Cinsel Yaşam Bu aralar geç orgazm oluyorum niye olabilir:(? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar mastürbasyon yaparken yanii Bu aralar geç orgazm oluyorum niye olabilir:(? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Parmağına iyi tükür mk olmadı fırça sapına otur troll seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne trolü ya Yorumla AlpayG +1 yıl Gel o zaman yaşatayım mk bıraksana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapma seklini degistirmen gerekebilir, yalatman gerekebilir. Biraz daha yapmadan daha cok azip yapman gerekebilir vs vs bir suru neden sayabilirim. Hangisi sana uyuyor? 0 0 Yorumla
OnlinePsikologg Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı. Kastettiğiniz ilişki mi yoksa mastürbasyon mu? 0 1 Yorumla OnlinePsikologg +1 yıl bunun sebebi kendinizi cinsel anlamda tanımamak ve mastürbasyon konusunda yeterli bilgi sahibi olmamaktır. Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl partner zayıf demek ki :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Partner değl kendimle yaparken diyorum Yorumla aJax___ +1 yıl orjinali lazım demek ki nerde yaşıyorsun :D Yorumla Soran +1 yıl Ayyy orjinalini ztn hiç bişi tutmaaaaz:) Yorumla aJax___ +1 yıl nerde yaşıyorsun :D Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bicok farkli etken vardır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibii: ( Yorumla auraventi +1 yıl sicaktan terledigin icin olabilir tel elle veya nasil mastürbasyon yapiyorsan o yetmiyor olabilir vs vs Yorumla Soran +1 yıl 😔 neyse saol Yorumla auraventi +1 yıl ne oldu da neyse dedin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim de bu aralar gecikiyor 0 9 Yorumla Soran +1 yıl :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Odaklanamıyorum musun sen de Yorumla Soran +1 yıl Yaniii bilmyrm ama eskiden hemen gıdıklanır ereksiyon olurdum bilşrdn sende işte şimdi çooook geç oluyo bende anlamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm benim de öyle gün içinde yoğun musun stres sıkıntı var mı hayatinda Yorumla Soran +1 yıl Yok aslnda iyiyim normal geçiyo günlerm ama bu siteye girdiğimden beridir sinirlerim gerim gerim geriliyo ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye ki Yorumla Soran +1 yıl Birisiyle konuşuyorm tmmı sonra tm güveniyorum hop * çıkıyo silicem artık Yorumla Soran +1 yıl P. ç çıkıyo işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm oluyor ya öyle insanlar maalesef takma kafana Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kafana takılan bir şey oluyor demekki 0 0 Yorumla
Karlıdağ0038 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Yalanmak istiyor seninki... heyecan 😉 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabiliiir🙃 Yorumla Karlıdağ0038 +1 yıl Ben anlarım onların halinden 😄😄😉 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Partnerin tırt 0 0 Yorumla
açılın-avukatım Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Mastla mı? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla açılın-avukatım +1 yıl Konstre olamıyorsun demek ki. Rahat bi ortamın yok mu? Yorumla Soran +1 yıl Yoo gece yalnızken yapıyorm : ( Yorumla açılın-avukatım +1 yıl Soyunuyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Kısmen Yorumla açılın-avukatım +1 yıl Bi özelden yaz bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Parmağına iyi tükür mk olmadı fırça sapına otur troll seni
Ne trolü ya
Gel o zaman yaşatayım mk bıraksana
Yapma seklini degistirmen gerekebilir, yalatman gerekebilir. Biraz daha yapmadan daha cok azip yapman gerekebilir vs vs bir suru neden sayabilirim. Hangisi sana uyuyor?
Kastettiğiniz ilişki mi yoksa mastürbasyon mu?
bunun sebebi kendinizi cinsel anlamda tanımamak ve mastürbasyon konusunda yeterli bilgi sahibi olmamaktır.
her şey beyinde bitiyor, partner kaynaklı da olabilir
Ne kadar geç? Mastürbasyon mu yoksa sevişme mi?
partner zayıf demek ki :D
Partner değl kendimle yaparken diyorum
orjinali lazım demek ki nerde yaşıyorsun :D
Ayyy orjinalini ztn hiç bişi tutmaaaaz:)
nerde yaşıyorsun :D
bicok farkli etken vardır
Ne gibii: (
sicaktan terledigin icin olabilir tel elle veya nasil mastürbasyon yapiyorsan o yetmiyor olabilir vs vs
😔 neyse saol
ne oldu da neyse dedin
Her gün aynı güzel yemek doyurmuş
İlişkide mi? mastürbasyon yaparken mi?
Benim de bu aralar gecikiyor
:/
Odaklanamıyorum musun sen de
Yaniii bilmyrm ama eskiden hemen gıdıklanır ereksiyon olurdum bilşrdn sende işte şimdi çooook geç oluyo bende anlamıyorum
Hmm benim de öyle gün içinde yoğun musun stres sıkıntı var mı hayatinda
Yok aslnda iyiyim normal geçiyo günlerm ama bu siteye girdiğimden beridir sinirlerim gerim gerim geriliyo ya
Niye ki
Birisiyle konuşuyorm tmmı sonra tm güveniyorum hop * çıkıyo silicem artık
P. ç çıkıyo işte
Hmm oluyor ya öyle insanlar maalesef takma kafana
Kafana takılan bir şey oluyor demekki
Yalanmak istiyor seninki... heyecan 😉
Olabiliiir🙃
Ben anlarım onların halinden 😄😄😉
Ne güzel işte daha uzun zevk alıyorsundur
Partnerin tırt
mastürbasyon tekniğini değiştir
Artik birseyleri tuketmissin
NSil cnmm
Mastla mı?
Evett
Konstre olamıyorsun demek ki. Rahat bi ortamın yok mu?
Yoo gece yalnızken yapıyorm : (
Soyunuyor musun?
Kısmen
Bi özelden yaz bana
Hamilesin ya