Acaba tüm kadınlar vajinal olarak penis içerdeyken mi orgazm oluyor? Ben o şekilde evet çok zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Sadece eşim eliyle bir süre klitorisi uyarınca o şekilde orgazm oluyorum. Bu herkeste mi böyle çoğunlukta mı böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes nasıl uzman olmuş ama çok mastürbasyon. yaptın diye teşhis koyuyorlar :D Öncelikle vajinal orgazm var ve uyarıcı nokta vajinanın iç duvarlarıdır klitoris gibi. Sen henüz bu deneyimi yaşamadığından klitoris üzerinden boşalmaya odaklanıyorsun ya kendini vajinal orgazm için zorluyorsundur ya da zaten öyle olmuyor diye salıyorsun. Vajinal orgazm için eşinin iyi uyarması gerek seni uzun bir ilişki süresi olmalı ben eşimle birlikte olduğumda vajinal orgazmı yaşıyor bunu bazen arka arkaya 2-3 kere dahi yaşıyor. Ben boşaldığını tepkileri, kasılmaları ve akıntılarından rahatlıkla takip edebiliyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılDediğin olabilir ancak ben bazı doktorların bu konudaki yazılarını okuduğumda kadının sadece klitoral olarak orgazm oldupunu yazıyordu. Eşinin klitoris ve vajina dan orgazm olması farkediyor mu mesela? Aynı tepkileri öi veriyor?
Cevap sahibi1 yılO doktorlar hangi bilimsel çalışmaya dayanarak bunu söylemişler acaba gerçekten değişik :) İki türlü de orgazm oluyor ve ikisinde de refleksleri farklı. Boşaldığında ikisinin de farklı hissettirdiğini söylüyor vajinal orgazmı daha çok istiyor.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eğer ilişki yaşamadan önce çok fazla klitoral orgazm yaşadıysan, kendini buna alıştırmışsındır. Fazla mastürbasyon yapmanın olumsuz yanı da bu. Vajinal orgazmı yaşayamama. Benim eşim de tam tersi. Hiç mastürbasyon. yapmamış. Bu yüzden de penetrasyon olmadan boşalmıyor. Zamanla bu durum düzelebilir. Çalışman gerekir. Tabi bir de iyi bir partner. Kocanın bu konuda araştırma yapması gerek.
02 Yorumla
Soran1 yılYani aşırı da değil aslında normal diyelim. Alıştırma ile mi alakalı emin değilim. Neyse yapacak bi şey yok sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDesteksiz orgazm anca üstte olduğunda oluyor. Yoksa diğer pozisyonlarda elle uyarmak gerekiyor.
41 Yorumla
Soran1 yılEvet o şekilde daha çok orgazma yakın hissediyorum ama o da çok yorduğu için ulaşamıyorum orgazma
Gizli Üye(18-24)1 yılMasturbasyona alışmış kişiler için böyle diyebiliyorum.
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Aktiviteyi mūmkūn olduğu kadar uzun tutmalı ve partneriniz doğru vuruşlar yapmalı, siz zirveye çıkmadan partneriniz boşslısa, siz yarım kalırsınız... sevgiler.
00 YorumlaMerhaba, evlenmeden önce çok fazla mastürbasyon yaptiysan, klitoral orgazma alıştığın için vajinal orgazmda zorlanabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılVajinal orgazm olabilmek için ritmik hareketlerle gir çık yapması lazım hızlı ya da yavaş yapması bir şey ifade etmez bir de kadının odaklanması lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çoğu kadın bu şekilde eşin eliyle desteklemezse olmuyor
04 Yorumla
Soran1 yılDi mi ya bence de 😅 içimi rahatlatan bi yorum sonunda
Soran1 yılburada benim durumumu anormal olarak karşılayan erkeklere ne demeli acaba o zaman. Kadınların daha çok cevap vermesini isterdim
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılNirmalde girdigindede olman gerekli ama bazilari oylendegilde senin gibi ellenirgazm oluyo
02 Yorumla
Soran1 yılPeki bu vajinal orgazmı çoğu kadın oluyor mu
- 1 yıl
Karsisindaki iyiyse olduruyo ama iyi degilse maalesef olamiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılVajinal orgazma kadınlar zor ulaşıyor desteklemek gerekiyor
04 Yorumla
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
El ile okşamak gibi
Soran1 yılAynı anda mı yani
- 1 yıl
Aynı anda da olabilir içinden çıkıpda olabilir
1 yılherkeste öyle değil. bazı kişilerde öyle.
eşinin bunu yapması bile iyi.04 Yorumla
Soran1 yılYani çoğu kadın vajinal orgazm mı oluyor
- 1 yıl
evet doğru, senin gibisi de çok var tabi ,
ilk zamanlardan beri mi böyle?
Soran1 yılEvet.
- 1 yıl
ten uyumu olmayabilir , mastürbasyon. alışkanlığın olabilir evlenmeden.
evlenmeden başkasıyla seviştin mi *
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Wletin badi büyük olacak g miktarına masaj yapacak
00 YorumlaBu tamamen senin zihninle alakalı bişey cok p*rno ızleyip mastürbasyon yapıyomusun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılRahat değilsen zor. Biraz da zamanla öğrenilen bir şey bu.
112 Yorumla
Soran1 yıl9 yılda öğrenemediysen artık çok geç bence benim için 😅
Cevap sahibi1 yılGeç değildir bence ya öğrenebilirsin 😊
Soran1 yılSen yaşayabiliyor musun peki bunu
Cevap sahibi1 yılHer zaman olmasa da oluyor tabi
Soran1 yılKlitorisle herhangi bi temas olmadan mı oluyor? Kusura bakma açık soruyorum ama merak ettim cidden
Cevap sahibi1 yılBazen arada destek olabiliyor 😀
Soran1 yılAma o orgazm hissin vajinadan oluyor yani öyle mi , hala bana ütopik geliyor hahah😅
Cevap sahibi1 yılEvet ama daha derin oluyor diğeri gibi değil
Soran1 yılYaşamak isterdim 😅 diğeri de çok fazla etkiliyor beni ama vajinal olanı çok merak ediyorum
Cevap sahibi1 yılBence üzerinde biraz araştırma yapıp veya uzman bir destek alıp sen de yaşayabilirsin
Soran1 yılBunun için bi uzmana danışmak mantıklı gelmiyor , eşim de çok açık değil öyle şeylere. Neyse tatmadan öleceğim 😅
Cevap sahibi1 yılEşinin gitmesine gerek yoktur belki. Kendin gidebilirsin. Niye mantıklı gelmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Türk kadınları vajinal orgazm nedir biliyor Mu ki acaba
02 Yorumla
Soran1 yılTamam en elit sensin tamam en uluslararası çalışan sensin. Bıktık sizin gibi gtü kalkık adamlardan yemin ederim
- 1 yıl
😀😀😀
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekte iş varsa vajina içerdeyken boşalır kadın. Erkekte iş yoksa zaten tatmin edemiyor beni deyip başkasını bulur kadınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOrgazm dediğin kadınlar da fizyolojik değil de ruhsal bir tatmin aslında sen kendini ona odakladigin için olmuyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de eşimin orgazm olamadığını düşünüyorum bişey demiyor ama ne yapmalıyım bilmiyorum
04 Yorumla
Soran1 yılUyarıyor musun klitorisini
Cevap sahibi1 yılYorum olarak bunları herkese açık yazmak ne kadar doğru olur ki
Soran1 yılGizlisin zaten kim ne bilecek
Cevap sahibi1 yılKonu gizlı olmak değil bilmiyorsun eli malum yerde yorum okuyanlar var burada
Gizli Üye(36-45)1 yılKlitoral o aynen oyle
Vajinalde parmaklarsa biraz daha iseme gelir01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCogu kadin boyle olur baska turlusu yok
Digerinde parmaklasin eliyle gel gel yapar gibi
Isersin zaten
1 yılBen her denemem de kim olursa olsun defalarca vajinal orgazm oldu. Partnerin de bir sorun olabilir mi?
01 Yorumla
Soran1 yılPartnerimi değerlendirebilmem için 10 tane adamla yatmış olmam lazım. Bilmiyorum o yüzden
Gizli Üye(25-29)1 yılBende vajinal orgazm olamıyorum
87 Yorumla- 1 yıl
İlginç
Soran1 yılYani klitoris uyarılmasıyla mı oluyorsun
Cevap sahibi1 yılEvet sadece klitorisim uyarılırsa
Soran1 yılAcaba bu çoğu kadında mı böyle?
Cevap sahibi1 yılArkadaşıma soracağım bu konuyu
Soran1 yılMerak ettim yazarsan sevinirim
Cevap sahibi1 yılTamamdır
1 yılElle yapılması lazım aynı zamanda.
04 Yorumla
Soran1 yılO zaman yine klitoris uyarılmasıyla orgazm olmuş oluyor ki. Bi yerde okudum , aslında vajinal orgazm diye bi şey olmadığını söylüyordu
- 1 yıl
Bildiğim kadarıyla var klitoris değil parmaklarla vajina içinin uyarılmasıyla olur
Soran1 yılVajina içinde öyle zirveye çıkaracak bi nokta yok ki. Klitorise misal dokunuldupu anda zevkten ölüyorken vajinada da evet zevk alsam da boşalmaya götürmeyen bi zevk
- 1 yıl
Övünmek gibi olmasın o şekilde yaptığım olmuştur.
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çok mastürbasyon yapmışsın zamanında
016 Yorumla
Soran1 yılOnunla ilgisi oldupunu sanmıyorum
Soran1 yılNasıl
Soran1 yılKlitoris uyarmasıyla tabi
Soran1 yılAma bu sinir uçlarıyla alakalı bi durum değil mi?
Soran1 yılVajinal olanlar bekarlığında hiç mastürbasyon yapmamış anlamına mı gelşyor bu? Ya da sadece vajinal mastürbasyon
Soran1 yılO zaman benimki anormal mi
Soran1 yılYok yahu , ben anormal olduğunu düşünmüyorum. Asıl Haz noktasından haz alıp da orgazm olmak neden anormal olsun? Sizin penisinizden haz alıp da boşalmanız gibi doğal bi şey yani
Soran1 yılPartnerden haz alıyorum zaten , sadece boşalma noktasında işte o uyarmaya ekstradan ihtiyaç duyuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılOrgazm olabilen cok az kadin vardir
04 Yorumla
Soran1 yılBen orgazm oluyorum ama hem de çok dibinde hissederek. Ancak sadece klitoris uyarılmasıyla. Hatta araştırdığım zaman vajinal orgazm diye bi şeyin olmadığını , kadının sadece klitoristen orgazm oldupunu okudum
- 1 yıl
Seyle alakali biraz cok mastürbasyon yaptiysan zamaninda orgazm olamwma durumlari bundsn yok digrr turlu zor erkek penisi cok uyaramiyo kadini boyutu sureri vs cok da kadinlar cogu zamn rol yapiyo orgazm taklidi
Soran1 yılOlamama gibi bi durum yok işte bende , sadece hissettiğim yer farklı
- 1 yıl
Sen asmissin o zaman😀dildon faln var mi
- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılBizdede aynı durum var
02 Yorumla- 1 yıl
Elimle ya da . oral gerektiriyor
Soran1 yılO zaman normal. Peki bu sende bıkkınlıpa yol açıyor mu
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Klitoris uyarılmadan orgazm olman zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence cogu kadin agizla oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsen yanlis anlattin orgazm oluyorsun ama bosalamiyorsun
00 YorumlaVajinal orgazm zordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşinin ki birinci olarak küçük olabilir diğeri ise seni zirveye ulaşmadan sokması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Yaparken o nokta sürterek yapsa olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes farklıdır
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılPenis vajina içindeyken orgazm olan çok az
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOral falan yapıyor mu peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİkisini bir arada yapın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılKlitoris uyarısı illaki olmalı
00 Yorumla
1 yılpenisi kısa mı
02 Yorumla
Soran1 yılNormal
- 1 yıl
o zaman acemi içine girdiğinde orgazım edemiyor
Zevk almıyorsun
06 Yorumla
Soran1 yılAksine fazlasıyla alıyorum
Soran1 yılO şekilde boşalıyorum zaten sadece temas yeri klitoris olunca. Aslında kadınların uyarılma yeri orası. Normal yani benimki ama vajinal olan nasıl oluyor anlamadım
1 yılYalanması gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılZor durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarşındakine bağlı..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılIyyaak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam