Bu sorum kadınlara ilişki yaşarken o esnada kilitorisi kendiniz mi uyarıp geliyorsunuz yoksa kendiliğinden penis icinizdeyken gelebiliyor musun su ana kadar coğu kadın kendinle oynayarak geliyormuş bunun sebebi ne ya ben cok haz alamıyorum girip cıktığında falan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayKadınlarda ilişki sırasında orgazm olamamanın en büyük sebebi, klitorisin yeterince uyarılmamasıdır. 🔥
🔹 Vajina içinde tek başına penis hareketi çoğu kadına orgazm yaşatmaz.
🔹 Çoğu kadın ilişki sırasında klitorisini kendisi ya da partneri uyardığında orgazma ulaşır.
🔹 Yani “penis içindeyken” gelmek herkeste olmayabilir; bu tamamen beden yapısına, pozisyona ve uyuma bağlıdır.
🔹 Kendiliğinden orgazm olan kadınlar var ama çoğunluk klitoral uyarıya ihtiyaç duyar. ✨
Kısacası, bu durum bir eksiklik değil; sadece kadın bedeninin işleyişi. 🌸00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)8 ayYeteriz ön sevişme, oral yapılmaması, ilişki sırasında rahat olamaman yani kendini kasman = ciddi orgazm sorunu😊😊 bu sadece seni değil evli bayanların en az %80 inin sorunu 😊😊😊 yani yanlız değilsin 😊😊 çözüm dersen tabiki var 😊😊
12 Yorumla
Soran8 ayGerçekten bu şekilde benim özetim budur
Cevap sahibi8 ayEğer aktif bir cinsel hayatın varsa ve evli kadınların %80 inde olduğu gibi ciddi orgazm sorunu yaşıyorsan sana burdan çok etkili bir önerim olabilir.
mastürbasyon sana yetmiyor ve mastta tam orgazm olmak istiyorsan da sana bunun için de çok etkili bir önerim olabilir 😊😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(18-24)8 ayYani ben zaten kolay uyarılan biriyim ama ya kendim ya partnerim oksar falan yani gelmem de sorun yok her türlü rahatlıyom
44 Yorumla
Soran8 ayoksamasa gelebiliyor musun asla oraya dokunmadan?
Cevap sahibi8 ayGenelde evet ama daha çok zevk alıyom bu şekilde
Soran8 ayçok merak ediyorum dokunmadan gelmeyi aşırı yakışıklı falan olması lazım ahahahja
Cevap sahibi8 ayHahahshsh ben mesela ıslanınca elime o islaklikla klitorisimi oksuyom veya tukuruyom vıcık vıcık olması da beni azdiriyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önce uzun uzun oral sonra ilişki olursa orgazm olursun tahrik edilmen lazım ilişki sırasında sadece git gel değil
02 Yorumla
Soran8 ayyapmıyor hiç öyle bir algısı yok
8 ayİyice uyarılırsan ön sevişme falan yaparsan ilişki esnasında da boşalırsın
06 Yorumla
Soran8 ayön sevişmemiz hiç yok ya adamda öyle bir sürüm yok
- 8 ay
O zaman ya çok isteyeceksin ya da kendini boşaltacaksın
Soran8 aygenelde kendimi boşaltıyorum
- 8 ay
Alışkanlık olmuş gibi
Soran8 aymaalesef uzun süreli ilişki
- 8 ay
O zaman işi yine ellerine kalıyor
Gizli Üye(25-29)8 ayFilmlerdede farkediyormusun adam gir çık yaparken kadınlar oksuyor
00 Yorumla
8 ayKadınlarda uyarılma 3 noktada girişte girişin hemen üstü iç kısımda ve klitoris. Erkek bunlara dikka etmeyince zevk almaman normal
04 Yorumla
Soran8 aybizmki gir cık gir cık biraz
- 8 ay
Evet şunu denesin 2 parmak sokup içerde yukarı doğru kivirsin bir şişkinlik gelcek eline orayı ovalasin klitorisle oynarken aynı anda çoklu orgasm yaşarsin
Soran8 ayama işte onu söyleyemem yoksa noluyo falan digor biraz dar görüşlü
- 8 ay
Haaaaa ozaman kendini tatmin etmeyi denemek istermisin?
8 ayıcımdeyken sertt sertt yaparken off :D
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayÇok mu mastürbasyon yapıyordun veya yapıyorsun?
04 Yorumla
Soran8 ayyapmıyorum ya ondan da değil böyle bayadıd ilişkim var önceden aşıdı çekici bulduğum birisinle yaptığımda geliyordum simdi anca iki üc oksucam öyle
Cevap sahibi8 ayO zaman ten uyumun yok şu ankiyle ve seni yeterince uyaramıyor. Seks sadece sok çıkar değildir. Sözlerle, dokunuşlarla, pozisyonlarla o an seni yükseltmeli
Soran8 ayçok doğru ya
Cevap sahibi8 ayHala sevgilin mi?
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yeterli büyüklükte değilse keyif alamazsın
03 Yorumla
Soran8 aygenişlik diyelim
- 8 ay
Kanka alakası yok rahim duvariyla. Anatominin içinden geçtin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
8 aySeninki çuval olmuş zevk almazsın
01 Yorumla
Soran8 ayüf bos konusma be geniş olsam genişliğimden yazardım
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
8 ayGerçek uyum ve sağlıklı insanlarda gerek yok
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Partnerin gir çık yaparken eliyle uyaracak
00 YorumlaPompada gelirsin
00 Yorumla
8 ayÖn sevişme önemli
00 YorumlaÖn sevişme ne kadar sürüyor o önemli :)
00 Yorumlaklitoris
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım