Bir süredir cinsel ilişkim yok ama yinede en azından p*rno izlemek ve mastürbasyon yapmak gelirdi içimden, şimdiyse ne p*rno izlemekten keyif alıyorum ne de mastürbasyon yapmaktan, hatta izlerken bile ereksiyon olmuyor ve dolayısıyla da sıkılıp bırakıyor ve mastürbasyon da yapmıyorum, adeta aseksüel olmuş gibiyim, bu neden kaynaklanıyor olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu ben de yaşıyordum bu aralar bir iki hafta yaşadım hatta ama dün ne olduysa birden bir istek geldi anlatamam şelale gibiydim bugün de 😅yani çok takma kafana dönem dönem olur öyle stresten falandır
131 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi senin yazdığın şu yorum ve şelale gibiydim deyişin birden bir hareketlenme yarattı
Cevap sahibi+1 yılHmmm güzel o zaman 😇
Soran+1 yılBirden bir istek geldi anlatamam demişsin ama anlatır mısın biraz ne oldu, nasıl gelişti ve istek geldi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki canım birden bir şeyler izlemek çekti. İzledikçe hayal ettim daha sonrası malum zaten ıslandım 😄 e daha sonra demek ki isteksiz değilmişim dedim bugün de devam etti. Güzel bir mastürbasyon ile sonlandırdım😅
Soran+1 yılHunharca mı davrandın kukişe yoksa bakire misin ve nazik mi davrandın 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılNazik tabisii
Soran+1 yılHmm o zaman bakiresin, bakire olmasan sert davranır mıydın ona
Cevap sahibi+1 yılBenden çok çekerdi 🤣
Soran+1 yılBen de benim ufaklığı döveyim biraz neden böyle boynu bükük diye, bakarsın tokadı yiyince kendine gelir zaten uzun zamandır dayak yemiyordu benden 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYaramaza yaramazca davranmalisin:) biraz vur da kendine gelsin yaşam belirtisi versin sana 😄
Soran+1 yılAcı çektirmekten zevk alıyor şeleppsizz 🤣🤣 dövdükçe daha yok mu daha yok mu diyor psikopat 🤣🤣 ama bir başkası tarafından ciddi şekilde işkenceye maruz kalsa güzel olurdu acımasızca hoyratça davranılmasına ihtiyacı var
Cevap sahibi+1 yılOo bak senn onun hayata dönmesi biraz yoracak seni o zaman 😄
Soran+1 yılAynen, şu anda ne tür işkence uygulasam diye düşünüyorum, var mı önerebileceğin acı çektirme yöntemleri
Cevap sahibi+1 yılYok vallahi hiç denemediğim için sana tavsiyem yok maalesef 😃
Soran+1 yılO zaman tokatlamakla başlayalım bakalım hazır hareketlenme varken
Cevap sahibi+1 yılBaşla bakalım 💋
Soran+1 yılSağol uyanmasına vesile olduğun için 😋😋
Cevap sahibi+1 yılAyy ne demek 😄 bir daha sulandığında iciririm ben size daha da hareketlenirsiniz 😃
Cevap sahibi+1 yılPüü yazmadı da 😬
Soran+1 yılOoo en sevdiğim 👅👅😋😋
Soran+1 yılYüzüme oturabilir ve ağzıma dayayıp saatlerce yalatabilirsin @m sularını kana kana içerim 👅👅
Cevap sahibi+1 yılHıh ben de sana yazmıyorum işte 🫤
Soran+1 yılSen bilirsin bye.
Cevap sahibi+1 yılKomiksin 😬
Soran+1 yılHee öyleyim
Soran+1 yılNe sandın yani iki kelam ettik diye yalvaracak mıyım sandın
Cevap sahibi+1 yılKelam etmek isteyen sendin ben bir şey yapmadım ne bu çelişki? seninle konuşmak isteyen kim? Havalara girme bu kadar 😀
Soran+1 yılYok hani biraz minnet edince neden popunuz kalkıyor anlamıyorum, nedir yani, bir afra bir tafra, sanki dersin gerçek manada ilişkiye falan giriyoruz 🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılVallahi benim hiç bir tarafım kalkmadı ama benim söylediklerimden dolayı senin bir tarafların kalktı orası kesin. Terbiyeni takın. Hâlen kendi içinde çelişki yaşıyorsun saçma saçma
Soran+1 yılTerbiye derken 🤔🙄 yaptığımız muhabbet içinde neyin terbiyesini takınayım 🤔 ayrıca gayette usturuplu yazdım ne yazdiysam 🙄🙄
Soran+1 yılPişşttt naber kız siddiklii 👅👅😋🤣
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelirli dönemlerde her erkek bir süre bu durumu genelde yasar. Birdegünümüzde p*rno rahat ulasim, sürekli p*rno seyretmede erkeklerde, özellikle genclerde butür sorunlar yasatiyor.
p*rno seyrediyorsan, seyrederek mastürbasyon yapiyorsan p*rno kendine yasakla, seyretme, en az 3 ay.
12 Yorumla
Soran+1 yılYasaklamaya gerek yok ki istesem de izleyesim gelmiyor 2 Dk bakıp kapatıyorum
Cevap sahibi+1 yılÖnceden cok seyretmissindir, simdide takinti halini almis. o 2 DK yida acma, deneme acab tahrik oalcakmiyim diye. 3 ay dinlen, zamanla gelir, düzleri, istek geliyormu, gelmiyormu diye kendini takip etme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkılmış olabilir misiniz acaba veya aklınız başka bir konuyla meşgulse falan
06 Yorumla
Soran+1 yılher şey zaten sıkıcı ve bir kadın vardı ama birlikte olmamız imkânsız, yani aslında mümkündü ama benim bazı kişisel sorunlarım yüzünden ondan kaçtım ve şimdi bir sevgilisi olmuş onu bir başkasıyla görmek zaten başlı başına en can sıkıcı şey ama öyle olmasaydı bile zaten onu cinsellik için sevmiyordum onu tamamen kalben seviyordum
Cevap sahibi+1 yılYaşadığınız kırgınlık üzüntü hali sebebiyle olabilir
Soran+1 yılValla bilmiyorum ama hiçbir şeye de yoramadım bu durumu, yani o kadar enteresan bir durum ki p*rno izlerken ereksiyon bile yok yani
Cevap sahibi+1 yılUmarım düzelir bu durumunuz başka ne diyebilirim bilmiyorum
Soran+1 yılUmarım ama gerçekten ilk defa bu kadar saçma sapan bir durum yaşıyorum, mevsim geçişlerinde olurdu böyle buna benzer durumlar ama bu çok daha farklı yani önüne en sevdiğin yemeği koysalar da yiyemezsin ya öyle bir durum ve baya uzun sürdü bu durum, teşekkürler yorumun için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
+1 yılevlimisin
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
kendini dene
Soran+1 yılDene derken 🤔🙄
Gizli Üye(18-24)+1 yılM. meni aç
09 Yorumla
Soran+1 yılAlâkaya maydanoz gel bize her zaman 🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılM. meni açsana
Soran+1 yılNapcan kız mememi 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılGörmek istiyorum memni aç
Soran+1 yılSen aç belki pipimi hareketlendirir 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBenimki pembe ben senin me. meni görmek istiyorum
Soran+1 yılSappıktır yaww 🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılSus aç
Soran+1 yılHerkesin içinde olmaz 🙄
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Son zamanlarda aşırı derecede isteksizlik ve ereksiyon olamama sorunu yaşıyorum, neden kaynaklanıyor olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat