AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İstemediğin bir şey yapma, kendini bir şey yapmak zorunda hissetme ve yapıyorsan hoşuna gittiği için yap.
Başka? ben ilk kez öpüşeceğim bir de. Yaşım 23. Sence alaya alır mı?
Başka bir şey söylemeye gerek yok, söylenmesi gereken her şeyi söyledim zaten.
O sana nasıl davranır, senin hakkında ne düşünür ne yapar hiçbir fikrim yok, umurumda değil zaten :D
Saygılı Seviyeli Tecrubeli Birini Tercih Edin.
Kendini kasma ne kadar rahat bırakırsan o kadar az acı çekersin
Sana kim ne derse desin hiç bir işe yaramaz çünkü o anda dünyayı bile unutacaksın
Bedenin temiz olsun yeter
Ac bacağını rahat ol. Katkıda bulun
ne kadar zamandır birliktesiniz
5 ay falan.
ısınmadın mı peki ona daha.. ve ne kadar ileri gitmeyi düşünüyorsun
yok aslında seks meselesinde bazı çekincelerim vardı, kendimi yeni yeni ifade edebiliyorum bu konuda.
Öpüşme ve oral faslına geçtiniz mi
aksine, hiç öpüşmedik bile. Ben daha önce zaten hiç öpüşmedim. O yüzden biraz çekiniyorum.
beş ay az bir süre değil çocuk istekli birisi değil mi peki
Çok istekli ama ben çok stresliyim.
seksting falanda mı yapmıyosun
Yapıyoruz ama somut bir faaliyetimiz yok. Ben de birlikte olmak istiyorum ama geriliyorum, vücudumu pek sevmiyorum.
bana bir takip ya da mesaj atar mısın Yorumlarda acı çekmeyelim
Evlenmeden yapma ciddiyim
Neden
Kötü bişeu
Degecek biri olsun
Rahat ol. İçinden geldiği gibi davran.
Kasma ve rol yapma
Kişisel hijyenine dikkat et, korun.
Serbest bırak kendini
Evlenmeden yapma çok pişman olursun
Neden
İleride başkası şle evlendiğinde keşke başkasının tenini değmeseymiş tenimi anlayacaksın ondan
Bence bu konuda belli bir bilinç elde etmek önemli, cinsellik noktasında neyden hoşlanıp neyden hoşlanmadığımı bilirsem daha etkili bir partner seçimi yapabilirim.
Evlenirken buna bakmak bence saçma. İnsan sevdiği ile evlenmeli yok teni zartu zurtu dsğil uani kalbi iyi olsun
cinsellik de bunun önemli bir parçası ama
Sevdiğin insanla zaten ten uyumunu yakalarsın illla cinsellikte tam tamına fit olmak zorunda değilsin evlendiğin kişiyle. Zaten evleneceğin kişi ile evlenmeden yaşadığında cinselliği birbirimizden bıkma ve heyecanı yitirmenz daha kolay olur
Bu ilişkimde evlenmeyeceğim ne malum ki?
İşte evleneceksen zaten hiç hiç yapma çünkü ilk gecenin ve yaşacağın çoğu cinsel tecrübenin hiç bir heyecanı kalmaz. Evleneceğin kişide yeni şeyler keşfetmek haz verir ve heyecan katar ilişkiye 3 kademe sonrasını bildiğin bir ilişkü seni sıkmaya başlar
Bu kadar kolay sıkılıyorsak başından evlenmeyelim hocam. Bu yaşıma kadar bunu bekledim, artık istiyorum. Evleneceğim de kesin değil bir zaman. Tadını alayım, belki de hep isteyeceğim. Bir güne vlensem ve dediğin gibi olsa, kocamdan da sıkılabilirim.
Evlilikler zaten belli süre sonra sıkıyor ki o zaman farklılıklar arıyorsun evliliği renklendiriyorsun bakma öyle tv dizilerinde ay 50 yıl diye o 50 yılda ne kavga gürültü ne badireler oluyor ama evliliği ayakta tutacak formüller oluyro işte. Ben bir büyüğün olarak söyleyeyim şahsen ben eşim dışında biri ile yaptığım için pişmanıö
Eşin dışında biriyle yaptığına niye pişmansın ki? Kafanda bir kıyas mı oluyor?
Hayır kıyas olmuyor ama eşim hiçkimsw ile yapmamış ben yaptım ve bu bana adil gelmiyor ayroca onun tenini benden başka kimse görmemişken benim tenimi bir sğrü kadın gördü bu güzel değil ben onunum o benim ben öyle düşünüyorum belki sığ gelecektir sana ama böyleyken ben onun olanı onun dışındakilere de verdim falan
Senin bir sürü kadınla olmuşken bakir bir kadınla evlenmen mantıksız, muhtemelen bakir kadın talebinde bulunan da sensin o yüzden akıl karı değil.
İşte bu benim bakış açım herkesin bakışı kendine. Ben sorulan soruya cevap verdim yapıp ileride pişmanlığı yaşarsan gelirim aklına
Kan veriyormuş gibi durma
Rahat ve istekli ol...
Heyecan yapmamasını
Sen baya tecrübelisin sanırım
Sınav gibi gitme keyfine bak
Evlenmeden yapma 😎
Yapmaaaa
Akışına bırak
Rahat ol kasma
Sevişmen guzum
🥰😂
Sakin ol akışına bırak