Cinsel Yaşam İlişki sırasında erken orgazm oluyorum, neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 İlişki sırasında erken orgazm oluyorum, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ol ne olacak. Sonuçta devam edebiliyorsun. Kadınların çoğu orgazm olamamaktan şikayetçi. 😂 2 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Peki devaminda 2nciyide oluyormusun. yoksa bosaldiktan sonra bitiyormu 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 2. Olabiliyorum gün içerisinde birazcık zaman geçmesi lazım ama Yorumla Sqhiptare 1 yıl Sanirim senin heyecanindan oluyor, aslinda tadini cikartrak yapsan sorun olmycak, yani fazla hizlanma, nefesini kontrol et. bu erkek kadin farketmiyor 20sn suren erkekler varmis:) ne anladim ben bu isten Yorumla Soran 1 yıl Libidom çok yüksek Yorumla Sqhiptare 1 yıl Benimde:) Yorumla Sqhiptare 1 yıl El8mde kalacak bi gun:) Yorumla Sqhiptare 1 yıl Yine cabuk gecti sanirim:) Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hanımlar 3-5 kere orgazm olabiliyor bence devam edip defalarca yaşamak güzel degilmi 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bence olduğunu sanıyorsun sen gerçek orgazm yaşamıyorsun 0 0 Yorumla
Caqdas Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Çok istemekten ve uzun süre yapmamakdan. Birikmişlik yani 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı. Sonrasında libidon düşüyorsa bu kötü ama devam edebiliyorsan bu bir nimet senin için. 0 0 Yorumla
Pronari345 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Şans değil mi bu? 😄 devam edersin ikiye üçr 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl demek ki bu sorun sadece erkeklere özel bir şey değilmiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gayet normal ki bu. Saglikli ve libidosu yüksek bir kadın, 45 dk 1 saatlik bir ilişkide defalarca bosalabilir. ( 5-6 ) 0 0 Yorumla
Gökhangökhan003 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Demekki kaptiryosun kendini ya da karşı cins geç boşalıyor 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olsun devamı gelmiyor mu 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kötü bir şey değil ikincisi için devam et 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Üst üste olamıyor musun sonrasında? 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. çok iyi valla senin tatından yenmez şimdi 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Süper ard arda olabilme şansın var 0 0 Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Ne kadar erken 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne güzel işte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Dayanamıyorsun sanırım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 2. Olabiliyorum gün içerisinde birazcık zaman geçmesi lazım ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boşaldıktan sonra tekrar boşalabiliyorsun yani Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki sorun hemen boşalman mı Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne güzel işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ol ne olacak. Sonuçta devam edebiliyorsun. Kadınların çoğu orgazm olamamaktan şikayetçi. 😂
Peki devaminda 2nciyide oluyormusun. yoksa bosaldiktan sonra bitiyormu
2. Olabiliyorum gün içerisinde birazcık zaman geçmesi lazım ama
Sanirim senin heyecanindan oluyor, aslinda tadini cikartrak yapsan sorun olmycak, yani fazla hizlanma, nefesini kontrol et. bu erkek kadin farketmiyor 20sn suren erkekler varmis:) ne anladim ben bu isten
Libidom çok yüksek
Benimde:)
El8mde kalacak bi gun:)
Yine cabuk gecti sanirim:)
Hanımlar 3-5 kere orgazm olabiliyor bence devam edip defalarca yaşamak güzel degilmi
bence olduğunu sanıyorsun sen gerçek orgazm yaşamıyorsun
Çok istemekten ve uzun süre yapmamakdan. Birikmişlik yani
Sonrasında libidon düşüyorsa bu kötü ama devam edebiliyorsan bu bir nimet senin için.
Şans değil mi bu? 😄 devam edersin ikiye üçr
demek ki bu sorun sadece erkeklere özel bir şey değilmiş
Gayet normal ki bu. Saglikli ve libidosu yüksek bir kadın, 45 dk 1 saatlik bir ilişkide defalarca bosalabilir. ( 5-6 )
Çok isteklisin ondandır herşeye çok çabuk düşer misin
Demekki kaptiryosun kendini ya da karşı cins geç boşalıyor
Oluyosun sonuçta olmayanda var
Ama devam edebiliyorsun dimi
Olsun devamı gelmiyor mu
ozaman ust uste olll
Ön sevısme dahıl kac dakıka?
Kötü bir şey değil ikincisi için devam et
Üst üste olamıyor musun sonrasında?
çok iyi valla senin tatından yenmez şimdi
Coklu orgazm yetmezliginden pert edilesin var
Süper ard arda olabilme şansın var