Ben mastürbasyon yapıyorum ve çok çabuk orgzm oluyorum çobuk ıslanıyorum istekliyim de , ama yaşadığım şey den hiç zevk almıyorum.
soruma burdan cevap verseniz sevinirim. özelden bilgi almak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben mastürbasyon yapıyorum ve çok çabuk orgzm oluyorum çobuk ıslanıyorum istekliyim de , ama yaşadığım şey den hiç zevk almıyorum.
soruma burdan cevap verseniz sevinirim. özelden bilgi almak istemiyorum.
Bu tür durumlar, her bireyin bedeni ve cinsel tepkileri farklı olduğu için oldukça kişiseldir. Çabuk orgazm olmak bazen fiziksel bir özellik olabilir, bazen de zihinsel durumun ve duygusal bağların etkisiyle şekillenir. Eğer yaşadığın durum seni rahatsız ediyorsa, bir uzmanla konuşmak en sağlıklı çözüm olabilir. Unutma ki vücudunu ve isteklerini anlaman, onunla barış içinde olman önemli. Kendine nazik olman ve ne hissettiğini keşfetmen en iyisi. 💫
Cinsellik, kişisel bir deneyimdir ve seninle ilgili hissettiğin her şey geçerli. Kendini tanıdıkça, rahatlayacak ve bu konuda da daha huzurlu olacaksın. Her şeyin zamanla oturması doğal. 🌹
Aslında yapınca hemen olsun bitsin istiyorum
Sen hiç, sevgi tatmamışsın asıl güzel olan orgazm olduktan sonra bedeninne konan öpücükler yüzünü okşaması dudaklarını öpmesi duygusal bağ kurma
Evet aslında ben artık kendimi tatmin etmek istemiyorum yani artık zevk vermiyor
Yarı yarıya bende çoğunlukla öyle oluyorum acelete getirince aldığım zevk anlık kısa sürüyor ve daha çok rahatsız oluyorum çünkü içimdekini tam çıkartamamış gibi hissediyorum. Lakin yavaş ve sürtünmeyle yapınca gelmeden süre boyunca da aşırı zevk alıyorum gelmeye yakın ve gelirken aşırı bir titreme yaşıyorum zaten öyle olunca çamaşır tamamen ıslanıyor. Bence direkt boşalmaya odaklandığımızdan dolayı ve fazla kasılmayla zevki yarıya kesiyor durum.. benim yaşadığım bu ve görüşümde bu yönde elbet farklılıklar vardır
Cevap
10Cevap
Siz kadınlar 1 den fazla boşalabilirsiniz hanımefendi
Hemen bakıyorum yapmak istemiyorum
Belkide içindeki hormonlarin hissettiğin değerlerin üzerinde olabilir doktora görünmelisiniz
Bunun için doktor ne diyimki
Oyle yaparım dogru düzgün cevap veren olmadı zaten
Teşekkür ederim
Önemli olan orgazmdan hemen sonra devam edebiliyor musun
Bir iki dafa oyle denedim olmdı
İyi değil o zaman. Erkek boşalmadan devam edtseydin iyiymiş
Ben kendim yapıyorum erkekler yapmıyorum öyle bir şey yaşamadım bakireyim
ee napim
😅😅😅
Zaten gizlisin özelden nasıl cevap versinler
İşte ozele geç ayrıntılı konuşuruz falan diyorlar
Hee onlar için konu fark etmez ki kız olman yeter her zaman teklif ederler
İşre ben budurumu hiç sevmiyorum
Bi sorumun var bu çözmeye çalışıyorum bırdaki abazalarla ugaşmak istemiyorum
Desinler boş ver takma onları sen gitmezsin olur biter acaba ne diyecek diye gidersen yandın
Soruna gelince mastürbasyon olarak bunu bi kriter görme ne zaman ki gerçek cinsellik yaşarsın o zaman bak
Neden yanayım ki en fzla engelerim
Olur biter
Ama gitmem zaten
Bazen çok iyi rol kesiyorlar harbiden bundan iyi fikir çıkar diye düşünüyor insan
Gerçegi yaşayınca sorun olmazmı?
Sorun olup olmadığını o zaman net olarak anlarsın
Bence sen orgazm olmuyorsun!
Orgazm olduğunu zannediyorsun...
Nasıl yani
O an yaşadığın zevkin ''orgazm' olduğunu zannediyorsun büyük bi ihtimalle! O zevk almadığını dediğin o yaşadığın şey her ne ise; :) Normalde orgazm olurken diz kapakların zangırdamalı, gözlerin kararmalı ve zevk nidaları atmamak için kendini zor tutman gerekir... Öyle ıslaklıkla değil, gri ve yoğun akıntın olmalı
Boşalıyormuyum onuda bilmiyorum ama titreme falan oluyor
Boşalma var, akarsın,,, boşalma var o an adını unutursun! ;)
Ama İşte, detaylı uzun uzun yazmak burada olmuyor, sen de özelden istemiyorum demişsin :))
Evet oyle istiyorum
Bunun içinde ya sen beceremiyorsun ( mastürbasyon) ya da partnerin beceriksiz :/
Ben hep kendim yaptım kimseyle cinselik yaşamdım.
Açık olayım bakirim hiç sevgilim de olmadı kendim tatmin oluyorum
Bu bi eksiklik değil ama mastürbasyon yapmanın inceliklerini de bilsen, inan bugüne kadar yaşadıklarının hiçbir şey olduğunu anlayacaksın canım !
Çok fazla mı yapıyosun
Hayır haftada bir
Sana realde lazım, yani bsalsan da durmayacak o zaman alırsın zevk
Olmuyorsun ki
Oluyorum ya oyle hissediyorum
Evet titriyorum ama boşalıyormuyum bilmiyorum
Bir şey akmıyor
Islak olduğum için bir şey fark etmiyorum
Bacaklarım titriyor
Hayır regliyim
Evet oncesi sonrası
p*rno izlemr
Hiç izlemdim
İzlememde
O zaman mastürbasyon sayiini haftada 1 e düsür
Oyle zaten çok yapmıyorm
O zaman sorun yok
Var bence
Olumsuz
Ne olumsuz
Sorun
Tekniğin farklı sanırım yanlış bişey var...
Aynı bildiğimiz gibi parmak okşama
İşte öyle değil o...
İşte nasıl o?
O parmakların doğru temas ve doğru baskı ile doğru yerde olması gerekli...
Okşadıgin ve baskı yaptığın yer önemli..
kendine sor
Bilmiyorum bilsem neden sorayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?