Neden olamıyorum? Klitoris ile okşayarak olabiliyorum ancak. Seks uzun sürsede böyle oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa tam anlamıyla kendini veremiyordum ya da sen mastürbasyon sırasında orgazm olduğun da bedenine dokunuşları o ve hayal ettiğin poziyonu vs karşı taraftan istemiyorsun seks tek taraflı değildir biraz menfaat gerektirir iki tarafta birbirini sömürmeli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle partnerin fb mi, sevgilinmi yoksa eşinmi. Aşk, arzu, şehvet gibi duygular orgazm olmayı kolaylaştırır. Ayrıca partnerin tecrübesiz ya da bencilce tek taraflı bir ilişkide bulundugunu düşünüyorum. (işi bitdikden sonra seni umursamamak.)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence stresten olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların hepsinde bu var. Klitoristen zevk alacaksın tabii ki çünkü klitoristen bir sürü sinir geçiyor. Vajinanın içinden sinir geçmiyor vajina bir kas.
320 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kas ve erkeklerde sagolsun bilinçsiz
Soran+1 yılDemek yanlız degilmişim. Sevindim
- +1 yıl
Hepimiz aynı
Soran+1 yılO zaman seks sırasında okşayarak boşalıcaz yani. Penis girip çıkarken elimizde klitoris i okşayarak gelicez
- +1 yıl
Oda film sahnesi gibi 😂
Soran+1 yılVajinal orgazm çok zor bir kadın için. Yani çok aşırı azmış olucak uzun zaman yapmamış olucak belki öyle ama genel anlamda klitoris ile orgazm oluruz.
- +1 yıl
@cemsie vajinal orgazm diye bir şey yok. Kadınlarda vajinanın giriş kısmı klitorisle direkt bağlantılı. Vajinanın giriş kısmını uyardığında ki bu da penetrastonla olur. Bu olunca yine klitoris uyarılmış olur. Siz de vajinal orgazm diye bir şey var zannediyorsunuz. İki türlü de klitoris uyarılmadan orgazm gerçekleşmez.
- +1 yıl
Klitorisi bilmeyen tutturdu vajinal orgazm diye
Soran+1 yılKadının üstte oldugu pozisyonda klitoris darbe aldıgı için o şekilde de orgazm olunur. Okşamaya gerek kalmz. Çünkü penis klitorise sürtünüyor o pozisyonda yine o şekilde orgazm olunuyor. Yani her türlü klitoris uyarılmalı.
- +1 yıl
Sanırsam üstte olmak en ideali bence agrılı olabilir
Soran+1 yılBen üstte olmayı çok severim ama enerjim yerinde olcak o pozisyon yoruyor biraz
- +1 yıl
Daha denemedim de aslında baska iddialı olan hangisi
Soran+1 yılDoggy de hoşuma gidiyor
- +1 yıl
Anladımm
Soran+1 yılHiç sanmıyorum nedense çoğu bence orgazm taklidi yapıyor. Çığlık bende atarım. Doggy pozisyonu hoşuma gidiyor ama orgazm olmuyor o pozisyonda yine klitoris okşayarak oluyorum. Siz erkekler içindeyken anlamanız lazım zaten orgazm olup olmadıgını
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. peki sence dolgunluk hissi, tempo, dokunuşlar hepsi gerçekten doyurucu mu? ona rağmen mi kasılmıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişme uzun tutulması lazım. İyicene ıslaklık lazım. 3 dkda sokarsan olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerinin penis boyutu küçük olabilir ya da aşk ve arzu duymuyor olabilirsin o kişiye bunlar bir kadın için eken faktörler bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBunun sebebi genellikle mastürbasyon bağımlılığı, yanlış mastürbasyon ya da cinsel birleşme hatalarıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada senin yapabileceğin bir şey yok erkek ile alakalı tecrübe gerektiren bir durum.
00 YorumlaErkek den erkeğe değişir o bir bayanı her erkek o anı yaşattıramaz
00 YorumlaKonsantrasyon sorunun olabilir mi erkeğine
00 YorumlaHep aynı partner mi
00 Yorumla
+1 yılkimle seks yapıyorsan hemen bırak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılBenle yaparsan boşalırsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zamanla normale donersin
00 Yorumla
+1 yılfazla okşamaya alıştıysan ondan olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki istediğin kişi o değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı. Bunu karsi tarafada soyluyo musun
00 Yorumla
+1 yılKendini bırakmıyorsundur. rahat olman lazım
00 YorumlaKarşındaki yapamıyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem