Cinsel Yaşam Ereksiyon olamama sebebi nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Erkek arkadaşım ile ikidir aynı sorunla karşılaşıyoruz. Sevişme esnasında zevk suyu geliyor hemde oldukça fazla lakin ereksiyon (sertleşme) olmuyor. Sebebi ne olabilir? Güncellemeler1 yıl İlk defa birleşme yaşayacağız, bunun stresi olabilir mi? Ereksiyon olamama sebebi nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sk_0634 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Erkek değil mi acaba? Veya senden etkilenmiyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yani etkilenmiyor olsa o kadar fazla zevk suyunun geleceğini düşünmüyorum ve zaten anlardım öyle olsaydı Yorumla sk_0634 1 yıl Bence etkilenmiyor. Neden kalkmadığını söyledi sana Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Hic mi olmuhor yoksa icindeyken mi ereksiyondan iniyor.. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hiç olmuyor Yorumla Mr_yanlız 1 yıl Psikolojik olabilir.. tahrik olmuyordur.. iliskiye girmeden once film falan izleyin sevismeyi uzun tutun oral dalan yapin Yorumla Soran 1 yıl Hepsini denedim bir ara kendimi bile sorguladım o derece. Yorumla Mr_yanlız 1 yıl O zaman sorun var bi urolojiye gitsin ya da hap kullansin bide oyle deneyin Yorumla
Ppolatt Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Sıkıntı. Ben de ilişkiler de hiç olmadı ama bazen mastürbasyon yaparken oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Sizin derdiniz nedir yaaa? Evlenmeden seks yapabileceğiniz nerede yazıyor? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Peki kendisiyle konuşmayı denedin mi? O ne düşünüyor bu konu hakkında? Bence ortada olan bir durumu konuşmanız lazım 0 0 Yorumla
Dnrss Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Stres yapmasın iyi beslensin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sporcu kendisi, futbolcu ve çok güzel besleniyor bugünkü lig maçını da kazandılar keyfi gayet de yerindeydi Yorumla Dnrss 1 yıl Çok ilginç Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsınn 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Elle çok tatmin olmuştur ondandır 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Stres yapıyordur büyük ihtimalle 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. aşırı heyecan yapıyorsa sertleşme olmaz 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 945 cevap paylaştı. Fazla mastürbasyon sebeb olur 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Doktora gözükmesini söyle bi sıkıntısı vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yeterince ilgisini cekemiyor olabilir misin? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sanmıyorum bana çok yükseliyor çünkü yani zevk suyu inanılmaz geliyor ama bir türlü sertleşemiyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl zevk suyu geldiği için 0 8 Yorumla Soran 1 yıl E normal olarak gelmesi gerek zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl gelmemesi gerekir çok gelirse ereksiyon sıkıntısı olur Yorumla Soran 1 yıl E biz onu nasıl ayarlayacağız ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ilişki sıklığınız artmalı ve heyecanınız azalmalı Yorumla Soran 1 yıl İlk defa birleşme yaşayacağız acaba bunun stresi olabilir mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl muhtemelen seninde mi ilk Yorumla Soran 1 yıl Onunla beraber ilk kez birlikte olacağız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tavsiye istermisiniz Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. İsteksizdir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İsteksiz olsa zevk suyu bu kadar fazla gelemez ve bir kadın olarak isteksiz olup olmadığını anlayabilirim öyle bir sorunumuz yok Yorumla Darbeli_Hilti 1 yıl Sertleşme sorunu heyecandanda olabilir Yorumla Darbeli_Hilti 1 yıl Kesinlikle heyecan yapmış Yorumla Soran 1 yıl İkidir aynı şey oluyor ama onu nasıl rahatlatabilirim Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. strestendir 1 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. boş ver ayrıl 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. İktidarsız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yani birleşme mi olmuyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sertleşme olmuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman hiç sana giremiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlkin mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkek bence tam acemi sjsjs kıza yazık Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alışamamış daha 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. pasiftir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Erkek değil mi acaba? Veya senden etkilenmiyor
Yani etkilenmiyor olsa o kadar fazla zevk suyunun geleceğini düşünmüyorum ve zaten anlardım öyle olsaydı
Bence etkilenmiyor. Neden kalkmadığını söyledi sana
Hic mi olmuhor yoksa icindeyken mi ereksiyondan iniyor..
Hiç olmuyor
Psikolojik olabilir.. tahrik olmuyordur.. iliskiye girmeden once film falan izleyin sevismeyi uzun tutun oral dalan yapin
Hepsini denedim bir ara kendimi bile sorguladım o derece.
O zaman sorun var bi urolojiye gitsin ya da hap kullansin bide oyle deneyin
Sıkıntı. Ben de ilişkiler de hiç olmadı ama bazen mastürbasyon yaparken oluyor.
Sizin derdiniz nedir yaaa? Evlenmeden seks yapabileceğiniz nerede yazıyor?
Peki kendisiyle konuşmayı denedin mi? O ne düşünüyor bu konu hakkında? Bence ortada olan bir durumu konuşmanız lazım
Stres yapmasın iyi beslensin
Sporcu kendisi, futbolcu ve çok güzel besleniyor bugünkü lig maçını da kazandılar keyfi gayet de yerindeydi
Çok ilginç
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsınn
Elle çok tatmin olmuştur ondandır
Stres yapıyordur büyük ihtimalle
aşırı heyecan yapıyorsa sertleşme olmaz
Fazla mastürbasyon sebeb olur
Doktora gözükmesini söyle bi sıkıntısı vardır
Yeterince ilgisini cekemiyor olabilir misin?
Sanmıyorum bana çok yükseliyor çünkü yani zevk suyu inanılmaz geliyor ama bir türlü sertleşemiyor
zevk suyu geldiği için
E normal olarak gelmesi gerek zaten
gelmemesi gerekir çok gelirse ereksiyon sıkıntısı olur
E biz onu nasıl ayarlayacağız ki
ilişki sıklığınız artmalı ve heyecanınız azalmalı
İlk defa birleşme yaşayacağız acaba bunun stresi olabilir mi
muhtemelen seninde mi ilk
Onunla beraber ilk kez birlikte olacağız
tavsiye istermisiniz
Senden tahrik olmuyor
İsteksizdir
İsteksiz olsa zevk suyu bu kadar fazla gelemez ve bir kadın olarak isteksiz olup olmadığını anlayabilirim öyle bir sorunumuz yok
Sertleşme sorunu heyecandanda olabilir
Kesinlikle heyecan yapmış
İkidir aynı şey oluyor ama onu nasıl rahatlatabilirim
strestendir
boş ver ayrıl
İktidarsız mi ya da penis ucunda darlık mi var
İktidarsız
heyecandan olabilir
Yani birleşme mi olmuyor
Sertleşme olmuyor
O zaman hiç sana giremiyor
İlkin mi