Dün akşam kocamla birlikte olacaktık. Kendisi istedi çocuk uyuyunca diye. Banyoya girdim yıkandım süslendim parfüm falan. Yanına gittim oral yaptırdı ve yattı utanmadan kızdın mı sende istiyor muydun diyor lütfen dalga geçmeyin ama çok moralim bozuldu haksız mıyım kızmakta? Ben zaten çocuk yüzünden dinlenmeye vaktim yok onun için onca hazırlanmışım kendimi çok kötü hissettim. bu gün yüzüne bakasım yok sizce napmalıyım?
Cevabın nedir?
Bence cezalandır. Bir gece tekrardan isteyecek büyük ihtimal banyoya git hazırlanıyomuş gibi yap o yatsın yatağa seni beklesin. Ama çok geç saatlerde olsun uyumasını sağla beklet onu yatakta. Sonra bakmışım uyumuş. Gece o kadar hazırlandım sen uyudun cezalısın bundan sonra seks yok de 😬😬
210 Yorumla
Soran+1 yıl:Dbu gün yapicam bunu
Soran+1 yılSöz :))) eig sensin :)
Soran+1 yıl:)))) ne demek söz verdim bı kere
Soran+1 yılHenuz uygulamaya vakit olmadı ama bu gün kesin :))
Vallahi haklısın biz onuda göremiyorsuz.2 çocuk olunca hafta 1 desem bile yalan olur. yumurtalar sancıuyla kıvranıyor. imdadıma ağrı kesiciler yetişiyor hem bir tane değil 2 tane ağrı kesici. Allaha havale ediyorum yapacağım zinayı.
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim bebeğim 2 çocuğa bedel emin olun bı dakka durmaz sürekli ağlar ben ona rağmen dün zorla uyuttum gittim yorgunluktan ölmeme. Rağmen hiç degmezmis
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılSeni mutlu etmediği için hizmetkar gibi hissettin doğal olarak... O kadar yorgunluk rağmına hazırlan, zaman ayır, emek harca ama 5-10 dakikada bitsin üstelik sana yok densin... Üzücü...
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çocuk tan inan tuvete gidemiyorum ya da bı evi süpürmem tüm günümü aliyo durmadigi için :(
- +1 yıl
Anlıyorum canım anlıyorum...
+1 yılBen bile sinirlendim dusuncesizlik degil kocanin yaptigi hayvanlik kusura bakma ama yani ne diyecegimi bilemedim
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenm esimde boyle yapiyor bazen. Kadin oldugmu unuttm sadece mutlu edp mutlu oluyorum
715 Yorumla- +1 yıl
mutlu olamıyosun anlaşılan
Cevap sahibi+1 yılOluyorum alistim
- +1 yıl
mutlu olduğu için mutlusun
mulu olduğun için değil ama - +1 yıl
çok zor bir durumolmalı
- +1 yıl
hiç mutlu olmadın mı
- +1 yıl
konuşmak istermisin
- +1 yıl
bişeysormakistiyorum
Soran+1 yılAynen öyle bende :(( sinir bozucu bindurum
- +1 yıl
@yalnızkişi34 sırf merakımdan soruyorum her yorum yapan görüş sahibi kadına asılıyor musun her görüşlerde görüyorum seni
- +1 yıl
@ZamansıZ-eCeL asılmıyorum alenikonuşulacak şey var konuşulmıyacak
- +1 yıl
@yalnızkişi34 bende inandım buna
- +1 yıl
keyfin bilir
- +1 yıl
@yalnızkişi34 sen ne kadar karaktersiz bir varlıksın. Evli kadına asılıyorsun. Umarım senin karında baska erkeklerle konusur
Cevap sahibi+1 yıl@kucuksey hay agzina saglik guzel kardesim. Amin
- +1 yıl
Kadın isterse zaten bulur sarkmayın
Gerçekten çok kırıcı bir davranış olmuş :(
Daha da acısı ilerde "başım ağrıyor" dediğinde , sebebini asla anlamayacak.33 Yorumla- +1 yıl
Sonrada kadinlar baska erkege verdimi ozman is isten geciyor
- Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılBu tür şeyleri büyütmemek lazım. İlla anlasın beni diyorsan yine oral sırasında eşin o doruk noktasına ulaştığı an bırak ve dön arkanı mutlaka durumu anlayacak sana bir süre yalvaracaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurban bayramına kadar besle kurbanda SAT gitsin öküzün alıcısı çok oluyor
721 Yorumla- +1 yıl
alanın başını yakacak
- +1 yıl
başından geçmiş gibisin
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızkişi34 Hayır bekarım çok anlayışlı bir sevgilim var her şeyi sınırsızca onunla yaşaya biliyorum hayatımdan çok memnunum arasan bulunamayacak bir şey ama etrafında çok görüyorum böyle o yüzden tecrübeliyim
- +1 yıl
sınırsızca nekadar sınırsız
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızkişi34 Daha önce grup seksler yapmış olmak kadar sınırsız meraktan her şeyi denedik şimdi her şeyde tam dönüştü bu hesaplarımız bile ortak gizlediğimiz hiçbir şey yok belki de iyi ki yapmışız bütün evli çiftler birbirinden bir şeyler gizliyor fantazilerini meraklarını ömür boyu da gizliyor gizli yaşıyorlar biz de öyle bir şey yok en azından her şeyde tam tam tam dürüstüz
- +1 yıl
kaçamak dene dinizmi
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızkişi34 Ben ne diyorum sen ne diyorsun
Cevap sahibi+1 yılNe bekliyorsun evet denemek istiyoruz keyif senin gibi bir Abazadan iş çıkarmamızı mı erkek kıtlığı mı oldu yani sana mı kalacaktık oraya mı getireceksin konuyu
- +1 yıl
ne alaka
buluttan nem kapıyosun - +1 yıl
demekki sınır varmış
- +1 yıl
yalvarsan yinede olmazderim
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızkişi34 Bütün erkekler böyle önce şansımı deneyim diyor sonra böyle şamar yiyince ben zaten yapmazdım falan filan ayakları lan ağaç kovuğu bulsanız içine girmeye çalışıyorsunuz halimize bak zavallı sın Sınırsız diye senin gibi salak aptal Abaza kişilerle birlikte olacak değiliz
Cevap sahibi+1 yılSevdiğime sınırsızım onu çişini bir de içiyorum yeri geliyor yüzüme bile işetiyorum anal oral Vajinal tam Derinboğaz kökleme Ağza yüze boşalma her şeyi ona sınırsızca yapıyorum
- +1 yıl
haddini bil salak aptal sensin
salak aptal olmasan evlenmeden yapmazsın anne babanı ayak altına almazsın
ayrıca artıklarla uğraşmıyorum
kendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızkişi34 Dini nikahımız var yaza da düğünümüz var zaten Evimizi arabamızı aldık borçlarına ödedik şimdi içini yapıyoruz Ancak senin gibi abaza aptal kalitesizliği ayaklar altına alırız Buradaki kırıntılardan kendine malzeme çıkarmaya çalışacak kadar ucuz ve adisin onlarla beslemeye çalışıyorsun kendini nimetten sanıyorsun öyle mi
- +1 yıl
hiç bir erkek gurup yaptığı kadınla evlen mez
yalanına okuyum - +1 yıl
diyelimki evlilik oldu evli kalma süreniz iki yıl ötesi yoook
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızkişi34 Beş yıldır birlikteyiz o kızlalıklarımız ilk yıldı şimdi lunaparklara gidiyoruz çocuklar gibi eğleniyoruz denizler piknikler bu dürüstlüğü bu düzgünlüğü bulmuşken neden birbirimizi kaçıralım ki ömrümüzü birlikte geçireceğiz seni anlıyorum kedi bulamadığı uzanamadığı ciğere pis dermiş sen ancak buralarda kasabın önünde dönen kediler gibi birkaç kırıntıyla beslenirim belki diyerek iş çıkarmaya çalış zaten yaptığın gibi
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızkişi34 nşz zaten evliyiz dini olarak Ben mimarım oda mühendis maddi durumlarımızda iyiEvimizi aldık arabamızı aldık şimdi içini döşüyoruz kendi zevkimize göre
- +1 yıl
neden maddiyatı öne sürüyosun
paranın kimde olduğu belli olmaz - +1 yıl
abla bildiğin gibi yap
kendine iyi bak
Tartışma, trip yapma ve tatlı dille yaptığının doğru olmadığını ve bir daha lütfen aynı şeyi yapmaması gerektiğini söyle. Ama güzelce konuş.
10 Yorumla
+1 yılNe yapacağını söyleyemem evli ol ya da olma karşılıklı haz yoksa sonu mutlu sonla bitmiyorsa sende ona verme anasını satayım
10 Yorumla
+1 yılFazlasıyla kötü bir durum olmuş. Savunulacak bir tarafı yok. Ama bu durumun onla olan bağını etkilemesine izin vermemelisin. Bu konuyu dile getiriop biraz dişiliğini kullanıp duygusal baskı yaparsan (carlamak yerne) daha faydalı olur
10 Yorumla
+1 yıl:D kıyamam ya :D sende :D o istediği zaman :D verme :D
22 Yorumla
Soran+1 yıl:D çok kötü hissettim yok ben istemiyorum artık soğuttu
- +1 yıl
Mantıklı
+1 yılOyle yuzune bakasim yok deyip tavairlara gerek yok sende bu aksam guzelce suslen s ni gordugunde ateslensin sonra delirt yataga gecince send a. m ni yalat sonrada deki tamam yeter yat uyu 😀😀
11 Yorumla- +1 yıl
Ulan bu oral Seksi cikaranin ya onceden seks dedimi ask gelirdi akla seks dendigi zaman kadinda erkekde zevkten eli ayagi titrerdi simdi oral anal o bu vs vs bune la amina koydular cinselligin
+1 yılne ben yaparim bunu nede bana yapilsin. hos birsey degil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de eşimi 10 yıldır oral ile boşaltırım her seferinde ama bakımlı olduğum halde bana oral yapmadı.
112 Yorumla
Soran+1 yılSeninki de ayrı bir dusuncesiz
Cevap sahibi+1 yılDi. Ayrılıyorum zaten.
Cevap sahibi+1 yılOralla boşaltana kadar mı yapmıştın? Yoksa boşalmadan mı yattı adam?
Soran+1 yılBosaltana kdr
Cevap sahibi+1 yılBir de "Yutuyorum ama ona rağmen arkasını dönüp yatıyor." deme sakın.
Soran+1 yıl:((((((
Cevap sahibi+1 yılYutuyorsun her seferinde ve ona rağmen mi böyle yapıyor? 🙄
Soran+1 yılNe yazıkki evet
Cevap sahibi+1 yılVe bunu onun ısrarı olmadan kendi isteğinle her seferinde yapıyorsun? Her seferinde yutuyorsun bir de o söylemeden?
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi 😱
Cevap sahibi+1 yılVe buna rağmen bu kasar bencil olabiliyor ha?
Cevap sahibi+1 yılEşim (bir de kendi isteği ile) yutacak, bırak onu gece tatmin etmeyi, yuttuğu her gecenin sabahında kahvaltısını dahi hazırlarım..
Eşin çok bencillik yapmış
Kaç yıllık evlisiniz?
Ne sıklıkla yapıyorsunuz15 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıllık evliyim çocuk olmadan iki güne birdi çocuk olunca hafta da 2 3
Soran+1 yılAma genelde böyle bencil :(
+1 yılkocan resmen bencil ayı sekste zaten önce kadının tatmin olması gerek sonrada erkegin resmen seni kullanmış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce o sana oral yapsın sonra sende onun yaptığı gibi yap ve uyu
31 Yorumla- +1 yıl
En büyük intikam. olur o😂😂
Bunu ona söyle yoksa uzaklaşırsınız bulmuş sen gibisini ne istiyo
14 Yorumla
Soran+1 yılKaçarsa kacsin kendi hatası yüzünden uzaklaşan benim. :) Utanmadan dışarı kaccaksa zaten yanımda yeri yok :)
Soran+1 yılYapcak bişey yok kendi bilir bosanicam böyle giderse :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen de onu sormayacak birini bul ya da 69 yap tek oral yapma
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaşlarınız kaç kaç
Soran+1 yılBen 21 o 25
Cevap sahibi+1 yılbu yaşta çok bencil ve isteksiz, o kadar süslenen hazırlanan kadına direk oral yaptırmak saygısızlık.. çocuk kaç aylık
Soran+1 yıl5:))))
Cevap sahibi+1 yılHamileyken öyle mi bosaltiyordun? Dogum sonrası hiç oldu mu
Soran+1 yılYoo hamileyken cinselliği etkilemedi normal yapiyiduk hergun nerdeyse
Cevap sahibi+1 yılBu yaptığı olmamış telafi eder umarım. Kilo verdin mi
Soran+1 yılEvet dahada zayıfladim :). Niyeki
Cevap sahibi+1 yılYanı neden sokulmadı diye sorguladım sabit cevabı yok odun sadece
Cevap sahibi+1 yılhala aynı m
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim erkek arkadasimda bigün bana aynisini yapti ben şok
22 Yorumla- +1 yıl
O nasıl aynısı yaptı derken
Cevap sahibi+1 yılKendisine oral yaptirdi bosaldi ve kalkti ben kaldim öylece
Düşüncesizce bir davranış olmuş. Haklısın düşüncelerinde
10 YorumlaKaraktersizlik yapmış kusura bakma önce seni memnun etmek neymiş oralı sana yapmalıyımmış seni zevkin doruklarına ulaştırmak için her şeyi yapmalı...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral yapacagina direk yapsaydin yatakt hayir demeyi bil
10 Yorumla
+1 yılNasil yani senin cinsel istegini sondurmeden uyudu oylemi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılözel hayat diye bişey klamamış utanmadan anlatıyor ne bilelim bize ne
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen zorla yorum yaptirmiyoruz sana
Cevap sahibi+1 yıl@scorbi senin kuyruğuna kim bastı çakal ne istersem onu yaparım
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi karıya herşey mübah
+1 yılYanlış bencillik yaptığı işte bu sebebten bir çok kadın başka partner arayışına giriyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılkocan düşüncesiz ve bencilce davranıp sadece kendisini düşünmüş
10 Yorumla
+1 yılBir dahakine sende yatır ağzına otur işini bitirince de kalk teşekkürler de
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunun egoistlik oldugunu bilmeyecek kadar cahilmisinizde bunu burada millete soruyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılankaradaysan görüşelim. ben canının sıkıntısını alırım
00 Yorumla
+1 yılÇok sürmez 2 3 güne sokulur aşkım vs diye.. azdirip bırak verme
10 YorumlaAyrıl kız ben bakarım sana. Ay çok sinirlendim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılo koca sıslenmeyı hakketmıs sapla karnına sısı acıma :)
00 Yorumla
+1 yılTrip at gönlünü alana kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakma yüzüne boşver anlasın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yapmadan sen yapma burnu surtsun
23 Yorumla- +1 yıl
Seninki öyle yapsa bu dediğini kesin yaparsın
Cevap sahibi+1 yılMahvederim onu
- +1 yıl
Ne yaparsin😁😁
Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Seni düşünmemiş bencillik etmis
10 Yorumlasende kendisine aynı cezayı uygula
10 Yorumla
+1 yılağır öküzlük ve seni mal yerine koymuş resmen...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Banyoya yek girersen olacağı buymuş
10 Yorumlayazık yaa
bu tür hasarlar kalıcı oluyor üstelik10 Yorumla
+1 yılCok haklıaın mast yapacaktın yanında ınadına
10 Yorumlaayıp etmiş
haksızlık bu10 YorumlaKendini tatmin et rahatla boşver
10 YorumlaHaklısın. Güzelce konuşun telafi etsin.
00 Yorumla
+1 yılEşin çok hanzoymuş
30 Yorumlabu nasıl bir evlilikmiş ilginç
10 Yorumlabuğünde o sana oral yapsın ozaman
20 Yorumla
+1 yılkusura bakma kocan bildigin odunmus
10 Yorumla
+1 yılBir daha yaparsa popona kazık çak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılodunla evlenen ilk turk degilsn zulme bod ber
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmasaydin manyakmisn
14 Yorumla- +1 yıl
Nerden bilsin ki kadın. . İlişki yaparız sanmış..
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsın oral bastan yapilmaz dudak dudadğa degecek once ask olcak
- +1 yıl
Yoo bizde önce o önüme diz çöküp öpüp yalar sonra kaldırıp dudagi ben öpüp sevismeye geçeriz
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp_Nıkılsın bnAne be ne halin varsa gor
Aynısını sende yap istediği zaman verme😊
10 Yorumla
+1 yılBence verme uzun bir süre
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yıloral yaptın boşalmadan mı uyudu
10 Yorumla
+1 yılTavır yap bilsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt tribini bencillik etmiş
10 Yorumla
+1 yılBencillik
10 Yorumla
+1 yılSende aynısını yap bakalım ne hissedecek
00 Yorumla
+1 yılYalnış seni oracıkta mikmeliydi
00 Yorumla