Eşim niye böyle yaptı?

Normalde baya istekli bir insanım eşim de öyle o akşam yaptık sonra uyuduk beşe doğru ben uyurken yine yapmaya başladı bende uykum olduğunu söyledim normalde böyle bir şey demem ama altıda kalkıcaktım o da tamam be diye yüksek sesle bağırdı bende istersen oral seks çekebilirim dedim m*l mısın diye bağırdı bende biliyorum 31 çekmeyi biliyorum dedi sinirlendim ve banyoya gittim banyo yatak odamızda orada bir süre kaldım eşim yatakta o malum şeyi yapıyordu sonra kapıya vurdu banyo yapıcam çık dedi tamam dedim ağlamıştım ona rağmen yüzüme bile bakmadı banyo yapıp evden çıktı şu an konuşmuyoruz ne yapmam lazım eşimi çok seviyorum o da beni seviyor ama haksız değilim o yüzden özür de dilemek istemiyorum Yardım edin 3 senedir evliyiz

Güncellemeler
11 ay
Oral seks yazan yer s*KS*
Güncellemeler
11 ay
Arkadaşlar eve geldiğimde o çoktan gelmişti hoş geldin dedi sonra bende hoşbuldum dedim o sıra kanepede bilgisayar ile bir işi bağlamaya çalışıyordu konuşalım mı biraz dedim şu an olmaz dedi yatak odasına gittim yaklaşık yarım saat sonra geldi ve bana doğru baktı ben ona bakınca kapıyı kapayıp gitti
Uyumuşum öptüğünü hissettim gözümü açtım beni affet üzgünüm dedi biraz konuştuk iş tatlıya bağlandı anlayacağınız yorumlarınız için teşekkür ederim 🤍
Eşim niye böyle yaptı?