Çok sık masturbasyon yapmıyorum 2 haftada 1 yapıyorum rüyalanmıyorum da ama aklıma hiç düşünce bile gelmeden otururken hemen ereksiyon yaşıyorum sebebi nedir nasıl kurtulabilirim. Toplum içinde oluyor bazen çok zor saklayabiliyorum rezil olmak istemiyorum
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. sağlıklısın demek
010 Yorumla
Soran+1 yılAbi allaha şükür de böyle olmaz ama toplum içinde de yaşıyorum bu problemi
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama pantolon giyiyorum dışarıdayken eşofman giyme imkanım yok maalesef
Soran+1 yılTamamdır abi çok teşekkür ederim deniycem bakalım umarım işe yarar 😊
Soran+1 yılAnladım abi haklısın ama ben öyle gelemiyorum utanıyorum normal bir durum değil bence
Soran+1 yılValla abi daha genciz belki ondandır bilmiyorum ama bence bi yerde utanmak lazım sokak ortasında otobüste kızların yanında ereksiyon olmamı ve bu durumu onlar anlayınca kendi yüz ifademi düşünemem bile
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaş kaç peki?
06 Yorumla
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılKardeşim bende 18im. Sürekli ereksiyon olur olmadık yerde bana da oluyo malesef. Genellikle otururken olur zaten. Toplu taşımada vb yerlerde olduğunda utanmanı anlarım kızlar falan var ama erkeklerden çekinmeni gerektirecek bir durum yok sende olan bendede var sonuçta çok takma
Soran+1 yılKanka normal bi durum galiba bilmiyorum ki sendede varmış madem. Otururken falan çok oluyo toplu taşımada nadiren oluyo ama yine utanıyorum. Saklamaya çalışıyorum. Aynı dediğin gibi kanka erkekler sorun olmazda ben kızların görmesini istemiyorum ama dediğin gibi takmamak en iyisi sallamak gerek sağol 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Şöyle söyliyim kardeşim sabahları her zaman olur bende. Uyurken de hep üstümü açarım sabah da havada olur benimki 😀 abim dalga geçer benimkinden büyük maşallah anteni dikmişsin falan vb. Utanılacak bir durum yok yani.
Soran+1 yılHahahahh abine gel kapıştıralım deseydin ya 😅😅. Sağol kanka dediğin gibi utanılcak bişey yok insanlık hali. Uyanırken herkeste oluyor galiba kanka
Cevap sahibi+1 yılUlan kapıştırırım da kaybedeceğimi biliyorum 😅 evet sabahları herkeste oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel hep böyle bir sevgilim olsun isterdim her an sertliğini hissedeceğim yatarken fotoğraf çekilirken sarılırken...
34 Yorumla
Soran+1 yılKanka yapma ya tüm abazaları toplarsın şimdi başına
Cevap sahibi+1 yılYo sertlikten kim usanır
Cevap sahibi+1 yılYo düşüncemi söyledim toplansınlar sorun değil
Soran+1 yılYok anlıyorum sizi ama abazalarla uğraşmak kolay olmuyor cidden o yüzden demiştim
+1 yılAynen (:
011 Yorumla
Soran+1 yılErkek misiniz siz
- +1 yıl
Hahahahaha
Soran+1 yılYok ciddi soruyorum aynen demişsiniz de merak ettim erkekseniz sizde mi aynı durumdasınız diyecektim
- +1 yıl
Ben bisexhshsjjsjsjsjwjwjw:)
Soran+1 yılBisex derken biseksüelim mi demek istediniz dediklerinizden hiç bişey anlamıyorum 😅
- +1 yıl
Evet ama kimse bilmiyo
Soran+1 yılKimse bilmiyo dedin ya çevrende şimdi bilmeyen olabilir ama ben biliyorum bu soruyu okuyanlar biliyo seni görüyo gizli hesaba geç istersen sorun olmasın
- +1 yıl
Sorun yok:)
Soran+1 yılFazla cesur olmak iyi değil ama sen bilirsin 🙂
- +1 yıl
Problem yok
Soran+1 yılTamam o zaman
+1 yılKestir kurtul.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel espri
Gizli Üye(25-29)+1 yılo ne demek
0111 Yorumla
Soran+1 yılPenisin sertleşmesi, dikilmesi
Cevap sahibi+1 yılneden rahatsız oluyosun
Soran+1 yılOtururken dikiliyor toplum içinde dikiliyor rahatsız olmamın sebebi başkalarının bu durumu görmesi özellikle bir kıza bu vaziyette yakalansam utancımdan ölürüm heralde
Cevap sahibi+1 yıliyide oturunca gözükür mü ever çok kötü
Soran+1 yılOturunca gözükmüyor ama bazen direk çağırıyorlar beni ereksiyon problemim kalkmadan koluktan kalkamıyorum
Cevap sahibi+1 yılbenım burda takıldığım şey gençsin ne çalışması okumuyor musun asdjahföööfghfgh
Soran+1 yılŞaşırmakta haklısın aslında evet okuyorum meslek lisesi 12. Sınıfım ve şu an bilgisayarcıda staj yapıyorum.
Cevap sahibi+1 yılanladım kolay gelsin ama efendi birisisin umarım sorunun aşarsın nasıl olacağını bilmiyorum malesf
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Onca abazanın arasında sağlam kalmayı başardık şükür. Artık zamana ya da gençliğime bağlıycam bilmiyorum tam ilacı da yok bunun içip kurtulasın
Cevap sahibi+1 yılyaaa bu şekilde kalmaya devam et lütfeeeeeeeen :D hiç biriyle oldun mu
Soran+1 yılHayır birlikteliği bırak hiç sevgilim bile olmadı ama sebebini bilmiyorum abaza değilim karakterim bu 🙂
Cevap sahibi+1 yılbenım flortum oldu inanmadım sana konuştuğun da mı olmadıııı
Soran+1 yılValla olmadı yalan da söylemiyorum bazen diyorum acaba gaymıyım o yüzden mi kızlara karşı bu kadar hevesli değilim diye ama gay da değilim sevgilim olsun diye dua ediyorum ama kızların peşinden koşmuyorum utangaçlıktan benimde yapım böyle işte hahaha 😅
Cevap sahibi+1 yılerkeklerden mı hoşlanıyosun :o
Soran+1 yılHayır gay değilim dedim ya sadece abaza değilim sevgilim olsun diye dua ediyorum ama burda kız görünce abaza gibi saldırmıyorum bunu demek istedim. Utangaçlığımdan da çevrem dar kız arkadaşım bile yok. Bunu demek istemiştim eşcinsel değilim
Cevap sahibi+1 yılya anladım sakın ol :D ama utangaç durmuyorsun kiiiii ben daha utangacımdır o derece
Soran+1 yılHa yok sakinim kızmadım ki. Sanalda konuşurum da reel de çok utanıyorum heyecandan titriyorum. Senin flörtün olmuş sen nasıl utangaçsın ki 😅
Cevap sahibi+1 yılsana göre demek istedim ama ben ve 2 tane oldu ahahahha titreme sakin ol kendine gel
Soran+1 yılHaa sen yine tecrübelisin denemişsin benim o da olmadı denemek isterdim 1 tane olsa diye işte kısmet diyelim. Hem hiç kızlarla muhabbet etmediğim için heyecanlandığımı düşünüyorum zamanla geçer diye inanıyorum
Cevap sahibi+1 yılzamanla geçer tabiki ama umarım karşına iyi insanlar çıkar boşver böylesi daha iyi kötü çıkınca tövbe ediyorsun hahah
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim umarım hepimizin karşısına çıkar o iyi insanlar. Geç olsun güç olmasın derlermiş. 🙂
Cevap sahibi+1 yılhaklısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ama bu soruyu nasıl sorabildin şimdi de onu anlamadım
Soran+1 yılİnsanlık hali kanka ereksiyon olmak herkes olur ergen olanlar gençler falan sevgilimin olup olmaması ereksiyon olmamı engellemezki kanka herkeste böyle
Cevap sahibi+1 yıliğrençççççççççç bu şekilde zor bulursun bayyyyyy
Soran+1 yılSen anlamadın ki diyorum ergenlik çağına girmiş herkes ereksiyon olur gençlik çağı çünkü olmam diyen yalan söylüyordur erkeksin çünkü sağlıklıysan ereksiyon olursun ama benimki belki fazla oluyor ama herkeste bu durum var. Sizede bay bay
Cevap sahibi+1 yılyahu o zaman bildiğin şeyi neden soruyorsunuz bu 1. 2. de gerçekten öyle birini görsem kusardım sapık gibi iğrençççççç
Soran+1 yılCanım sıkıldı sorayım dedim ben sadece ereksiyon olmanın ne demek olduğunu biliyorum azaltmak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum belki şunu ye bunu iç azalır diyip tavsiye verenler olur diye sordum. Sapıklıkla bi alakası yok erkeklik hali sonuçta isteyerek yaptığın bişey değil. Neyse konuyu dağıtmayacam umarım aydınlanmışsınızdır. Bana da siz kızların regl dönemi mesela iğrenç geliyor ama bu sapıklık değil insanlık hali ayıp edilecek mide bulandıracak bişey yok. Saygılar
Cevap sahibi+1 yıloha bunu nasıl dersin iyi dedik nasıl biri çıktın çok şaşırdım şu an regliye iğrenç diyemezsin ona yapabilecek bir şey yokki ama sen kendininkine engel olabilirsin... ama çok şaşırdım şu an sizi iyi biri sanmıştım hayal kırıklığııııııııııııı
Soran+1 yılİyi biriyim zaten fazla bilgili olmam beni sapık yapmıyor. 3 yıldır bu platformdayım ordan biliyorum daha böyle neler neler soranlar oldu. Şu an iyi biri olmasaydım sizi aydınlatacağıma size abazalık sapkınlık yapardım bilmem farkındamısınız
Cevap sahibi+1 yılbenim daha 2 hafta olmadı bu kadarını bilemem kim sapık değil diye de çetele tutamam ama bir insan iyiyse kendini bu kadar övmemeli... ve de 10 yaşında mı bu platforma başladınız acaba?
Soran+1 yılSiz daha yenisiniz o yüzden bilmemeniz normaldir ben 19 yaşındayım 16 yaşındam beri burdayım. Önüme neleri geldi ne sorular gördüm ordan biliyorum. Kendimi övdüğümde yok artık nasıl anladınız bilemeyecem ama şu kadarını diyebilirim ben sadece bildiklerimi söyledim siz daha yeni olduğunuz için bilmediklerinizi söylediğim için beni sapık ilan ettiniz ben sapık olsam size çoktan yürümüş olurdum zaten fazla bilgili olmam beni sapık yaptıysa varsın hadi sapık olayım kendimi biliyorum ben nasılsa sizin beni sapık olarak görmeniz bişeyi değiştirmez.
Cevap sahibi+1 yılben bir şeyi değiştirir demedim zaten yürümekle de ilgisi yok düzgünce arkadaş gibi konuşuyorduk ama siz bir anda çok değiştiniz şaşırdım sapıksınız da demedim ayrıca sapık mısınız dedim siz de sonra neler dediniz bu kadar iyiyseniz bana düzgünce karşılık verebilirdiniz regl iğrenç demezdiniz... ve abaza gibi konuşmaya takmıssınız iki insan düzgünce konuşunca bu abazalık mı yani düşünce yapınızı geliştirin bence.. ben evet bilemem daha 1 hafta 1 gün filan oldum çok ço da girdiğim söylenemez ama evet benim düşüncemle sapık olmazsınız ama sizi iyi biri sanmıştım bu da benim salaklığım... azıcık gerçekten iyi biriyseniz dediklerinize üzülürsünüz bence.
Soran+1 yılKonuyu gereğinden çok fazla uzattığımızı düşünüyorum size dedim ki en başından iğrençlik değil insanlık hali normal dedim siz iğrenç dediniz bende karşılığında bizim bu durumumuz iğrençse bende sizin reglinizi iğrenç buluyorum dedim. Siz de bu konuşmamdan ötürü hemen sapık mısın gibisinden atıflarda bulunmaya çalıştınız. Size yürümemi örnek olarak göstermemin sebebi gerçekten bir sapık olsaydım size yürümüş olurdum bildiklerimi söylemek yerine size saçma salak sorular sorardım farkettiyseniz hiç birini yapmadım sadece cinsellik konusunda az bilgim olduğu için sapık ilanı yedim. Ben dediklerime üzülmüyorum kötü bişey demedim çünkü ama siz üzülebilirsiniz kendi normalliğinizi savunup karşı tarafın normalliğini anormalleştirmeniz için. Ben sanki çok meraklıyım çok istiyorum penisim kalkık gezmeyi dimi bu durumdan memnun olsam buraya sormazdım zaten lütfen mantıklı düşünelim. Size karşı tavrımda hiç bir kabalık yok değişiklik yok baştan sona okursanız görürsünüz. Neyse size iyi günler dilerim yoksa bu konuşma bitmeyecek.
Cevap sahibi+1 yılhep bu şekilde uzun açıklama mı yaparsınız kısa ve net ben kötü birşey demedim üzdüysemde üzgünüm k. b ama siz kırdınız hoş kalın
Soran+1 yılEvet kendimi anlatabilmem uzun sürüyor yinede herhangi bir üzülme vs olmadı size karşı olduysa bende her türlü rahatsızlık için sizden özür dilerim normal konuşmaya çalışmıştım yanlış anlaşılmalar normaldir. Sizde hoş kalın
Cevap sahibi+1 yılbu arda altta 18 deyip burda 19 demen
Soran+1 yıl2002liyim 18im 19dan gün alıyorum 1.5 ay içinde 19a girecem işte niye bu kadar çok takıyorsunuz anlamış değilim ki
Cevap sahibi+1 yıldoğru kaç tanedir?
Soran+1 yılBen 2002liyim 18 miyim 19 muyum artık siz karar verirsiniz
Cevap sahibi+1 yıltm ben karar veririm sen onu de
Soran+1 yıl29 Nisan 2002 18 yaşındayım ve topu topu 1 ay sonra 19 olucam o yüzden 19 um desemde yalan olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yıliyide ben yalan diye bir şey demedim ki sen nasıl okuyorsun ama doğru tektir dedim hem bana sordun simdi de dediğimi kabul etmiyorsun sen 13 sün 13üm de
Soran+1 yılSen karar ver dediğin için öyle dedim kimlikte 18im ama kafamda 19 şimdi anladın mı hem yalan söyledin demedim ki
Cevap sahibi+1 yılben karar ver demedm ki dedim ki ben karar vereyim sen söyle dedim ve 13 yaşında olduğuna karar verdim 13 de :DD:Dd. D:D
Soran+1 yılHahahhahah 13 yaşındaki birinin böyle bilgileri bilmesi ve şu an sana ofisdeki pcden yazması çokta garip değil mi madem 13üm açıkla hadi 🤣🤣
Soran+1 yılHem ben senin yaşını bile merak etmedim sen niye merak ettin onu anlamıyorum yani bu kadar her şeyi abartmana takmana gerek yok beni anlıyor musun bilmem anladıysan tabii 😂
Cevap sahibi+1 yılistisnalar kaideyi bozmaz cınııııım sen istisnasın D::D. D. D:D. D. d 10 mu olmak isterdin pcde oyun oynuyorsun dimi insanları kandırma sdksfgçççsdg
Cevap sahibi+1 yılabartmak takmak ne alaka ya ben de merak ettim demedim ki bir yerde başka diğer yerde başka söyledin hem merak ederim sanane benim merakım değilmi? ona da mı karışcaksın :D:D:D
Soran+1 yılHahahhahah evet ablacım ilkokul 3üm 9 yaşındayım pepe izliyorum kayyu izliyorum pcde minecruft oynuyorum abla 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılbilmediğin oyunlara girme kardeşşşşşşşş virüs bulaşır ajkfsdöösadfolsfg
Cevap sahibi+1 yıloyunu filan satın almaya kalkma annengil kızar
Soran+1 yılYani sizin meraklı olduğunuz açıkçası beni ilgilendirmiyor ben size cevap verebilmek için işimi gücümü bıraktım paketler duruyor teslim edilecek
Soran+1 yılArtık 18 yaşında olduğumu göstermek için kimlik attıracan bana
Cevap sahibi+1 yılben mi dedim etme diye kendi üşengeçliğini bana bulma kargocu musun hem sen her şuçu bana atma kendi suçun
Cevap sahibi+1 yılhahahah 19 mu 18 mi belki de 17 dir hımmmmm D:
Soran+1 yılYa arkadaşım anladık işin gücün yok kafa atacak birilerini arıyorsun ama inan bi senle bi işle uğraşıyorum kafamı iyicene dönderdin az duyarlı olun plz
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın 6 falan mı
Cevap sahibi+1 yılokuyorum ve beni işşsiz yaptın sana inanmıyorum işim olsun diye okuyorum zaten kendin uğraşıyorsun zorla bir şey yaptırmıyorum ve şikayet edip durmöa
Cevap sahibi+1 yılha ha haaaaaaaaa ne komiksin x kişisi
Soran+1 yılNeyse arkadaşım kendimden çok özür diliyorum sizinle tartışarak kendime yazık ettiğim için hahshshshdhdhhe
Soran+1 yılKendim uğraşıyorum çünkü laflarının altında kalmayı kendi gururuma yediremem sizde sürekli batırıcı laf sokucu konuşuyorsunuz bilmem anladınız mı hanfedi artık Türkçe anlamıyorsanız Çince yazıcam
Cevap sahibi+1 yılyaa çen büyüdün de çince mi konuşcaksın agudukkk guguduklsnmönmsdfmdö
Soran+1 yılHahshshhd ağzınızda bebek biberonu varken konuşmayın bence yoksa daha çok aguduk guguduk demeye devam edersiniz 😂
Cevap sahibi+1 yılkendi kendinden özür diledi kendine aşık mısın sen aıhsjkdf bu ne yaaaaaaaa
Cevap sahibi+1 yılsana özel o sen anla diye jasföödfs. dfçsdf
Soran+1 yılO zaman kendi dilinden anlayanlarla konuşmayı deneyebilirsin ben senin dilinden hiç anlamıyorum bebek gibi zırlıyorsunuz ya 😂
Soran+1 yılİşte beni ne raddeye getirdiğinizi düşünün artık kendimden özür dilediğime göre kendime saygı duyuyorum demektir hahaha
Cevap sahibi+1 yılbebekler de zaten bebek olduğunu kabul etmiyor haklısın çoçuğum büyüdün sen artık çayı soğuk tüketebilirsina skfjsddks
Soran+1 yılBunları bildiğine göre halen daha bebeksin demek. Terbiyesiz 😅
Cevap sahibi+1 yılkendine saygı duymak mı kendine aşık olana ne deniyordu unuttum kendi ile aşk yaşıyorsun vay be d. d:d. d:Dd:Dd
Cevap sahibi+1 yılaynaya karşı konuşma gel benle konuş olmuyo amaaaa d:Ç:Dd:
Soran+1 yılDelirdim artık sayende ben napiiim
Soran+1 yılEn azından aynaya karşı bakarak konuşuyorum sen onu da yapmıyorsun direk kendini düşünerek konuşuyorsun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılbenim yüzümden mi yok artık sen kendi kendine yaptın kendi kendine sinir oldun ben suçsuzum
Cevap sahibi+1 yılha ha ha bugün gene çok komiksin gözüm yaşardı ya alta inmek msjda çok zor oluyo tm hadi sen kazandın sevin çoçuk sevindirmek sevaptır ahahhaha bir şey demiyorum artık
Soran+1 yılİşin içinden çıkmayıda gayet iyi biliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılgözüm ağrıdı gerçekten msjlara alta in in in :D:DD:D bilirim ben
Soran+1 yılBende sana bebek sütü aldım hediye gelişmene yarar büyürsün bebek kalmazsın daha dur büyüyünce amcan sana şeker verecek
Soran+1 yılGözünün ağrıdığının farkındayım benimde başım ağrıdı sayenizde hem iş hem sen neyle uğraşacağımı şaşırdım artık
Cevap sahibi+1 yılhep bahane bahane bunlar iş zor geldi tabi bana suç at hem bebek olmak kötü değil neden kötü lanse ediyorsun ahhaha bebekler bizden masum güzel tatlı
Soran+1 yılHaklısın haklısın bebekler tatlı çocuklar yaramaz dimi aynen haha 😂
Cevap sahibi+1 yılevet o halde sen kesin çoçuksun sfhdjkfdfffdfd
Soran+1 yılHahahahsh cennet kokuyor musun sen bebekler cennet kokarmış ya ondan soruyorum 😂
Soran+1 yılErgeniz biz çocuk değil o yüzden deliyiz zaten yaramaz değil
Cevap sahibi+1 yılergen 14-17 yaş aralığı büyü BİRAZ 18 REŞİT oluyo
Soran+1 yılLan ne desek yanlış söylüyoruz sende her bulduğun açıktan saldırıyorsun tamam erişkiniz ergenlikten yeni çıktık sonuçta
Cevap sahibi+1 yılhani sen 19 dun çıkalı 2 yıl olmuş olması gerekio ooo :D:D:D:Dd::D:D: sen de saldırı yaptırma
Soran+1 yılHay böyle işin yaa 2002 liyiz 19 diyince karar ver diyorsun 18 diyince de hani 19dun diyorsun jdjdj şimdi 18 yaşını ergenlik yaşı sandığım için sen şimdi beni ergen ilan edersin hdjdjdhdhdj 😂😂
Cevap sahibi+1 yıltm çok konuşma ben hep haklıyım anla ve şarkı öner :D ergenus
Soran+1 yılTamam haklısın sen ergenus ne ahahahah. Şu anki dinlediğim şarkı ümit besen alışmak sevmekten daha zor 😂
Cevap sahibi+1 yılbu ne ya dram dramm drammmmm
Soran+1 yılHayatımız dram olmuş normaldir sen ne dinliyorsun peki
Cevap sahibi+1 yılpera sensiz ben
Soran+1 yılZevkin güzelmiş
Cevap sahibi+1 yıldinledin mi sağol :D
Cevap sahibi+1 yılkuşları anladım da , senin kanatların yok nasıl uçup gittin
Soran+1 yılHahha bi göz ucuyla baktım fena değildi 😂
Soran+1 yılUçtuğumu kim söyledi yürüyerek gittim uahaha 😂
Cevap sahibi+1 yılgözünle mi dinliyorsun ya illa gel bana laf et diyosun farkında mısın :? D:
Cevap sahibi+1 yılşarkı sözüüüüüüüüüü
Soran+1 yılHahah göz ucuyla baktım dedim ya nerden biliyim 😂
Soran+1 yılHem yine beni düşürüyorsun bak laf atıyorsun ayıp ediyorsun bak shhshdjdj 😂
Cevap sahibi+1 yılsen de aklını kullanıp cevap ver :D
Soran+1 yılİyi tamam tamam sen kaşındın 😂
Dikenleri anladım da
Senin çiçeklerin vardı, nasıl soldun da gittin?
Cevap sahibi+1 yılvayyyyyyy ben kaktüsüm :D dikkat et
Soran+1 yılHahhahah tahmin etmeliydim çünkü sürekli laf atıyorsun ya laflarında senin dikenlerin her laf attığında dikenlerin batıyor kanıyorum ama gülünde dikeni varmış yine kaktüs olduğuna emin misin 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılsananesi Alla alla
Soran+1 yılAynen banane en azından diken sokmuyorum senin gibi
Cevap sahibi+1 yılhahahahha benim çiçeğim var sende o da yok sen direk dikenin dikenisin :D:D:D:D:D
Soran+1 yılSolmuş çiçeğe çiçek demem ben ama sen bilirsin yinede 😂😂
Cevap sahibi+1 yıloha
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım