Tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum aslında hiç opusmedim de hayatımda nasıl öpüşüp seviscem yazabilir misiniz?
Dalga geçecek ya da sapıkça şeyler yazacak olanların görüşlerini sileceğim. Onun dışında açıklayıcı cevapları bekliyorum.
Tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum aslında hiç opusmedim de hayatımda nasıl öpüşüp seviscem yazabilir misiniz?
Dalga geçecek ya da sapıkça şeyler yazacak olanların görüşlerini sileceğim. Onun dışında açıklayıcı cevapları bekliyorum.
Şimdi öncelikle Bunu partnerin Sevgilinle mi yapıyorsun Yoksa günlük takıldığın ya da karşılıklı destek olabileceğim Birisiyle mi yapacaksın bu önemli ikincisi birlikte bir şeyler yapın Mesela yemek yiyin Ondan sonra otele geçin ortamı yumuşatın güzel bir müzik açın müzikten sonra seksi bir şeyler giyinip yavaş yavaş ona yakınlaş mesela Onu tahrik et Sonrası zaten yatağa geçince devamı gelir
Yaşamamanı tavsiye ederim kendini kaptırıp umulmayacak yollara girmiş olursun başın ağrır sonra ileride ayrılınca neden böyle oldu pişman oldum güvendiğime gibi saçma sapan triplere girmekten kurtulursun
Yok ilerisi olmaz oral seks sevişme sadece
Hep öyle olur zaten sonra devamı geliyor zaten sen kafanı yorma. İnsanlar sigaraya da az az bir kereden bir şey olmaz bari bir fırt çek diye başlıyor sonra paket paket sigara alıyorsun bu da öyle bir şey emin ol
Cevap
13Cevap
Ben de bilmiyorum ama akışına ve karşımdaki kişiye bırakırdım sanırım
Bende ona birakcam sanırım. Ama bazen de kadının yönlendirmesiyle gerekiyor ya orada nasıl yapcam bilmiyorum
Sal kendiniii düşünme bu kadar
Yav bisey yapmana gerek yok. İnsansin sonuçta içgüdülerin seni yonlendirecek senin bisey yapmana gerek yok. Teşekkürler evrim teşekkürler atalarimiz demen yeterli
aklındaki sorularını partnerinle konuşamadıysan ve o seni bu konuda rahatlatmadıysa biz ne desek boş. sonuçta yatakta seni teslim alacak ve o an seni nasıl kullanmak istiyorsa onu uygulayacak.
Yok henüz kesin değil ki
some bakire problems.. sana kolay gelsin
Sen değil karşında ki soft olmali aceleci davranıp senin canını yakmamali
Evet de ben çekiniyorum mesela neresini öpeyim inlemezsem sesim çıkmazsa rahatsız olur mu
Rahat ol mümkünse alkol al gevsersin
Çok kasıyorum ya öyle olunca zevk de alınmıyor
Bişey olmaz dediğini yap
Hiç yaşamadım bilmiyorum o yüzden
Yaş kaç ve sevgilinle mi olacak?
Nedne yaşı sordun kj
Son zamanlarda sevgilimin burada profili olduğunu düşünmeye başladım da 😄 bizde sevişmeyi düşünüyoruz o da hiç öpusmedi ilk sevgilisiyim
Yok ben sevgilimle yapmicam zatsn jdj
O nasıl bisey ya sbebrbrbdf
İnsan gibi değil hayvan gibi sevişeceksin
önce bi öpüş gerisi gelir
Kaç yaşındasın şu an
21 yaş
Gizli olmadan detaylı anlatcakrığkmda göremeeyorum ki
Anlat burdan özele gerek yok
Öyle bişe buradan anlatılır mı
Aynada pratik yap 👍
Ne tür pratik
Alışırsın yapmaa jsjsjs