Sizce eşim neden böyle yaptı?

Arkadaşlar 2 aylık evliyiz, işten erken gelip eşime sürpriz yapmak istedim ve eve gelmeden önce ona özel bir sofra hazırladım, girişe mumlar ile yol yaptım masaya doğru, masamız salonda hemen hol'ün karşısında, masayı da mumlar ve güller ile süsledim ayrıca yatak odamızıda öyle, bu gece özel olsun istedim. Ortam bayağı romantik oldu anlayacağınız. Eşimin en sevdiği yemeklerden yaptım bi kaç tane masayı felan hazırladım.
Ev ve yemekler bitince hemen güzelce duşumu aldım, makyajımı, saçlarımı yaptım, en sevdiği parfümümü sıktım, çok beğeneceği jartiyer takımı almıştım onuda elbisemin altına giyindim. Bu kadar hazırlık üstüne çok istekli ve heyecanlıydım ama kapıyı açmam ile şoka uğradım.
Eşimin yüzü asıktı beni görünce tebessüm bile etmedi. Dudaklarından öpüp, "hoş geldin hayatım" dedim yumuşatmak için ama tık yoktu soğuk bir şekilde "hoş bulduk" dedi. Ve ardından bu ne hal, ne yapmışsın buralara evi yakacaksın, sonra bir sürü masraf çıkacak dedi ve daha bir sürü laflar saydı. Yemeklerini bile yemeden duş alıp uyumaya gitti. Tabi ben çok üzüldüm bir şey demedim, ne olduğunu anlamaya çalıştım. Çok tuhaftı konuşmadı bile benimle derdi, sıkıntısı var belli ama bana böyle davranmaya hakkı yoktu. Şimdi her şeyi toparladım ve üzerimi değiştirdim. Sizce eşime karşı bundan sonraki tavrım nasıl olmalı?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sizce ona ceza olarak yüzüne mi otursam😂 nefessiz kalsın aklı başına gelir belki
Güncellemeler
+1 yıl
Selam arkadaşlar, bugün eşimle işten geldiğimizde yemek yerken biraz sohbet ettik ve bana karşı hep soğuk konuştu. Gözlerime bakamıyordu, sanki bir şey saklıyor gibiydi sizce beni aldatıyor olabilir mi? Sabahta kendine özenli bir şekilde işe gitti. Bunu düşünmek istemezdim ama yapıyor gibi.
Sizce eşim neden böyle yaptı?