Yani mesela haber izlerken akıllarına hiç gelmiyor mu ya da yemek yerken. Yani bu evlilerde nasıl oluyor merak ettim biraz anlatır mısınız 😅
2 gü
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Anlatacak çok bir şey yok ki. Benim gibi çoğunluk ilişkide erkek hep seks düşünür. Kadın pek düşünmez ve sevişmez.
Niye qcaba belki de kadını soğutan sebepler vardır
Çocuk gibi mi :))
Erkek her daim bunu düşünüyor ama kadın çalışıyor ve çocuk varsa (erkek ne kadar yardımcı olsa da) seks düşüncesi önce gelmiyor.
Ha gerçekten dişil enerjisi hep yüksek kadınlar var. Bu ayrıcalığı sadece şanslı azınlık yaşıyor.
Hayır erkeğin eşit sorumluluk almaması veya sevişirken sadece kendi zevkine bakması gibi
Sorumluluk kesinlikle eşit. Sevişirken her zaman öncelik o ve o boşalmadan ben boşalmam. Çok nadir anlar hariç.
Nasıl eşit Mesela sen daha mı eşitsin 😄
Eşit sorumluluk terimini sen kullanmıştın :)
Çocuğun okulu sporu ödevi, ev işleri, yemek vs. Her şeyi kast ediyorum.
Mesela sen daha çok para kazaniyorsan daha az iş yapmanın "eşit" olduğunu düşünüyor olabilirsin
Evet aynen öyle. Ben çok çok daha fazla kazanıyorum ve sadece evde gelirken ekmek alıyorum. Bir de kızım uyurken öpüyorum. O kadar.
Çünkü ben öküzüm.
Cinsel çekim varsa her an kivcim olur
Cinsel çekim yoksa evlilik olur mu
Canlari istedikce. Evlilik 7/24 seks degil sayin kis kurulari dhdhdbbd
Durmuyorlar ki
Evet evli olmanın iyi bir yanı da o olabilir galiba
Canın çekince elinin altında
Elinin altında derken eşya mı bu. Bu ne kaba ifade
Evet yanlış bir ifade haklısınız affedersiniz
Evli olmanın iyi özelliklerinden biri ama sadece cinsellik için evlilik olmaz diye düşünüyorum
Ölülerde sanıyor diriler hergün helva yiyor😂😂
Yazık çok yazık 😄
Tabi tabbiiiii
Öyle oluyor olsaydı şu an hala evli olurdum 😂
Niye öyle olmuyor acaba 😆
Size sormak lazım evlenince bir romatizmanızın çıkmadığı kalıyor 😂
Bilmem biraz empati yapabilirsin bence. Ev işlerinden sadece eşin sorumlu olduysa istememesi normal. Sogumustur.
İşte emin ol ben o klasik türk kocalarından değildim 😂
Klasik değildim dediğin ne acaba? Eşin şunu yap bunu yap deyince yapıyor onun dışında aklının ucundan bile geçmiyor muydu? Birine sürekli yap yap yap demek ve nasıl yapacağını anlatmak da yorucu. Artık ona yap diyeceğine kendi yapmayı tercih ediyor kadınlar. Bir işi mesela bir kere yaptın ikinci kez niye aklına gelmiyor ya da niye eşinin demesiyle aklına geliyor sadece
Peki bunları da erkek yapacaksa kaldı ki yorucu bir işi olan erkek ev hanımı olan bir kadın tam olarak ne yapacak kaldı ki ben evde yemek bile yemeyen beklemeyen bir insanım sürekli temizlik bekleyen biri de değildim ona rağmen bile çoğu işte yardımcı olurdum geldiğim zaman ve eşimden tek beklentim bakımlı ve arzulayabileceği bir kadın olmasıydı ama o da senin kafada olacak ki totosunu devirip yatmaktan başka bir şey yapmadı kaldı ki boşanan evlilikte mutsuz olan kişi de bendim eşim değil.
Evde yemek yemeyen derken? Belki de sorun oydu yani 😄 şöyle düşün evli olmasaydın da iş+ev işleri yapman gerekecekti zaten. O yüzden eşinin ev hanımı olup olmaması farketmez. O da iş yerine hayatına kendi istediği bir şeyi koyabilir, ev işleri haricinde bir şey. Ev işlerinde kendi üzerine düşeni yaparsan yani. Sonuçta ev hanımı olduğunu bilerek öyle anlaşıp ya da o an çalışmadığını bilerek evleniyorsun.
Sen benim kafamı nereden bileceksin ki. Bence ayarını kaçırıp beni eski eşinle özdeşleştirerek konuşuyorsun. Kiminle konuştuğunu bil yani eski eşin değilim, herhangi biriyim 😂
Evet yavrucum aynen öyle dediğin gibi şu an ev ve iş arasında gidip gelip bütün ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum haklısın neden bir kadına ihtiyacım olsun ki bir bardak süt için koca bir inek beslemeye ne gerek var. Ayrıca kafanı da çok net anlayabiliyorum feminizm ruhuna işlemiş bir insansın ama bu düşüncelerin hiçbir kadına mutluluk getirdiğini görmedim ben 😂
Feminizmle ne alakası var. Aynen zaten bir kadına bu ihtiyacını giderecek bir obje olarak bakıyorsan mutlu olmayıp boşanman normal. Evlenmen değil hizmetçi tutman gerekiyordu. Farklı bir beklentiyle evlendiğin için mutlu olmamışsin.
Sürekli yapa yapa biliyorlar
Sürekli işte nerde ve nasıl yapıyorlar
Nerde denk gelir nerde isterlerse
Hahaha var mı öyle çiftler gerçekten
Evli olarak vardır ama sevgili olarak cok
Anana sorsana