl
Senin yaşında çok kız becerdim
Yüzüne bakmadan da beceririm
Soran+1 yılSenin karini kimler beceriyor acaba?
+1 yılBu nasıl düşünce devrim yarattın resmen
01 Yorumla- +1 yıl
Ya kızım saçmalama siteden filan silinmezsin, küfür edenleride engellesene ne uğraşıyorsunda kafana takıyorsun.
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Tecrübe edin sonra konuş bunları bakalım😂
00 Yorumla
+1 yılEvlilerin seviştiğini kim soyledi
04 Yorumla
Soran+1 yılSevismiyolar mi?
- +1 yıl
Ilk zamanlar evet ama cicim ayları bittikten sonra erkeğin arzusu azalır hem sayı azalır hem süre hem de erkrkler genelde işini görür gider
Soran+1 yılİşini görür gider yapıp bırakır yani
- +1 yıl
Genelde öyledir... evlilik seks demek değildir abartmayın bu kadar
+1 yılNe kadar mantiksiz bir yaklasim. Cok anlamsiz
10 Yorumla
+1 yıldaha bağlı bakıyorlar
10 Yorumla
+1 yılsaçmaladığını biliyosun dimi?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğin ilk zamanlarıni diyorum aptal
- +1 yıl
aşağıdaki yorumlara bakınca sanırım millet kimin aptal olduğuna çoktan karar vermiş.
Soran+1 yılBenim gibi düşünneler de var yalnız değilim merak etme
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbende biber dolmasının biberini sevmem sanıyordum
00 Yorumla
+1 yılyok daha neler :D
kardeş kardeş dursunlar mı :D15 Yorumla
Soran+1 yılYa sen yeni evlendiğinde çekinmez misin johnny sins misin hergün seks mi yapıyorsun
- +1 yıl
ya her gün olmaz tabi, tadı kaçar zaten de niye çekineyim ki eşimden. neden utanayım :D
sins kim be :D - +1 yıl
güncelde de değişiksin :D
ulan arkadaş eşinle sks yapmıcan da eskortlamı yapıcan. yapcaksan ne evli olayım o zaman :D
Soran+1 yılEsle seks yapilmaz yazmadım seksten sonra birbirlerinin yüzlerine nasıl bakiyolar ne konuşuyorlar onu sordum zaten sen evlenince aldatilcaksin takma kafaya
- +1 yıl
niye bakmayayım. ne güzel işte en doğal halimizi ve zevkimizi yaşadık :D
ilk günlerde hadi neyse de daha sonra rutin hale gelir normalleşir.
eşimi asla aldatmam. 1 kadın yeter maceraya gerek yok
Sen evlenme bosver adama zülüm ahah
018 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılSoyle
Soran+1 yılYaparım ama başlarda utanirim sonuçta sevdiğim insanı öyle özel gorucem
Soran+1 yılYa uza
Soran+1 yılBenim gibi düşünen insanlarda var görüşlerde oku hadi şimdi uza ergen
Soran+1 yılÇok sevdiğin bir kızla evleneceksin ve o seni dal dassak gördükten sonra önemini yitiriceksin senden sıkılack sen ona seni seviyorum desen bile seni s. klemeyecek bile çünkü sen ona sadece komik geleceksin çekici gelmeyeceksin hadi byyyyy ahahahahahahaha : ))
Soran+1 yılUfaksin bebişim yasitlarina oyna
sen öyle san. o hali bir gör
07 Yorumla
Soran+1 yılBen sevişmem demiyorum özürlü ya
Soran+1 yılSeven insan evliliğin ilk aylarında utanir çekinir neyse
Soran+1 yılİlk ayda olur neyse defol
kanları bozukta ondan
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. di mi ya insan insanı seker mi
04 Yorumla
Soran+1 yılSeni dal dassak gören kadına seni seviyorum desende ona dünyaları versen de seni ciddiye almaz
Soran+1 yılİlgisini cekmezsin çünkü seni kesfetmistir gözü başka erkeklerde olacak : D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun icin evlenmeyecem.
00 Yorumla
+1 yılAnladım 😂
30 Yorumla
+1 yılBu normal birşey zaten
00 Yorumla
+1 yılZani gelince gorursun
00 Yorumla
+1 yılYasamadigin seylere önyargi yapma
00 YorumlaBir evlen sonra goruruz seni
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince başta utanirim diyorum sadece
- +1 yıl
Direk görmeden ısınmadan olursa öyle olur ama sevince için ister
Soran+1 yıl@Bilmişmiyimne sevdiğim insansa dediğim yaşanır
Gizli Üye(36-45)+1 yılSrn kaç yaşındasın bakayım
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılE olum rgen sorusu gibi oldu ya. Cinsellik dediğin hakaret değilki. Millere bakma sövgülerin cogusu cinsellik üzerine ama , o onların ayıbı
Cevap sahibi+1 yılKadın erkeği erkek kadını sevince cinsellikle karışık olur. Tabi helal olmalı o başka
Cevap sahibi+1 yılValla ablası ben ne takla attım ne yalvardım. Takım elbise giyip uzaktan kumandayla mı yapıcaktık. O beni dal daşşakla gördü ben de onu baldır bacakla. O iş bunun tabiyatında var. Ayıpla Ciddiyetsizlikle alakası yok o işin. Sen kendine öyle kanıksatmışsın. Helaya gidip mıçtığın bokunu görünce yemek mi yemiyon ki bir daha mıçmayasın. Hetkes bokunu karnında taşıyıp her yere gidiyor ona kalsa. Tuhaf vevyanlış bakıyosun ablası
Cevap sahibi+1 yılSen soruyu üsturuplu soramanışsın. Ulan sana adamlıklada cevap versek bir tuhafsın be. Hastamısın nesin. bir utanırım diyor. Ağzın argo küfür dolu sen mi utanıcan. Cevap istemiyorsan sorma soru falan
Cevap sahibi+1 yılOfff ne yapıcam yaa çok ağır konuştun yaaa
Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. sana şimdi ne desem o anki haz zevkkk uçarsınnn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü sevişmek ve seks doğal şeyler
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sevmediğin birisiyle evlenmezsin ve bu gayet doğal bir olay
niye bisey olmamis gibi baksinlar
01 Yorumla
+1 yılsen ne içiyorsun
035 Yorumla
Soran+1 yılSanki sen evlenince hiç cekinmeyeceksin
- +1 yıl
yoooo hiç birzaman çekinmedimmm
masaj yaptiğim kadınlar bile hep yanımda dolaşırdı fotğrafını çektiğim mankenler hiç olmadı
oral yaptıklarım bile hep eğlendik
Soran+1 yılAnlat anlat heyecanlı oluyo eline prezervatif tak hamile kalmasin
- +1 yıl
hahahahahahahahaha
kendinle karıştırdın bizi cansss
okuyup okuyup orgazm olma hahahahahaha
Soran+1 yılSesimi duysan ayakta bosalirsin beni kendinle karistirma
- +1 yıl
yok canım sese gelmez bizim can
yapacaklarımı bilsen koşarak gelirsin yanıma
Soran+1 yılOglum kadınlar tensel temas olmadan bosalamaz ama sen öyle değilsin her halta bosalabilirsin a q abazasi s ktir
- +1 yıl
hahahahahah
kızım sen tenseldende ötesin kezbanlık yaşıyor ruhunda
gizli gizli kenarda köşede egonu ve kendini tatmin ediyon
Soran+1 yılHadi şimdi pembe kız niclerine bakıp çaresizce bosal anan görmesi : DDDD
- +1 yıl
cesaret ve özgüven yoksunu :) sende yorgan altından kendi parmakla okuyup okuyup
not aileleri karıştırma
Soran+1 yılProfil fotoğrafın nasıl bir insan olduğun hakkında fikir veriyor elin nasır tutmuş hiçbir kız vermedigi için sana üzülme sende travesti olabilirsin delik boşa gitmesin kese kagidiyla bile giderin var 😂
- +1 yıl
bak buna çok güldümmmm
senin kezbanlığın hayal güçlerini bile geride bırakıyor, gizlenmişsin kendine olan güvenin kalmamış çirkin ördek :) yatakta çizgili pijamanın içine elini sokup yastığa sürtünmekten kumaşları eskitmişsin, modellerime vajina masajı yapmaktan sertlesti eller
Soran+1 yılModellerim diyor ahahahaha adam kendini profesyonel mankenlerle çalışan bir fotoğrafçı sanıyor carsafindaki spermleri temizle beyaz beyaz leke olmuş annen görünce kızmasın sana sonra : D
- +1 yıl
ama aile yok dedik sana şansını zorlama istersen,
bak sen çirkinsin ama olsun yinede bir alıcın olur, baktı olmuyor sexshoptan biseler alırsın titresimli :)
eee senin hayal kuramadığın bir yerdeyizzzzz:)))))
Soran+1 yılŞişme bebeğini kargoya verdim tam da istediğin gibi sarışın dikkat et patlatma rahat rahat bosalabilirsin onun içine hamile kalmaz endiselenme ureyemeyeceksin yani : )))))))))))))))
- +1 yıl
hahahahahahahaha
bende zenci penisini verdim kargoya, senin eşkalini verince 27 cm ve en 10 cm varmıs ellerinde bu ona az olur dediler :) idare eder o dedim yıpranırsa söyle yenisini yolluycam, hatta anal tıpada yolladım alırken içine zortlama ses çıkmasın diye
pijamanın içinde sokma
Soran+1 yılDildolarini aldığın yerlerde mi inceledin bu ürünleri
: DDDD
Anal tipanı içinde unutmuşsun bugün boş otobüste ayakta giderken gördüm seni : DD- +1 yıl
hahah asdfghjklşi ahahahahahahaha
senin için baktım, sana uygun kırbaçlar kelepçeler var,
sonraki kargoda sana süprizler olaca, jartiyerin üstüne pijama giyer kendini kelepçelersin hahaha
ikili tipa yolluyorum metrobüse bin sabah tam senlik hahahaha
Soran+1 yılGizli gayligin meydana çıkıyor Konuşşşşş herkes görsün olgunadammm nicke bak ya ahahaha ulan
- +1 yıl
wawwww hahahaha ahahaha ahahaha
gay değilim, hiç bir şekilde gay olanlara kötü bir gözle bakmadım, herkesin cinsel tercihine saygılıyım, seni lezbiyenliğinine bile saygım var, kendini gizlemen içindeki bastırılmış duygularını gizlemek anlamına gelmiyor anlıyoruz dildo dediğinden,
Soran+1 yılFotonu hemen degistirmissin yerde adamın önüne çökmüş çok tatlı bakıyordun
- +1 yıl
😂😂😂😂 yok be o benim fotom degil
Ben hep degistiriyom şekerimmmmm - +1 yıl
Cesaretin varsa cik karsima 😂😂😂😂
- +1 yıl
Fotodan tahrikmi oldun
😂😂😍😂📢📢📢
Soran+1 yılYallah çomar
- +1 yıl
Hoştttt kenar mahalle kezbani
- +1 yıl
😂😂😂😂 işte böyle kalirsin klavye başinda
Soran+1 yılSenden sıkıldım keko gerçekten sıkıldım
- +1 yıl
Keko olmak nedir bilirmisin, safliktir, anadolunun temiz kalbidir, keko olmak dürüstluktur vicdandir,
Keşke olabilseydik onlar gibi, metropollerde insanligi kaybediyor tuplumlar,
Sıkılmak nedir bilirmisin, verecek cevabin yoktur, konusamazsin bilgisizlikten, daralirsin ve o ortamdan uzaklasirsin - +1 yıl
Sıkılmadın, aksine hosuna gitti sohbet cesaret edemiyorsun😇😇
Soran+1 yılEngelledim nasıl yaziyorsun
- +1 yıl
bilmeeee
- +1 yıl
Nie engelliyorsun merak ettim
Kargon gelmedimi
Soran+1 yılYazma
- +1 yıl
Yazma derken
Gel konuşalım seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanla değişecek bu düşüncen -lerin.
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat