Küçük sevişme başlangıçları yaşamış ama uzun sevişme yaşamamış ya da hiç sevişmemis bir kıza ne gibi tavsiyeleriniz olabilir? İki tarafında zevk alacağı şeyler nelerdir?
Cevabın nedir?
Temizliğine önem göster ve ilişkiden önce duşa gir. Güzel kokan vücut losyonlarıyla erkeğin başının dönmesini sağlayabilirsin çünkü kokular önemlidir. Kimse pis kokan biriyle birlikte olmak istemez. Seksi bilen biriyle yapmanı öneririm ilkini. Tecrübesiz olursa çok canın yanar. Eğer tecrübeliyse önsevişmeyi uzun tutar zaten, daha fazla zevk alman için. Oral önemlidir; ona da yapmalısın, kendine de yapılmasına izin vermelisin. Emin ol çok zevkli. Son olarak da bacaklarını açıp da yatakta yatma. Aktif ol, dişiliğini göster. Seni daha çok istemesine sebep olur.
43 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuşmuş 👍
- 1 yıl
Bu konuda daha fazla tavsiyenizi alabilirmiyim acaba
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce çok iyi tanımalı, güvenmeli, sevmeli ve aşık olmalısınız. Zamanla her konuda bir birinizi tanır ve ölçüsü belli olan sevişmeler de yaşarsınız. Cinsel birleşme olmadan öpüşmeler, sarılmalar, dokunma, okşama, oral ve sürtünmeler idealdir. Aslolan aklın, kalbin, ruhun uyarılması dır. Cinsel birleşme sadece çocuk için yapılır. Bunu öğrenin artık...
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel birleşme istenmiyor zaten. Hatta oral de tercih dışı. Ben de sizinle aynı fikirdeyim aslolan, ilişkinin temeli onlardır.
İlişki ye girme sıkıntı olur senin için hemde büyük
02 Yorumla
SoranNe gibi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
53Cevap
+1 yılKüçük küçük öpücükler kondurdun heryere öpüşün iyice ıslanın sevişin okşayın birbirinizi emin yalayın öpün koklayın yani iyice ıslanmalı tabiricaizse sırılsıklam olacak orgazm sevk suy vs vs akacak sonra mast yapın birbirinize bakıp gülmeye başladığınız an opudub😊
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın bilmiyorum ama sana bir büyük tavsiyesi: Çok iyi düşün, vereceğin karar yarın pişmanlık getirmesin.
00 Yorumla
+1 yılGozunu kapatip akisina birakican. bunlar bence sormakla ve tarifle olmaz ama bunlar soruluyor malesef.
00 Yorumla
+1 yıltecrubeli ve dokunması bilen bir erkekle sevişmeni öneririm :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşı taraf tecrübeli olduğu için de çekinme biraz daha artabiliyor yalnız..
herşey sizde ve parnerinizde biter.. umarım evleneceksindir. zina yapmayın!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmede ileri giderseniz en son mutlu son olur. Boş otobüste ayakta gidersin 😂
20 Yorumlayıkanın arkadşım pis pis kokan kızlar var yıkanın yıkanın !
02 Yorumla
Soran+1 yılO konuda bir sıkıntı yok bizim yönümuzden :) Ama sizi iyi anlıyorum, tek kızlar değil erkeklerde dikkat etsinler bunlara hatta erkekler daha bir sallıyor bu temizlik mevzularini. Bence de yıkanın!
+1 yılOlagan akisina bırak. Erkeginin tecrubeli olmasi avantaj oluşturur
00 Yorumla
+1 yılteslim olmayı denesinler:D rüzgara akıntıya bırakın:D
00 Yorumla
+1 yılkorkma akışına bırak ben öyle yaptım erkeğim yönlendirdi ❤
01 Yorumla
+1 yılcinesllik istemiyorsan yapma yoksa hosuna ne giderse yap
02 Yorumla
Soran+1 yılHem istiyor hem istemiyorsa?
- +1 yıl
canim istiyorsa tabi yap
+1 yılPenisi kulunun dudaklarının arasına al kaydır üstünde ol
00 Yorumla
+1 yılDusta sevisin
Karşılıklı soyun
Fantazi deneyin
Ve öpüşürken eller cinsel organda olsun00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİç çamaşırını çıkarma çünkü o an girmek isteyecek
68 Yorumla- +1 yıl
Direk olur mu ya
- +1 yıl
Kiz istemese hic bir erkek girmez. Girmek ister ama girmez
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılİstemediğim hiçbir şeyi yapmayan biri , sevişmek istememeyi bile saygıyla karşılayan. Ama sırf girmesin diye de olmasada çıkarmamak mantıklı olabilir.
- +1 yıl
Sana giren oldu galiba
Cevap sahibi+1 yıl@draliyilmaz evet
- +1 yıl
:) cok acik sozlusun sevdim butarz insanlari yas kac
- +1 yıl
Ordamisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir sevişmemiş kıza daha el deyiyor sonra neymiş bakir erkek kalmamışmış
08 Yorumla
Soran+1 yılİlk sevişme dedim , evlenmeden önce sevişmek demedim. Evlenecek ve ilk kez birliktelik yaşayacak birinin sorusu da olabilir bu. Düz , önyargili bakmayın bu kadar.
Cevap sahibi+1 yılön yargı değil senin gibi binlerce kız görüyoz hepsi evleniyodu. hani nerdeler?
Soran+1 yılAnlıyorum sizi ona bir şey demedim herkes istedini yapabilir kendi hayatında kimseyi ilgilendirmez bu ayrı bir konu. Benim yazdigim evleneceğine düşünen kadın değil dikkat ederseniz, evleneçek ya da yakında evlenmiste olabilir bir insan da bunu sorabilir dedim. Akla direkt aaa bakiriyet kaybedecek Kiz gelmemeli.
Cevap sahibi+1 yıltamamda ilerde bunu çemkiriyosunuz yok erkekler şöyle yok böyle yok kandırdı beni. nişanlım var diktireyim mi
yoksa isteyen istediği gibi sevişsin ama erkeklere çemkiriliyor kızdıgım bu. capkınlar zaten el değmemişleri değdirir
Soran+1 yılBir şeyleri isteyerek yapıp sonra erkeklere suç atmak yanlış tabi. Bu konuyu savunuyorsaniz anlasa bildik demektir👍
Cevap sahibi+1 yılKızlar yapıyorsa arkasında dursun yatıp yatıp niye erkekler bakire istiyor niye sapık demesin kimseyi zorla erkeğin koynuna sokmuyor kimse 😊
Soran+1 yılOnu daha çok erkekler yapıyor bakire istiyorum diye dolaniyorlar. Aksine çoğu kız tecrübeli istiyor diye biliyorum, görüyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam işte seks yapan kızlar erkekler niye bakire istiyor diye cemkiriyolar. Tecrübeli erkek dezavantaj
Keep calm ilk şart bu
29 Yorumla- +1 yıl
bu ne demek kızma
- +1 yıl
@emircan2001 sakin ol demek
- +1 yıl
teşekkür ederim.. ögrendim sayende
- +1 yıl
çok şey ögrenecem senden belli. teşekkür ederim..
- +1 yıl
@emircan2001 sana değil soran içindi bu
- +1 yıl
ok.. bnede ögrendim olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının sexsi giyinmesi aktif olması erkeği tahrik edecek şeyler yapması ve en önemlisi oral olması
02 Yorumla- +1 yıl
Sevisme karsilikli yapilan sevme eylemi iken su yazilandan kndinize hizmet eden bisi anlamaniz insani cildirtio
Cevap sahibi+1 yıl@falanca-filanca
Gizli Üye(30-35)+1 yılRelax ol akışına bırak o zaten yalicak heryerini kasma kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen dişi ol yeter, işi erkek yönetir
41 Yorumla- +1 yıl
İste tecrube konustu kisa ve net tebrikker evlimisin
bacım olacaksın yapma derdim
01 YorumlaDelikci memet e gitsinler :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. güzelce öpüşsün diyorum dudaklarını kullansın
02 Yorumla
Soran+1 yılBu sürekli yaşanan bir şey ama sonrasına ve arkasından gelecekler için de sormuştum.
Sanki uzun yola çıkıyor tavsiye alıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSırf yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen. İnsanlar burada bilgilerini, tecrubelerini paylassin diye var soru platformu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAltmışdokuz altmışdokuz 69 😋
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic sevismeyin, tavsiyem bu sonra pisman oluyonuz
00 YorumlaSadece dış mı yoksa iç dış mı?
10 Yorumla
+1 yılRelax ol anın zevkını cıkar jer zaman sen ol..😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki daha önce seviştin mi yani neler yaptın
06 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşmeler, , bazı karşılıklı dokunuslar, temaslar diyelim öncesi için
Cevap sahibi+1 yılya peki normalde istekli birimisin?
Soran+1 yılUtanmakdan, tecrübesizlikten vs. galiba o sevişme başladığında cinsel istek gidiyor gibi ya da bastırıyor vücut onu demek daha dogru olur herhalde.
Cevap sahibi+1 yılhmmm çok garip peki bu durum tek başınayken yaşanıyo mu
Soran+1 yılHayır, o normal bir zamanda, günde isteklenme olabiliyor
Soran+1 yılYes
+1 yılEllet kendini daha çok zevk alırsın
00 Yorumla
+1 yılEsini bekle derim
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kişi yarın istesem evlenecek, evlenmek isteyen birisi ama tabi her şeyin zamanı var. Ama demek istediğini anladım tam birlesme olmayabilir ama sevisme bile diyorsun o bile evlenince olsun.
- +1 yıl
Yarin istesen evlenicekse o zaman resmi nikahi kiyin iciniz rahat olsun. Tam birlesme ya da degil bunlar tehlikeli seyler. O hevesle yanlis bisey yaparsin sonra bende yaptim diye üzülür durursun.. Bence o asamaya gecmek tehlikeli. Biz en fazla öpüsürduk. Benimkisi sadece nasihat
+1 yılEvlenmeden hiç birini yasamasin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünen biriydim ama tabi bakiriyet takıntı yoktu normal görürüm insanların sevgiliyken sevismelerini. Sevgili istekli olunca yapılabilir diye düşünebiliyor insan tabi kendininde bu durumu arzuladigi bir zamanda
- +1 yıl
Kendi kendini tatmin etsin edilmeli o zman
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeçete al yanına ıslak mendil de 😂👍
01 Yorumla
Soran+1 yılNe manâ? :) troll olsun yorum dolsun olmuş bu.
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hiyjenik olsun güvendiği kişi ile seks yapsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral
51 Yorumla
Soran+1 yılBunun dışında neredeyse her şey olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yıliç çamaşırını asla çıkar ma
04 Yorumla
Soran+1 yılGirmesini engellemek için mi yoksa başka bir sebebi de var mı?
Cevap sahibi+1 yılhem girmesi hemde üstüne sürtmek veya boşaltmak isteyebilir
tabiki ilişki seviyenizi bilmiyorum
Soran+1 yılÇamaşır ustünden sürtünme olası daha iyi olur tabi boşalma gerceklesme ihtimali düşünüldüğünde.
Cevap sahibi+1 yılevet ama emdirmek isteyen kızlar oluyor
rahat ol yeter naz yapma
00 Yorumla
+1 yılsevişmemelisin derim sonradan ağlamamak için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen sexy bakımlı dişi ol gerisini erkeğe bırak
00 YorumlaTekme tokat 👋
02 Yorumla
Soran+1 yılBam bam bam, diyorsun :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral sekssss
211 Yorumla- +1 yıl
Yapmayı mi yaptırmayı mi
Cevap sahibi+1 yılİkisini de
- +1 yıl
Sen hangini seviyon
Cevap sahibi+1 yılİkisini de seviyorum
- +1 yıl
Sevgilin mi esin mi var
Cevap sahibi+1 yılSevgilim
- +1 yıl
İlişkiye giriyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılHenüz değil
- +1 yıl
Yeni mi sevgilisiniz
Cevap sahibi+1 yılPek sayılmaz
- +1 yıl
Yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma evladım, yapma yavrucum...
00 Yorumla
+1 yılSabır
04 Yorumla
Soran+1 yılYapilmasin mi yani?
- +1 yıl
Evet yapma ne olacak birini öpünce eline ne geçecrk oranı buranı elleyecek. Evllenmeden olmaz.
Soran+1 yılÖpüşme, minik dokunmalar var zaten ama biraz daha ilerisi nasıl olur nasıl olmalı diye sordum. Teşekkürler yorum icin
- +1 yıl
Sen sınırları aşayım diyorsun yani. ;))
Utanma.
13 Yorumla
Soran+1 yılMümkün mü ki? '-'
Soran+1 yılİlk olunca çekinme yaşanabilir sonralarda alışınca gider zamanla diye düşünüyorum.
+1 yılNeyin varsa ver :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu! Sevişme dedik sadece
- +1 yıl
Adi sevişme ya gizli olmasan akli dakileri tam. net bildiririm
Kendini rahat hisset
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsan çekiniyor, geriliyor ister istemez
+1 yılolduğun gibi davran.
00 Yorumla
+1 yılRelax
00 Yorumlaakışına bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGünah günah
20 Yorumla
+1 yılicine alsin bol bol
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece sevişmekte kalmak isteyen ve tam birlesme istemeyen biri için fazla bir yorum olmuş bu
- +1 yıl
oral olacak mi?
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
penisi bol bol oksa o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Rahatlık önemli
00 Yorumlakolay gelsin:)
00 Yorumla
+1 yılOrall
01 Yorumla
Soran+1 yılBu hariç başka şeyler olur.
+1 yılbol antrenman yap
08 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
bol bol seviş işte
Soran+1 yılİlk nasıl olur dedik sen bol bola gelmissin :)) Sağol yorum için yine de
- +1 yıl
Öğretelim sana
Soran+1 yılPekii
- +1 yıl
Gel bakalım
Soran+1 yılPembe profilsin diye hiç ismini okumamistim. Oktay ben almıyım bilgi
- +1 yıl
Sen bilirsin
Oral
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılsexmi sevişmemi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapay penis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçine alacakmısın
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılo zaman oral deneyeceksin hepsini ağzına almaya çalışma güzelce her yerini yala
Soran+1 yılOral yapmak istemiyorum.
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem