Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla dostum benim karım öyle yapsa harbiden burnunu kırardım amaç elbiseyi giyip giymemesi değil sorun beni sklemiyor oluşu sen kimsin havalarında olması bu kadın bugün böyle yapıyorsa yarın öbürgün kafasına yatan baska bir adamla düşüp kalkar canım istedi yaptım der eğer çocugun flan yoksa bu kadından kurtul seni düşünmeyen bir kadın sana bir ömür yoldaş olamaz ve bana ahkam kesicek dingillerede şunu tekrr belirtiyorum AMAÇ BU KADININ DEKOLTE GİYMESİ DEĞİL BU ADAMI ADAM GİBİ SEVMİYOR DEĞER VERMİYOR OLUŞUDUR
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılher kadın güzel ve seksi olmak ister. bu onların doğasında olan birşey, beğenilmek, ve benimsenmek istemiş olabilir. bir kadına çok güzelsiniz, veya çok şıksınız demek olar için büyük bir iltifattır. insanların pis zihinleri ve düşünceleri yüzünden onların zor durumda kalmasını elbette kimse istemez. ama etrafta ki çakal sürüsüne yem etmemek için sizin böyle bir çıkış yapmanızda doğru bir hareket. ama fazla bunaltıp sıkmayın derim. gidin özür dileyin.
31 Yorumla
Soran+1 yılya özür diliycemde bu sefer hepten bu konuda çok rahat açık felan olursa diye korkuyorum
Aklına ne geliyor bilmiyorum tabikide ama karın o kıyafeti beğendiği için giymiştir bence.
Izin vermemek konusunda haklisin ve karın sana inat gidip o kıyafeti giymiş.
Bu konuda sen haklısın.41 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle bir kıyafete izin vermem mümkün değildi ve şuanda vermem. tartıştığımız için gidip özür dilemeyi düşünüyorum ama bu sefer bu konuda çok rahat ve açık olursa diye korkuyorum
Siz evlenmeden önce giydiği kıyafetler buna benzermiydi yoksa ilk defamı böyle bşey giymek istedi giydi?
07 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce bazı özel günlerde hafif dekolte giyiyordu ama hafif dekolte o zamanlarda uyarıyordum güzel bir dille hep tatlıya bağlanırdı bu konu. şu an uzun zamandır dekolteli kıyafet giymiyordu ve bu giydiği fazla dekolteli yani çok kötü oldum :/
- +1 yıl
Tamam çok doğru bşey değl senn iatemedpn halde giymesi. Ama onunla bu konuyu bağırıp çağrmadan oturup düzgünce konşmalısın. Ben bu tarz kıyafetleri giydiğinde seni çok kıskanıyorum, kendimi kötü hissedyrum ltfen bunu dikkate al bu konuda benmle zıtlaşma seni kırmak için yapmadm gibi olumlu cümleler emirli cümlelerden daha yaptırıcı özelliğe sahiptir ve kalıcıdır. Sdce o elbise için değl bundan sonrakiler içinde üzerinde olumlu etki bırakarak istedğn için. Baskıyla sende yıpranırsın oda. İş inada sürüklenir ego savaşına döner bir erkek olarak söz dinlenmeye direnirsin sende sürekli.
Bence şmdi yapıcı ol ve bunu dene bikere.
Soran+1 yılşu an nasıl davranmalıyım peki tam olarak eğer gidip özür dilesem hemen bu konuda özür dilediğim için daha rahat davranır belki diye düşünüyorum
- +1 yıl
Direk Özür dilerim değl gel bir konuşalım diye başlayıp söyledklermi ileteblrsn kendi dilinle. Sakin bir ses tonuyla. Özür dilemen gereken pek bşey yok ama bağırıp çağrdğn için kırılmıştır. Sdce alıp karşına düzgünce konş derim. Ben karşımda kısık ses tonuyla çözümleyici konuşan birini dinlemeyi tercih ederm çnkü
Soran+1 yılya tamam bunları yaparım başırmak için ama bide halen bendeki sinir durumuda var halen aklım almıyor nasıl böyle bişey yaptığını çok kıskandım ve sinirlendim öyle bişey giymesini o yaptığını nasıl affederimki
- +1 yıl
İşte bunu ancak onunla konuşarak çözeblrsn. Neden yaptğnı da sor. Ama hepsi güzel bir dille lütfen. Anlatır konuşur oda. Kin besleme o senin eşin. Sarıldığında hepsi geçeblsin sıkıntıların. Hepsini ondan bekleme sende yap sende alttan al sende dinle. Hepsinden önemlisi konuş önce bağırmadan önce düzgn düzgn konuş.
Soran+1 yıltamam biraz sinirim geçtikten sonra gidip konuşucam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kadın haksız. Bir kadın kocasından izin alıp onun fikirleri üzerinden yürüsün demiyorum ama kocasının lafını da çiğnetmemeli. Sonuçta karşısında bir erkek var ayıp etmiş. Asıl sen konuşma onunla.
34 Yorumla
Soran+1 yılne yapacağımı şaşırdım ya :/ dargın kalmak istemiyorum ama şimdi gidip hemen özür dilersemde bu konuda çok rahat ve açık olurmu diye düşünüyorum
Soran+1 yılya zaten karakterim ve işim gereği sert ve sözü dinlenen biriyimde işte eşime karşı bu şekilde olamıyorum
+1 yılbir amacı olduğunu sanmıyorum beğenmiş giymiştir. bence çok uzatma gönlünü al
44 Yorumla
Soran+1 yılgidip gönlünü almak istiyorumda bu seferde bu konuda hepten rahat ve açık olur diye korkuyorum ya
- +1 yıl
dur sana taktik veriyim☺ önce barışın güzel bir anda ona dekoltenin çok yakıştığnı çok güzel olduğunu ama kıskandğnızı güzel. dille anlatın
Soran+1 yılöyle mi yapsam bilemedimki ya umarım bidaha öyle yapmaz ama sözümü dinlememeside üzdü beni
- +1 yıl
yapmaz yapmaz barışın
Giyebilir düğün sonuçta fazla abartmıyor musun? Yanında sen varsin sonuçta
28 Yorumla
Soran+1 yılAma o kadar dekolteli bişey giymesine izin vermem mümkün değildi abartıyormuyum gerçekten bilmiyorum da neden böyle bişey giymiş olabilirki aklıma bissürü şey geliyor inşallah yanılıyorumdur
Soran+1 yılya elbette karımın o şekilde aldatma gibi bir düşüncesi olmadığına inanıyorum o şekilde bişey çok düşünmedimde ne biliyim teşhircilikten felanmı hoşlanıyor diye düşündüm :/
- +1 yıl
Kendini o elbisenin icinde guzel hissettiyse giymek istemistir dugun ortami dedigin yer kalabalik bir ortam ve es dost herkes bulunuyor gosteris yapmak istemis olabilir gosteristen kastim da kendini degil uzerine yakistigini dusundugu bir kiyafetle bunun teshircilikle bir alakasi yok
Soran+1 yılTartıştığımız için gidip özür dilemek istiyorumda bu seferde bu konuda çok rahat ve açık olacağını düşünüyorum ne yapsam kararsız kaldım
Soran+1 yılof ya özür diliycem galibada umarım bidaha yapmaz böyle bişey :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılikiniz de haksızsınız.
canı istemiş giymiş demek ki bunun altında sebep araman kendine olan güvensizliğinden mi acaba21 Yorumla
Soran+1 yılo kadar dekolteye nasıl izin verebilirimki bir erkek olarak
+1 yıllafı dinletemedikten sonra haklı haksız olman bir sorunu çözmez o elbiseyi paraça parça edecektin o zaman aklım ererdi
00 YorumlaSende pek haklı sayılmazsın evli halinle burda işin ne. eşinde bunu duymasın bence
13 Yorumla
Soran+1 yılamacım buradan biriyle bişeyler yaşamak değilki
Soran+1 yılneden
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim seni beğenmem sana yetmiyor mu de?
Ben olsam odan acısını çıkartırdım ve hatta öyle yaptıgı günün ertesinde bir kadınla oynaşırdım bile dengelemek için :)020 Yorumla
Soran+1 yılyok artık olay dahada kötüleşir olurmu hiç öyle şey ayrıca ben eşimi seviyorum :D
Cevap sahibi+1 yılBırak kötüleşsin hep biz mi iyi olacağız :D.
Yine sev dostum bizim gönlümüz bol :D
Soran+1 yılolmaz öyle şey asla aldatmam karımı
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma usta hep senin gibi temiz adamları aldatıyorlar. Açık seçik kıyafet giyiyorlar. Sözünden çıkıyorlar. Benim gibi olsaydın seni adam edecem diye kaybetme korkularından mum olurlardı ah işte kadınlar çok degişik.
Soran+1 yılben normalde karakter yapım ve işim gereği sert ve sözünü herkese dinleten biriyim ama işte eşim olduğu için sert konuşamıyorum ve beni aldatmadığına eminim böyle bişeye ihtimal bile yok sadece bu olay üzdü beni sözümü dinlememesi ve o kıyafeti giymesi
Cevap sahibi+1 yılHep emin olunur zaten :D
Soran+1 yılolamaz böyle bişey
- +1 yıl
Sen bu saalagi dinleme abicim. Sakin aldatma. Tavrini koy. Karin haksiz.
Soran+1 yıl@BayanKumsaat tabiki öyle bişey yapmam
- +1 yıl
Afferin karakterli adam
Cevap sahibi+1 yıl@BayanKumsaat Sensin o düzgün konuş benle.
Adamın sözünden çıksın bide naz yapsın trip atsın oh ne güzel dünya valla bide peşinden koşulsun. K. bakmayında hiçbiriniz prenses değilsiniz. İşinize geliyorsa böyle. Benim sözümden çıkarsa gece tek geçirir ben gizli ama anlayacak şekilde gider işimi görürüm.
Yuvasını yıktığı için pişman olsun dursun kıvransın kendi. Kimsenin kölesi olacak değiliz çocuk degiliz ;)- +1 yıl
Yeakya sen kendini cok uyanik saniyosun galibaa. sen gidicen gizli gizli isini gorecen kadinda bunu anlamayack he😀. Farzetki senin karinimm. Bendr seni oyle cstir catir aldatirdimki birseyde caktirmazdim oylede odesirdik;)
Soran+1 yılBöyle bir olaydan dolayı eşimi aldatacak adam değilim oda kesinlikle böyle bişey düşünmez bile sadece neden öyle bişey giyindi ona çok sinirlendim
Cevap sahibi+1 yıl@BayanKumsaat catır catır aldatırsan bir şekilde anlar bende davayı açarım süründürürüm seni adın çıkar bana bişey olmaz ama ;). Hiç üşenmem arabayla dava dosyasını babanın kapısının önüne koyarım bak kızın diye ananın babanın da sözünden çık da görelim :D.
İşin ciddiliğini anlayacak kadın dediğin kocasının sözünden çıkmayacak. Kadının ne kadar akıllı ve sana iyi davranırsa sende o kadar temiz olursun. Benim sözümden çıkman boşanmaya kadar götürür.
Akıllı ve dediğini yapan bir erkekle asla oyun oynamayacaksın. Öyle şeyler yapar ki dogduguna pişman olursun. Çocuk varsa yüzünü göremezsin. ;)
Cevap sahibi+1 yıl@BayanKumsaat Bu kadar adrenalini göze alamayacaksan akrabana çocuguna rezil olmayı göze alamayacaksan paşa paşa benim aldatmama göz yumacaksın ve asla bidaha benim sözümden çıkmayacaksın canım ;)
- +1 yıl
Bakseen nasil ispatliycan seni aldattigimi hi? Farzetki ispatladin bir sekilde bende seni o sekilde ispat ederim davayi ancak bosanmak icin acarsin. Ne sen aldattigini aileme soyleyebilirsin nede ben seni ;) . Aileme beni aldattigini soyledigim an seni surundururler. Ailemde elimi tuttugu gibi alir beni senden 😉 benim seni aldattigimida inanmazlar affedersin book gibi ortada kalirsin sevgili kocacigim 😘. Sende sunu kulagina kupe yap ; kocasini parmaginda oynatan awucuna alan guclu kadinlardan kork ve hafife alma sakin 😋😘
Ayrica eski zamanda yasamiyoruz. Neymis annenin babanin evine birakirim. Artik bu devirde kadinlar meslek sahibi kendi ayaklarinin uzerinde durabilecek guclu kadinlar ;) kendine bakacak gucleride war. O ne oyle ezikmi goruyorsun sen biz kadinlari o ceviz kadar beyninli hi tatlim ;) koca beni aldaticak bende boynumu bukecem oylemi😂 intikamimi almadan odesmeden bosanmam. Yapar ve davayi ben onune koyarim ;) dunyanin sonu degil ya. O olmazsa baska koca olur😉
Cevap sahibi+1 yıl@BayanKumsaat Sen çevrene hiç bakmıyosun sanırım canım boynunu bükmekle kalmaz bastıgım yolları öpersin :D
Sen bir erkekle oynadıgının farkında degilsin kimse hatta kızın babası bile benim kadınımı çekip alamaz söz söyleyemez.
Ayrılmasak bile aldatmasak bile sana hayatı zehir ederim eskisi gibi olalım sözünden çıkmıcamdiye yalvarırsın :D
Canım seni alana Allah sabır versin siz 2 yıla kalmaz boşanırsınız :D- +1 yıl
Zehir edecek o yurek acaba var mı sende 😃😀
Benim kocam aldatacak kadar karaktersiz olmayacagi icin. Hicbir sorun olmaz sen merak etme tatlim ;)
Cevap sahibi+1 yıl@BayanKumsaat Benim de kadınım benim istemediğim bir şeyi yapacak kadar karaktersiz ve saygısız olmayacağı için sende kendini yorma. Çünkü olacakların farkında ona göre davranır ;) .
- +1 yıl
Seninle evlenecek kadina uzuldum. Umarim kendin gibi biri denk gelir sana 😉
erkek erkekliğini yapmazsa kadın kadınlığını bilmeyecektir.
00 Yorumla
+1 yılBirini atmıştır eve sonra çekip senin fikrini almak istemiş olabilir boynuzu yedin kanka h. olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılne saçmalıyosun sen
- +1 yıl
Şüphene yardımcı oluyorum benim olaya benzemiş bu 2 yıldır evli kadınla yasak ilişkim vardı onunla beraber olduktan sonra üzerindeki kıyafetlerinin resmini çekip eşine yollardı hayatım bu kıyafet nasıl falan seninde o hesap
Soran+1 yılbenim durumum asla öyle bişey olamaz
- +1 yıl
Umarım öyle değildir dostum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHaklısın kardeş ben olsam kesin bakardım göğüslerine hele birde mini etekse bacaklarda güzelse akşam için malzeme çıkmıştır.
03 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi düşünenler kesin vardır zaten o yüzden izin vermemiştim :/
Cevap sahibi+1 yılvücudu ıyıse dedımya bakarlar kım olsa bakar sen bakmazmısın
Cevap sahibi+1 yıldileme o haksız
+1 yılO haksız
25 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım peki şuanda aramız biraz kötü of kararsız kaldım
- +1 yıl
O senden özür dilemeli bence kısıtlamaya karşıyım ama özellikle giymesini istemediğin bir şeyse giymese ölmez herhalde
Soran+1 yılof çok kararsız kaldım ya seviyorum eşimi ama özür dilemesemmi ne yapsam ama özür dilersem bu konuda daha rahat olur belki diye düşünüyorum :(
- +1 yıl
Yani tekrar yapar önemsemez tepkini belli et
Soran+1 yıltamam tesekkur ederim yorumun için
+1 yılona gereken ilgiyi göstermemişsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılyo ne alakası var
- +1 yıl
gostersen giymezdi.
Soran+1 yılalakası yok ilişkimiz çok iyi
- +1 yıl
sen anlamamıssın dostum
Soran+1 yılya ne alakası var saçmalama
Karışamazsın istediğini giyer eşin haklı
313 Yorumla
Soran+1 yılo kadar açık bir kıyafeti giymesine nasıl müsade ederim peki eşi olarak?
- +1 yıl
bakınız o eşinin kendi vücudu sen çok güzel bir kıyafet giydiğinde eşin çok açık bu değiştir bunu deseydi ne kadar hoşuna giderdi? çok rica ediyorum erkeklik ego'larınızdan arının artık ortada müsade edilecek bir durum yok o onun bedeni asıl eşin kıyafetini giydiğinde senden müsaade istemesi saçma ve abes kaçar
Soran+1 yılböyle bir düşünce olabilir? beden onun bedenide o bedeninde bir eşi var değilmi? insan karısının ne giydiğine nasıl giyindiğine karışmıyacakta neye karışacak? vücudunu milletin görmesine hangi erkek razı olur
- +1 yıl
gerçekten çıldıracağım ya nasıl böyle bir algıya sahip olabilirsiniz evet siz eşsiniz neden eşinin birşeyine karışmak gibi bir ihtiyaç duyuyorsun kendi egonu mu tatmin edemiyorsun içindeki eziklik duygularını eşine karışarak mı geçiştiriyorsun kendinize gelin artık. eşinin iyiliğini düşünen erkek razı olur. o da senin kıyafetlerine karışsın o zaman mesela şort giymene izin vermesin nasıl olur? kendinize gelin artık
Soran+1 yılsöylediklerinde ciddi olduğuna dahi inanmıyorum bir erkek kadınını kıskanmaz mı hiç vücudunun özel yerlerinin görünmesini?
Soran+1 yılolmaz öyle şey maalesef amerikalı italyalı değilim ben eşim çok açık şeyler giyemez
Soran+1 yılo kadarda mezhebimiz geniş değil insanlara sergi etmeyiz tabiki eşimizi
- +1 yıl
Kızım, bende senin yorumlarını okudum ve çıldırdım. Sen bu kafayla evlenme. Evlenirsen eşinin başını belaya sokarsin. Sen evleneceksen lütfen Avrupalı bir damat bul. Evlilik demek belli bir düzen ve otoriteye uymak demek. Eşin birşeyler istiyorsa senden, veya birşeyleri yapmanı istemiyorsa yapmayacaksın. O kadar. Asıl ego lu olan sizsiniz. Eziklik pisikolojiniz var. Eşiniz sırf sizden birşeyi yapmanızı istemiyor diye kendinizi ezdirdiginizi düşünüyorsunuz. Halbuki sizi ezmek için demiyoruz. Düşündüğümüz için diyoruz. Dediğim gibi evlendiysen otoriteye uyacaksin. Erkek dediğin şey put değildir. Öyle "istediğimi yaparım kocamda hiçbir şey diyemez" diyemezsin. Gav. at yerine koymayın bizi.
Oh be. Gereksiz bir feministe içimi döktüm. :)
Şimdi engelliyorsan engelle. Bu yazıları gördünya yeter bana :)
Soran+1 yıl@kberol kardeşim sende kendi görüşünü bildiriyorsun ama seninde biraz bize anlayış göstermeni bekliyorum sokakta bin çeşit insan var sapığı tecavüzcüsü ırz düşmanı vb böyle bir durumda eşimizin çok açık giymemesini istemek hakkımız değil mi? bu arada neden kendinizi kısıtlanmış gibi hissediyosunuzki bir kıyafet yüzünden
özel bir gün bu kadar tepkiye gerek yok bence
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadar açık bir kıyafete nasıl tepki vermemki
Soran+1 yılabartmamak istiyorum gidip barışmak istiyorum ama şuanlık sinirimin geçmesi mümkün değil nasıl öyle bişey giyebildi bu kadın anlamıyorum halen
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkinizde hklı değilsiniz
22 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılElbise için karına kızıyosun soluğu burda alıyorsun ondan
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadının hoşuna gitmiş giymiş , ne var ki bunda
20 YorumlaHaklısın sanki
31 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka bence hem kızıp hem sevişseydin
06 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılTahrik olmadın mı kiyafetinden vs bence eğlenceli olurdu
Soran+1 yılonu mu düşünücektim o anda
Cevap sahibi+1 yılMilletin karını arzuladığını düşünmende sorun yok kendini düşünmen mi geri planda ilginç
Soran+1 yılo anda sinirliydim böyle bişey yaptığı için ve tartıştık ne deseydim gel bir sevişelim mi deseydim veya o sinirle sevişmekmi gelicek aklıma
Cevap sahibi+1 yılHer sevismenizi sözlü beyanla mi baslatiyorsunuz ilginç gerçekten çekip götürecektin eve ordan da yatağa olay bu
+1 yıleşin haksız
10 Yorumla
+1 yılkadınlar hep aynı dostum... laf geçiremezsin
00 YorumlaInadına yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın haklı
11 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılGiysin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhaklısın
01 Yorumla