Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir kadınla sevgiliyim bir yıllar arada içiyorduk anlatıyordu bu içince dökülüyordu baya ilk bekaret verdiği adam ile belki 100 kez yatmış bu ufak tefek şeyleri orgazm sanıyormuş saf bu ilişkisi bitmiş ve hayatına biraz olgun bir bay girmiş bununla olayı biraz çozmuş fakat zamanla 1-2-3 4 olmuş 4 . Adamla olayı orgazmı çözmüş tam olarak neydi fark dediğimde kafam doluydu o zamanlar dedi ne doluluğu dedim ilk ilişkisinde ve takibinde canım yanıyordu sonra aileden gizli yaşanan cinselliğin korkusu hamile kalırsam gibi sorunlar demişti peki bu 4. Adam da fark neydi dedim ortam gerildi biraz bilşyorsun bayanlara ayrıntı sorunca bozulurlar veya kavga çıkartırlar ama bir gün içince azından kaçırmıştı bu 4. Adamın baya bir iyi olduğunu demem o ki kafa boş olacak ve erkek bu işten anlayacak sevişmeyi sevecek bayanı yeterince uyaracak ön sevişmede kendini düşünüyorsa sen daha çok sorarsın orgazm olamıyorum diye kardeş olay kafan boş olacak kendini olaya vericen ve adam iyi olacak
06 Yorumla
Soran+1 yılAaaayneeen böyle cidden olayi ozetlediniz duygularimin tercumani oldunuz
Cevap sahibi+1 yılHayatım roman benim kardeş çok çevrem arkadaşım oldu insan ilişkilerinde tecrübem çok iyi çözerim olayları hani derler ya buydun mu okudun mu daha önce kadınlar 30 undan sonra daha bir istekli oluyor diye daha çok zevk alıyor diye bu durum ülkemizde daha çok görülen bir durumdur yazdığım olaylar ile ilgili dir bu durum ilgisiz kendini düşünen erkek veya toy delikanlı bir şeyde bilmiyor işi gücü akşam p... film izlemek işi gücü laf bayan tarafında da bakirelik gidince beni terk edermi korkusu veya ondan sonra gelen erkek veya erkekler bakire olmadığım için beni kullanırmı ya hamile kalırsam kondom yırtılırmı hap alsam evdekiler görürse zaten evden gizli bir cinsellik evlenmeden veya birini buldun çocukta çok iyi biri seviyor seni harbi sende geçmişi gizliyorsun 4/ 5 kişi oldu diyemezsin doğal olarak bekareti takmıyor çocuk bunu aştınız tamam sende seviyorsun ama 4/5 kişi oldu diyemezsin bir kişiye tamam demiş ama 4/5 kişiye bekareti takmayan adam bile yeşil ışık yakmaz biliyorsun ne kadar erkek o kadar takıntı olacağını bilir oda işte sende söylemedin ve sen hep bir diken üstündesin acaba eski sevgilim bir mesaj atar tel acar sosyal medyada bir olur olmadık yazı yazar eski günlere itafen eşim sevgilim görür diye korkuyorsun bu sorunları yaz yaz bitmez işte bu sorunlar 30 lu yaşlara gelince aşılıyor o zaman kadınların kafası rahatlıyor zevk alıyorlar bu saydığım sorunlar ortadan kalkıyor ve zevk alabiliyor bayanlar o zaman ama
Cevap sahibi+1 yılherkezde her bayanda böyle olacak diye bir şey yok bazı bayanlar sevişmeyi bilen dikkatli baylara denk geliyor 20 liyaşlardan itibaren zevk alıyorlar tamamen tesadüf iddaya girerim çok bayan orgazm oldum sanıyor maalesef herşey tesadüf kardeş be evlenince demişsin birde bu büyük bir şans çok bayan yazar üstelik kaç senedir evli olanlar orgam nedir diye yazıyorlar buda eşinden kaynaklı sorun evlenmiş gizlilik yok endişe yok eş kötü bu da ömür törpüsü donradan aldatanlar ayrılanlar gırla dolu sen ne yapsan boş istediği kadar girsin kafan boş olmadıktan sonra sevgilin ile eşin ile aranda uyum yoksa şimdilerde ten uyumu diyorlar buna bu durum yoksa zevk falan alamazsın kardeş hiç okudunmu sevgilim var ama eski yattığım sevgilimi arzuluyorum onunla çok iyi sevişiyorduk her seferinde beni getiriyordu yazan bayan yazısı işte sorun burda gizli uyum iyi sevişme endişesiz hayat olursa sorun ortadan kalkar saygılarımla
Soran+1 yılvay beee. aynen yazdiklarin. ama ben 1 kisiyle seks yaptım. Şu an bi sevgi lim var onu nla yaparsam e tut ki ayrıldık vajinam cok pardon genislicek sekli bozulacak. eve gelicem annemler hal tavrimdan anlicak belki mesela reglim gecikecek. daha once 1 kisiyle yasadigim seks ile bu stresleri yasadim tekrar yeni birini arzulasamda yapmak istemiyorum. ileride evleneceğim insanla olsun artik istiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvdekiler anlamaz merak etme bir sürü bayan 1 2 3 4 kişi ile oluyor nerden anlayacaklar sen söylemez isen takılma buna hangi bayanını allah aşkına bekareti bozulduktan sonra eve gelince anlasınlar ben bekaret verdim öyle eve geldimmi diyeceksin veya sevgilim ile 3 kez yattım mı bügün diyor bayanlar ailelerinine takılma boşuna veya eve gelince ailen aç bakıyım genişlik var mı sende diyecekler allah aşkına
Cevap sahibi+1 yılİleride evleneceğim erkek ile yapmak istiyorum demişsinya onu geç bir kere bir bayan cinselik ile tanıştınmı bir daha vaz geçmez bu bir gereksinimdir bir başka konu şimdiki sevgiline söyledin diyelim ben daha önce biri ile oldum şimdi seninle evlenene kadar yapmayacağım de bakalım sana ne diyecek bu görüşün yanlış
En İyi Cevaplar
Cinsel uyarılarla beyin ve genital bölge ile eş zamanlı olarak çalışmaktadır. Beş algımız ile edindiğimiz cinsel uyarılar genital bölge kan akımını ve duyarlılığı arttırarak süreci gerçekleştirmektedir. Orgazm, tanımından da anlaşılacağı üzere beyinle gerçekleşmektedir, ancak genital organların duyarlılığı da orgazmı kolaylaştırmaktadır.
yeterli cinsel uyarana sahip olunduğu halde cinsel ilişki ve mastürbasyon gibi cinsel aktiviteler sırasında orgazm olunamaması, geç veya oldukça zor, zahmetli şekilde gerçekleşebilmesi durumlarıdır.
Klitoris kadınlarda cinsel uyarılmanın en yoğun hissedildiği ve orgazm fonksiyonunu sağlayan ana organdır. Mastürbasyon ve ilişki esnasında klitoral orgazma ulaşamama durumuna klitoral orgazm denir. Zevk aldığın noktaları keşfedememişsiniz maalesef.04 Yorumla
Soran+1 yılne yapacağım?
Soran+1 yılBen önüme gelenle seks yapamam ki
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılAşağıda 53 yaşındaki amca doğru diyo
Mutlu edemeyen erkek vardır.
Önceden güzel performansım olmama rağmen şimdiki ben kendime canavar diyebilirim.
Yani aradaki fark dokunuş kadın ruhunu uyandırmak. Ve cinselliğin baskısı.00 Yorumla
+1 yılpozisyon veya tempoyla alakalı ve o an sana hissettirdikleri hal ve hareketleri fısıldayarak kulağına bir şeyler söylemesi bile seni daha fazla tetikler. o tempoyu yakalayamamış karşındaki kişi.
08 Yorumla
Soran+1 yılBakin ben mast yaparken oksayarak yapıyordum icime parmak sokarak değil. Bana neden bosalamadigimi soruyor. Hayir anlayamıyorum nicin boyle. sorun bende mi acaba
- +1 yıl
böyle bir soru sorması ilginç olmuş aslında yani yaptığı şekilde olmuyorsa farklı şeyler dener söylemen. pozisyon değiştirir vs. vajinal orgazma götürebilecek kadar iyi bir pozisyon veya tempo yakalayamıyor demek ki. ön sevişmeyi de kısa tutması durumu oluyorsa o da kötü etkiliyordur. güzel bir pozisyonda hem vajinal olarak orgazma götürmeyi deneyim hemde klitorisini uyarabilir hatta ve hatta boyun gibi erojen bölgeni de uyarark 3 lü bir haz verip boşalmanı sağlayabilir bir pozisyonda bu 3ü ile. deneyimsizdir belki zamanla deneyimlenir seninle.
Soran+1 yılBakin sert olduğunda zevk aliyorum saniyor. halbuki canim aciyo. hizli sekilde ama sert olmadan yapsa belki olacak. yakalayamam sebebini soyleyeyim mi? okuzlugunden. eger dusunceli biri olsa bunun yolunu bulurdu
- +1 yıl
bunu zaten hemen anlarsın ki bende onu söylemiştim. bakarsın mesela ufak ufak soft bir tempo tutarsın veya biraz hızlanırsın, karşı tarafın beden dilinden bile anlaşılır bu durum. her kadın hard sevecek diye bir durum yok.
Soran+1 yılya cowgirl den nefret ediyorum. ama o da onu cok seviyor. sanirim benim icin kendini yormak istemiyor
- +1 yıl
aslında yani sert seven biri cowgirlde rahat edemez ki o da bir garipmiş demek ki doggy falan yapsa parçalayacak seni. ben bile çözdüm yani senin temponu bu söylediklerinle bile, baya köşeli seninkinin jetonu sanırım.
Soran+1 yılBakin simdi ornek veriyorum seks yapicaz. Tamam oral var ikimizde yapıyoruz. Herneyse ilk o misyonerle başlıyor. Tamam bunda sorun yok. Ya cowgirl de ben nasil hizli hizli kendimi kaldirayim? Kilolu değilim ama olmuyor. bana daha hareketlen diyor. Ben doggy de vajinamda daha cok doluluk hissediyorum ya da bacak omuza. Yani ben boyle biriyim. Hayir bu dedigim pozisyonlar sert yapmak icin uygun değil mi? cowgirl de orgazm olan var mi ya cidden? sevgilim ne istiyormus anlamadim siz anladiniz mi
- +1 yıl
muhabbet gibi döndük bana yazar mısın rahat rahat konuşalım madem bu şekilde olmuyor pek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılmutlu olamayan orgazm olamayan kadın yoktur
mutlu edemeyen, orgazm edemeyen öküz bencil cahil erkek vardır15 Yorumla
Soran+1 yıldiyorsunuz
- +1 yıl
dedim, derim ve diyeceğim
bunca yılın tecrübesi - +1 yıl
ORGAZM KLİTORAL OLUR. VAJİNAL OLGAZM YOKTUR.
- +1 yıl
hazırladığım şu bence yi oku. her konuda bilgi var. ayrıca uzmanların videoları
Geli̇n tüm sorunlarinizi çözeli̇m mi̇? meme ölçüsü, peni̇s ölçüsü, vaji̇na dudak ölçüsü, kararma, mantar, gebeli̇k, … derdi̇ olanlar ↗
+1 yılTamamen seninle alakalı. Ama bu karşındakinden kaynaklı da olabilir. Sonuç itibari ile sende bitiyor olay. Rahat değilsin belkide. ya da alttan alta seni etkileyen birlry var. Olumsuz
019 Yorumla
Soran+1 yılAslinda o an ki özgüven eksikligi olabilir. Soyle ki cowgirl pozisyonunda rahatca oturup kalkamiyorum. fiziken iyiyim ama komil olduğumu dusunuyorum. onun penisini sokmasini istiyorum ben sabit kalayim diye o fa olmuyor ben penisin ucuna kadar gelip kalkıp tekrar otururken zorlanıyorum. O an beni yurekten sevmedigini bildigim icin kendimi odaklayamiyorum. Bazilari zevk alayim yeter der ama bende duygusallik da isin icine giriyor
- +1 yıl
Hah işte bak sorun belli oldu. Çünkü orgazm için kafa rahat olmalı. Kafada bitiyor orgazm. Bizde benzer durumda kalmıştık. O kötü düşünceleri attığın zaman kendiliğinden akıyor herşey. Bitmesin istiyorsun ya da tekrar tekrar. Kafanı kemiren kurtları uzaklaştır. Kendi başınayken kurt olmayınca nasıl rahat oluyor tahmin ederim
Soran+1 yılEvet.. ben onunla onu sevdigim icin seks yaptım ama o bir erkek ve zevk icin yapiyor. düşünceli biri olsa farkli seyler denerdi
- +1 yıl
Hissettirmemiş demekkş sana. Zaten kadınının zevk aldığını görmeden sema yapan biri doğru gelmiyor bana. Mesela benim zevk kaynapım partneri in zevk alması. Doruk ise onun orgazmı
- +1 yıl
Doğru kişiyi bulunca sorunun çözülür rahat ol. Kendi başına takviyeye devam. İlişkin bitmediysr. Bittiyse tavsiyem tanımadığın birini dene 🤗 tecrübe ilde sabittir
Soran+1 yılbilmiyor um belki sorun bendedir. mesela doggy pozisyonu bana cok zevk veriyor. ama misyonerde bacaklarimi kendime cekersem. yani vajinam gerilme yasamali. offf bu cocuk bunu anlayamaz miysi
- +1 yıl
Sende sorun varsa eğer bu sadece onu yönlendşrmediğin ya da kontrolü eline almadığındır gerisi psikolojik hissetmeme ile alakalı duygusallığı.. Duygusallık eksiği de olabilir.. Detaylı örnekler verirdim ama malum ulu orta yazınca silip engelliyorlar
Soran+1 yılonu cok sevmistim
- +1 yıl
Ayrıldınız o zaman
Soran+1 yılaynenn oyle. Onu sevdigime degil ama seks yaptığıma pişmanım
- +1 yıl
Pişman olma. Hepsi birer tecrübe. Uyum sağladığın birisi olacak mutlaka. Onunla unutursun hepsini. Şimdi de kendinle barış. Pişmanlık duyma hiçbir şeyden
Soran+1 yılTamam ama istedigim biri sırf bakirelik yüzünden belki de beni reddedecek
- +1 yıl
Ayrıldınız mı?
- +1 yıl
Bazen ilişkiler farklı şekilde başlar. İnan ilkinden çok daha sağlam olur.
Soran+1 yılBöyle olabilir ama genel olarak erkekler (Türkler) bakirelige takiliyor. saniyor ki her onumuze gelenle seks yapıyoruz. Suanki erkek arkadasim yas itibariyle olgun. 32 yaşında ben 23 yaşındayım. Tabi ki bakis acisi vs de iyi hos ama ben onu cok sevmiyorum. 1 yil olacak seks falan yasamadim o da zaten zorlamiyor. ama eminim ki evlenecegim biri oldugu zaman bu bakirelok sorun olacak eger ki suanki sevgilimle evlenmezsem
- +1 yıl
Bu gözle bakarsan önce sen kendine hakaret etmiş olursun. ilerise sorun yaşayacağım bekaret konusunda dersen olmaz. Tabikide seni yargılamayacsk insan çıkacak. Onu seçip bulmak önemli. İletişim önemli.
Orgazm konusunda partnerin kim olursa olsun sorunu önce kendinde arayacaksın. Klştoral VS bahane değil. Sen kendi cşnselliğinş tam hissedeceksin ki partneri ile rahat edesin. Uzun uzun konuşulabilir bu konu. Özet olarak olay önce kendi cinselliğini yaşamakta
Soran+1 yılHayir ben kendimi farkediyorum nasil zevk aldigimi biliyorum lakin seks ben zevk alirken bosalmasiyla yarida kaliyo ya da ne bileyim zevk aliyorum ama zevki doruklarda hissetmiyorum neden
- +1 yıl
Bu söylediklerinde partneri ile alakalı. Kendini düşünüyor. Seni yeterli seviyeye getirmiyor. Benim görüşüm hep bu yönde oldu. Erkek önce kadını mutlu etmeli. Rolü bu. Sonrasında kendisi zaten yolunjı bulur ya da kadın ona gerekeni yapar. :) kadın önce boşalıesa sorun olmaz ama erkek boşalınca kesiliyor durum. Oralla falan devam etse bile zevki azalıyor
- +1 yıl
Takip atsana sen bana 🤗
Partmerınden kaynaklı bı durum sevışmenın etkısıyle ıslanıyorsun ama penıs ıse yaramıyor 😀
03 Yorumla
Soran+1 yılBana neden orgazm olmuyorsun diyor. Kendisi yabanci. Bana baska kızların orgazm oldugunu soylerdi. Hayir sorun bende mi
Soran+1 yılHayir sorun ya bendeyse? cunku uzun sene mastürbasyon yaptım. ve okşayarak yaptım. bilmiyorum sorun kimde bende mi onda mi
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılKlitoral orgazma alistigindandir belki
21 Yorumla
Soran+1 yılevet bunuda düşünmüyor degilim
+1 yılpartnerinle alakalı bişey bu, konuşmak istersen yaz konuşalım, herşey gizli kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durum bendede var galiba mast aliskanligi yuzunden malesef düzelmedi hala kaç senedir sadece mastla boşalıyorum ilişkide zevk alıyorum çok alıyorum ama zirveye çıkıp bi rahatlayamiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinal orgazm için vajina içindeki zevk noktasını bulmak lazım. Bulana kadar uğraşmak lazım. Geçmiş olsun, yeni kişi yeni dertler.
08 Yorumla
Soran+1 yılbunu erkek anlayamaz mi? yani nasil olacak bu
Cevap sahibi+1 yılAnlaması için cinsel bilgisinin iyi olması lazım. Sıcak soğuk gibi bir olay. Senin nefesinin hızlanmasına sebep olan yerde dikkatlice oynamalı. Zaten kabarır bir süre sonra. Asıl olay penetrasyon sırasında. Penis başı o noktaya temas edebilecek tipte değilse geçmiş olsun. Pozisyon ile denemek lazım bazende. İnsanların egoları oluyor. Yoksa kısa penis, geniş vajina olayı fıs. Olay o. Zevkten inletene kadar gidip gelinince görsünler boyu, genişliği 😂
Soran+1 yılPenis basi nasil o noktaya temas edecek cinste degilse derken? anlamadim
Cevap sahibi+1 yılPenis başları çeşitlilik gösterebiliyor.
Soran+1 yılYa ben napicam? ya omrum boyunca vajinal orgazm yasayamazaam
Cevap sahibi+1 yılBöyle hemen telaş etmen için bir durum yok ki? Huyun bu sanırsam. Öncelikle sakin ol. Fazla açık yazamam. Kendini keşfet.
Soran+1 yıltesekkur teşekkür
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılÖ zele gelme şansın var mı izin verirsen bir şey soracaktım
00 YorumlaBiraz daha seksi uzatmak lazım diye düşünüyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılBu nasil mumkun? Ilk sekste 5 dakika da geliyor. 3 ya da 4. de anca 20 25 do oluyo
Soran+1 yılSizce erken mi boşalıyor? erken bosalma sebebi nedir
Soran+1 yılHayir biliyorum ama bir problem değil mi bu? yani erkeklerin cogu boyle değil midir
Soran+1 yılGec olmasi yeterince zevk alamadigini mi gösterir
Soran+1 yılSevgi lim yabanciydi. Iletişim eksikligi mi vardi anlamadim. ama bu bence isi bilmekle alakalo
Soran+1 yılaynen oyle
+1 yılPartnerden kaynaklanıyor olabilir
00 Yorumlamast yaparken orgazm oluyor musun?
00 YorumlaBaşkasıyla deneyip görmen lazım başka çaren yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltebrik ederim cok ahlakli birini bulmussun.
00 YorumlaFazla masturbasyon yapmandan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne