Dershaneden çıktım sokakta yürüyorum penisim kalkık vaziyette eve kadar gittim çok utandım önüme kitapları koydum. Sonra evde hep ereksiyon haldeyim rahat olamıyorum sabah kalktıgımda özellikle. Odamı kılıtlerım kimse girmseın diye. Bir keresınde misafir gelmşti odamda annesı yattı kızla biz aynı odada yattık. Sabah olunca annem yorganımı actı bende yenı uyanıyordum kız falan görmüş ereksiyon oldugu mu hemen annem yorganı kapattı kahkaha attılar. geçende kız kapı acık bir şekilde giyiniyordu evde yalnızdık altında sadece boxer bıde sütyeni vardı ama ilgimi çeken bir kız değildi görmemiş gibi yaptım.
Cevabın nedir?
kafayı mı yedin. kız bilerek yapmış
06 Yorumla
Soran+1 yıleeee
Soran+1 yılneden kafayı yıyım bilerek yaparsa yapsın benden büyüktü
Soran+1 yılyok 1 hafta gelip gittiler sanmıyorum ama baklava çok yedim bu aralar ondan olur mu?
+1 yılHASS zıbış
019 Yorumla
Soran+1 yılŞehir İzmir şive konya
- +1 yıl
Evet ne olmuş ayrıca o şive değil ağızdır. Şive dediğin zaman Azerbaycan Türkçesi Kırgızistan Türkçesi şeklinde anlaşılır
Soran+1 yılşive konuşulduğu sınırlar içinde bölgelere ve değişik kültür düzeylerine göre söyleyiş özelliğidir yozgat şivesi konya şiveside buna dahildir. Mesala ben isveç aksanını çok severim
- +1 yıl
Alakası yok ben olaya diyalekt olarak bakıyorum canım o senin dediğin ağızdır ağızlarde kelime varlığında ve kelimenin şeklinde bir farklılık yoktur şekilden kastım kelimeye eklenen ek. Ağızlarda sadece ses farklılıkları vardır. Yani Türkiyenin bölgelerine göre farklılık göstermesi durumunda ağız kelimesi kullanılır konya ağzı ege ağzı gibi şive ise bir dilin kolları arasında ses ve şekil farklılıklarıdır Türkçe sadece Türkiyeden ibaret değildir bunun anadolu balkan orta asya orta doğu kolu da var kollar arttıkça farklılıklar da artıyor bir dilin kolları arasındaki ses ve şekil farklılıklarına şive denir. Bu bakımdan Azerbaycan, Türkmenistan Türkçeleri Anadolu Türkçesinin şiveleridir. Bir dilin kolları arasında ses şekil ve kelime farklılıklarına da lehçe denir lehçeler de şiveler arasındaki akrabalık ilişkilerine göre yakın lehçe uzak lehçe diye adlar alır
Soran+1 yılBu senın kişisel görüşün mü yoksa evrensel bir bilgi mi?
- +1 yıl
Edebiyat öğretmeniyim yavrum
Soran+1 yılGoogle şive tanımı yazılınca 1. bir dilin, konuşulduğu sınırlar içinde, bölgelere ve değişik kültür düzeylerine göre söyleyiş özelliği. yazıyor
Soran+1 yılşive ve ağız eş anlamlı olmasın
- +1 yıl
Bak ağız şive lehçe bunları küçükten büyüğe göre sıralanışı budur. Ağız tc sınırı içindeki farklılıklardır şive ise zorluk çekmeden anlayabildiğimiz türkçedir azerbaycan türkçesi gibi lehçe ise yakut, hakas türkçesi gibi düşün google her zaman doğru bilgi vermez bizler zamanla ağız ve şiveyi ortak kullandığımız için şive kelimesi ağız kelimesinin anlamını da karşılar olmuş
Soran+1 yıledebiyat öğretmenisin genel kültürün iyi neden profilinde yettigari35 yazıyor ve hass zıbış gibi yorumlar yapuıyorsun. CAPS LOCK ACIK XDLİ espriler yapan eski kız arkadşaım gibisin
- +1 yıl
Edebiyat öğretmenine yakışmıyor evet haklısın da mesai saatleri dışındayım 😂 bunu oku sana bilgi verir www.edebi.net/.../855-lehce-sive-ve-ag-z-terimleri-ve-tuerkcemiz
bak sana bir şive örneği atayım bu kazakistan
https://youtu.be/mJpdIxQd0nk
Bu da lehçe örneği olsun alt yazıda sayılar var onları okuyarak dinle onların sayıları söyleyiş biçimiyle bizimkini kıyasla sayılar, tanrı, tepe, dağ, deniz gibi kelimeler tüm Türkçenin lehçelerinde şivelerinde aynıdır bunlar lehçeden lehçeye ses olarak farklılaşırlar mesela biz ev deriz başkası eb der böyle
https://youtu.be/SWURJdHvRXs
Soran+1 yılDaha önce dinlemiştim takip etsene ıq seviyesi düşük tiplerden geçilmiyor birde ben edebiyatla çok ilgileniyorum kitaplar olsun müzikler kişiler falan konusuruz bu konularda
- +1 yıl
Sen gizlisin ama
Soran+1 yılben sana takıp isteği gönderdim
Soran+1 yılgerlt
Soran+1 yılgeceleriniz olmasın görüşrüz
- +1 yıl
egeli olabilir bu edebiyat öğretmeni
Soran+1 yıl@Yalnız-mühendiss neden öyle dedin
- +1 yıl
Tahmin 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılPis ergen
01 Yorumla
Soran+1 yılBende Gizli üye
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
01 Yorumla
Soran+1 yıldeğil be hiç olmadık yerde kalkıyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri