+1 yılKesinlikle bozukluktan ileri gelmiyor kardeşim.
bu açıdan için rahat olabilir. Diğer yandan olay sadece libidoyla ilişkili de değil. Libidon yüksek bile olsa eğer bünyende bir işlev eksikliği olsa çok istekli olmana rağmen yine de hızlı ereksiyon olamazsın.
ikisi birlikte gayet yerinde olunca, ve muhtemelen bu konulara da yoğun şekilde odaklı olduğundan da ötürü dediğin şekilde oluyordur.
bu durum yaşın ilerledikçe doğal olarak azalabilir ama yine de uzun yıllar bu şekilde sürebilir ve aslında çok da keyifli bir durum yeter ki ona göre tedbirini al ve arzu etmediğin ortamlarda çok belli olmasını engelleyici şekilde davran (mesela bol bir tişört veya sağa sola aşağı doğru yönelmesini engelleyecek, biraz alete hakim olan bir çamaşır vs).
05 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum söylediklerine ama mesela sevgilimle telefonda konuşsam dahi kalkıyor, yüz yüze olmuyor genelde çünkü bir sınır var sonuçta
- +1 yıl
çok normaldir, ses, düşünce, koku, herhangi bir hatıra tetikleyebilir. bu yaşımda hala dokunmadan bunlardan herhangi birisi ereksiyona yol açabiliyor. çok çok olağan.
Soran+1 yılÇabuk boşalmaya sebep olur mu peki?
- +1 yıl
yok yok ikisi birbiriyle ilişkili şeyler değil. tabii eğer insan uzun süre boşalmadıysa ereksiyon hızı da sonraki boşalma hızı da artar ama bizdeki mesele bu değil. sabah boşalsak ve gün içinde yine telefon sohbeti yapsak yine havalanıyor. o durum ilişkinin kısa sürmesine yol açmaz.
Soran+1 yılİyiymiş o zaman : )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
libidosu yüksek bir arkadaşımızsın demek ki, cinsellik seni olması gerektiğinden daha fazla yükseltiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah böyledir, bir bozukluk olmasındansa, gerçi fazla olması da iyi değil libidonun ama ne yapalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenxetsorun değil biz sevgilimle baş başa kaldigimizda surekli ereksiyon halinde oluyor o da
09 Yorumla
Soran+1 yılBen konuşsam da oluyorum mesela telefondan, yan yana olsam kim bilir ne olur,
Erken boşalmaya neden olur mu acaba bunu da merak etmiyor değilim.
Cevap sahibi+1 yılO da biz telefonda konuşurken bile oluyor erken boşalma sorunu w kere yaşadık sadece onun dışında öyle bir sorun olmuyor bence sorun degil iyi bişey çünkü birincinin arkasinda cok beklemeden 2. Postaya gecebiliyoruz
Soran+1 yılBende ikinci ardından da ereksiyon devam ediyor, sıvı bitiyor ama ereksiyon devam ediyor. Bunlar mastürbasyon tecrübem bu arada ama bilmiyorum yani ilişkide nasıl olur, biraz da korkmuyor değilim, ereksiyon devam ederken sıvı bitmesine rağmen orgazm olmak tehlikeli gibi geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılTehlikeli olup olmadığını bilmiyorum ama sevgilimde de oluyor bu sıvı bittiği icin 3. De bosalamiyor
Soran+1 yılAcı hissediyor mu peki?
Veya şey nasıl oluyor mesela, üçüncüde süre bariz artıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılEvet sure baya artıyor ve acidigini söylemişti bir kaç kere
Soran+1 yılSeni bu tarz biri tatmin edebiliyor değil mi? Yanlış anlama benzer özelliklerimiz olduğu için soruyorum.
Cevap sahibi+1 yılEvet ediyor ve ben cok fazla osteyen birisiyim ona ragmen ediyor yani merak etme extra parmaklarini kullanip oral yaptigin zaman her kadin zevk alir ve tatmin olur ayrica bu yaşadığın bence kötü bisey degil aksine iyi bişey çünkü her istedigimde yapabiliyoruz
Soran+1 yılSizin adınıza sevindim, bana senin gibi istekli biri gelmez ama, benim bu konuda şansım olacağını sanmıyorum.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer