Sevişmenin hazırlığı olmaz seks de hazırlık olmalı ama konumuz sevişmek olduğu için hazırlık olmamalı sevişmek sekse doğru gitmez zaten kontrol altına alınır her şeyi çift belirler sınırı seks yapılıp yapılmayacağını yani sana iğrenç gelmesi bana tuhaf geldi.
O ana göre değişebilir. Sabah yatakta cilveleşirken kim banyoya gidip geri gelecek ve enerjisi düşmeyecek söylermisin. Hı bazen yarım bıraktığında olabiliyor bazen uyanıp yataktan çıkmadan sonuna vardığında oluyor. O anki enerjiye isteğe göre işin akışı seyri değişebiliyor.
Normalde hazırlık exra bakım yapılmalı evet ama bazen öyle ateşli anlar olurki büyünün bozulmasını ya da o anki isteğin arzunun bölünmesini istemezsin, bazen ansızın plansız gelişir ve bu dahada alevlendirir devam edersin.
Seksin hiçbir kriteri olmaz. Arzu eder ve sevişirsin. Senin anlattığın şey birbirini arzulamayan ve sevişmek zorunda olan zevksiz tutkusuz seksler için geçerli. Bir nevi evlilik falan yani.
seks zaten anlık gelişince zevk verir. Libido tavan olunca kimse yüzün yıkanıp yıkanmadığını umursamıyor. Hijyen evet çok önemli ama ben en azından büyük çoğunluğun sabah yükselince yüz yıkayıp da geliyim, ay bir de dişimi fırçalıyım diceğini sanmıyorum zaten yapmayın! Çünkü görür görmez istek olmuyor bakışlar, dudak ısırmalar, saçı savurmalar, minik dokunmalar istekle beraber sıcaklık artışına neden oluyor eğer banyoya gidip yüzünü yıkıcaksan o sıcaklığın düşüceği gibi istekte azalır.
Birlikteliği başlatan, yani partnerine fiziken temas etmene sebep olan aradakş çekşm ve tutku başladıktan, sarıldıktan veya öpüşmeye başladıktan sonra aaaa bir saniye dur elimizi yüzümüzü yıkayalım mı diyeceksin? Seks öyle bir şey değil bence 😂
Sen gibi düşünen kadınlar var, bence de belirli bir oranın üzerinde ki düşüncelerimiz sanırım neredeyse aynı bakımlı olunmalı, ben çekinmem ama olunması güzel olur. Tamam yüzümüzü yıkamadık diye öpüşmedik diyelim ama yüzü beraber yıkamak olmalı sonra ıslak ıslak öpüşme olsun. 😂 Aslan burcu musun yoksa başak mı?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hazırlık yapana kadar istek kaçar zaten. Gece 5 te kalkıp seviştiğimizi bilirim. Spontane gelişenler daha nefes kesici oluyor. Hem insan sevdiğinden iğrenmez
Hadi dis fircalama falan olurda yuz yikama abarti sekste partnerinle opusuyosun tukurukleri senin agzina geciyo veya partnerinin isedigi yere agzini deydiriyorsun burada bunlarin bir sorun oldugunu yazmadinda yuz yikamadan seks yapmaninmi sorun oldugunu soyluyosun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eger her zmn bakimli ve temizsen hazirliga gerek var mi ki? Ztn spontane gelismiyor mu her sey aa dur tatlim ya ben bi hazirlaniyim deyip bir saat ortadan kaybolsan adam banyonun kapisini kirar gibi geliyor bana 🙄 bilemedim
bırcok kez yasadım uyanınca seks guzel oluyor ama opusme omamalı agız kokusu ıtıcı olabılıyor ve yuzyuze gelememk gerekir nefes kokabılır ınsanlık halı. ama uyanınca veya uyku arasında uyanıp seks yapmak kadar tatlısı yoktur..
:) bizi ilgilendirmez :) kim yaparsa yapsın ister kanalizasyonda seks yapan ister üstü başı b. k. icinde :) ister kirli pasaklı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yüzlerini bile yıkamadan sevişiyorlar peki niye? Zaman yok. Kim uğraşır yüzü yıkamayla. Hemen duşa giriyorlar beraber sevişme ile yüz yıkama ikisi bir arada. Zamandan tasarruf.