❗️❗️ LÜTFEN BİLGİSİ OLMAYIP MORAL BOZMAK İÇİN YAZANLAR YAZMASIN. ❗️❗️
19 yaşındayım Bazı sabahlar ereksiyon olmuş şekilde uyanıyorum bazı sabahlar ise normal uyanıyorum.
mesela dün; ereksiyon olmuş şekilde uyandım, bu sabah ise uyandığımda normaldi. ama sonradan biraz tahrik oldum ereksiyon oldum tahrik olduğum şey abartı bir şey olmadığı için kısa sürdü, yani olaya göre normal bir süreydi.
cinsel isteksizlik gibi bir durum yok, gün içinde sertleşme sorunu yok istediğim zaman sertleşiyor şükür :)
dediğim gibi bazı sabahlar ereksiyon olmuyorum, bir sorun mu? kafamı kurcalıyor bir kaç gündür.
malum sahurda gece 2.5 bardak su içtim, büyük bardakta ama bu sabah uyandığımda idrarım yoktu, affedersiniz büyük abdeste gittiğimde o zaman da idrarımı yaptım. geri yatağa döndüğüm zaman yazıda bahsettiğim sertleşme oldu.
bir sorun yoktur değil mi? Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim
“Takibi 3 gün gibi kısa bir süredir yapıyorum, dikkatimi yeni çekti ondan öncesinde nasıl olduğunu hatırlamıyorum dikkat etmemiştim”
❗️❗️LÜTFEN BİLGİSİ OLMAYIP MORAL BOZMAK İÇİN YAZANLAR YAZMASIN. ❗️❗️
19 yaşındayım Bazı sabahlar ereksiyon olmuş şekilde uyanıyorum bazı sabahlar ise normal uyanıyorum.
mesela dün; ereksiyon olmuş şekilde uyandım, bu sabah ise uyandığımda normaldi. ama sonradan biraz tahrik oldum ereksiyon oldum tahrik olduğum şey abartı bir şey olmadığı için kısa sürdü, yani olaya göre normal bir süreydi.
cinsel isteksizlik gibi bir durum yok, gün içinde sertleşme sorunu yok istediğim zaman sertleşiyor şükür :)
dediğim gibi bazı sabahlar ereksiyon olmuyorum, bir sorun mu? kafamı kurcalıyor bir kaç gündür.
malum sahurda gece 2.5 bardak su içtim, büyük bardakta ama bu sabah uyandığımda idrarım yoktu, affedersiniz büyük abdeste gittiğimde o zaman da idrarımı yaptım. geri yatağa döndüğüm zaman yazıda bahsettiğim sertleşme oldu.
bir sorun yoktur değil mi? Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim
“Takibi 3 gün gibi kısa bir süredir yapıyorum, dikkatimi yeni çekti ondan öncesinde nasıl olduğunu hatırlamıyorum dikkat etmemiştim”
❗️❗️LÜTFEN BİLGİSİ OLMAYIP MORAL BOZMAK İÇİN YAZANLAR YAZMASIN. ❗️❗️
Güncellemeler
+1 yıl
şu detayı da eklemeliyim, sahura kadar hiç uyumadım, sahurdan sonra saat 05e doğru uyudum 09.00da uyandım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Sabah ereksiyonları her erkekte olan bir durumdur. Fakat sürekli her sabah ereksiyon olmayabilir. Bu gayet normal bir durumdur.
Ancak her sabah ereksiyon olmaması bir sorunun işaretçisi olabilir. İstediğiniz zaman uyarılıyorsanız ve sertleşmede bir sorun yaşamıyorsanız gayet normal bir döngünüz var demektir.
Merhabalar, öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Bu aralar sahur için gece uyandığımdan dolayı uykum bölünüyor ve kaliteli uyku uyuyamıyorum malumunuz.
Onun için ramazan başladıgından beri sabah kendi kendine ereksiyon olmuş şekilde uyanmıyorum, ama uyandıktan sonra kendim el yolu ile ereksiyon olabiliyorum, tahrik olduğumda ve kendime dokunduğumda ereksiyon sıkıntısı çekmiyorum. Ben sabah ereksiyonunun azalmasını sahur için uykumun bölünmesine bağlıyorum, siz ne düşünüyorsunuz?
4,5 gündür takip ediyorum.
en son 3 gün önce sabah ereksiyon halinde uyandım, onun haricinde gün içinde kendi kendimi uyarıp harekete geçirebiliyorum