Kızın hali;
Her şeyi dert edinecek ve stresli olacak. Tedirgin davrandıkça erkeğin zevkini kaçıracak. Büyük ihtimalle bu ilk birleşimden kız zevk almadan kalkacak, penisi içine almış kadınlar arasına zevk almadığını söyleyen 2.684.551.073'üncü kadın olarak kayıt edilecek. Türk kadını sekste de cahilliğini ortaya koyacak.
Erkek hâli;
Kadının bu halini gören erkek yine merhamet duygusu ile hareket edecek ve en büyük yanılgıyı yaşayacak. Ben olsaydım komodin üzerine parasını koyar çıkardım.016 Yorumla
Soran+1 yılİnsanları tek kategoride çok güzel yargılamışsın, tebrik eder başarılarının devamını dilerim:)
Soran+1 yılHitap ettiğin kitle ve yaşadığın çevre ile alakalı.
Soran+1 yılYine yaşadığınız çevre ve hitap ettiğiniz kitle diyorum. Türkiye çok güzel bir ülke, çok zeki-çevik ve Seksi vatandaşlarımız da mevcut. Kendi kabınıza tükürmeyiniz lütfen.
Soran+1 yılBu söylediğin olaylar dünyanın her yerinde yaşanıyor. Kendi ülkeni küçümseyip, kendi insanını aşağlıyarak, biyere varamazsın. Burda bile beni küçümsemeye çalışıyorsun, araştırma yetin varsa diyerek:) bence komplekslerin ve sorunların var.
Bu ülkede efsane sevişen adamlar var, çok aşırı zevkler yaşayan kadınlarda. Kafanızla orantılı çevreleriniz var demekki bayım.- +1 yıl
Küçümsemek, yediğin kaba pislemek derken niyet okumanın neye delalet olduğunu anlayabilecek bir yaştasın.
Dikkat edersen sorunu cevaplamaktan başka gayem yok, her ne kadar sen farklı yönlerden ele alıp yanlış tasavvur etsen de.
Sonuç olarak, kadın 35 yaşını geçmeden ve en az üç farklı partner ile birliktelik yaşamadan seksin ne olduğunu bilmiyor ve anlayamıyor. Öğrenmeye de açık olmadığı için yerinde sayıyor.
Çünkü siz hanımlara göre erkeklerin büyük bir kısmı sapık derecesinde seks manyağı, ya da aseksüel konum ile bilgisiz olmak arasında gidip gelen kişiler olarak erkeği tanımlayamıyor. Daha iyi anladığını düşünüyorum, umuyorum da.
Soran+1 yılTekrar ediyorum, yaşadığın çevre ve hitap ettiğin kitle diye. İnsanları tek sınıfta toplayıp, herkesi aynı kalıba koyamazsın.
Ayrıcada
Yok 35 az 50 yaşında öğreniyoruz biz seksi diyorum:))
Soran+1 yılTekrar ediyorum bayım, keza anlamıyorsunuz. Hitap ettiğiniz kitle ve yaşadığınız çevre.
40 değil 400 tane de kadınla bile beraber olmuş olsan, bunların aynı sınıf ve kitleye ait olmadığı anlamına gelmez.
Sonra vay efendim türkiye, vay efendim tüm kadınalar aynı adebiyatı:) bana göre tüm türk erkekleri aynı değil mesela, sen ve diğerleri diye bile sınıflandırabilirim şuan:))- +1 yıl
Şuraya tek tek istatistiki verileri çıkarıp 3'ü Karadeniz bölgesinden, 5'i Akdeniz, 9'u Marmara diyecek halde ve bilgi de değilim.
Sen bir yaşa da sonra tecrübelerini paylaşmak istersen ben burada olacağım. Yanıldığımı sözlerle değil tecrübe ile ispat ederseniz bu daha etraflıca olur. Değil mi?
Soran+1 yılBayım soruyu kendim için sormadım, siteyi trollüylrorum yarım saattir burda. Sexin en ince ayrıntılarını bilir yaşarım ben zaten:) ve gerçekten güven bana çok efsane sevişen türk erkekleri var. Zevkin de alasını alıyoruz, arada çıkarken komidinin üzerine parasını da bırakıyoruz:)))
- +1 yıl
Bak bunu kimseye yakıştıramadığım gibi sana da yakıştıramadım. Trollemek? Ne için? Neden? Buna ihtiyaç niye duyuluyor? Gerçeklik ve gerçekçilik varken trollemek bence ayıba kaçan bir husus. Realist biriyim ve bunu bir türlü kabullenmediğim gibi saçma da buluyorum. Oyuncak mı lazım sana ve senin gibilere?
Komodin konusunu bile ele alış biçimini öğrenmeden yine niyet okuma...
Çünkü kadın yatağa yatacak, bacağını açacak ve hiç hareket etmeden finişi bekleyecek. Bunu komodin üzerine konulan parayla yapanlar da aynı şekilde yapıyor diye ajite etmeye çalıştım. Ama haklısın sen yine küçümsediğimi düşündün. Kompleks, ön yargı, titr olma ve özentiye dayalı titr gibi davranma.
Seninle her şekilde tartışabileceğimi düşünüyordum, son yorumun çok cahilceydi.
Soran+1 yılTrollüyorum, zevk alıyorum, aradan adam seçip farklı amaçlar için de kullanıyorum. Ben insanların hepsini aynı kategoriye koymam, herkesle hakkettiği ölçüde ve seviyede konuşurum. Bazı İnsanlarla dalga geçip onları oyuncak gibi kullanmak da çok hoşuma gidiyor evet, buna komplex de ego de, kendi hitap ettiğin kitlede ne deniyorsa onu de, inan umrumda değil.
Paralı askerlele beraber olan bir adamın sexe bakış açısı, benim yattığım adamlara karşı paranı bıraktım buraya esprisini kavrayamayabilir. Yadırgamıyorum seni.
En İyi Cevaplar
+1 yılO güzel soru. Öncelikle temiz olun. Çiçek gibi olun. Naif olun. Ayı gibi saldırmayın önce biraz zaman geçirin bir şeyler yiyin için biraz birbirinizi tartın. Sonra gözleriniz bedeninizden önce sevişsin. Sonra gerisi gelir. Ambians önemli. Mekan sizin ise güzel bir müzik. Biraz loş ışık ve bolca fantazi iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılilk elin günahı olmaz kural bir bu. sakin olun önünüzden almayacaklar bedenin tepkilerini izleyin hem kendinizin hem partnerinizin. acele işe şeytan karışır unutmayıN
prezervatif kullanın/kullandırın, beklentinizi çok yukarıda tutmayın, mükemmel olmaya kendinizi şartlandırmayın, zorlamayın, akışına bırakın.013 Yorumla
Soran+1 yılVay:)
- +1 yıl
benle seviş...:DDDDDD
Soran+1 yılYavrum çok hızlısın:)
- +1 yıl
önce nusret te yemek yeriz.. istinye parkta... olur mu?
Soran+1 yılOlmaz, gop nusret desen olurdu belki
- +1 yıl
ankaradan mısın?
Soran+1 yılYeah baby
- +1 yıl
Ankara sınırları aşmış herkes çatır çatır sevişiyor:DDDDD
Soran+1 yılTabi ya ne sandın:)) Ankara iyidir;)
- +1 yıl
günahlar şehri gotham olmuş
Soran+1 yılSevişmek günah mı ya🙄
- +1 yıl
hakkını veriyorlar mı bari
Soran+1 yılAlasını veriyolar:)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakire değilsen sonradan pişman olacağın seyler yaoma
02 Yorumla
Soran+1 yılBen değilim olan düşünsün:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öncelikle dokunun, dilinizi kullanın sonrasında aşk yuvasına girmeye izin verin. Yavaş hareketlerle başlayıp zevk durumuna göre sertleşe bilir. Genelde kadınlar sert sever ama romantik olanlarda vardır.
00 Yorumla
+1 yılsevişmeyi burada herkes biliyo uzman şimdi proflarda gelir :)) sevişmeyi filmlerden görenler kolay sanıyo dudaklarınızı dilinizi ısırın önce sonra zamanla öğrenirsiniz.))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sakin olmak ve boşalmamak gerek hahahahaha erken boşalmak herşeyi önceden bitirir. :D
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok abartıyorsunuz bu konuyu bence, bir canınız yok sekste, ikinci atışınıza da bakıp ortalama alınabilir:)
Soran+1 yılÇok hızlı yargılıyorsun adamı, belki heyecandan oldu ilki, ikinci çok uzun sürecek:)
Soran+1 yılKaç defa başına geldi:)
Soran+1 yılYaşlanınca daha iyi sevişiyorsunuz ama
Soran+1 yılSüreye çok takılmamak gerek ama yinede. Yani çok uzun oldu diye çok güzel olmaz. Aksine gereğinden fazla uzayan seks, kadına acı vermekten başka bir işe yaramaz. Dikkat dağılır, sakız gibi uzar olay. Gereksiz.
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılerkek biraz maco olmalı ki kadına hükmetmeli yoksa kadının canı cok daha yanacak. bir de yarım bırakmak olmaz.
00 Yorumla
+1 yılsakatlık olmaması için hedefi iyi ayarlamasını sağla
00 Yorumlaİlk başlarda insan olduğunuzu unutmayın. Birbirinize alıştıkça insan olduğunuzu unutabilirsiniz...
04 Yorumla
Soran+1 yılseks hayvanca bir eylemdir
Soran+1 yılHayvanlarla aynı reflekslere sahibiz demedim ki, hayvanca bir eylem dedim
- +1 yıl
Bende demedim ki aynı reflekslere sahibiz. Bence onlar içgüdüsel olarak sadece üreme derdindeler. Biz ise duygu da katıyıruz işin içine. Sahip olma, teslim olma, arzulamak, özlemek, aşk. Ne zaman hayvanca bir eyleme dönüşüyor o zaman sevdiğin kadın diyor ki ben ayrılmak istiyorum ya da kendimi eskort gibi hissediyorum. Yani kısmen katılmıyorum söylediğine...
sakin rahat olsunlar olmazsa bir duble şarap içip öyle yapsınlar önce oral yaptırsınlar temizliğe önem versinler
00 Yorumla
+1 yılİlk kez sevişeceksen pirno izlemelisin... yani ders kurs gibi ama partnerin seni yönlendirecektir
00 Yorumla
+1 yılSevişme tarif edilmez yaşanır ama
Tavsiyem temiz olmalılar00 YorumlaSevişmenin tavsiyesimi olur Allah ne verdiyse dalın gitsin 😂
00 Yorumla
+1 yıltemiz ve titiz olsunlar..
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok titiz olursa, saksoyu unutun bence:)
- +1 yıl
o seksin doğasında var.. seksi öyle düşünürsen öpüşmek, birleşme anı vs.. hepsini unutmamız lazım..
seksin doğasının dışında oluşan;yani kıl, tüy, koku, dişlerden bahsediyorum :)
Soran+1 yılHı o genel olması gereken temizlik ya, bence onu sexden ayrı tutup yaşam biçimi haline getirmek lazım. Yani sevişilecek diye ekstra temizlik yapıyorsa bir insan pistir bence:)
Ama çok titizse de yalamaz:) bence:)))- +1 yıl
emin olma o kadar :))
Rahat ol geniş ol a*mini korkak alıştırma yemeye alissin
00 Yorumla
+1 yılGöğüs olayina odaklanin
28 Yorumla
Soran+1 yılEvet meme önemli
- +1 yıl
Kesinlikle, çok önemli
Soran+1 yıl@Roberto_Rafsancani27 sana fikrini sormadık
- +1 yıl
Ortaya cevap verdim ki
Soran+1 yıl@Roberto_Rafsancani27 burası orta değil köşe:)
- +1 yıl
Ok. Agresiflige gerek yok. Alt tarafı fikir beyan ettik
Soran+1 yıl@Roberto_Rafsancani27 döverim bak:)))
- +1 yıl
Tamam yaaa ne bagiriyon küçücük cocuga
Ambulansı çağır kapıda beklesin
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar diyosun:)
- +1 yıl
Korkutma kızı 😄 tabiki kızsa 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTek tavsiyem kaliteli adamın yatağına gir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKim giryor yatağa?
- +1 yıl
İlk defa sevişeceklere tavsiyem
Kişisel temizliğine dikkat et ve tadını çıkar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılÖnyargılarınızı bir kenara bırakın.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKocan değilse sevişme
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı cevabı sana da kopyalıyorum.
Bu şey gibi, kasaya gitmeden fiyatına bakmayın.
Kasaya gidincede bakmayın, verin kredi kartını çeksin pos, sonra şifreyi girdikten sonra bakarsınız.
Cevap sahibi+1 yılsonra kullanır ayrılırlar güvenmeyin sevg, iliye
Mutlu olmasını tavsiye ederim 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden sevişmeyin...
07 Yorumla
Soran+1 yılBu şey gibi, kasaya gitmeden fiyatına bakmayın.
Kasaya gidincede bakmayın, verin kredi kartını öeksin pos, sonra şifreyi girdikten sonra bakarsınız.
Cevap sahibi+1 yılYok aslında öyle değil fiyatını bilmeden kasaya varmadan daha reyonda yedikten sonra kasaya varıp kasiyerin cebinizde ya da kredi kartınızda olan limitten daha çok para istemesi karşısında yemiş olmanızın verdiği pişmanlık ya da düştüğünüz rezil durum gibi bişey...
Soran+1 yılHıh işte bu noktada da fark şu ki tadına baktıktan sonra almak zorunda değilsin bu markette. Riske atamam, tadına bakmadan alarak.
Cevap sahibi+1 yılHiç öyle bişey yok... Kutuyu açtım ama tadını beğenmedim o yüzden ben bu kutunun olduğu ürünü almak istemiyorum diyemezsin... Kasiyer sorar o zaman kutusu bozulmuş ürünü ben kime satıcam?
Soran+1 yılKim kimi satıyor arkadaşım:) bizler özgür türk kadınlarıyız, özgür irademizle istediğimiz adamla sevişir, istediğimizlede evleniriz.-gerek görürsek-.
Hı pakete, zara, toza bakan insanlar da olabilir tabi, onlar kendi klasmanlarında olan, bu konuya önem veren kadın arkadaşlarımızla takılıp hayatlarını idame ettirebilirler.
Sen ikinci klasmanda takılırsın ben birinci. Herkes herkesin fikrine ve yaşam şekline saygı duyar, kendi hayatını yaşar.
Cevap sahibi+1 yılEn başta şunu söyleyim Hiç bir Türk kadını (gerçekten Türk ise eğer) senin gibi düşünmez... Alıp satmayı sen çıkardın kasaya gitmeden fiyatına bakmayın diyerek... Elbette senin nasıl bir düşünce sahibi olduğun beni ilgilendirmez... Ben sadece görüş belirttim kabul et ya da etme... Klasman sınıflandırman hoş olmamış...
Ve ayrıca bende bakabilir miyim ürüne ve ondan sonra beğenip beğenmediğime göre karar vericem dese biri hoş bir teklif olur mu? Bence olmaz...
Soran+1 yılBence olur, gayet samimi. Daha önce sevişmediğim biriyle, hayatım boyunca sevişeceğim sözü pek gerçekçi gelmiyor bana.
Türk olmak, hepimiz aynı düşünce de olmamız gerek anlamına gelmiyor. Ve işte ülkede hep “bu böyle” sanıp da kaybediyor ya. neyse.
+1 yılAkışına bırakmak lazım
00 Yorumla
+1 yılTemiz olmak kasmamak cekinmemek
00 Yorumla
+1 yılSevismeeee
05 Yorumla
Soran+1 yılOldu
- +1 yıl
Ne oldu?
Soran+1 yılBen soruyorum soruları siz cevaplıyorsunuz.
- +1 yıl
Yaa ciddimisin sen 😅😅
Soran+1 yılEvet çocuğum
+1 yılönce evlenin :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıltemiz olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılacele etme, kendi akışına bırak..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahat ol kasma kendini akışına bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. akışına bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevişmeden önce duş al 😁
03 Yorumla
Soran+1 yılEh bir zahmet
Cevap sahibi+1 yılOlmazsa olmaz zaten sonra çikolata dök yala offf 😋😁
Soran+1 yılTamam yavaşla gursoy3452
Temiz olun
00 Yorumlakorunun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok istiyorum şu an
06 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılSevişmeyi
Soran+1 yılSeviş o zaman tutan mı var:)
Cevap sahibi+1 yılYok kimse şu an senin
Soran+1 yılBurda soruları ben soruyorum. Yoksa yarat, çıkgez dolaş bul. Dışarda sevişmek isteyen o kadar insan varken, istenirse sevişilir.
Cevap sahibi+1 yılPara verip de zevk almam ben aptalca
Oh yea baby😁
00 Yorumla
+1 yılSevişmeyin
00 YorumlaSert , Hard
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt